3837
-
evildamien #273 szóval már ma kapható mert ezt tegnap írták... -
#272 Néztem pár videnyót, arra a véleményre jutottam, hogy megint egy ps2-es port-ot kapott a pc-s társadalom, szexbox360 effekteknek és textúráknak nyoma sincs ^^ -
#271 Ezt nemhiszem el bazzeg :s leszedtem és ezzel is úgyjártam mint a demoval ugyanazt a dx-es vmit írja ki :s átraktam win2000-be az autorunt de semmi utánna átraktam minden exe-s ikon is de akkor sem.El sem indúl a telepítés a demonál működött de itt.. pff :S:S nincs erre vmi megoldás ?? -
Dave0092 #270 576 aztirja már holnap kaphazto -
#269 "Megnyugtatok mindenkit, nincsen benne magyar nyelv és felirat.
A hazai lokalizált játék 29-én kerül a boltokba... "
Pff... Talán azért, mert ha már leírtam, akkor biztosan tudom. Nem dolgozom az Electronic Artsnál, de kapcsolatban állok velük. Azt szeretném, mint mindenki más. Hogy egyre több magyar játék jelenjen meg és fogyjon hazánkban. Aki nem tehetős, de igényes, annak itt a lehetősége, hogy pályázat útján eredeti HP játékot nyerjen.
Ez az egyetlen ilyen lehetőség, amiről én tudok (ingyen eredeti magyar HP5)... A győztes pályázó talán más fényben látja majd az eredeti játékokat. C&C Tiberium Wars pályázat nyertesével találkoztam is, nagyon örült neki, és megszerette az egészet.
A forgalmazók nem fogják neked azt mondani, hogy ne tölts le, mert akkor megfájdul a fejed, impotens leszel, vagy börtönbe csuknak...
Nekik az a céljuk, hogy a termék vásárlás mellett kampányoljanak.
Mindenek előtt nagy tiszteletem az EA-nek, amiért lokalizálta a játékot. -
Dave0092 #268 nagyon remélem
-
#267 Érdekes! Hátha már holnap fent lesz a szinkronos! -
dmtuning #266 sziasztok letöltöttem belépek a játékbe és fekete képernyö és vilog a monitor bekapcsolo gombja és hang van. -
Dave0092 #265 honna tdjam hogy te emgnézted?
egész ugy esett le, minhta te nagy forgalamzo lenneél, és mdonod hogy ne töltéstek le mert nem magyar, bocs...
szval mikroa várhato magyar? -
#264 Ekkora balfaszokat! Gondoltam, miután megnéztem a játékot, leírom h nincs benne magyar felirat és szinkron. Azt tudtam, hogy sokan megkérdezik még, hogy van-e lokalizálva, de azt nem hittem volna, hogy egyesek ezt nem hiszik el, és kételkedve ilyen cirkuszt vágnak le...
Sajnálom, hogy ilyen az sg fórumok színvonala... -
evildamien #263 az 576.hu szerint a katalógusban írt 29-ével ellentétben ma jelent meg náluk a játék. -
evildamien #262 demó -
Dave0092 #261 köszi -
Code92 #260 sry az offért on: ez mennyiben hasonlít a 4.részből készült játáékra? meert az nekem nem igazán jött be az első és második hp game-val jól elvoltam azoknak jó volt a játékélményük ez melyik részhez hasonlít leginkább? -
Code92 #259 pff stílus rólad is ennyit -
#258 Te meg figyelj már oda.... nem szinkronos.... -
#257 Takarodjál már ki ebből a topicbol vagy moderátorok baszanak ki? -
Code92 #256 ok ha nagyon akarom akkor ez érthető, de a stílusodon változtathatnál, az h. ki honnan tölt az nem a te dolgod, szó nélkül hagyhattad volna azt a hsz-t, morpheus viszont nem árulja a játoékot, ha figyelkmesebben elolvasod az egy "pályázat" ami annyit tud h. pályáűzol és ha szerencsés vagy nyersz, egyébként mért ne mondhatná h. nem szinkronos ha nem az?? -
Dave0092 #255 nekem tökmind1, csak ne oyan modnja hogy nics szinkron, aki éppen árulja a játékot, és iyen 12-13 éves gyökerek ne álmuljanak hogy madja dnak neki sms ftp kodot....
torrentezzenek, énis aztcsinálom, ingyenes kész.
és valaki AKI LETÖLTÖTTe modnjada meg létszives hogy SZINKRONOS-e? -
Code92 #254 "ki az sg szégyene midenki rajta röhög...." nem tom ki kaottt még az nfs:carbon korában sok-sok büntipontot......egyébként nem flémelin jöttem, ingame képekre voltam kiváncsi, csak megakadt a szemem a sítílusodon.
"csá!
Van valakinek felesleges sms web regije?? mer az enyém sajna lejárt úgyhogy akinek van felesleges az kérem küldje elnekem privibe pls már nagyon szeretnék játszani"
belehaltál volna he erre nem írod vissza h. "gyökér..." ???
a másik ember akit lefaszoztál, ő sztem azzal h. a gamehunter team-ben magyarít azzal szem elég sok dolgot tett érted is a magyarításaikkal tehát erről ennyit.
-
Dave0092 #253 rajtad :D
elirtam...
valaki modnja már meg aki leszedte hogy szinkronos-e? -
Dave0092 #252 nemtom ki az sg szégyene midenki rajta röhög....
minek jötél die flamelni? ha nemt eccik a játék ne irj.
-
Code92 #251 "ez a fasz csak..." "gyökér..." pff ok, mind1 tőled nem is vátunk sokkal többet..... -
Code92 #250 jó h. rájössz végre:) -
szabensz #249 ez egy szar játék
-
Dave0092 #248 ez a fasz csak azért modnja hogy ne töltsük le, mert az odlalán hirdeti ajátékot! -
rage at work #247 231-es hozzászólás ?
Olvastátok ? -
ricsa008 #246 arra én is kiváncsi lennék -
Dave0092 #245 inkább aztmdojátok emg hogy hun szinkron-e? -
#244 bevallom, hogy szar, de talán hozzá lehet szokni -
#243 Gyerekek, azért az irányítás hagy némi kívánnivalót maga után, valljuk be .... -
Dave0092 #242 gyökér... -
sheva94 #241 csá!
Van valakinek felesleges sms web regije?? mer az enyém sajna lejárt úgyhogy akinek van felesleges az kérem küldje elnekem privibe pls már nagyon szeretnék játszani -
Dave0092 #240 kinek van lenn?
-
csgj #239 nem 100, mert valszeg külön jelenik meg a magyar, ahogy több más nyelvű is.... sztem azok a nyelvek lesznek benne, amik a demóban voltak -
Dave0092 #238 attol hogy most az oldalda hirdet iyen játákot ne bodits mindekit hogy nincs benne magyar!
Ami amcsiknál jelnt hp5 ottis leeht magyar választani!
szval szeritnem 100 hogy van ebnne magyar nyelv -
Dave0092 #237 magyar? -
csgj #236 persze ám, a windows most kezd el vmi izomnagy frissítést leszedni, hogy ne tudjak letölteni rendesen :O -
csgj #235 nem hiszem el, pont én nem voltam gépnél, amikor kijött, pedig 3 napja erre várok :P :D Na mindegy, azonnal keresek egy sms warez oldalt! :D -
evildamien #234 ja és kösz h szóltatok h kijött a demó:)