398
Mitől rocker egy rocker?
-
#117 #1: Hosszú haj, szöges bakancs, fekete ruhák. -
feamatar #116 yay; ezek a kommentek...
ezt viccnek szánjátok?? merrt akkkor nagyon lámák vagytok;
ha meg komolyan gondoljátok akkor szánalmasok -
#115 Elsőként lödd fejbe magadat, hogy vágnynak tűnj. Ha megvan jöhet a következő lépcső underground.. -
#114 Hogy egy klasszikust idézzek:D
"Ne keverd a szezont a f@szoddal" -
#113 vágd fel atz ereidet akkor rokker meg öngyilkos is leszel. -
#112 Attól, hogy imós kecie!!4 -
#111 attól hogy 30 fokban, fekete pulvrben meg bőrkabátban és csizmában járkál. -
#110 Ki és mi határozza meg mit jelent rockernek lenni?
Ma már azt hallom vissza, hogyha valaki A/DC-t hallgat az nem is rocker. Eléggé LOl kategória.
de az egész kategóriztgatás. Hallgasson mindenki azt amit akar. De az ne dumáljon nekem rock életérzésről aki azt sem tudja mit jelent a szám amit hallgat. (hallás vagy olvasás után) -
#109 Volt egy raver haverom (azaz csak Rave és egyéb gép zenét hallgatott) Akkoriban divat szerint a raverek sárgába öltöztek (máig sem tudom miért) és egyszer megkérdezték: Te raver vagy miért nem öltözöl sárgába? Ő csak annyit mondott:
Raver vagyok és nem hülye. -
#108 demégis mennyi olyan fiatal én is fiatal vagyok aski direkt arra megy hogy mináél inkább rokkernak vagy rapppernek vagy nem tom minek nézzen ki.sztem ez elég égés én pl mindig jol kiröhögöm őket -
Szuperkaraj #107 részben igaz, de teszem azt, most őszintén...nem mind1 hogy ki minek vallja magát? hallgason azt ami neki jó, sosem értettem mire jó ez a kategorizálás :S nameg azt sem értem hogy hamár ez a csoportokba való besorolás megy, minek kell még egyeseknek hangoztatni is hogy fú ő ilyen rocker, olyan rocker, ilyen rapper, olyan rapper...nem attól lesz az hogy hangoztatja
ps : nem neked szegezni akarom ezt az irományt, csak megnyomtam a válasz gombot:D -
#106 van benne valami... -
#105 Rokkerek ma már nincsenek!
Az igazi rokkerek a 70s 80s években éltek amikor a Rock korszak volt és az igazi rokkerek a hippikből nőtték ki magukat!
Akikmeg ma vannak azok nem rokkerek csak átlag emberek akik rokkzenét hallgatnak!
Ennyi... -
#104 pedig szerintem geci nagy!!!!!!!!!! -
Szuperkaraj #103 úgy van! -
#102 csatlakozom :) -
#101 Abszolút. -
#100 Én nagyon szeretek zenét hallgatni, és tulajdnképpen majdnem mindent meg is hallgatok legyen az rock(nu-metál a kedvencem :D) techno, még a rap is elmegy. De amit nagyon ÚÚÚÚÚÚÚÚútálok, az a mulatós zene és ebben gondolom nagyon sokan egyetértenek velem.
IGAZ-E? -
#99 Jaaj én most szerinted noname flémelő vagyok, most mi lesz, te jó ég :(
Figyelj, az, hogy a linkelt oldal téged ennyire idegesít, csak azt mutatja, hogy nulla humorérzéked van... függetlenül attól, hogy milyen zenei stílust hallgatsz. -
#98 hát erre mit is mondjak.még nincs bünti pontom... -
#97 flémkeltő vagy e? :D -
#96 klóztopik, végre máááááááá! -
#95 jé még nem zárták be.pedig elég értelmetlen.felteszek egy kérdést:a hokizo fotel (th) rocknak számít? -
Reyes #94 F@sznak kellett belinkelni
Pár éve még én is belinkeltem volna, de szerencsére kinőttem a noname flamelésből...Talán majd ki fogsz te is...
Nem értem, mit kell flamet indítani... Mindenki hallgason azt, amit szeret, csak ne erőltesse rá másra is, se a (eltúlzott) kinézetével, se a viselkedésével...
Jah, egyébként meg én is elektronikus zenét hallgatok...Techno-->Hard Techno-->most meg a trance és az annál nagyobb bpm-ű zenék. Régen sokat agyaltam rajta, hogy majd én megmondom mindenkinek jól, hogy technos vagyok, meg csutkán hallgatom az mp3 lejátszót, aztán majd tisztelnek... Hát nem ettől tisztelnek az emberek...
Van egy ugyanilyen összehasonlítás, amiben a rockerek javára mutatnak eltúlzott képeket...Ez csak flamelésre jó, másra nem. -
AranyKéz #93 Ahhhahahaha, nem kéne sötétben vagdalkozni
-
#92 mekkora topik :D -
Ronny #91 akkor a haverjaid még nem járták ki a gimit vagy egy kicsit visszamaradottak. Ahogy megyünk előre az időben egyre kevésbé számít ez az egész. -
#90 aki ezt összeállította kissé elfogult és ha jól sejtem techno fan -
halofilter #89 Ezek a képsorok azért elég durvák! Nem tudom hogy tudja-e mennyien voltak Rio-ba az Iron Maiden koncerten...én is rockot hallgatok van pár fekete cuccom meg hosszú a hajam, de meghallgatom a normális pop, rap, techno és komoly műfalyú zenéket... azoknak a technósoknak akik meg beszólogatnak a rózsaszín pólójukba: nem tom hogy miért kell lebunkózni a másikat mert más a nézete. -
#88 ezt oylan gúnyosan mondtad nem?:)
erről jut eszembe, hogy egyik felettébb értelmes rocker ismerősöm simán lekorcsoz ha többféle műfajt is kedvelsz pfff... -
#87 ezt még régen mutatta valaki :))) -
stream man #86 te milyen stilust nem hallgatsz? -
#85 Nah eléghülyeén fogalmaztam egy pár helyen, sorry...:)
Jah meg van komoly zene is amelyik teccik, pl. Beethowen, Mozart, a klasszikusok:) -
#84 Igazad van, én "technos" vagyok, de most azért mert technot halgatok, de halgatok rockot(rhcp,limp bizkit, linkin park,nirvana...) rapet(50 cetn,dmx,snoop dog...) pop(justin timberlake,nelly furtado,Mika...) de a techno,hard techno az ami mind1 hogy kicsoda mert teccik, a többi műfajból nem minden teccik, meg a kedvtől is függ, pl. edzésen nem fogok rusht halgatni, ott jó a 50 cent v. limp bizkit. De én akkor is "technosnak" mondom magam, öltözködni meg úgy öltözködöm mint a többi fiú akik discoba szoktak járni. Naon sok technos haverom van és mindegyik ha meglát az utcán egy "rockert" akkor egyből "lőném fejbe az összeset..." ésez baromira nem tetszik. Mind1, jah amúgy a pogot még nem próbáltam nem is akarom, de nem tom mi értelme, miért jó érzés, ez olyasmi mint amikor a discoba rusht szívunk?:) -
#83 Régen nekem is hosszú hajam volt, fekete cuccban jártam. Már vagy egy éve rövid a hajam, átlagos cuccban járok. Viszont CSAK rockot hallgatok. Nem ilyen good charlotte-t, hanem Metallicát, Slayert, Ossiánt, Akelát, Motörhead-et, Helloween-t, Manowart, Iron Maiden-t, Panterát...
És ha meghallom valamelyik kedvenc számomat, akkor még ma is bevadulok, tombolok, és rázom a fejem rá. :) -
#82 Nyálasköcsög. -
#81 Haverom szintén iylen divatrocker volt, fekete együtteses pólók, bőrkabát, hosszú haj. Szóltunk neki, hogy mennyire hülyén néz ki, de mindent meg tudott magyarázni, hogy sokkal jobb a hosszú haj, meg télen jobban melegít megstb. Szerencsére magától rájött mennyire igénytelen a külseje, na azóta igényesen öltözködik és a haját is levágatta (borzalmasan állt neki, higgyétek el:D), de magát a zenét azóta is szereti. -
#80 teljesen igazad van! -
#79 -
#78 lol topik :D