Mitől rocker egy rocker?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Voltan
Köszönjük a napi bölcsességet.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

TS Zolly
Igy van. 30 éves Iron Maiden számokra sem emlékszik senki, Rust sem játszanak mai napig a rádiokban.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

párszáz év múlva nem nagyon fognak emlékezni a rockegyüttesekre, míg Liszt, Wagner és Mendelssohn még évszázadokig zene marad.

TS Zolly
Igy van. Nem tom csinyájják é, de régebben a cirkusz része volt náluk Harley-Davidsonon való bevonulás a szinpadra.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

TS Zolly
Mert a mostaniak máshogy néznek ki, és más szöveget énekelnek? Csak megkell nézni egy Kiss arcfestést utánzatú black zenekart. Nevetségesek. Manowart többre becsülöm mint ezeket.

Voltan
Egyáltalán nem. Az igénytelenségnek még véletlenül sincs köze a Manowarhoz.
Egyáltalán nem hülyék, az imidzs része a mûsornak, az egész utazó cirkusznak. És senki nem ad olyan kurva jó odabaszós koncertet, mint õk.

Voltan
Bõrgatya már régen nincs. Normálisan néznek ki manapság. Egyébként meg õk sem veszik komolyan a dolgot, nagy showmanek és nagyon tudnak szórakoztatni. Ja, és kurva jó zenészek. Ha valami röhejes a stíluson belül, az a Hammerfall.

Egyébként tisztában vagyok azzal, hogy a Manowar egy vagy fehér, vagy fekete dolog.

tehát ilyen szellemileg csökkentett képességûek
sajnos elég sok az igénytelen a stíluson belül,bár ez már subjective...

én meg rántotthusit,remélem lesz ma még másféle husi is<#beka2>
jó topik ez:-)

Rise Against
hát, nem akarom megsétreni a fanokat, de a manowar egy igazi "harcosmetál" zenekar, ratyi, gyerekes fantáziával megáldott szövegekkel, kivágott seggû bõrnadrágban bohóckodva, agyilag eléggé megfogyatkozott emberek. Régen egy idõben ismerkedtem a zenéjükkel, de nem bírtam sokáig :/

én tojásos krumplit ettem <#finom><#finom>

valamivel el kell csapni a vasárnap délutánt!!
amúgy jó étvágyat mindenkinek az ebédhez😄

Shiwo
biztos magában röhög a flémeken...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

celza8807
nem hittem volna, h megél ez a topic 200 postot..
feltünt valakinek, h a kedves Imter barátunk egyszer nem szolt hozzá a témához? nincs nagyon értelme egymást tépni emiatt
<#banplz>

A#1

TS Zolly
Ámen 😄DDD

amúgy szerintem mindenki el van tévedve aki azt gondolja hogy a rockzene az egyenlõ a zúzással meg a fejrázással!
én is gitározom,szeretem a hangszeres zenét,van egy betétes gettám de teljesen nyugis emberke vagyok,nincs hosszú sörényem,nem szoktam piálni,finom illatos krémekkel kenem a pofámat,mindig kitörlöm a seggem,Ledzepet,RHCP-t meg Pink Floydot hallgatok és leszarom más milyen zenével rombolja amúgy is beteg elméjét:-/
mindenki tegyen így és ez a romlott világ egy szép napon kivirágzik! eljõ a megváltóki ki rendet tesz rocker és technor közt<#wave>

Voltan
Ezzel viszont nem értek egyet. Ez egy olyan dolog, amivel a rockerek szívesen áltatják magukat, mármint, hogy "õk aztán denagyon a mélyére látnak a dolgoknak". Ez nem igaz. Legalábbis nem nagyobb arányban, mint a többi stílust követõknél.

bardocz
jah,azért nem egyezik érdeklõdési kör,mert egy metal bandára több diploma jut,mint más zenei bandákra és butábakkal nem barátkoznak
Egy rocker attól rocker, hogy különbséget tud tenni a tartalmas és tartamatlan, Idõtálló és felejthetõ dolgok között. Intelligencia és szellem kérdése ez. Ezt nem lehet csak úgy megtanulni, belülrõl jön. <#worship><#worship><#worship>(ne értsétek félre nem azt mondom, hogy aki rockot hallgat, csak az az intelligens és az értelmes!!!)

mabbak
Azért mondtam, hogy lássátok rajtam az igyekezetet, meghogy lássátok, hogy nem vagyok beszûkült. 😊 Azért télleg elgondolkozok rajta, hogy beugorjak-e...
DM ROX!

LOL!

Azért ne a pár kommentel ezelötti Debreceni Tankcsapdás brigáddal menj el sörözni. Próbáld megtalálni a normálisabb, és kultúráltabb rétegét 😛

TS Zolly
Nem kell itt fogadkoznod. Nincs rocker haveri kapcsolatod, és ezt nem veti senki a fejedhez. Anno nekem volt mindenféle zenei irányzatot képviselõ haverom, sõõõõõt!!!, még depeses is. Ha sörröl volt szó, nem volt zenei izlés ellentét. Esetleg csak annyi, ki fizeti a köv kört. 😊

tigeroo
multhéten voltam lanpartin, és volt egy fõ "díídzsénk", õ nyomta a zenét..
csak 2 rockszámot játszott, többi rep,trance,lakodalmas stb zene volt 😄
(a smells like teen spirit és a fall out boy valamelyik száma volt a nagy kivétel..)
mivel csak rockzenét hallgatok otthon ezért az elején elég szokatlan volt meg minden (1. nap után fájt is a fejem) de azért voltam jó számok
(pl. volt egy "áj gát vát csú níd, szó tel mí vácsú níd" repszám,na az tetszett<#nyes> - pedig az ütemre felmondott szöveget nemtartom igazi zenének , de a magyar mixeket még jobban utálom (fõleg mikor vmi hamis hangú picsa énekel bennük)

szal azt akarom mondani, hogy tökmindegy hogy ki milyen zenét hallgat. olyan mintha a barátaiddal azon veszekednétek hogy a vörös hajú vagy a fekete hajú nõk-e a jobbak. hát ízlés dolga. és amúgy is, tökmindegy.
ha pedig azért halgat az ember a kedvenc diszkós számai melett tokio hotelt hogy emó haja legyen, hát nc.
mabbak
Koma lettem? 😄D Távol vagyunk már a nyomikámtól... 😊
Ezt a koncert, hip-hop party dolgot azért mondtam, mert nekem más tapasztalataim vannak/voltak. Nem tudtam eddig elmenni pölö rockerekkel sörözni stb, mert nem voltak ilyen jellegû ismerõseim. De itt fogadom meg, hétvégén elmegyek a helyi törzs-rocker klubba és meghívok mindenkit egy sörre, aztán lesz ami lesz. 😄
TS Zolly
Mivel Sodom a leghíresebb német death/black/thrash metal zenekar, .....

Ne bántsuk Mabbak komát, éppen most csatoltuk le róla a szemellenzõt 😊)
Remélem nem csak mondja, hanem úgy is gondolja a dolgot 😛

Voltan
Egy legendás klub volt a nyócker szívében 😄

vegicsek
Bár nem nekem ment, de azért kösz az infót, nagyon érdekes.

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Shiwo
amúgy látom itt is egyre több a nagypofáju vérpistike, aki még annyira se veszi a fáradtságot, hogy a felhasználó információinál idõsebbnek hazudja magát a 12 éves koránál és inkább meg sem adja..
ez a szar az internetbe..hogy az ilyen nagypofájú senkiháziak névtelenül verhetik a nagy pofájukat, a valós életben meg lapítanának, mint szar a fûben...

Shiwo
nekem is ez volt a gondolatom.. elég beszûkült emberke, aki csak koncertekben/diszkóban tud gondolkodni, ha haverokról van szó..

😄D

Régebben én sem tudtam volna ilyet elképzelni, de melóban a legjobb fej srác pl. Rap zenét hallgat, és vele járok néha kortyolni, nem a többiekkel, akik a rock zenét szeretik...

...hogy ezt ismeri: http://www.youtube.com/watch?v=6AtYkJ_eyHU

Brolly
De az mi, kocsma vagy koncerterem vagy mi?😊

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

mabbak
Jó, mondjuk lehet, hogy elõítéleteim vannak, de nekem vhogy nincsenek rock-ot hallgató barátaim...szal nem is megyek velük sörözni etc. De majd lehet változtatunk rajta 😄
<#taps>

😄DD
Biztos vannak sátánista rokkerek, de nem mind az.
Amúgy ezt olvasd el:
Sátánizmus

Szerintem a sátánizmussal egy baj van mégpedig a neve. Ha nem ez lenne a neve akkor sokkal több kovetõje lenne. Amúgy nem vagyok sátánista és nem követek semmilyen vallást, csak érdekességképp szúrtam be.

mabbak
Aláírom ebben van valami 😊)
Voltan
Nem, a Fekete Yuk egy idõben a punkok törzshelye volt. És akkoriban nem nagyon kedvelték egymást a rokkerekkel. Aztán késõbb Cure-os, meg Mode-os hely lett, ami ugye a bonehead-eket vonzotta, és ez adott még egy kis ízt az éjszakai életnek 😄

Brolly
Mi az a fekete lyuk, meg akkor most ti voltatok punkok és a többi rockerek vagy fordítva?

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Ha már a Lyuknál tartunk, mond valakinek valamit az a név, hogy Black Jack?

Dzsízüsz!!
"Sodom hangverseny" :😄DD

Voltan
LOL

Voltan
Hát igen, érdekes idõk voltak. A Yuk meg legendás hely volt. Már aki túlélte 😄

Jöttél flémelni a hülyeségeddel mi?
Gratula

TS Zolly
Érdekes. Én nem vagyok az. Plusz! Van keresztény metal is.

TS Zolly
Micsoodaaa?? Mekkora balhék szoktak lenni, ha két tábor véletlenül össze találkozott. 😄 )90-en körül volt az mtk pályán sodom hangverseny. Utánna lakartunk menni a feke lyukba. Mint vidéki fiuk, nem nagyon ismertük a szitut, ezért öten, a lada két nyitott ajtaján ugruttunk be, mikor megláttak. Meg sem áltunk Ajkáig. 😄DDDD

Divergencia
a rockerek sátánisták.

Főoldal IT/Tech Tudomány Játék Mobil Digicam Film Letöltés Apró Fotólabor WebTop Tárhely Szerverhosting Áruház

Voltan
Persze. Ezzel nekem nem volt soha gondom. Ha nem tetszik a zene, nem figyelek rá oda, kész.

itt aztan megy a harc 😊 amugy meg nemattol rocker vki hogy fekete cuccok meg stb a zene a lényeg amugy meg izlések és pofonok ki hogy öltözik és mit hallgat

(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán