2912
-
manutdfanboy #91 metin2 nem rossz game csak sok idő még fejlődök 1 szintet meg van 1 hibás misszió az a vacsorás vagy az csak nekem rosssz?
-
AtKing #90 CS! nekem is harcosom van (lvl 25), már lovam is van, meg minden. Hol tudnék a legjobban fejlődni? -
StrikeOfTheFox #89 Hali! Nekem harcosom van (lvl 20) -
nalyib #88 Ahogy FL Zoli mondja, mindent le kell nyomni a környéken ha fogy a célpont, mert ha valamit elkezdesz ölni, egyre kevesebb lesz.
Arányosan jelennek meg újra a lények, tehát ha valahol van sima, szürke, meg kékfarkas pl, és te leölsz 9 csapat kékfarkast, akkor a helyükre jön kb 3-3 mindegyikből...aztán ha azt a 3-at, akkor 1-1... -
#87 elmész a teleportálós fazonhoz (papagáj a vállán) vagy map1-en az öreg emberhez és ott a Seuroyang (talán jól írom) völgyet válaszd ki(a lényeg, hogy a völgyet) -
czapi #86 Orkot melyik mapon találok? -
#85 nekem a gyáva parancsnokkal nem volt gondom. 5 perc alatt végeztem azzal a párral, amit megadott célpontnak. most a jin-hee vel vagyok bajban. 30-at kell ölnöm, és egyet sem találtam ott, ahol lenniük kéne. -
FL Zoli #84 minden állat van legalább 3 helyen..ha nincs, akkor kezdj el ölni mindent amit látsz, s egy idő után megjelenik
Igaz az éhes alfa kék farkas elég szivatós, gyáva parancsnok, pho-whan szokott még probléma lenni. Utóbbinál előfordult hogy 12 őt találtam "egycsomoban", nem kevés keresgélés után -
#83 a másik pedig pont ez:
azt vettem észre, hogy még az elején amikor még az állatokat kellett ölni (pl ezek a megbízás start válaszd ki mit akarsz) akkor a szerint választ az ember (logikusan) hogy miből van sok körülötte. de mikor kiválasztottam az állatot (pl éhes alfa kék farkas) és legyaktam ami a környéken volt belőle utána egy istennek sem találtam többet!
most lehet mondani, hogy szívat a játék, de az nem lehet, mert ha én nem találok, akkor más sem talál és akkor nem engem, hanem mindenkit szívat azért, mert én azt a küldit választottam?
szal ez furi. ameddig nem azt kell ölni sok van, miután azt kell ölni nincs egy se!? -
nalyib #82 Szerintem ne feszüljétek túl a kérdést, nagy szivatás az egész, alig kaptok valamit érte...ha szembejön egy akkor leverni, amúgy meg gondolni se kell rá:) -
#81 de kérdés, hogy melyik birodalomnál? én a pirosaknál vagyok. -
czapi #80 Jah és Goo Pae legtöbbszőr map2 bal fönt a kanyarban tanyázik. -
czapi #79 Nekem a Goo Pae küldetés másodikra sikerült. Lehet ritka szerencsés vagyok -
#78 Goo Pae:
A goo pae küldi véletlen szerű, és egy gyűrűt kell dobnia (én már öltem csoportban és egyedül is, vagy 20x legalább, most már nem fogok utána rohangászni, ha rátalálok megölöm, de bebarangolni utána a térképet nincs értelme).
Vacsora küldi:
Ma olyan 3 óra fele olvastam a metin csetén, hogy a vacsora küldi müxik most már. (nekem kapásból jó volt, mikor én kezdtem).
Nekem a pecázás nem nagyon megy. Van valami jó módszer arra, hogy ne az "elvesztetted a csalit" felirat jöjjön ki egymás után 50x?
XP:
20-25 szinten a fehér eskü parancsnokokat és vezetőket érdemes gyakni
25-30 szinten map2 bandákat 8kegyetlen kegyenc, vad gyalogos stb..) és általában úgy, hogy többet is megütsz aztán szaladsz. ha elég ügyes vagy, egyszerre 5 bandát ütsz ki (ez 30-as szinten olyan 0,70%)
30-35 büszke orkok a völgyben.
35-40 a többi ork
40-45 pókok és egyéb ízelt lábúak a sivatagban.
-
FL Zoli #77 szerintem valami oyan trükk lehet benne, hogy neked kell leölni 1 az 1 ben. Amíg csapatba próbáltam semmit nem dobott, de amit először legyőztem egyedül, egyből kaptam a gyűrűt
de lehet csak véletlen volt -
nalyib #76 A goo-pae questnek híresen kicsi a teljesítési esélye...de mindent kidobhat legelsőre is, az esély hetvenedszerre is ugyanannyi mint elsőre:D -
#75 Nem csak kinyírni kell, hanem le kellene dobnia azt a vackot... nem tudom mi van vele, nekem 70. ölésre se dobta, másnak meg van, hogy 1. vagy 4. alkalommal már ledobja... Lehet csoportban kellene megpróbálni, hátha akkor jobban dobja...
Tegnap átmentem pirosaktól sárgákhoz, mert minden ismerősöm sárga... majd velük megpróbálom megint Goo Pae-től kiszedni azt a cuccot, hátha sikerül. -
csillike #74 Engem a 27.szinten szivat a rendszer!
Ki kellet nyirnom GOO PEA-t de hiába teljesitettem a feladatot(nyirtam ki) a rendszer nem ugy véli. :(
4 orán át kerestem hogy ujra kinyirjam bejártam a map 2 minden szegletét többször is,de sehol sem találom. :( -
#73 A vacsorás küldit ideje lenne már javítania a GF-nek, de sajnos nem tehetünk nagyon semmit, mint várunk....
Ma bekerült a tárgy boltba néhány új cucc. Van köztük 1-2 elég hasznos is :)
A horgászatot horgászással tudod leginkább fejleszteni. -
DRPCDoki #72 Nem rég kezdtem játszani, úgyhogy az utóbbi kérdésedre nem tudom a választ, a vacsora küldetés pedig bugos, nem lehet megcsinálni. Vacsora küldiről és egyéb bugokról itt olvashatsz bővebben. -
peppino3 #71 van két kérdésem
1 a vacsora küldetést hogyankel megcsinálni
2 horgászatot hogy tom fejleszteni -
#70 Csapatban harcolj, esetleg haverokkal, egyedül uncsibb... -
nalyib #69 lvl 20-30 közt nagyon sok XP-t adnak az 1. térkép fehér-eskü amazonok főnökei (Ein-Jung, Mi-Jung, stb) (sárgáknál az 1. térkép északnyugati szigetén, máshol meg a női harcosokat keresd, ott lesznek ők is).
Ezekből a "Bátortalan" változatnak igen gyenge a védelme, de szintén nagyon sokat érnek, kezdetben őket kell vadászni.
Sokat kell futni egy ideig az "igazi" főkököktől meg az összecsődülő kapitányoktól, de így egyrészt érdekesebb, másrészt ha ügyes vagy, így is sokkal gyorsabb mint bármi más.
Ha ezek már nem adnak eleget, nagyobb partykhoz kell csatlakozni, mert egyedül tényleg unalmas lesz. -
#68 Van valami könyű módszer a fajlődéshet? Most 20as szintű vagyok, olyan lassan fejlődök itt már hogy nem élvezet a játél elfogytak a küldik, és ha 3 fehértigris rámjön még mindíg simán levernek. -
#67 30-as szinttől lehet bányászni és horgászni is. Csákányt map2-n lehet szerezni a favágótól... -
czapi #66 Bányászni már lehet 25. szinttől? Ha igen honnan szerzek csákányt? -
vicaf1 #65 Lovagolni lehet korábban is lovaglójeggyel, ha nagyon sietsz valahova. Én 30-as szint körül éreztem nagyon nagy szükségét egy pacinak Egyébként meg a 25-30-as szint sztem megvan hamar, 30 felett kicsit már belassul, bár volt most egy küldetés, amire 2x 1milla xp-t kaptam, majdnem egy szint
És örülj, hogy neked még csak 3%-ot von le halálkor Nekem már 4-et Inni kell a piros italt, nem dísznek van Nocsak! Mégsem ész nélküli hentelés, hanem meg kell gondolni, kinek megyek neki??? Nahááát....
Ami meg a csicskaságot illeti... millió és egy játék van, amiben ugyanilyen tipusú küldetések vannak, még az annyira imádott Spellforce-ban, Sacred-ben is (gondolok itt mindkettő mindkét részére)... nem tudom ezzel miért van baj... Bár nem tudom mivel szoktál játszani amúgy.
Nekem nagyon bejött, imádok metinezni Szerintem mindig van mit csinálni, pl. ha unod a hentelést, horgászol kicsit, hátha találsz hajfestéket -
#64 hát ez beszarás!
megnyitom a topicot:
bal fönt reklám: METIN2 Játsz Ingyen most! (közben jelezte a firefox, hogy a játsz-ot játssz-nak kell írni)
néha nem vesztek XP-t amikor a sárkány isten megáld. hogy m alapján áldogat azt nem tudom, de ahogy észre vettem 50% fölött örülök ha 1x. -
nalyib #63 XP veszteség csak akkor van ha helyben kelsz fel, vagy halottként jelentkezel ki.
"A másik a küldetések:
most van egy vacsora nevű küldi, ami bugos lett... furi, nálam nem volt az....
Egyébként meg harcos vagy csicska vagyok, hogy; "hozzál rizs sütit", "keresd meg a férjem"."
:DD üdv a metinben. -
#62 Én azt rühellem a legjobban, hogy amikor meghalok visszadob egy pár százalékot. (most, amikor az a szerencsétlen "sárkány isten" nem aktiválja magát 3%-ot dob) ez nem is lenne olyan sok, ha az a pár százalék nem 50 000 XP-lenne...
Az meg valami irtó nagy kicseszés, hogy:
lvl25-től lehet csak ló (amivel kicsit gyorsabb a menet)
lvl30-tól lehet bányászni, horgászni stb.
jó, az egy dolog, hogy kicsit följebb rakják a szint korlátot, de azért ennyire nem kéne!
A másik a küldetések:
most van egy vacsora nevű küldi, ami bugos lett... furi, nálam nem volt az....
Egyébként meg harcos vagy csicska vagyok, hogy; "hozzál rizs sütit", "keresd meg a férjem".
Egyébként a csíterekről annyit, hogy ameddig nem ellenem vannak nincs kifogásom.... -
#61 kb énis így vagyok vele...amiről beszéltél a 4 betűs csak a külföldi szervereknél működik asszem...énis töltöttem vagy 4-et...
-
Kiado #60 Nemmennek a hack-ek játékhoz, normál sebességgel tiszta uncsi, meg teleport nélkül szal énis abbahagytam már... -
nalyib #59 egyébként erre a gondra egyáltalán nem ilyen könnyű a megoldás.
nem nagyon segít, ha gyorsabban lehet haladni. mindig megvannak azok az idióták, akik "napi két napot" képesek szintelésre "áldozni", és akkor ezek a csodálatos emberek (:DD) egy hónap alatt elérnék a maximum szintet ezzel pedig eléggé "megfagy" a játék világa.
Egy ideig gondolom ezért volt csak lvl60-ig rendesen megcsinálva a játék (fölötte nem volt új küldetés, fegyver, páncél), dehát az ilyen csataork állatoknak semmi nem lehetetlen, képesek voltak 60as cumóval kiizzadni a lvl75-öt:DDD -
nalyib #58 haverokkal közösen csoportban kicsinálni a saját birodalmad feketeork-partyját mind a 4 csatornán.. na AZ tök jó;)) -
#57 Egyedül valóban unalmas, de haverokkal közösen csoportban gyilkolászni már más .... az szerintem tök jó :D -
#56 osztom nalyib véleményét...a 20. szintig még elvagy vele...utánna egy nagy rakás szar...unalmas...és télleg órákon át agyatlan gyikolás egy szintlépésért...1 rohadt kb semmitnemérő skillért...meg ha nem 1 hónapot kéne lened egy pályán akkor még elmenne...de így... -
HunChaos #55 a szerdai frissitésekkor amit változtattak/javítottak,annak a listája valahol nem fellelhető?? -
#54 Elindult a 2. szerver is... -
nalyib #53 Nagyon jól tudtam, mit csinálok és mi jár érte... és nem leszek kitiltva, mert már nem játszom (szűk 1,5 év szerintem elég volt).
A lebukásról annyit, hogy ehhez is érteni kell (persze nem fogok itt tippeket adni senkinek). Mindig volt esély rá, csak nem sok. -
#52 Csak majd akkor ne lepődj meg, ha egyszer ki leszel tiltva csalás miatt... akkor persze neked áll majd feljebb, hogy "elvesztettél egy 40-es 50-es karaktert "pedig nem csináltál semmit" ".