Mitől rocker egy rocker?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az Edda énekesérõl annyit, lehet kicsit sejpít, de még midnig jobb hangja van mint bármelyik megaszarosnak.
Én is rockernek tartom magam 1950 évek rock n' roll-ját is hallgatom egészen a metálig. Szintúgy 1 fekete pólóm van nem iszok és nem is bagózok a zenét preferálom nem pedig a rokkos életérzést. (Szélesterpesz rákkenról)
Itt egy jó példa a Rock suli, ha megnézed talán meglátod hogy mi is az igazi rock 😊 mind zeneileg és mind öltözködésileg.
jah és hoyg mitõl Mitõl rocker egy rocker? szereti a zenét semmi mástól 😊 szerintem
Edda legelsõ nagylemeze óta vagyok Edda rajongó. Ált iskola elsõben jöbban tudtam a minden sarkon áltam már dalt kivülrõl, mint a süs fel napot. Bár akkor még bluzt játszottak. Közben, az idõ haladtával elkezdtem mást is halgatni. Ma már kimondottan csak a 80-as évek és 90-es évek elei rock zenét halgatom. Eddátol kezdve, Maiden át pl a Slayerig. És minden zenét ami ebbe tartozik, és egy kicsit igényes.Persze a nagy öregek mostani nagylemezeik nem képeznek kivételt, mert szinte mindig azt kapom, amit elvárok tõlük. Magyarán nekem az Edda egy alap ahová mindig vissza térek, mint zene halgatás, mind koncertre járás terén.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.
ellehet dönteni, hogy akkor én most rocker vagyok, vagy nem..
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Egyébként mindenki akkora hülyeségekrõl beszél itt, hogy az fájdalmas.
Arról vitatkoztok hogy a köcsög rocker büdöset szarik, bezzeg mások...
Minden stílusban van mindenféle ember, nem szabad általánosítani.
Tudjátok, az általánosítást azoknak találták ki, akik nem tudják átgondolni a dolgokat (ezeknek üzenném, hogy õk is megértség: a hülyéknek, thnx).
Zenei irányzatok alapján szubkultúrákba sorolni az embereket alapvetõen nem hülyeség...
Most mondja nekem azt akármelyik trú arc hogy a rockerek nem szeretik a bõrkabátot...Szeretik, és kész, de nem mindegyik...És ha nem mindegyik, akkor nem jellemezhetjük úgy az embereket hogy "a bõrkabátos az köcsög rocker, a nem bõrkabátos meg nem köcsög rocker".
Azt veszem észre hogy a legtöbb tizenéves itt harcol hogy "az én apukám az erõsebb".
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Zene nélkül mit érek én?
na még ezek a "true metalt házasítsuk össze a komolyzenével" próbálkozások
a legnevetségesebbek,mekkora mûanyag már, szegény Liszték sírnának
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Chaos Anno Domini
Ez igaz! Nem az öltözködése árulja el valakirõl, hogy rocker. Az olyan kis kiegészítés akar lenni, amivel elsõ ránézésre felhívják magukra a figyelmet, és levonhatjuk: az illetõ rocker.
Egyébként ha úgy akarsz öltözködni, mint egy rocker, nem kell mást tenned, mint hogy: elmész egy akármék boltba, veszel magadnak csomó fekete poólót,alsót, esetleg vmék kedvenc együttesed pólóját.
A lábadra feltétlenül SURRANÓ kell! MÉG NYÁRON IS!!!! És még nem árt egy két csuklószorító, amibõl szegecsek állnak kifele.
Szvsz itt megtalálod, ami szükséges, de ahogy belenézegettem, cseppet drága.
Chaos Anno Domini
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
it egy jó kis spoiler volt...de észrevették
<#vigyor1>#vigyor1>

manapság mindenre jelzõket akasztunk. Sokkal több a kiadüó sokkal nagyobb business a zenegyártás. nehogy már csak a 50-60 éves kiöregedõ õsrockerek mondhassák magukat rockernek.
Ha egy zenekar zenéjében érzem a dinamikát, játékukban a tudást, szövegükben az életérzést amit már minden rocker 1500-szor elmondott elõttük akkor ne tartom õket divat rockernek.
(legjobban akkor röhögtem mikor a Green Day-t le emo zenézték😄 Bár az punk😊 Csak azért mert Billy John szeme ki van festve a haja meg feketére (immáron majd 10 éve mikor még az emok sehol sem voltak))
Az asszonyt is nevelem már😄 Képes végighallgatni egy DC számot😄 végre😄 Nem kell felénél kikapcsolnom:d
Igaz hogy vannak nagyon jó rock bandák ma is, de túl sok lett sajnos a divat rock!!!
For sale: thedronewebshop.com
Bár van aki azt sem veszi észre, hogy ég mint a Reichstag.
Magyar együttesek közül Tankcsapda meg Depresszió, de ritkán.
Arról meg hogy mi a menõ, csak annyit tudok nyilatkozni hogy teszek rá, nem érdekel 😄
Beszéljünk inkább a Nótenkszrõl
A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!
it egy jó kis spoiler volt...de észrevették
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"