Mitől rocker egy rocker?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Végignyomtam józsiékkal (a kalapáccsal, nem a hard-al) egy turnét, és kellemesen csalódtam bennük. A kalapácsot nem szeretem, inkább a régi pokolgépet. A pokolgép számomra rudány "faszparaszt" joe-val meghalt végérvényesen.
Kalapácsék viszont meglepõen jó hangulatú bulikat csináltak, jól játszották a régi számokat, és nem is keveset, ugyanis õk is tudják hogy kalapács így, kalapács úgy, józsi még mindig mindenki szemében a pokolgépet jelenti.
A "valaminek rontania kell a tökélyt"-en hangosan felröhögtem 😊
A munkatársak néztek rendesen hogy mi bajom 😄
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Azzal pedig teljesen egyet értek, hogy Endrének sz*ar hangja van, sõt, nincs is neki semmi, de pont ez a lényege az Ossiánnak. A zene jó, a szövegek jók... Valaminek rontania kell a tökélyt...
És említettem azt is, h 1x felhívott a színpadra énekelni. Nos, azután a bizonyos koncert után nem egy ember mondta, h "leénekelted Paksit a színpadról!". ÉS ne arra gondolj, h a barátaim voltak ilyen kedvesek, hanem olyan emberek, akikat még életemben nem láttam...
Ha meg már heavy metalról van szó: Iron Maiden, és ha ezzel valaki kötexik, esküszöm, neten keresztül verem agyon! 😊
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Amúgy az is fura, hogy egy miskolcira, debrecenire stb. azt mondjuk, hogy vidéki (õk is magukra). Ez olyan, mintha egy washingtoni nevezne vidékinek egy chicagóit 😄 Ebbõl is látszik, milyen betegesen centralizált az ország. mondom ezt én, mint pösti. 😊
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Szeresd a heavy metal-t, mert a zenét szeretni jó.
De ne védd az endrét, mert nála nagyobb tapló faszt, keveset lát az ember. Ok, más bebaszva.
Bebaszva egy bunkó faszfej, aki istennek érzi magát. Józanul pedig szimplán istennek érzi magát. A mai napig nem értem hogy a francba tudott kitörni az ossian az undergroundból. A zenészeket mindenesetre maximálisan tisztelem, ugyanis az ossian-ba nagyon jó zenészek játszottak. Az ossian egyik számával se volt semmi bajom, egészen addig amíg be nem jött paksi.
Egy szó mint száz, paksi egy fasz, de legalább rock n roll életformát él, még ha a maga módján is.
De volt szegény országunknak wellington-ja is (vagy ilyesmi), azzal is ugyan ez volt a bajom.
Egy átlag pesti ember legalább 5x látta az endrénket bebaszva a buszon.
Emellett hihetetlen jó zenét is csinálhat. Nekem nem tetszik, ez magánvélemény. Írtózom a hangjától, és sokkal hamarabb utáltam, minthogy hallottam volna pl a pécsi koncertet.
Jó heavy metal koncertet pedig más is ad az országban.
Ha jól emléxem, miskolci vagy (vagy írtál miskolcról).
Március 3-án volt ott egy kalapács koncert. Emlékezetes volt számomra.
Felkaptak, feldobtak a színpadra, intettem kicsinek hogy ne hívjá' má' énekelni mert egy kurva kalapács számot sem ismerek, aztán elmutogattunk egy ideig. Végül beugrottam a közönségbe, végigvittek hátra, és megdobtak úgy, hogy talpra érkeztem.
Életem egyik legfeelingesebb koncertje volt.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Az Osszián meg hát...
Nem annyira jó, mint a "repatarurgyán"-os hanganyag, de azért üt az is.
Fõleg, mikor közönségénekeltetés címén felrángat egy lányt a színpadra a kontrolládán keresztül 😄 Szinte hallani, ahoy recsegnek szegény csaj bordái. 😄D Miután szabadult a leányzó, az egyik gitáros még oda is ment a színpad szélére bocsánatot kérni.
Az Ossziánban egyedül a zenészeket sajnálom, mert azok nagyon jók, különösen a dobos, Peti. Csak hát kell nekik a pénz, és ezért kénytelenek Endrét elviselni.
Egy nyitva egy márhívó,
Várhogymerettyetty márhogy,
Egy nyitmeghívó!"
😄DDDDDD
Your suffers will be legendary even in hell!
ez amúgy melyik szám akar lenni eredetileg?
Your suffers will be legendary even in hell!
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!
Jót és rosszat elbírom.
A lármát, a fényt,
a zajt és a bajt,
azt ami ûz és fogva tart."
óóóóójeeeeeeeeeee
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Ha fájt, ahogy írtam, sorry. De ha jobban belegondolsz, a rockereket fikáztam a #302ben is azzal, hogy ha vki nemúgy néz ki, ahogy õk, akkor az "csakis köccccsög diszkós vagy repper lehet". És nem téged akarlak bántani ezzel, hanem bizonyos rockereket idézek (nehogy félreértse vki: nem innen, de ismerek ilyet).
És tényleg nem attól rocker, discós vagy rapper vki, hogy hogyan öltözik, hanem attól, hogy átérzi-e annak a dolognak a világát, amit hallgat. Hát ennyi.
-:c:- Közbe lekvárba nepetézesz.
De mi van akkor, ha én nem akarok úgy kinézni mint egy utolsó csöves a metróaluljáróban? Hát, kedveseim az, hogy Alvin és Junkies koncerten kinéznek a zpbõl ésatöbbi. Volt már rá példa, h meg is akartak verni. Pedig én is ugyanúgy (talán jobban is) ismerem a fent említett zenekarokat, mint akik ki akarnak nyírni azért, mert igényes vagyok. Hát, ez van: ha rocker vagy, de nem úgy öltözöl, ne menj a közelükbe, mert megölnek. Ennyi. :S
Skinheadek is nagggyon szeretik a hazát. Ha érted mire gondolok <#vigyor4>#vigyor4>
púúúúú
innentõl kezdve már érdekes dolgokat kihoznak a dologból..
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Föleg az uj irányvonalas rockon. Igy öket ugyanugy rockereknek nézik. Söt, mondhatni ugyanilyen zenét hallgatnak a darkosok, a black metalosok (kéretik nem belekötni, teljesen más a stilus, csak egy átlag irodai megasztárral-etetett-okosokrol beszélek), ami az öltözködésükkel igen csak kivivják magukra az emberek megkülönböztetését (é.:jaj, ott egy sátánista!). És az egészet, hogy könnyebb legyen értelmezni, egy kalap alá vezsik, mint rock.
A rock egészen az '50-es '60-as évektöl létezik, ami már nagy respectet kölcsönöz az egésznek. Akkoris belekötöttek mindenféle ilyen-olyan indokkal a rockba, igy ennek a stilusnak igencsak hányattatott sorsa van. Föleg mert minden uj "tombolos" irányvonalat egynek néznek vele.
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
Hogy õszinte legyek már kifordul a gálám ettõl a hülye besorolástól, hogy "Milyen a stílusod?" meg "Milyen zenét hallgatsz? Rockot? Discot? Utállak!" és hogy ezek a baromságok holt felesleges konfliktusokat szülnek, embereket vernek agyon, barátságok, kapcsolatok mennek tönkre. Ez már komolyan felér a vallási hovatartozással!
Nekem is egy rakat ismerõsöm van, akik azért nem haverkodnak egy egyébként tök normális meg jó fej emberrel, mert az szokott dizsibe járni. Most ez normális?
Sõt! Egyszer ez a szûklátókörûség mentett meg attól, hogy 5 nagydarab skinhead összeverjen. Kb 5 perc kötözködés után megállapították, hogy hosszú a hajam, ebbõl kifolyólag én már 100%, hogy rocker vagyok, innentõl pedig magától értetõdõ, hogy mélységesen szeretem a hazámat. Ezután békén hagytak. Ergo a logikai menetük szerint, a rövid hajúak, nem hazafiak! Slussz, passz!
Na én most itt minden szarságot leírtam má'.... <#smile>#smile>
Szal az a lényeg, hogy legyél rocker, ha akarsz, hallgasd a rockot, szeresd, zúzzál rá, de legyél nyitott másra is, ne zárkozz el a többi zenei stílustól, mert õszintén szólva csak magaddal szúrsz ki.
A Rock suli meg tök jó példa arra, hogy nem az igénytelenségtõl leszel rocker!
"Ezek nem rockerek, hanem pozõrök!"
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.