Mitől rocker egy rocker?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Egyáltalán nem hülyék, az imidzs része a mûsornak, az egész utazó cirkusznak. És senki nem ad olyan kurva jó odabaszós koncertet, mint õk.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Egyébként tisztában vagyok azzal, hogy a Manowar egy vagy fehér, vagy fekete dolog.
sajnos elég sok az igénytelen a stíluson belül,bár ez már subjective...
jó topik ez:-)
amúgy jó étvágyat mindenkinek az ebédhez😄
feltünt valakinek, h a kedves Imter barátunk egyszer nem szolt hozzá a témához? nincs nagyon értelme egymást tépni emiatt
<#banplz>#banplz>
A#1
én is gitározom,szeretem a hangszeres zenét,van egy betétes gettám de teljesen nyugis emberke vagyok,nincs hosszú sörényem,nem szoktam piálni,finom illatos krémekkel kenem a pofámat,mindig kitörlöm a seggem,Ledzepet,RHCP-t meg Pink Floydot hallgatok és leszarom más milyen zenével rombolja amúgy is beteg elméjét:-/
mindenki tegyen így és ez a romlott világ egy szép napon kivirágzik! eljõ a megváltóki ki rendet tesz rocker és technor közt<#wave>#wave>
Azért ne a pár kommentel ezelötti Debreceni Tankcsapdás brigáddal menj el sörözni. Próbáld megtalálni a normálisabb, és kultúráltabb rétegét 😛
csak 2 rockszámot játszott, többi rep,trance,lakodalmas stb zene volt 😄
(a smells like teen spirit és a fall out boy valamelyik száma volt a nagy kivétel..)
mivel csak rockzenét hallgatok otthon ezért az elején elég szokatlan volt meg minden (1. nap után fájt is a fejem) de azért voltam jó számok
(pl. volt egy "áj gát vát csú níd, szó tel mí vácsú níd" repszám,na az tetszett<#nyes>#nyes> - pedig az ütemre felmondott szöveget nemtartom igazi zenének , de a magyar mixeket még jobban utálom (fõleg mikor vmi hamis hangú picsa énekel bennük)
szal azt akarom mondani, hogy tökmindegy hogy ki milyen zenét hallgat. olyan mintha a barátaiddal azon veszekednétek hogy a vörös hajú vagy a fekete hajú nõk-e a jobbak. hát ízlés dolga. és amúgy is, tökmindegy.
ha pedig azért halgat az ember a kedvenc diszkós számai melett tokio hotelt hogy emó haja legyen, hát nc.
Ezt a koncert, hip-hop party dolgot azért mondtam, mert nekem más tapasztalataim vannak/voltak. Nem tudtam eddig elmenni pölö rockerekkel sörözni stb, mert nem voltak ilyen jellegû ismerõseim. De itt fogadom meg, hétvégén elmegyek a helyi törzs-rocker klubba és meghívok mindenkit egy sörre, aztán lesz ami lesz. 😄
Remélem nem csak mondja, hanem úgy is gondolja a dolgot 😛
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
ez a szar az internetbe..hogy az ilyen nagypofájú senkiháziak névtelenül verhetik a nagy pofájukat, a valós életben meg lapítanának, mint szar a fûben...
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Régebben én sem tudtam volna ilyet elképzelni, de melóban a legjobb fej srác pl. Rap zenét hallgat, és vele járok néha kortyolni, nem a többiekkel, akik a rock zenét szeretik...
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Biztos vannak sátánista rokkerek, de nem mind az.
Amúgy ezt olvasd el:
Sátánizmus
Szerintem a sátánizmussal egy baj van mégpedig a neve. Ha nem ez lenne a neve akkor sokkal több kovetõje lenne. Amúgy nem vagyok sátánista és nem követek semmilyen vallást, csak érdekességképp szúrtam be.
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
"Sodom hangverseny" :😄DD
Gratula
Főoldal IT/Tech Tudomány Játék Mobil Digicam Film Letöltés Apró Fotólabor WebTop Tárhely Szerverhosting Áruház
(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán