398
Mitől rocker egy rocker?
  • Brolly
    Nem is tudtam hogy ennyire különböztek/különböznek a punk és a rock. Amúgy kösz a felvilágosítást:)
  • Noodlee
    Házibulin azért elég jellemző a zene.
    Mondjuk nekem nincs itthon egy darab rap albumom sem, de akár Snoopra is el lehet iszogatni/dumálgatni egy házibulin :)
  • Brolly
    Ezzel a hszal is sok barátot fogsz szerezni magadnak.
  • Voltan
    Nem csak koncertekre és rap bulikra lehet járni. Sörözés,biliárd, bowling, mozi, kirándulás, házibuli, stb. Hm?
  • nyamiag #193
    Életkor: ismeretlen

• John Cena
    Mi a baj a rockerekkel?
  • CUCLI
    takarodj már innen. nem elég ,h primitív vagy még direkt hergeled a többit. seggfej
  • mabbak
    Mit ér a világnézeti egyezés, ha nincsen közös életünk, ergo sose leszünk közel egymáshoz. Ha megfigyeled nem azt mondom, hogy nem lehet jófej, hanem azt, hogy nem az én környezetemben.
  • Noodlee
    Kár, hogy élve születtél.
    Ennyire primitív legyél...
    Agyműködésed csak annyi, hogy nem hagyja leállni a szívedet.
  • Voltan
    OK. Te milyen zenét hallgatsz, majomkám? Halljuk a gurut!
  • TS Zolly
    Valamit tisztázzunk. Pogo az a punkok ,,tánca,, koncerteken. Rockerekre a headbanger [ fejrázós ökörködés ] volt a jellemző. Skinheadekre a szinpad mászás. Legalábbis 80-as évek vége, 90-es évek eleje! Stilusok keveredése elképzelhetetlen volt. Csak ezzel a punk-rock vagy mi izé stilussal kezdődött el. Abban az időben egy punk koncerten nem lehetett látni egy rockert sem, és viszont. Amit ma pogonak neveztek, köszönő viszonyban sincs azzal a pogoval amit én ismerek. Továbbá. Az a rock amit mi inkább ismerünk, nem ugyan olyan mint ami az idiota ámeikánusoknál van. Ott szó szerint egy rock koncerten táncolnak az emberek, mint ha egy diszkóban lennének. Rengeteg rock disco van ott. Igaz inkább a lágyabb rock szól, és nem a vadabb metal.
  • Voltan
    Persze, ilyen is van. Mondjuk nem az átlag csapdásokból kéne kiindulni. De tény, hogy van egy olyan réteg, akikre a "prosztórokker" kifejezés használatos. A koncertek előtt ők szoktak lejmolni aprót, cigit, sört. Tény, hogy van ilyen is, de azért nem ez az átlag.
  • Noodlee
    Az egy dolog, hogy nem megy el veled Snoop koncertre, és te sem vele Pantera koncertre, de a világ egyéb dolgairól lehet akár totál eggyező a véleményetek!!
  • csabiks
    Ezt vártam hogy a sok buzi izzadt hosszúhajú csöves patkánygeci megvédje magát!!

grat sikerült XD
  • Noodlee
  • mabbak
    Az a baj, hogy nem értitek mit ugatok. Hiába lehet, hogy van egy rocker haverom, de nem tudok elmenni vele együtt szórakozni, mert más zenét hallgat mint én. Lehet akármilyen jó fej nem vagyunk ugyanott, nincsen ugyanolyan életérzésünk, nincsenek közös barátaink. Én pölö nem érezném jól magam egy akármilyen rockegyüttes koncertjén, és ő ugyanúgy nem érezné jól magát egy hip-hop partyn. És sztem baromság legyerekesezni vkit azért, mert máshogy fog fel dolgokat. Ha ismernél tudnád, hogy hamarabb "nőttem" fel, mint sok kortársam. Peace
  • BaliBoy
    Pedig igaza van. A legtöbb rocker ilyen. Tapasztalatból mondom mert az általános és középsuliban is többségében rockerek voltak és biza egy jelentős részükre illet ez a leírás. Igénytelenek. Emlékszem pár éve volt szerencsém azt látni, hogy egy Tankcsapda koncert ELŐTT tele volt a Főnix (Debrecen) környéke részeg rockerekkel, én haza fele tartottam nyelvvizsga felkészítőről mikor is az egyik buszmegállóban arra lettem figyelmes, hogy egy srác éppen kifele adja magából a cuccost közvetlenül utánna lekapja a barátnőjét. Természetesen álltalánosítani semmiképp nem akarok mert nem mindenki ilyen. Én magam is meghallgatok 1-2 számot. Egyébként a másik végletet ugyanúgy elítélem, a hardcore technósokat. Azok is szánalmasak.
  • Gabyee
    neked akkor rossz a szemed,mutasd meg orvosnak
  • Gabyee
    az hogy ők még tudtak zenét készíteni,előadni!
    a többi lószer:P
  • Shiwo
    szerintem ha mindketten tök ugyanazt hallgatjátok, akkor is lehet teljesen különböző világnézetetek...

abban tök igaza van Nudlinak, hogy a seggfejség és jófejség teljesen független zenei, vallási, nemi, faji, stb. hovatartozástól..
  • Noodlee
    Remélem hamar kinövöd ezt a gyerekes dolgot.
  • Voltan
    Róluk az "alap" szó. :P
    Jó, a Metallicáról azért nem.
  • mabbak
    Basszus ide jövök értelmesen elmondom a véleményemet, és ezt kapom? Nem azt mondom, hogy azért lesz jó fej, mert olyan zenét hallgat, mint én. Csak nagy valószínűséggel, ha ő rockot hallgat, akkor nem egyezik a véleményünk a világról, nekem ez a tapasztalatom, sajnálom. Lehetsz rockerként is jófej, csak lehet, hogy az én szememben nem, nyomikám.
  • Bucser
    Metallicá-ról, AC/DC-ről Black Sabbathról, Led Zeppelinről, Jimmie Hendrix-ről mi jut az eszedbe?
  • Bucser
    Egyik legjobb haverom House őrült.. Én meg falra tudok tőle mászni... MÁsik haverom Rap-et hallgat attl is hányhatnékom van:D harmadik haverom meg Ravet és egyébb elektromos zenéket..

nos igen nem lehet barátom akivel eltér az ízlésünk.. bullshit:D
  • Voltan
    Én nem nagyon tudom, mi megy most az ifjú rocker körökben. Én már megtaláltam a számításomat több metal stílusban, az új hullámok eléggé hidegen hagynak. A metalos ismerősim is régi sulisok, mint én :D
    Szóval nem tudom, hogy a mai "rockereknél" mi a menő.
    Igaz, a rocker kifejezést nem szeretem, a "metalos" szerintem jobb.
    A "rocker" szóról mindig a Csanktapda meg az Ossziján jut az eszembe, azoktól pedig falnak megyek :P
  • Shiwo
    pontosítok: "de aki ilyet hallgat, és ilyet állít.."
  • Shiwo
    sztem nagy gond az, hogy manapság túl sok a divatember..rock műfajnál is, de gondolom a többi sem kivétel.. attól pl. falra tok mászni, mikor szaros 14 éves full feketében, kivert szirszarokkal játsza a menő rockert, mikor életében hallott 8 számot a TCS-től meg a Hooliganstől, és már azt hiszi, hogy ő szarta a spanyol viaszt...

a másik véglet is jópofa, mikor elvakult seggfej fikázza agyatlanul a rocker-társadalmat, állítása szerint minden rocker mocskos, feketébe jár, részeg, büdös, stb. , s mikor megkérdem, hogy te nagyokos akkor miket hallgatsz, akkor felsorol 1 rakat dolgot, köztük pár olyan populáris zenekart, mint a fentebb említett Huligánok, a Tankcsapdások vagy épp Linkin Park...jó, nem ezek a rock-műfaj csúcsai, de aki ilyet hallgat, az sztem qrvára nincs képben a zenei műfajokkal..

amúgy kövezzetek meg, de én sem vok mentes a sztereotípiás elitélésektől..az emósoktól gyilkolhatnékom támad néha...
  • Voltan
    "mert ha a zenei ízlésünk nem egyezik, akkor valszeg csomó mindenben nem értünk egyet. "
    Ez marhaság.
  • Noodlee
    Nem attól lesz valaki jó fej, mert olyan zenét hallgat mint te nyomikám.
    Egy rock zenét kedvelő is lehet pöcs, és akár jó fej is, mint ahogy az is, aki a rap zenét kedveli.
  • Noodlee
    NF-ből semmi jót nem nézek ki.
    NF volt :P
  • mabbak
    Ha a sok feketeruhás, együttesespólós rocker divatrocker, akkor a rappereknél a g-unitos, fukszos, kemény gyerek (ált. cigány sry) divatrapper.
    Nem azok az igazi rapperek. És rapper az aki rap zenét csinál, nem az aki úgy öltözködik, az a Hip-hop életérzést követi, de nem rapper. Én követem, de hallgatok más zenét is. (Mondjuk rockot nem nagyon :)). És magasról teszek rá, hogy Te milyen zenét hallgatsz, ha olyat ami nekem nem jön be, akkor nem barátkozok Veled, mert ha a zenei ízlésünk nem egyezik, akkor valszeg csomó mindenben nem értünk egyet. Kategorizálás meg amúgy szerintem nem baromság. Mindenki tartozik valamilyen kasztba, és ez nem baj. Csak a kasztoknak nem kellene utálniuk egymást.
  • Shiwo
    kérdés, hogy NF1 csórta tőle a postjába, vagy ő csórta NF-től..
  • Black Hawk
    Büszke lehetsz magadra 8.-os létedre elbántál az elsősösökkel.
  • Mr_no_NaMe
    Bár lehet, hogy csak őt verték el a szája miatt aztán mostan éli ki magát :)
  • Bucser
    hehhheheheheheheheheeeee:D

Szerintem összekevertél nagy részegségedben egy tehetetlen csövest egy rockerrel:D
  • homeless
    Huh én nem vagyok rokker, de a hozzád hasonlókat jobban utálom bárminél.
  • Brolly
    Az is igaz, akkor újra kell gondolnom ezeket a dolgokat, jaj.
  • Voltan
    Persze. Mondjuk én nem vettem észre, hogy a rockerek agresszívebbek lennének másoknál. Jó, ok, ott a pogó, de annak a koncert után vége, nem verekszik senki sem utána.
  • Xing
    Büszke lehetsz magadra ;)