Mitõl rocker egy rocker?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

skinhead = kopasz
fehér kereszt = keresztény
És azért angol, mert az egyesület központja Londonban van.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
A Giovannik túl elegánsak a death-metalhoz (bár az lenne a kézenfekvõ). Szerintem hozzájuk inkább a Doom, Funeral Doom illik. A Death-metal az mehet a Nosfiknak. A Ravnosoknak meg marad a Bódi Guszti :DDD
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar elõtt.
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán
Te kérdezed hogy mit keresek itt, amikor 2 napja regeltél én meg már vagy 5 éve itt fórumozok (a reg nélküli idõszakról ne is beszéljünk).
Ráadásul a paranoia viszonylag erõs tüneteit is fel lehet fedezni az írásaidban.
Reméljük 60 éves korodra az iq-d is eléri ezt a szintet, aztán írj ide egy helyzetjelentést.
Egyébként praksinak igaza van....rocker kontra nem rocker flame topic, illetve most már kezd átalakulni rocker kontra hülyegyerek flame topicra.
Egy olyan topicnak valóban nincs értelme,ahol ugyanaz a személy beszélget önmagával.Hány néven vagy te ide bejelentkezve?Ha nem vagy rocker,az oldalad reklámozásán kívül,mi a f.szt keresel itt?Mindenütt zûrzavart keltesz.Undorítóan kötekedõ és szemét módon adod elõ magadat.
Átkeresztelheted a topicodat arra,amit az elõbb említettél,úgyhogy ezentúl irogathatsz saját magadnak!!!
Ha valaki ennyi idõsen még mindíg nem tudja mit akar,és merre tart,hát régen rossz nektek."
hatalmas szavak egy 13 éves kisgyerektõl; gondolom a sok, kemény munkával és nélkülözésekkel teli éveid alapján vagy ennyire bölcs.
amúgy az egész topicnak semmi értelme nincs; több haszna lenne a "Mitõl hülye egy hülye?" fórumnak. a topicnyitónak azt üzenem, h legyen önmaga, ne másoknak akarjon megfelelni.
aki meg kötekszik, az elõbb gondolkodjon, vagy inkább igyon egy sört, addig se beszél hülyeségeket. :-P
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Csak neked lehet véleményed?Mindenki pusztuljon az utadból!Te inkább emlékeztetsz egy bizonyos népcsoportra,akik ellentmondást nemtûrõen vernek agyon embereket.
Ember, nézz már magadba!
Aki ilyeneket ír,hogy "fejbelõném,kitekerném a nyakát",stb,az ne nevezze rockernek magát!!!!
Ok, nem is neveztem, nekiállhatsz keresni a hozzászólásomat ahol annak neveztem magam, hajrá.
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar elõtt.
Még szerencse,hogy a rockerek nagytöbbsége normális!
Az ilyenektõl,mint te hányingerem van.
Te ettõl érzed magad rockernek,hogy vered a nyálad fölöslegesen.
Csak neked lehet véleményed?Mindenki pusztuljon az utadból!Te inkább emlékeztetsz egy bizonyos népcsoportra,akik ellentmondást nemtûrõen vernek agyon embereket.Aki ilyeneket ír,hogy "fejbelõném,kitekerném a nyakát",stb,az ne nevezze rockernek magát!!!!
Én nem adok a srácnak 12 évet, szerintem csak 10, de ezt majd õ elmondja, ha akarja. :)
Ki példaképezett? Senki nem írt ilyet...
Nem tudom te hány éves vagy (12-re saccolok, javíts ki ha tévedek), de mibõl gondolod hogy én valamit nem tudok a saját életemmel kapcsolatban?
Rudánt meg az fikázza akinek jól esik...mindenkinek isten adta joga hoyg ha neki nem tetszik valami, akkor kinyílváníthassa a véleményét.
Kettõnk közül azt hiszem nagyobb részt veszek ki én a rockzenébõl mint te..bár nem hiszem hogy a topic arról szólna, hogy ki a faszább gyerek (tehát nem ilyenekkel kéne beírogatni, mint amivel tetted).
Egy kis fordítás:
A példaképed, RJoe sokat ronthat az esélyeiden az életben.
Ha valaki ennyi idõsen még mindig úgy látja a világot, hogy csak az a jó, ami neki tetszik, és ha valakinek az nem tetszik, az egy értéktelen semmilyen ember, hát akkor régen rossz neked.
Viselkedj _gondolkodó_emberhez_ méltóan! Ne okozz csalódást azoknak, akik eddig nem néztek hülyének.
Nem nyalom seni seggét, inkább szétrúgom mindenkiét... Ez egy élettapasztalat, és nem hallgatok senkire. Ha ÉN élni akarok, akkor a magam útját járom, és nem foglalkozom senkivel. Pláne nem az olyan keménygyerekekkel, mint te.<#mf2>#mf2>
Match!minigirl! Biztos,hogy minden rendben otthon??
A példaképetek,a KJózsi sokat ronthat az esélyeiteken az életben.
Ha valaki ennyi idõsen még mindíg nem tudja mit akar,és merre tart,hát régen rossz nektek.
A Rudánt bármilyen ocsmány szavakkal is illetitek,neki nem kell segítség,sõt õ segít be mánsak!!!Nem a Rudán hagyott ott már már kétszer szarban zenekart!!!
Rudán kitartó, a zenészkollégái megbecsülik,és jó motorja mindenütt a zenekarjainak.
Jusson eszetekbe!Valahányszor a Rudán Joe-t próbáljátok ok nélkül befeketíteni,annyi népszerûségvesztést okoztok annak az embernek akinek a seggét nyaljátok úton útfélen!
Viselkedjetek,gondolkodjatok rockerekhez méltóan!Ne hozzatok szégyent a rockernemzedékre!Vagy húzzatok a genyóba az undorító lejárató kampányotokkal!!!!!!!!
topicindító srácnak csak annyit: LÉGY ÖNMAGAD, HALLGASD AMI ELSÕ HALLÁSRA MAGADTÓL MEGTECCIK, NE HALLGASS MÁSRA!
mellesleg ha kérdezni kell mitõl rocker 1 rocker, akkor már régen rossz, de e van.
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
Tud õ ha akar (vagy más is besegít neki az albumokon :))
Egyik reggel arra ébredtem, hogy magam alatt vagyok. Pedig alattad kéne...
Hallottam már tõle olyan visításokat hogy csak néztem hogy ez az ember ilyet is tud?
Sõt, még a számok is jók...de ezzel is úgy vagyok mint az ossiannal. Számok jók, csak az ének nem kéne :)
(egyéni vélemény)
Kislány a zongoránál...rudán felment a színpadra és mindenféle baromságokkal teletûzdelve a szöveget artikulálatlan hangon elkezdett "énekelni".
Egyébként hangja az van - bár nekem nem tetszik -, de olyan bunkó hogy sztem a saját zenésztársai is utálják.
de attól még jól szól.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.