Mitől rocker egy rocker?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
it egy jó kis spoiler volt...de észrevették
Pár éve még én is belinkeltem volna, de szerencsére kinõttem a noname flamelésbõl...Talán majd ki fogsz te is...
Nem értem, mit kell flamet indítani... Mindenki hallgason azt, amit szeret, csak ne erõltesse rá másra is, se a (eltúlzott) kinézetével, se a viselkedésével...
Jah, egyébként meg én is elektronikus zenét hallgatok...Techno-->Hard Techno-->most meg a trance és az annál nagyobb bpm-û zenék. Régen sokat agyaltam rajta, hogy majd én megmondom mindenkinek jól, hogy technos vagyok, meg csutkán hallgatom az mp3 lejátszót, aztán majd tisztelnek... Hát nem ettõl tisztelnek az emberek...
Van egy ugyanilyen összehasonlítás, amiben a rockerek javára mutatnak eltúlzott képeket...Ez csak flamelésre jó, másra nem.
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
errõl jut eszembe, hogy egyik felettébb értelmes rocker ismerõsöm simán lekorcsoz ha többféle mûfajt is kedvelsz pfff...
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán
Jah meg van komoly zene is amelyik teccik, pl. Beethowen, Mozart, a klasszikusok😊
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
És ha meghallom valamelyik kedvenc számomat, akkor még ma is bevadulok, tombolok, és rázom a fejem rá. 😊
Chaos Anno Domini
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
ha rockernek akarsz látszani nõvessz hosszú hajat és járkálj zenekaros pólókban, meg vegyel betkost.ennyi
de az igazi az aki érti meg játsza és hallgatja és persze jár koncikra.nem csak mondja h õ rocker meg stb. ismerek olyan gyereket aki minden féle zenét hallgat és nem néz ki rockernek de olyan szinten pogózik h az kurva jó!!
meg a sok tuccer srác mind lenézi a rocckereket mert örült zenékre ütik verik egymást.és néznek h milyen hülyék.háát nemtom.én imádok a tömeg közepén lenni és ütni rúgni és lögdõsödni nagyon király.aki meg még nem volt pogóban az ne szólja le!!!!!!!!!!!
\"You are fucking crazy people!\"
aki igazi rock zenét hallgat,és nem mondja magát ilyennnek-olyannak,az nem mond magára semmit sem,csak annyit,h a rock zenét szereti.de most ez is,h rock,nagyon tág fogalom...a punk is a rock egyik almûfaja,meg a metálmûfajok.
ReaL MaDRid x siempre
Kéremszépen valaki fogalmazza meg nekem ezt a szót: rocker
Mit jelent stb..
Sajnos a mai fiatalság messzirõl lenézi és lefújozza az olyan zenét amiben gitár vagy valami más egyéb hangszer van. Az egy dolog hogy hallgatják a techno zenét (amivel semmi gond nincsen, én is szeretek egy kettõt) de konyörgöm az aki rendes hangszerekkel gyárott zenét hallgat, esetleg régebbrõl azt már el kell különíteni büdös rockerként?
Az hogy a kedvenc zenekarom pólójában/pulcsijában járok ami általában fekete meg hosszú hajam van ezért én most más vagyok? Mellesleg utálom azt a szót, hogy rocker...
Arról nem tehetek, hogy 1-2 (száz) gyerekkel a szülei annyira nem törõdnek, hogy leültetnék a kanapéra a drága kölköt és benyomnának valami régi jó zenét...Ismétlem semmi bajom nincsen a technozenével max a hozzá tartozó mentalitással(aki mást hallgat az büdös rocker meg le kell nézni aki meg esetleg klasszikus zenét hallgat az meg idióta stréber buzi)...értitek mirõl beszélek
Nem akarok itt félmet kelteni, de nekem már néha fizikailag fájdalom hogy mennyire buta 1-2 fiatal.
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.
A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!
Én fekete ruhában járok mert nekem ez tetszik és azért nem fogok fehérben járni mert nyár van.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
A szagától. Ne fürödj pár hónapig, és akkor a járókelõk elismerten fognak rólad nyilatkozni:
- Büdös rokker!!!

😄