398
Mitől rocker egy rocker?
  • wszili
    én tojásos krumplit ettem
  • Gabyee
    valamivel el kell csapni a vasárnap délutánt!!
    amúgy jó étvágyat mindenkinek az ebédhez:D
  • Shiwo
    biztos magában röhög a flémeken...
  • celza8807
    nem hittem volna, h megél ez a topic 200 postot..
    feltünt valakinek, h a kedves Imter barátunk egyszer nem szolt hozzá a témához? nincs nagyon értelme egymást tépni emiatt
  • TS Zolly
    Ámen :DDDD
  • Gabyee
    amúgy szerintem mindenki el van tévedve aki azt gondolja hogy a rockzene az egyenlő a zúzással meg a fejrázással!
    én is gitározom,szeretem a hangszeres zenét,van egy betétes gettám de teljesen nyugis emberke vagyok,nincs hosszú sörényem,nem szoktam piálni,finom illatos krémekkel kenem a pofámat,mindig kitörlöm a seggem,Ledzepet,RHCP-t meg Pink Floydot hallgatok és leszarom más milyen zenével rombolja amúgy is beteg elméjét:-/
    mindenki tegyen így és ez a romlott világ egy szép napon kivirágzik! eljő a megváltóki ki rendet tesz rocker és technor közt
  • Voltan
    Ezzel viszont nem értek egyet. Ez egy olyan dolog, amivel a rockerek szívesen áltatják magukat, mármint, hogy "ők aztán denagyon a mélyére látnak a dolgoknak". Ez nem igaz. Legalábbis nem nagyobb arányban, mint a többi stílust követőknél.
  • bardocz
    jah,azért nem egyezik érdeklődési kör,mert egy metal bandára több diploma jut,mint más zenei bandákra és butábakkal nem barátkoznak
  • wszili
    Egy rocker attól rocker, hogy különbséget tud tenni a tartalmas és tartamatlan, Időtálló és felejthető dolgok között. Intelligencia és szellem kérdése ez. Ezt nem lehet csak úgy megtanulni, belülről jön. (ne értsétek félre nem azt mondom, hogy aki rockot hallgat, csak az az intelligens és az értelmes!!!)
  • mabbak
    Azért mondtam, hogy lássátok rajtam az igyekezetet, meghogy lássátok, hogy nem vagyok beszűkült. :) Azért télleg elgondolkozok rajta, hogy beugorjak-e...
  • Noodlee
    DM ROX!
  • Noodlee
    LOL!

Azért ne a pár kommentel ezelötti Debreceni Tankcsapdás brigáddal menj el sörözni. Próbáld megtalálni a normálisabb, és kultúráltabb rétegét :P

• TS Zolly
    Nem kell itt fogadkoznod. Nincs rocker haveri kapcsolatod, és ezt nem veti senki a fejedhez. Anno nekem volt mindenféle zenei irányzatot képviselő haverom, sőőőőőt!!!, még depeses is. Ha sörröl volt szó, nem volt zenei izlés ellentét. Esetleg csak annyi, ki fizeti a köv kört. :)
  • tigeroo
    multhéten voltam lanpartin, és volt egy fő "díídzsénk", ő nyomta a zenét..
    csak 2 rockszámot játszott, többi rep,trance,lakodalmas stb zene volt :D
    (a smells like teen spirit és a fall out boy valamelyik száma volt a nagy kivétel..)
    mivel csak rockzenét hallgatok otthon ezért az elején elég szokatlan volt meg minden (1. nap után fájt is a fejem) de azért voltam jó számok
    (pl. volt egy "áj gát vát csú níd, szó tel mí vácsú níd" repszám,na az tetszett - pedig az ütemre felmondott szöveget nemtartom igazi zenének , de a magyar mixeket még jobban utálom (főleg mikor vmi hamis hangú picsa énekel bennük)

szal azt akarom mondani, hogy tökmindegy hogy ki milyen zenét hallgat. olyan mintha a barátaiddal azon veszekednétek hogy a vörös hajú vagy a fekete hajú nők-e a jobbak. hát ízlés dolga. és amúgy is, tökmindegy.
    ha pedig azért halgat az ember a kedvenc diszkós számai melett tokio hotelt hogy emó haja legyen, hát nc.
  • mabbak
    Koma lettem? :DD Távol vagyunk már a nyomikámtól... :)
    Ezt a koncert, hip-hop party dolgot azért mondtam, mert nekem más tapasztalataim vannak/voltak. Nem tudtam eddig elmenni pölö rockerekkel sörözni stb, mert nem voltak ilyen jellegű ismerőseim. De itt fogadom meg, hétvégén elmegyek a helyi törzs-rocker klubba és meghívok mindenkit egy sörre, aztán lesz ami lesz. :D
  • TS Zolly
    Mivel Sodom a leghíresebb német death/black/thrash metal zenekar, .....
  • Noodlee
    Ne bántsuk Mabbak komát, éppen most csatoltuk le róla a szemellenzőt :))
    Remélem nem csak mondja, hanem úgy is gondolja a dolgot :P
  • Voltan
    Egy legendás klub volt a nyócker szívében :D
  • vegicsek
    Bár nem nekem ment, de azért kösz az infót, nagyon érdekes.
  • Shiwo
    amúgy látom itt is egyre több a nagypofáju vérpistike, aki még annyira se veszi a fáradtságot, hogy a felhasználó információinál idősebbnek hazudja magát a 12 éves koránál és inkább meg sem adja..
    ez a szar az internetbe..hogy az ilyen nagypofájú senkiháziak névtelenül verhetik a nagy pofájukat, a valós életben meg lapítanának, mint szar a fűben...
  • Shiwo
    nekem is ez volt a gondolatom.. elég beszűkült emberke, aki csak koncertekben/diszkóban tud gondolkodni, ha haverokról van szó..
  • Noodlee
    :DD

Régebben én sem tudtam volna ilyet elképzelni, de melóban a legjobb fej srác pl. Rap zenét hallgat, és vele járok néha kortyolni, nem a többiekkel, akik a rock zenét szeretik...
  • wszili
    ...hogy ezt ismeri: http://www.youtube.com/watch?v=6AtYkJ_eyHU
  • Brolly
    De az mi, kocsma vagy koncerterem vagy mi?:)
  • mabbak
    Jó, mondjuk lehet, hogy előítéleteim vannak, de nekem vhogy nincsenek rock-ot hallgató barátaim...szal nem is megyek velük sörözni etc. De majd lehet változtatunk rajta :D
  • Noodlee
  • homeless
    :DDD
    Biztos vannak sátánista rokkerek, de nem mind az.
    Amúgy ezt olvasd el:
    Sátánizmus

Szerintem a sátánizmussal egy baj van mégpedig a neve. Ha nem ez lenne a neve akkor sokkal több kovetője lenne. Amúgy nem vagyok sátánista és nem követek semmilyen vallást, csak érdekességképp szúrtam be.
  • mabbak
    Aláírom ebben van valami :))
  • Voltan
    Nem, a Fekete Yuk egy időben a punkok törzshelye volt. És akkoriban nem nagyon kedvelték egymást a rokkerekkel. Aztán később Cure-os, meg Mode-os hely lett, ami ugye a bonehead-eket vonzotta, és ez adott még egy kis ízt az éjszakai életnek :D
  • Brolly
    Mi az a fekete lyuk, meg akkor most ti voltatok punkok és a többi rockerek vagy fordítva?
  • Noodlee
    Ha már a Lyuknál tartunk, mond valakinek valamit az a név, hogy Black Jack?
  • Noodlee
    Dzsízüsz!!
    "Sodom hangverseny" ::DDD
  • Voltan
    LOL
  • Voltan
    Hát igen, érdekes idők voltak. A Yuk meg legendás hely volt. Már aki túlélte :D
  • Noodlee
    Jöttél flémelni a hülyeségeddel mi?
    Gratula
  • TS Zolly
    Érdekes. Én nem vagyok az. Plusz! Van keresztény metal is.
  • TS Zolly
    Micsoodaaa?? Mekkora balhék szoktak lenni, ha két tábor véletlenül össze találkozott. :D )90-en körül volt az mtk pályán sodom hangverseny. Utánna lakartunk menni a feke lyukba. Mint vidéki fiuk, nem nagyon ismertük a szitut, ezért öten, a lada két nyitott ajtaján ugruttunk be, mikor megláttak. Meg sem áltunk Ajkáig. :DDDDD
  • Divergencia
    a rockerek sátánisták.
  • Voltan
    Persze. Ezzel nekem nem volt soha gondom. Ha nem tetszik a zene, nem figyelek rá oda, kész.
  • stream man
    itt aztan megy a harc :) amugy meg nemattol rocker vki hogy fekete cuccok meg stb a zene a lényeg amugy meg izlések és pofonok ki hogy öltözik és mit hallgat