3837
-
csgj #313 nem mondod! már egy ideje tudjuk... :P de azé thx, hogy emlékezteted azokat, akik esetleg elfelejtették xD -
Dave0092 #312 hurrá -
strebacom #311 Megjelent a FULL!!
-
sheva94 #310 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!1 asztalt kell a lebegtetős varázslattal rakosgatni mindig a könyv elé arra felmászol a könyv arrébb megy ezt még 1 párszor meg csinálod és a végén le repül a földre -
Zoli Zoltan #309 Nekem is volt már ilyen hibám, próbáld meg a grafikus kiártya driverét újjabbra átinstalákni. -
#308 1280*1024-ben megy nálam simán. -
#307 Thx megnézem, de majd csak holnap.... -
evildamien #306 nem te raktad fel pirateclub-ra? mert ha igen csak szólok h törölték a rapidshare-ről:( -
Gabosh #305 pff .:D most lekell vennem 1 könyvet a polc tetejéről , de véletlen se lockolna rá , és mondja hogy használjam a varázslatot .:D fpf ,haszánlom én cska nem lokkol rá. -
#304 Magyar telepítőt elő lehet benne hozni, elég az autorun.cfg-t átszerkeszteni install előtt.
De a játékban utána már nem lehet magyar nyelvet választani. -
#303 Vki kipróbálhatná h esetleg mégis nincs -e bennt a magyar szinkron !! -
#302 magyar telepítőjét már találtam a gamenek. -
#301 hasonló configunk van gf 5600 fx 512 ram 2,8 proci -
roli444 #300 ez meik directx9c ??? mert asszem a legújabb a mostani az júniusi igaz nekem áprilisi van és azzal hibátlanul megy a demo max konfigon gépem nem egy nagy vas de az hibátlanul fut 2.6Ghz 1Gb ram Geforce 5700 128mbram -
ricsa008 #299 igen de nekem az megoldotta a problémát -
#298 Tessék:
De már próbáltam a kompatibilitást átraktam win2000-re de akkor meg rémek az autorun-exe-re és nemtörténik semmi úgy olvastam h az nfs:most wanted meg a godfather is csinált ilyet. -
csgj #297 pff.. ennyi indítási baj van vele?? Akkor én szerencsés vok, mert nekem simán ment :) Ó, van egy ötletem! Akinek van vmi indítási problémája, az elképzelhető, hogy csak az exe crack fájlt írta felül! Ugyanis azon kívül van egy dll fájl, amit át kell másolni a game mappájába...
Ja, egyébként nekem nagyon nagyon tetszik a game! És a grafikája egyáltalán nem ronda! Nemtom mi a bajotok vele... Az irányítás nem túlzottan találó, de meg lehet lelni a módját a kényelmes irányításra. Például ha szimplán csak mászkálsz Harry-vel, nem kell az egeret mozgatnod, mert akkor tényleg nem arra megy, amerre akarod! Csak a WASD, és tök normálisan halad úgy! Az egér a varázslatoknál kell. Ja, és 2 óra játék után, mégcsak a Roxfort 10%-át jártam be :O :D -
#296 Most raktam fel a gamát, és eddig azt mondom nem rossz.
Grafikát quality-re raktam, 1024x -stabil 64, kastélynál 40 fps, de mégis mintha akadozna az egész...nem tudom, hogy ilyen csak nálam van-e, de elég idegesítő.
Amúgy gamepaddal egész nagy fun az egész :) -
#295 Csinálj egy print screen-t a hibaüzivel és máris közelebb vaunk:D -
#294 Már leszedtem de a faxom kivan ezzel a szarral gépem jóhozzá de egy ilyen szar miatt nemmegy :s -
roli444 #293 nekem csak egy 5letem van maces lehet hülye vok hozzá de ha nemindul próbáld meg letölteni a legújabb directx et nem a 10 est hanem a 9 esből a legújabbat hátha.... -
#292 VKI PLS SEGÍTSEN!!!!!!
#271 -
#291 A magyar verzió sem csak magyar lesz -
#290 A Fifa 07-hez is utólag kijött az Add-on, s mindenki ki tudta cserélni a megfelelő fileokat -
roli444 #289 pedig jó lenne hogyha magyar lenne de 576 oldaál az van írva hogy kapható szal sztem nem kell sokat várni és fennlesz a magyar is remélhetőleg minnál hamarabb!!!!! -
#288 Angol verzió a Hatred féle rls, de szerintem ez nem annyira meglepő, nem hiszem, hogy külföldi csapatok majd pont a magyar verziót törnék fel.
Egyébként nem lenne rossz a játék, de valamiért nálam szaggat hiába állítom akármilyen minőségűre is a grafikát (mondjuk a legjobb minőségen sem kéne, hogy szaggason), nem azt mondom, hogy nem játszható, de olyan sacc: 20-25 fps és ez elég vicces egy ilyen kaliberű játéktól... :( -
#287 Valószínűleg az a baj, hogy a játék nem támogatja az 1280x1024-es felbontást, csak az 1280x960-ast. -
#286 nem, nincs hun szinkron ebben a verzióban, de csak kicsit kellene visszaolvasnod -
roli444 #285 mert mos fölösleges küldök sms-t meg letöltöm és a végén emg kiderül hogy angol.... -
roli444 #284 valaki emgtudná mondani hogy ez a HATRED es verzió amit láttam a wanaddo netpra oladlon hogy magyar szinkron és feliratos ? vagy angol ??? -
sheva94 #283 hello!
tart már valaki ott amikor a room of requirements-et kell kereseni, mer neville azt modta kövesem én követtem de a lépcsőknél egyszer csak megáll és nem tom merre tovább ha elindulok vmerre akkor a kis lábnyomok mindig rá mutatnak -
evildamien #282 honnan töltötted le? mrt mi mrá próbáltuk haverral tölteni rapidshare-ről, 20. part már ki volt törölve, később az összes. próbáltuk torrent-ről 18 seeder 564 leecher. próbáltuk smsweb-ről (kerestünk passt) lassú volt... -
dmtuning #281 szoval tele van a játék hibával nem igaz :( nekem meg semit nem lehet rá csinálni bejön de nincs kép de hang van bazzze és vilog a bekapcsolo gomb -
#280 Dejó neked:) Nekem még messze van. -
csgj #279 jesus, ahogy látom senki sem beszél tulajdonképpen arról, hogy milyen a game.... :P Játszik már egyáltalán vki vele??? Mert én most fogom végre feltelepíteni :D -
#278 Üdv mindenkinek. Lenne egy kis probléma a gémmel felraktam és hang van kép nincs, a monitor kiírja, hogy (cannot display game/movie change your video input to 1280*1024 60hz) a felbontásom egyébként ez csak 75hz-n átálítom és semmi ugyanezt írja ki. Mintha nem kapna videójelet, de nem tom miért. Esetleg van valakinek valami ötlete?? -
#277 nem igaz, alapból mindenre fejlesztik ^^ , csak a ps2-nél megállnak egy szintnél, míg a nextgeneknél még rászórnak pár effektet -
Dave0092 #276 az a baj hogy alapobl nem nextgenre fejelsztik :S -
#275 az biztos, de akkorsem értem,miért a gyengébb verziót rakják pc-re -
#274 Akármilyen port, a demó alapján, akkor is ez az eddigi legszebb Harry Potter játék.