Mitől rocker egy rocker?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Mondjuk nekem nincs itthon egy darab rap albumom sem, de akár Snoopra is el lehet iszogatni/dumálgatni egy házibulin 😊
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
http://thenamelessphoto.com/
Ennyire primitív legyél...
Agymûködésed csak annyi, hogy nem hagyja leállni a szívedet.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
grat sikerült XD
ikszdé XD
Pedig igaza van. A legtöbb rocker ilyen. Tapasztalatból mondom mert az általános és középsuliban is többségében rockerek voltak és biza egy jelentõs részükre illet ez a leírás. Igénytelenek. Emlékszem pár éve volt szerencsém azt látni, hogy egy Tankcsapda koncert ELÕTT tele volt a Fõnix (Debrecen) környéke részeg rockerekkel, én haza fele tartottam nyelvvizsga felkészítõrõl mikor is az egyik buszmegállóban arra lettem figyelmes, hogy egy srác éppen kifele adja magából a cuccost közvetlenül utánna lekapja a barátnõjét. <#wilting>#wilting> Természetesen álltalánosítani semmiképp nem akarok mert nem mindenki ilyen. Én magam is meghallgatok 1-2 számot. Egyébként a másik végletet ugyanúgy elítélem, a hardcore technósokat. Azok is szánalmasak.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
a többi lószer😛
abban tök igaza van Nudlinak, hogy a seggfejség és jófejség teljesen független zenei, vallási, nemi, faji, stb. hovatartozástól..
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Jó, a Metallicáról azért nem.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
nos igen nem lehet barátom akivel eltér az ízlésünk.. bullshit😄
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Szóval nem tudom, hogy a mai "rockereknél" mi a menõ.
Igaz, a rocker kifejezést nem szeretem, a "metalos" szerintem jobb.
A "rocker" szóról mindig a Csanktapda meg az Ossziján jut az eszembe, azoktól pedig falnak megyek 😛
a másik véglet is jópofa, mikor elvakult seggfej fikázza agyatlanul a rocker-társadalmat, állítása szerint minden rocker mocskos, feketébe jár, részeg, büdös, stb. , s mikor megkérdem, hogy te nagyokos akkor miket hallgatsz, akkor felsorol 1 rakat dolgot, köztük pár olyan populáris zenekart, mint a fentebb említett Huligánok, a Tankcsapdások vagy épp Linkin Park...jó, nem ezek a rock-mûfaj csúcsai, de aki ilyet hallgat, az sztem qrvára nincs képben a zenei mûfajokkal..
amúgy kövezzetek meg, de én sem vok mentes a sztereotípiás elitélésektõl..az emósoktól gyilkolhatnékom támad néha...
Ez marhaság.
Egy rock zenét kedvelõ is lehet pöcs, és akár jó fej is, mint ahogy az is, aki a rap zenét kedveli.
NF volt 😛
Nem azok az igazi rapperek. És rapper az aki rap zenét csinál, nem az aki úgy öltözködik, az a Hip-hop életérzést követi, de nem rapper. Én követem, de hallgatok más zenét is. (Mondjuk rockot nem nagyon 😊). És magasról teszek rá, hogy Te milyen zenét hallgatsz, ha olyat ami nekem nem jön be, akkor nem barátkozok Veled, mert ha a zenei ízlésünk nem egyezik, akkor valszeg csomó mindenben nem értünk egyet. Kategorizálás meg amúgy szerintem nem baromság. Mindenki tartozik valamilyen kasztba, és ez nem baj. Csak a kasztoknak nem kellene utálniuk egymást.
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
Szerintem összekevertél nagy részegségedben egy tehetetlen csövest egy rockerrel😄

A rapperek meg a sok smoke-olástól olyan nyugisak 😊
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Ezen kiakadok, amikor a sok majom odaírja, hogy milyen állat gépet vett neki anyu és apu 😊)
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
inkább a fekete póló az legalább jól áll:-