398
Mitől rocker egy rocker?
-
#358 gyá gecc ezt a topicot végigszenvedni lél. sok hülyeség jut az ember eszébe xD. sok poén: bőrnadárg, víz kerülése :) ekkora hülyeségeket, bár viccnek nem elég jó :( Na mind1.
topicindító srácnak csak annyit: LÉGY ÖNMAGAD, HALLGASD AMI ELSŐ HALLÁSRA MAGADTÓL MEGTECCIK, NE HALLGASS MÁSRA!
mellesleg ha kérdezni kell mitől rocker 1 rocker, akkor már régen rossz, de e van. -
#357 Az utóbbit jobban elhiszem. :) -
#356 Csak titkolja :)
Tud ő ha akar (vagy más is besegít neki az albumokon :)) -
#355 Hát, igazából szerintem hangja sincs, de ahogy érzed. :) -
#354 -
#353 Az a legjobb a Pokolgépben, hogy Kukovecznek van egy sajátos játékstílusa,olyan amilyet sehol máshol nem hallottam még, minden lemezen megvillan egy-egy nótában. -
#352 Jó hangja van, csak nekem feláll a szőr a hátamon tőle.
Hallottam már tőle olyan visításokat hogy csak néztem hogy ez az ember ilyet is tud?
Sőt, még a számok is jók...de ezzel is úgy vagyok mint az ossiannal. Számok jók, csak az ének nem kéne :)
(egyéni vélemény) -
#351 Pedig az utolsó két Pokolgép lemezen van néhány kifejezetten jó nóta és a Rudán nem énekel rosszul (persze attól még simán lehet faszfej ).Pár hónapja még én se hittem hogy fogok még ilyet hallgatni. -
#350 A rómeó vérzik (volt előzenekaruk) egyik legpoénosabb számát olyan szépen elbaszta...
Kislány a zongoránál...rudán felment a színpadra és mindenféle baromságokkal teletűzdelve a szöveget artikulálatlan hangon elkezdett "énekelni".
Egyébként hangja az van - bár nekem nem tetszik -, de olyan bunkó hogy sztem a saját zenésztársai is utálják. -
#349 Nem szeretem az iron maident.
de attól még jól szól. -
#348 Ebben teljesen igazat adok neked. Rudánt fejbe kéne lőni. Világ életemben utáltam, de mióta Hegyalján szidta Józsit... hát azóta nem járok olyan buliba, ahol fellép a mostani Pokolgép, mert tuti kiteketném annak a balf@sznak a nyakát. -
TS Zolly #347 Rockerek az erdő szélen, jó zene az Irom Maiden. :DDDD -
#346 Bocs, tavaly márciusra gondoltam.
Végignyomtam józsiékkal (a kalapáccsal, nem a hard-al) egy turnét, és kellemesen csalódtam bennük. A kalapácsot nem szeretem, inkább a régi pokolgépet. A pokolgép számomra rudány "faszparaszt" joe-val meghalt végérvényesen.
Kalapácsék viszont meglepően jó hangulatú bulikat csináltak, jól játszották a régi számokat, és nem is keveset, ugyanis ők is tudják hogy kalapács így, kalapács úgy, józsi még mindig mindenki szemében a pokolgépet jelenti.
A "valaminek rontania kell a tökélyt"-en hangosan felröhögtem :)
A munkatársak néztek rendesen hogy mi bajom :D -
#345 Nos, tudtommal Hard koncert volt márciusban Miskolcon, és decemberben (vagy novemberben) volt utoljára Kalapács. És bármennyire is szeretem Józsit (és kislány koromban, amikor még létezett IGAZI Pokolgép, bele is voltam zúgva, de rendesen, és másfél évesen a "Ha újra megszületnék" című számot daloltam buzgón), olyan sz*r volt a koncert, hogy majdnem sírvafakadtam.
Azzal pedig teljesen egyet értek, hogy Endrének sz*ar hangja van, sőt, nincs is neki semmi, de pont ez a lényege az Ossiánnak. A zene jó, a szövegek jók... Valaminek rontania kell a tökélyt...
És említettem azt is, h 1x felhívott a színpadra énekelni. Nos, azután a bizonyos koncert után nem egy ember mondta, h "leénekelted Paksit a színpadról!". ÉS ne arra gondolj, h a barátaim voltak ilyen kedvesek, hanem olyan emberek, akikat még életemben nem láttam...
Ha meg már heavy metalról van szó: Iron Maiden, és ha ezzel valaki kötexik, esküszöm, neten keresztül verem agyon! :) -
#344 Paksi -
#343 thx -
#342 Nincs mit. -
#341 Igen, sajnos a magyar helyzet elég mostoha ebből a szempontból. Ha vidéki vagy, akkor max az Ossziját meg a Csanktapdát bámulhatod. Esetleg a Hooliganst. Böeh.
Amúgy az is fura, hogy egy miskolcira, debrecenire stb. azt mondjuk, hogy vidéki (ők is magukra). Ez olyan, mintha egy washingtoni nevezne vidékinek egy chicagóit :D Ebből is látszik, milyen betegesen centralizált az ország. mondom ezt én, mint pösti. :) -
#340 Én is miskolci vagyok de inkább felmegyek Pestre koncertekre mert ami itt van az egy nagy szar.Normális zenekarok már nem is jönnek ide, csak ezek a régi megfáradt bandák.Közönség sincs. Vagyis biztosan lenne csak nem mennek koncertre inkább szobametálosok. Szégyen egy ekkora nagy városra nézve.Legalább 150-200 fős közönségnek kéne lenni mindig.De inkább csak isznak nem mennek koncertre .Vagy én nem tudom mit csinálnak. Ehhez képest amikor elmentem hülyeségből Kalapácsra tavaly voltak vagy hetvenen.Nem tudom mennyien de a Vasasban elvesztek.Pokolgépen még tán annyian se.Ossiánra biztos többen elmennek,főleg a tinédzserek de én arra nem megyek. Kéne egy normális klubhelyiség is, az Ifiház szánalmas. -
#339 ja már látom elküldted nem szóltam :D -
#338 és hol található? -
Cat #337 hosszú haja van, bőrgatyában és bakancsban jár, valamilyen halálfejes fekete polóval vagy pulóverrel párosítva. -
#336 Drágám, szeresd az ossian-t, mert a zenét szeretni jó.
Szeresd a heavy metal-t, mert a zenét szeretni jó.
De ne védd az endrét, mert nála nagyobb tapló faszt, keveset lát az ember. Ok, más bebaszva.
Bebaszva egy bunkó faszfej, aki istennek érzi magát. Józanul pedig szimplán istennek érzi magát. A mai napig nem értem hogy a francba tudott kitörni az ossian az undergroundból. A zenészeket mindenesetre maximálisan tisztelem, ugyanis az ossian-ba nagyon jó zenészek játszottak. Az ossian egyik számával se volt semmi bajom, egészen addig amíg be nem jött paksi.
Egy szó mint száz, paksi egy fasz, de legalább rock n roll életformát él, még ha a maga módján is.
De volt szegény országunknak wellington-ja is (vagy ilyesmi), azzal is ugyan ez volt a bajom.
Egy átlag pesti ember legalább 5x látta az endrénket bebaszva a buszon.
Emellett hihetetlen jó zenét is csinálhat. Nekem nem tetszik, ez magánvélemény. Írtózom a hangjától, és sokkal hamarabb utáltam, minthogy hallottam volna pl a pécsi koncertet.
Jó heavy metal koncertet pedig más is ad az országban.
Ha jól emléxem, miskolci vagy (vagy írtál miskolcról).
Március 3-án volt ott egy kalapács koncert. Emlékezetes volt számomra.
Felkaptak, feldobtak a színpadra, intettem kicsinek hogy ne hívjá' má' énekelni mert egy kurva kalapács számot sem ismerek, aztán elmutogattunk egy ideig. Végül beugrottam a közönségbe, végigvittek hátra, és megdobtak úgy, hogy talpra érkeztem.
Életem egyik legfeelingesebb koncertje volt. -
#335 Hajjaj... -
#334 van az egészről hangfelvétel? -
#333 Ezt így kár volt. A hang nélkül csak a helyet foglalja. -
#331 Endét előttem hiába véded. Ismerem egy volt zenésztársát, sokakat az undergroundban, akiknek volt kapcsolatuk vele, érintőlegesen Hornyák Petit is, és hát Endréről aztán lehetne mesélni.
Az Osszián meg hát... -
#330 Már ne is haragudj, de Endre nélkül nem létezik olyan, hogy Ossian. És Miskolcon engem tavaly előtt kedvesen és gyengéden cibált fel a színpadra. :) -
#329 Én azt is láttam videón.
Nem annyira jó, mint a "repatarurgyán"-os hanganyag, de azért üt az is.
Főleg, mikor közönségénekeltetés címén felrángat egy lányt a színpadra a kontrolládán keresztül :D Szinte hallani, ahoy recsegnek szegény csaj bordái. :DD Miután szabadult a leányzó, az egyik gitáros még oda is ment a színpad szélére bocsánatot kérni.
Az Ossziánban egyedül a zenészeket sajnálom, mert azok nagyon jók, különösen a dobos, Peti. Csak hát kell nekik a pénz, és ezért kénytelenek Endrét elviselni. -
#328 "Nyitva egy bármi bárhóó,
Egy nyitva egy márhívó,
Várhogymerettyetty márhogy,
Egy nyitmeghívó!"
:DDDDDDD -
#327 áááááááááááááááááááááááá :DDDD
ez amúgy melyik szám akar lenni eredetileg? -
#326 Abba a dagadt állatba? ... Na jó, a hangjába egy kicsiték. -
#325 szerelmes vagy Endrébe? -
#324 De volt egy nagyon durva, ami után Endre nagyon kibukott és szégyellte magát. Akkor adtak Egerben egy ingyen koncertet, és azt modta, h ezek után nem fog atomrészegen színpadra állni. -
#323 ebből nekem megvan az egész koncert-felvétel.. -
#322 Nem, több is volt. Ez a hangfelvétel Debrecenben volt. -
#321 Miskolcon nem szokott, szoktam vele dumálni... Jut eszembe, az a bizonyos részeg konci asszem, Egerben volt, de ha tévedek, javítsatok ki... -
#320 Hú, nem a fenét! -
#319 Leledzik egy pár ilyen dolog! A "részeg koncertről" még nem hallottál? Paksi azóta nem iszik alkoholt koncert előtt. -
#318 http://www.youtube.com/watch?v=7vsW0QlYc4I
Endre be van baszva=)