Mitõl rocker egy rocker?

Oldal 1 / 8Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

persze öltözködést írtam... nem "d"-t :) amugy én queen-t hallgatok a többi az csak hairrock!nekem a heavy metal meg az ilyen zúzós szarok nem jönnek be kicsit dallamosabb rock kell de nem ez a szar amik ma mennek és rocknak hívják õket.... se a rap meg a techno meg a disco...pfff glam metal/hairrock forever
Attól rocker hogy warrantot hallgat :) Sztem csak a zene teszi a rockert meg persze az öldözködés de az egy másodlagos dolog mindig a zene! def leppard,poison,warrant,firehouse,kiss,whitesnake, még chuck berry is :)
ez az a zászló?

ez az a fehér kereszt?

és amikor csak angol zászló semmi nélkül?

értem tehát az egész egy skinhead szövetség meg az a póló is skinhead XD

Match
Bulldog = kutya
skinhead = kopasz
fehér kereszt = keresztény

És azért angol, mert az egyesület központja Londonban van.

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

és iért nemzetközi ha angol zászló van ott

az jó de a bulldog miért skinhead meg a fehér kereszt mit jelent?

Match
A nemzetközi keresztény kopaszkutya egyesület logoja.

meg egy kör és benne egy kereszt

1 pólón van hogy van rajt angol zászló és elötte egy bulldog vagy egy angol terrier ez jelent valamit vagy csak eg póló?

Voltan
Jaja :D
A Giovannik túl elegánsak a death-metalhoz (bár az lenne a kézenfekvõ). Szerintem hozzájuk inkább a Doom, Funeral Doom illik. A Death-metal az mehet a Nosfiknak. A Ravnosoknak meg marad a Bódi Guszti :DDD

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

progmetál meg Tremere :D; goivanni meg deathhez; tzcimisce az black; a lasombra goth;

Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar elõtt.

minigirl
Voltam, jó volt! <#nevetes1><#taps><#worship>

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

szerintem valaki attól rocker hogy rock zenét hallgat :)
Voltan
Akkor már inkább a Brujah, szerintem.

LES FORZA INTER
hidd el nemcsak a gangrel, bár én azt szeretem, van más is ami jól áll...

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

brrrbrr
éjjel nappal reszelést halgat, na az nem faja fajta rokker, pfj

bakvarnyu
tegnap nem volt valaki a Diósgyõri Várban? valami gótmetal fesztivál volt.

A Gangrel ál legjobban a rock zene kedvelõknek, én is azzal játszottam régen :P

minigirl
Nem akarod törölni magad? Esetleg elfelejteni az sgt???

King of Roads
te mi a ku#*@ anyádért jössz ide ha csak szitkozódni tudsz??

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

sztem te valakinek az alregje vagy -.-

(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán

Match
Beszél aki szinte tegnap regelt...
Te kérdezed hogy mit keresek itt, amikor 2 napja regeltél én meg már vagy 5 éve itt fórumozok (a reg nélküli idõszakról ne is beszéljünk).
Ráadásul a paranoia viszonylag erõs tüneteit is fel lehet fedezni az írásaidban.
Reméljük 60 éves korodra az iq-d is eléri ezt a szintet, aztán írj ide egy helyzetjelentést.

Egyébként praksinak igaza van....rocker kontra nem rocker flame topic, illetve most már kezd átalakulni rocker kontra hülyegyerek flame topicra.

Látom alakulsz,mint pupos gyerek a prés alatt.
Egy olyan topicnak valóban nincs értelme,ahol ugyanaz a személy beszélget önmagával.Hány néven vagy te ide bejelentkezve?Ha nem vagy rocker,az oldalad reklámozásán kívül,mi a f.szt keresel itt?Mindenütt zûrzavart keltesz.Undorítóan kötekedõ és szemét módon adod elõ magadat.
Átkeresztelheted a topicodat arra,amit az elõbb említettél,úgyhogy ezentúl irogathatsz saját magadnak!!!
"A példaképetek,a KJózsi sokat ronthat az esélyeiteken az életben.
Ha valaki ennyi idõsen még mindíg nem tudja mit akar,és merre tart,hát régen rossz nektek."

hatalmas szavak egy 13 éves kisgyerektõl; gondolom a sok, kemény munkával és nélkülözésekkel teli éveid alapján vagy ennyire bölcs.

amúgy az egész topicnak semmi értelme nincs; több haszna lenne a "Mitõl hülye egy hülye?" fórumnak. a topicnyitónak azt üzenem, h legyen önmaga, ne másoknak akarjon megfelelni.

aki meg kötekszik, az elõbb gondolkodjon, vagy inkább igyon egy sört, addig se beszél hülyeségeket. :-P

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

minigirl
Ejj, de kemények vagyunk manapság, ahelyett, hogy inkább magatokkal foglalkoznátok. Most komolyan, jó szidni egymást?<#csodalk>

Match

Csak neked lehet véleményed?Mindenki pusztuljon az utadból!Te inkább emlékeztetsz egy bizonyos népcsoportra,akik ellentmondást nemtûrõen vernek agyon embereket.

Ember, nézz már magadba!

Aki ilyeneket ír,hogy "fejbelõném,kitekerném a nyakát",stb,az ne nevezze rockernek magát!!!!

Ok, nem is neveztem, nekiállhatsz keresni a hozzászólásomat ahol annak neveztem magam, hajrá.

LOL... ez szánalmas flame

Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar elõtt.

Itt kizárólag te érzed magad kurvára okosnak.
Még szerencse,hogy a rockerek nagytöbbsége normális!
Az ilyenektõl,mint te hányingerem van.
Te ettõl érzed magad rockernek,hogy vered a nyálad fölöslegesen.
Csak neked lehet véleményed?Mindenki pusztuljon az utadból!Te inkább emlékeztetsz egy bizonyos népcsoportra,akik ellentmondást nemtûrõen vernek agyon embereket.Aki ilyeneket ír,hogy "fejbelõném,kitekerném a nyakát",stb,az ne nevezze rockernek magát!!!!

Match
ettõl rocker a rocker :D

Voltan
Itt mindenki olyan kurva okos...

minigirl
Ejj, de szépen megfogalmaztad. :)
Én nem adok a srácnak 12 évet, szerintem csak 10, de ezt majd õ elmondja, ha akarja. :)

Match
+1 idióta aki rámakad az utóbbi napokban :/
Ki példaképezett? Senki nem írt ilyet...
Nem tudom te hány éves vagy (12-re saccolok, javíts ki ha tévedek), de mibõl gondolod hogy én valamit nem tudok a saját életemmel kapcsolatban?
Rudánt meg az fikázza akinek jól esik...mindenkinek isten adta joga hoyg ha neki nem tetszik valami, akkor kinyílváníthassa a véleményét.

Kettõnk közül azt hiszem nagyobb részt veszek ki én a rockzenébõl mint te..bár nem hiszem hogy a topic arról szólna, hogy ki a faszább gyerek (tehát nem ilyenekkel kéne beírogatni, mint amivel tetted).

Egy kis fordítás:
A példaképed, RJoe sokat ronthat az esélyeiden az életben.
Ha valaki ennyi idõsen még mindig úgy látja a világot, hogy csak az a jó, ami neki tetszik, és ha valakinek az nem tetszik, az egy értéktelen semmilyen ember, hát akkor régen rossz neked.
Viselkedj _gondolkodó_emberhez_ méltóan! Ne okozz csalódást azoknak, akik eddig nem néztek hülyének.

minigirl
Most tényleg azt hiszed, hogy ilyen dumával kemény vagy? Rudánt leszarom, sõt, ha figyeltél volna, Kalapácsot is szidtam rendesen a tavalyi koncert miatt. Nem példaképekben gondolkozom, hanem abban, hogy ÉN mit akarok, és annak nem sok köze van a rockhoz, bármennyire is szeretem, és csak azt hallgatom.
Nem nyalom seni seggét, inkább szétrúgom mindenkiét... Ez egy élettapasztalat, és nem hallgatok senkire. Ha ÉN élni akarok, akkor a magam útját járom, és nem foglalkozom senkivel. Pláne nem az olyan keménygyerekekkel, mint te.<#mf2>

Mi a pálya rockerek??
Match!minigirl! Biztos,hogy minden rendben otthon??
A példaképetek,a KJózsi sokat ronthat az esélyeiteken az életben.
Ha valaki ennyi idõsen még mindíg nem tudja mit akar,és merre tart,hát régen rossz nektek.
A Rudánt bármilyen ocsmány szavakkal is illetitek,neki nem kell segítség,sõt õ segít be mánsak!!!Nem a Rudán hagyott ott már már kétszer szarban zenekart!!!
Rudán kitartó, a zenészkollégái megbecsülik,és jó motorja mindenütt a zenekarjainak.
Jusson eszetekbe!Valahányszor a Rudán Joe-t próbáljátok ok nélkül befeketíteni,annyi népszerûségvesztést okoztok annak az embernek akinek a seggét nyaljátok úton útfélen!
Viselkedjetek,gondolkodjatok rockerekhez méltóan!Ne hozzatok szégyent a rockernemzedékre!Vagy húzzatok a genyóba az undorító lejárató kampányotokkal!!!!!!!!
Voltan
Látom, te is Gangrel párti vagy. Helyes!

LES FORZA INTER
gyá gecc ezt a topicot végigszenvedni lél. sok hülyeség jut az ember eszébe xD. sok poén: bõrnadárg, víz kerülése :) ekkora hülyeségeket, bár viccnek nem elég jó :( Na mind1.
topicindító srácnak csak annyit: LÉGY ÖNMAGAD, HALLGASD AMI ELSÕ HALLÁSRA MAGADTÓL MEGTECCIK, NE HALLGASS MÁSRA!
mellesleg ha kérdezni kell mitõl rocker 1 rocker, akkor már régen rossz, de e van.

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

minigirl
Az utóbbit jobban elhiszem. :)

Match
Csak titkolja :)
Tud õ ha akar (vagy más is besegít neki az albumokon :))

minigirl
Hát, igazából szerintem hangja sincs, de ahogy érzed. :)

zsolti a véka
<#vigyor2>

Egyik reggel arra ébredtem, hogy magam alatt vagyok. Pedig alattad kéne...

bakvarnyu
Az a legjobb a Pokolgépben, hogy Kukovecznek van egy sajátos játékstílusa,olyan amilyet sehol máshol nem hallottam még, minden lemezen megvillan egy-egy nótában.

Match
Jó hangja van, csak nekem feláll a szõr a hátamon tõle.
Hallottam már tõle olyan visításokat hogy csak néztem hogy ez az ember ilyet is tud?
Sõt, még a számok is jók...de ezzel is úgy vagyok mint az ossiannal. Számok jók, csak az ének nem kéne :)

(egyéni vélemény)

bakvarnyu
Pedig az utolsó két Pokolgép lemezen van néhány kifejezetten jó nóta és a Rudán nem énekel rosszul (persze attól még simán lehet faszfej ).Pár hónapja még én se hittem hogy fogok még ilyet hallgatni.

Match
A rómeó vérzik (volt elõzenekaruk) egyik legpoénosabb számát olyan szépen elbaszta...
Kislány a zongoránál...rudán felment a színpadra és mindenféle baromságokkal teletûzdelve a szöveget artikulálatlan hangon elkezdett "énekelni".
Egyébként hangja az van - bár nekem nem tetszik -, de olyan bunkó hogy sztem a saját zenésztársai is utálják.

sz4bolcs
Nem szeretem az iron maident. <#idiota>
de attól még jól szól.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Oldal 1 / 8Következő →