2912
-
nalyib #51 nálam jó sok pontos anyag van (magyarul) a játékról eltéve, akinek kell elküldöm:)
A UK verzióhoz készült, ezért fegyverek, skillek stb. angolul vannak megnevezve, de szerintem nem nehéz kihámozni. -
nalyib #50 Most ezzel nem leszek népszerű, de miért?
Nem kell csodálkozni hogy csíterek vannak egy olyan játékban, ahol pár hét játék után semmi mással nem haladsz, mint hogy sok-sok órában minél több agyatlan szörnyet darálsz (igen erre ez a legpontosabb kifejezés, darálsz) le annyira primitív módon, hogy akárki tud rá Botot írni, ami magától is megcsinálja.
Ennek a játéknak a PvP volt az erőssége (számomra), így nyugodt szívvel letudtam PvE-ben 1 óra alatt, amiért más 5-6 órát görcsölt (tán dolgozni jár fel az ember? oké, 20-ból 1 aki nagy partyban szórakozva csinálja), aztán mentem Játszani (azt csít nélkül), mások ellen.
A játék egyébként pár éve le van már programozva, csít pedig mindig is volt hozzá. -
Hamond #49 am énsem találtam semmi addont, bár szerintem maga a játék programozása miatt nem készült még hozzá -
#48 a moddolás és a csitelés baromira nem ugyan az. tudhatnád!
viszont lényeges kérdést tettél fel. Vajon lesz törlés? lassan már 10 napja megy a game, hogy látjátok? -
Hamond #47 szerintem ha csítelni akarsz hozzá se kezdj a játékhoz...btw lesz wipe vagy nem? mert amíg nem biztos én nem kezdek hozzá a gamehez -
#46 tényleg? és hogy mivel csinálják? én még mod-ot sem találtam hozzá.. :D
Persze ez az én fasXXXom... :D -
Kiado #45 Jó a game, csak sok a csíter :/ -
#44 Szeretném felhívni minden kedves játékosunknak a figyelmét arra, hogy jelenleg a Metin2.hu Zárt Béta ( Closed Beta ) fázisban üzemel. Vagyis, bárki regisztrálhat és kipróbálhatja a játékot, de egyenlőre tesztelni kell mindent, hogy jól működik-e, a fordítási hibákat kell keresni.
Ez a zárt béta előreláthatóan 2 hétig tart és a végén előfordulhat - helyzettől függően - hogy mindenki törölve lesz, vagy minden karakter törölve lesz illetve minden karakter nullázva lesz. Nem biztos, hogy szükség lesz rá, de lehetséges, ezért mindenki így készüljön rá, hogy lehet a zárt béta végén törölve lesznek a karakterei.
Ennek megfelelően a játékbeli bolt sem érhető el addig ( Játékban bal lent a forgó aranytallérra kattintva ), hogy senki se veszíthessen valós pénzt az esetleges törlés miatt.
Összefoglalva, a jelenlegi verzió elsősorban arra jó, hogy ki lehessen próbálni a játékot, illetve némi gyakorlatot lehessen szerezni a nyílt béta indulásáig. Érdemes viszont fejlődni is rendesen, hiszen van esély rá, hogy nem kerül sor a törlésekre. -
#43 metin2.hu-n le van írva hogy béta van -
#42 erről van valami hivatalos info? esetleg hivatalos link? -
#41 egyelőre félő hogy nulláznak :( -
#40 jaja nyomom keményen.. azt lehet tudni, hogy ami MOSt is fut jelnleg, az már végleges változat? VAGY félö hogy nulláznak, vagy bármi terror lesz? ;) -
#39 nemnagyon, de elrontani nagyon nem tudod, ha követed amit a játék ír -
#38 Sziasztok!
Van valahol a weben egy olyan HASZNÁLHATÓ forum vagy leírás, hogy ebben a metin2-ben mit hogy érdemes, mire kell figyelni, mit érdemes tápolni hogy egyszerűbb netán könnyebb.. ? -
#37 Még nincs GM, csak én vagyok GA... 1-2 héten belül lesznek GM-ek... -
turban #36 sajnos énis csak németül láttam -
#35 Erről tud valaki valamit esetleg? Egy bajom van vele, hogy német :S Kerestem angolt, de nemigen van :(
http://4story.de/ -
turban #34 énis remélem h nem szándékozzák lenullázni a karikat, jó volna, ha megtarthatnánk az elkezdetteket -
#33 úgyhallottam hogy már gm-ünk is van -
#32 remélem nem szándékozzák lenullázni a karikat, jó volna, ha megtarthatnánk az elkezdetteket :P -
#31 Elindult a magyar metin 2 , egyenlőre még Zárt Béta fázisban, ami 2 hétig tart kb. és ennek a végén lehetséges, hogy törölni fognak mindenkit.
De addig is ki lehet próbálni, aki akarja, kicsit gyakorolni ...stb...
Metin2.hu -
#30 Magyar Adminok nincsenek, minden ország oldalának saját teamje van aki illetékes. Így te csak az amerikai teamhez mehetsz.... Bár én inkább a metin-2.com -ra járok az GF-es.... -
#29 Hello
Nekem az METIN2.US van meg és van egy 36 os SURA karakterem és az adminok meg gyanusitottak v mi hackeléssel és el vettek mindenemet :@
FMS+9,lvl 34+500 ruha,1 500 000 gold....stb szóval segitsetek megtalálni nekem a magyar adminokat és adják vissza a cuccaimat :@ -
#28 én igen -
#27 valaki játszik a gamen?? -
#26 ha tudnánk se mondanánk ilyen programot. -
inviciblealex #25 ? -
inviciblealex #24 ? -
inviciblealex #23 SENKI? -
inviciblealex #22 vki nem tud 1 programot? -
inviciblealex #21 nagyon kéne -
inviciblealex #20 az lenne a gondom h valaki feltörte a karakterem és átírta a kódot és az email címet. a gm-ek semmit sem tettek, kéne 1 olyan program amivel vissza tudom szerezni a karakteremet -
nalyib #19 Én igen. Pár naponta lóhátról szétverek egy-két vadászgató partyt a Cruel karimmal, aztán örömmel nyugtázom hogy a srácok még mindig nem próbálják megvédeni egymást:) (1 leverésbe senki nem hal bele)
Egyébként alapjában véve tényleg borzasztó unalmas játék...az első kb 2-3 hétben még érdekes volt (sose játszottam MMORPG-vel, simával is keveset), azóta meg az benne a kihívás, hogy valami érdekeset csináljak benne. Szerencsére mikor unatkozom kreatív vagyok:D
Ha bárki azt hallja róla, hogy semmi nem kell hozzá csak feláldozott szabadidő, nyugodtan higyje el. Egy átlagos 12 éves gyerek simán lesz olyan jó mint te, max. 2x annyi időt kell elpazarolnia az életéből.. mert az agyatlan mobok irtása (egyetlen út bármire is haladni ebben a játékban, hacsak mások nem segítenek) szerintem elpazarolt idő. Szóval klasszikus síntér-játék. (munkahelyre való:D meg haverokkal barmulni.)
-
#18 letöltöttem...régebben..telepit..aztán:na ilyen is volt már egy tucat...és kuka... -
zenoka #17 valaki jatszik meg itt vele?:) -
bjoee #16 nem tudja senki se ? -
bjoee #15 30-as szinten van egy küldetés Grave stonet-kell szerezni,az hol találhato? -
#14 Igen, én nyomom vele. -
bjoee #13 Hello valaki játszik az USA verzioval? -
Raulicio #12 Nem tom eddig milyen konfigod volt de én most a szüleimnél "nyaralok" és itt egy kb a most kapható legolcsóbb konfignál is gyengébb gép van, alaplapi video, 512 ram, stb. de a Metin 2 vidáman futkos rajta:)