398
Mitől rocker egy rocker?
-
#77 :O -
#76 éljen a rock (H)
-
#75 -
#74 -
#73 a rocktól.
The Rock
:D -
#72 ezzel nagyon egyet értek.
ha rockernek akarsz látszani nővessz hosszú hajat és járkálj zenekaros pólókban, meg vegyel betkost.ennyi
de az igazi az aki érti meg játsza és hallgatja és persze jár koncikra.nem csak mondja h ő rocker meg stb. ismerek olyan gyereket aki minden féle zenét hallgat és nem néz ki rockernek de olyan szinten pogózik h az kurva jó!!
meg a sok tuccer srác mind lenézi a rocckereket mert örült zenékre ütik verik egymást.és néznek h milyen hülyék.háát nemtom.én imádok a tömeg közepén lenni és ütni rúgni és lögdősödni nagyon király.aki meg még nem volt pogóban az ne szólja le!!!!!!!!!!! -
britani #71 Véleményem szerint az a rocker aki annak vallja magát, nem árt ha az illető rockot hallgat. Ha én azt mondanám, hogy rocker vagyok, nehéz lenne vitába szállni velem. Ez a "hogy öltözzek hogy rockernek látszódjam" elég hülye kérdés, mert 1 nem a ruhán múlik, 2 manapság minden második fiatal rocker, úgyhogy nehezen hinném el, hogy nem tudod mi kell a 'jelmezhez'. Nem hinném, hogy olyan nagy ész kell hozzá: végy egy zenekaros pólót, egy szögecses karkötőt, bakancsot, növessz hosszú hajat és ha fényképeznek, tedd ezt: És akkor majd nagyon kemény leszel... -
#70 ez mehetne a #19-esre is -
#69 miért akarsz másnak látszani,mint aki vagy? -
#68 ez jóóó :D -
#67 én szerintem a rocker az,aki rock zenét játszik,és nem az,aki hallgatja.csak mostmár mindenki "rocker".
aki igazi rock zenét hallgat,és nem mondja magát ilyennnek-olyannak,az nem mond magára semmit sem,csak annyit,h a rock zenét szereti.de most ez is,h rock,nagyon tág fogalom...a punk is a rock egyik alműfaja,meg a metálműfajok.
-
#66 Rocker vagy...
Kéremszépen valaki fogalmazza meg nekem ezt a szót: rocker
Mit jelent stb..
Sajnos a mai fiatalság messziről lenézi és lefújozza az olyan zenét amiben gitár vagy valami más egyéb hangszer van. Az egy dolog hogy hallgatják a techno zenét (amivel semmi gond nincsen, én is szeretek egy kettőt) de konyörgöm az aki rendes hangszerekkel gyárott zenét hallgat, esetleg régebbről azt már el kell különíteni büdös rockerként?
Az hogy a kedvenc zenekarom pólójában/pulcsijában járok ami általában fekete meg hosszú hajam van ezért én most más vagyok? Mellesleg utálom azt a szót, hogy rocker...
Arról nem tehetek, hogy 1-2 (száz) gyerekkel a szülei annyira nem törődnek, hogy leültetnék a kanapéra a drága kölköt és benyomnának valami régi jó zenét...Ismétlem semmi bajom nincsen a technozenével max a hozzá tartozó mentalitással(aki mást hallgat az büdös rocker meg le kell nézni aki meg esetleg klasszikus zenét hallgat az meg idióta stréber buzi)...értitek miről beszélek
Nem akarok itt félmet kelteni, de nekem már néha fizikailag fájdalom hogy mennyire buta 1-2 fiatal. -
feamatar #65 azért hordjon valaki feketét mert teccik neki ua összes ruhára; én "rpcker" vagy mi fene vónék; de néha erőteljesen gondolkozopm egy punk tarajon mert jól néz ki; mondjuk lehet fejemhez nem passzolna...; -
Ronny #64 majd kinövitek... -
#63 Jogos.Én is rocker vagyok,de nyáron ritkán hordok fekete cuccokat mert nagyon melegem van benne. -
#62 Az az idióta aki ilyet mond.
Én fekete ruhában járok mert nekem ez tetszik és azért nem fogok fehérben járni mert nyár van. -
#61 Attól lesz rocker valaki ha rock zenét hallgat, ha azt akarja, hogy látszódjon is rajta akkor olyan ruhában jár.
-
AranyKéz #60 Aki nyáron fekete vackokban járkál az idióta, nem rocker -
#59 De amúgy azt nem értem, mert tuti hogy akik nyáron is bakancsba meg bőrkabátba rohangálnak, azok nem divatrockerek, hanem ők szeretik is a rockot, szal attól is rocker hogy úgy öltözködik nem?(nem tudom) -
#58 lol :DDDDD -
#57 vettem az adást, főnök- akkor viszont ők maguk se tudják, hogy nem rockbanda, mert ezt hangoztatták :D. De ez OFF szagú, szal hiszek neked :) -
#56 tisztázzuk, a tokijo hotel nem rockbanda -
#55 :DDDDDDDD Milyen igaz! Mi kiírtottuk őket az osztályomból :DDDDD Tudod, sok kis tini rokker rohangál a Tokijo Moteles fölsőbe- nálunk nem! :D -
#54 nme csak az öltözködésen múlik-.- -
#53 Attól leszel rocker, ha olyan zenét hallgatsz. De most már értem, mért rohangál sok kis gyökér gyerek ilyen mocskos ruhába- mert azt hiszik, ettől lesznek rockerek. -
AranyKéz #52 "Mitől rocker egy rocker?"
A szagától. Ne fürödj pár hónapig, és akkor a járókelők elismerten fognak rólad nyilatkozni:
- Büdös rokker!!!
-
JancsiPapa #51 semmitmondó hozzászólás -
#50 Lehet egy Rokker is kulturált! Sőt normális is! -
#49 suta topic -
#48 Anyám! -
JancsiPapa #47 Nem a hosszú hajtól, nem a koncertre járástól, nem a pogótól, nem a fekete cucctól - hanem attól, hogy szereti a zenét. -
#46 Hát igen.. a nagymenők lyukas gatyában járnak.... ':D
-
#45 mer lehet hogy nem tetszik nekik? -
#44 na még ezt nézzétek meg
TOP 10 MOST RIDICULOUS BLACK METAL PICS OF ALL TIME -
#43 true metal free area -
#42 "Medieval obscure underground Heavy Metal" Hát lol :DD -
#41 Igen, ezt tipikusan azok mondják, akik még soha nem hallgattak végig rendesen egy Manowar lemezt, és soha nem voltak koncertjükön. -
#40 félpucéran az izmaimat mutogatva én sem lépnék fel, de a zenéjük az jow! :P -
#39 véleményem szerint a manowar a világ második leggázosabb zenekara -
#38 sajna kettéé kellett vágni ezt a gyöngyszemet: