398
Mitől rocker egy rocker?
-
#277 Ha már Liszt Ferenc örök és a rockművek halandóak...
;) -
#276 Hi all!
Ez igaz! Nem az öltözködése árulja el valakiről, hogy rocker. Az olyan kis kiegészítés akar lenni, amivel első ránézésre felhívják magukra a figyelmet, és levonhatjuk: az illető rocker.
Egyébként ha úgy akarsz öltözködni, mint egy rocker, nem kell mást tenned, mint hogy: elmész egy akármék boltba, veszel magadnak csomó fekete poólót,alsót, esetleg vmék kedvenc együttesed pólóját.
A lábadra feltétlenül SURRANÓ kell! MÉG NYÁRON IS!!!! És még nem árt egy két csuklószorító, amiből szegecsek állnak kifele.
Szvsz itt megtalálod, ami szükséges, de ahogy belenézegettem, cseppet drága. -
#275 ezért ;) -
#274 Ezt soha nem értettem... miért? -
#273 Abból, de attól még Getta. -
#272 mármint Geta lévén a "Get a Grip"-ből jön a név. -
#271 És azért nem árt, ha a rövidnaci mellé nyáron befigyel egy Getta :D -
#270 XD -
#269 Na jó akkor én mondok párat: fehérzoknit , inget ,szandált (!) tilos egy igaz rokkernek hordania. Diplomata illetve egyéb irattartó bőrtáska nem lehet nála. Szemüveg lehet, kontaktlencse nem. Nyáron rövidnadrág lehet de kizárólag sötét árnyalatokban. Hajviselet: hosszú esetleg kopasz.Lehet kétoldalt felnyírt, középen hosszú.Ne legyen kigyúrt se.Inkább sörhasú.Walkman legyen nála és jó hangosan bömböltesse. Hogy a buszon kihallatszódjon a jófajta muzsika. -
#268 Pedig én emléxem, bár akkor még nem is éltem XD de qlturálódtam :) Sőt, lassan 40 éves Deep Purple számokra is emléxem :) -
Szuperkaraj #267 öltözzön úgy ahogy akar, nem attól lesz rocker -
#266 jó én is arra szavazok hogy ha télleg kemény rokker akar lenni hagya abba a tisztálkodást és csak egy ruhába járjon egy két honapig. -
#265 Mellesleg elkanyarodtatok a témától, a gyereknek az volt a kérdése hogyan kell öltözködnie! Ebben adjatok neki tanácsot !
-
Elder #264 jaj, azt a "válasz a #95-ös hozzászóláshoz" azt véletlenül tettem oda... -
Elder #263 Válasz a #95-ös hozzászóláshoz: A tokio fotel nem rock még punknak se lehet mondani, inkább olyan emo "zene" (de szerintem szar) -
#262 magyarország tokio hotelje fujj -
Xing #261 anyád :D -
#260 Mi a divat rock?
manapság mindenre jelzőket akasztunk. Sokkal több a kiadüó sokkal nagyobb business a zenegyártás. nehogy már csak a 50-60 éves kiöregedő ősrockerek mondhassák magukat rockernek.
Ha egy zenekar zenéjében érzem a dinamikát, játékukban a tudást, szövegükben az életérzést amit már minden rocker 1500-szor elmondott előttük akkor ne tartom őket divat rockernek.
(legjobban akkor röhögtem mikor a Green Day-t le emo zenézték:D Bár az punk:) Csak azért mert Billy John szeme ki van festve a haja meg feketére (immáron majd 10 éve mikor még az emok sehol sem voltak)) -
#259 Dettó:) Igaz én csak 25 vagyok, de mai napi legtöbbet Brian Johnsonék vagy Hendrix szól a winampomból apámék legnagyobb örömére:D (pláne reggel 5-kor ébresztőnek a Thunderstruck 2000-es koncertfelvétele:D)
Az asszonyt is nevelem már:D Képes végighallgatni egy DC számot:D végre:D Nem kell felénél kikapcsolnom:d -
#258 Teljesen igazad van! Az ilyen kis nyomi Tokio Hotel soha nem fog elérni olyan szintre mint az igazi nagyok!!! Ezért nem is tartom a "zenéjüket" rocknak!
Igaz hogy vannak nagyon jó rock bandák ma is, de túl sok lett sajnos a divat rock!!! -
#257 Az ilyen nyomoroncokat szépen fel lehet hergelni azzal, hogy egy falevél IQ szintjén állnak és ki lehet őket golyózni...
Bár van aki azt sem veszi észre, hogy ég mint a Reichstag. -
TS Zolly #256 És szerinted aki ma rockot vagy más modern műfajt szeret, az nyugdijjas korába átpártól wagner funná? Most 33 évesen, még mindig a régi rock zenét szeretem, és biztosíthatlak, fogom is szeretni. Elismerem, fent fog maradni, de ugyan igy a rock klasszikusait is mindig halgatni fogják. Eszméletlen sok rock banda szünt meg, de még a mai napig is hangos a számaikkal az éter. A nagy öregek, pl Rush, AC/DC vagy a Maiden is mindig fent fog maradni. Vagy mondhatnám pl az accept vagy twisted sister példáját. Eltüntek, de mint főnix, hamvaikból ujászülettek, és még mindig nagy sikerük van. Tokio szálló, no thanks meg igénytelen társaik, tuti elfognak tünni hamarosan, csak lekell zajlania a divatnak. -
Szuperkaraj #255 Én sem tudom, hogy mostanában mit hallgatnak, csak azt tudom hogy én mit hallgatok : Metallica, Slipknot, Children of Bodom, Judas Priest, Drowning Pool, ilyesmik.
Magyar együttesek közül Tankcsapda meg Depresszió, de ritkán.
Arról meg hogy mi a menő, csak annyit tudok nyilatkozni hogy teszek rá, nem érdekel :D -
#254 Ne beszéljünk róla,mert az mindennek a legalja...
Beszéljünk inkább a Nótenkszről[idióta] -
#253 beszéljünk a tokio hotelről(hokizo fotel) is .kinek mi a véleménye róla. én pl mindegyiket egyesével kiherélném érzéstelenités nélkül -
Ronny #252 gondolkozz már, még egy generáció sem telt el és még mindíg koncerterteznek. Meg nehogy már Iron Maident hasonlítsuk a lentiekhez(jóhogy nem Malmsteen zenének nevezett nyílvános maszturbációját).
-
Noodlee #251 Akkor legalább az öcséd jó felé halad! :) -
#250 Pedig pont nemrég volt az Indexen egy cikk , angliai iskolákban végzett felmérésben pont ezt tapasztalták. -
#249 öcsém (9) Iron maident hallgat. :D nincs még minden veszve. -
#248 az alapján, hogy te bizonyos stílusok keretein belül milyen embereket ismersz, még nem lehet általánosítani... 100 fős, de még 1000 fős ismeretség is kevés ehhez, max az adott terület mentalistására lehet ezáltal következtetni. -
#247 Köszönjük a napi bölcsességet. -
TS Zolly #246 Igy van. 30 éves Iron Maiden számokra sem emlékszik senki, Rust sem játszanak mai napig a rádiokban. -
Ronny #245 párszáz év múlva nem nagyon fognak emlékezni a rockegyüttesekre, míg Liszt, Wagner és Mendelssohn még évszázadokig zene marad. -
TS Zolly #244 Igy van. Nem tom csinyájják é, de régebben a cirkusz része volt náluk Harley-Davidsonon való bevonulás a szinpadra. -
TS Zolly #243 Mert a mostaniak máshogy néznek ki, és más szöveget énekelnek? Csak megkell nézni egy Kiss arcfestést utánzatú black zenekart. Nevetségesek. Manowart többre becsülöm mint ezeket. -
#242 Egyáltalán nem. Az igénytelenségnek még véletlenül sincs köze a Manowarhoz.
Egyáltalán nem hülyék, az imidzs része a műsornak, az egész utazó cirkusznak. És senki nem ad olyan kurva jó odabaszós koncertet, mint ők. -
#241 Bőrgatya már régen nincs. Normálisan néznek ki manapság. Egyébként meg ők sem veszik komolyan a dolgot, nagy showmanek és nagyon tudnak szórakoztatni. Ja, és kurva jó zenészek. Ha valami röhejes a stíluson belül, az a Hammerfall.
Egyébként tisztában vagyok azzal, hogy a Manowar egy vagy fehér, vagy fekete dolog. -
Gabyee #240 tehát ilyen szellemileg csökkentett képességűek
sajnos elég sok az igénytelen a stíluson belül,bár ez már subjective... -
Gabyee #239 én meg rántotthusit,remélem lesz ma még másféle husi is
jó topik ez:-) -
#238 hát, nem akarom megsétreni a fanokat, de a manowar egy igazi "harcosmetál" zenekar, ratyi, gyerekes fantáziával megáldott szövegekkel, kivágott seggű bőrnadrágban bohóckodva, agyilag eléggé megfogyatkozott emberek. Régen egy időben ismerkedtem a zenéjükkel, de nem bírtam sokáig :/