22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
Rundstedt17 #1292 Pontosan:).Én is így gondolom,ha másért hagyott el akkor azt a személyt nem ismerem. -
#1291 Pontosan azt írom, hogy tudatalatti félelem. Tehát nem páni félelem. Hanem valami kis láthatatlan gát van, ami miatt tétlenkedsz. De a legrosszabb esetben mi lehet kettőtökkel? Szépen egymásra találtok. Ennyi. -
#1290 szedd össze magad.. mit veszíthetsz?.. az idő nem segít ilyen esetekben.. :) -
#1289 A szám az nem téma, az a legegyszerűbb része a dolognak...az önbizalom...hát abban sem szenvedek hiányt igazából...egyszerűen hülye vok, és tétlenkedek... -
#1288 jaja.. sőt ha egy helyen dolgoztok.. nyiván tudod az emailcímét.. írj neki egy pár sort.. -
#1287 Amikor ott van vele valaki, nyugodtan megszakíthatod a beszélgetést egy percre, kérd el a számát. Mondd meg, hogy szeretnél vele beszélni, csak most sajnos nem érsz rá, de fel fogod hívni aznap mondjuk délután 5-6 között.
Minél tovább "szarozol" (bocs a kifejezésért), annál nehezebb lesz. Az idő, és a tudatalatti félelem ellened dolgozik. Olyan csapda ez, mint mikor a farkas megy kölcsönkérni a nyuszikától a fűnyírót. Az a jó, ha nem hezitálsz sokat. Az ő szemében is határozottabbnak tűnsz. Ha nem jön össze, hát nem jön össze. De ha nem próbálod meg, akkor nem is adtál esélyt magadnak, sőt lehet, hogy valaki elhappolja előled. -
#1286 Az én olvasatomban a csajozás nem csak azt jelenti, hogy dugtok, meg smároltok oszt' jóvan, hanem azt, hogy együtt vagytok, jól érzitek magatokat, szeretitek egymást, boldogok vagytok, ide mentek, oda mentek, közös programokat szerveztek... -
Igen, igen, azon dolgozom éppen, de előtte kicsit el akarok vele dumálni...most pénteken lesz is rá alkalom, mert együtt megyünk bulizni... -
#1284 hívd el randizni -
#1283 Célszemély az van, csak még annyira sehol sem tartok a dologban, hogy nem is érdemes róla beszélni...az a probléma, hogy egy helyen dolgozunk, de más beosztásban, és mindössze napi 1-2 óra van, amikor a munkaidőm fedi az övét...
Szinte csak szünetben lenne alkalmam beszélgetni vele, de ő nem nagyon szeret szünetelni, ha meg igen, akkor is ritkán kerülünk egymás közelébe, mert elég nehéz őt elcsípni...vagy van ott valaki, amikor lenne alkalmunk beszélgetni, áhh... -
#1282 :D Asszed az segít? Áhh...matyizok én kettőt is, akkor sem múlik el ez a szaaar... -
#1281 matyizz egyet... -
#1280 lehet valamit félreértettem.. van csajod? vagy valami célszemély? -
#1279 Ajaj...ilyen dolgokba nem jó belemászni...egyébként az is szar dolog, amikor azt látod, hogy egy korábbi nagy szerelmed férjhez megy...én legalábbis szarul érzem magam... -
#1278 Nem tudom...remélem nem...bár tény, hogy már huzamosabb ideje csak a csajozáson jár az eszem... -
#1277 a jóllakottság jó érzés pedig :) -
#1276 Én amit a bableves után szoktam érezni, az minden, csak nem jó... -
#1275 lehet hogy szerelmes vagy? -
#1274 Én bableves után szoktam ilyet érezni. -
#1273 Bhhh...éreztetek már olyat, hogy össze van szorulva a gyomrotok, feszültek vagytok, de nem idegesek, hanem valamiféle hülye bizsergést éreztek, mintha szerelmesek lennétek, pedig nem vagytok azok...na, ezt érzem már jópár napja, és nemtom sehogysem kezelni, pedig már rohadtul zavar, wáááá...
És a legdurvább, hogy nem lehet eldönteni, hogy ez most akkor jó, vagy rossz...mert igazából zavarni zavar, de mégsem akarom, hogy eltűnjön, mert akkor meg hiányozna...áhh, ördögi kör...olyan, mint a szerelem, pont olyan... -
#1272 Igen, ezért pontosítottam... -
#1271 ok ez nem derült ki.. a nyakkitekerét meg természetesen képletesen értettem..
-
#1270 Félreértettetek. Amikor megismerkedtem vele, nem tudtam hogy házas. Nem hordja a gyűrűt... Mikor megmondta, természetesen semmit nem akartam. REndes fiú vagyok :D
Ja, és mellékesen nem tekerném ki a nyakát. Minek? Ha valaki képes elcsábítani a feleségem, úgysem szeretett igazán, tehát jobb is :)
De ismétlem, én nem teszek ilyesmit. Csak így lehetett megfogalmazni :P -
#1269 nem gondolod hogy kicsit szemét dolog amit csinálsz?.. fordított esetben valszeg kitekernéd a feleséged csábítójának a nyakát.. -
bracsek #1268 Te nem vagy fix, ha a csajnak jó a házassága, te annyira kellesz oda pozna az autópálya utfelületére. -
bracsek #1267 Itt Rendeset keresünk, ez csak jó... Hu milyen sok maci, nem is tudom mire gondoltam mikor megláttam, de talán 1 valaki tudja... -
#1266 itt 1 jó csaj :D
-
Skill #1265 hehehehe! -
#1264 Sose értettem ezt a dolgot. Mi köze a házasságnak a szerelemhez? -
#1263 Asszem találtam egy rendes lányt. Csak annyira rendes, hogy nem hajlandó a kedvemért elhagyni a férjét... :D -
#1262 "a volt barátjával talizozz úgyomond beszélgetni,vagy a kismillió haverja,vagy talán az akitől nem tom ki minden héten virágokat és ajándékokat kapott,vagy az egyik srác aki a sulijában nyomult a másik akit az utcán ismert meg,meg még egy aki szerelmes smsekel bombázta.nos ő az utóbbi időben ennyit mondott..az hogy ki nyerte magánask meg fogalmam sincs ha arról van szó hogy másért hagyott el.."
Ha másért is hagyott el, biztos nem a felsorolt személyek miatt. Ha valamelyik srác vonzalmát viszonozta volna, akkor neked biztos nem mondta volna el. Szerintem.. -
#1261 az a baj,hogy az egyik fél mindig parázik.na jó,nem mindig,és akkor jó egy kapcsolat,ha mind a ketten feltétlenül megbíznak egymásban,és tudják,hogy nem fogja megcsalni a másik.az a jó,amikor már olyannyira ismerik egymást,hogy ezt biztosra állítják,és nincs semmi olyan már,amiről ne tudnának egymásról(titok,jellem)
a szép az benne,hogy ezt a bizalmat az idő csak erősíti,de feltéve csak akkor,ha mindig tudnak valamit újítani,és sosem unják meg egymást. -
#1260 fúúú de utálom az ilyeneket :@@@@
ha már nem írsz neki napi 6-8 sms-t,akkor te vagy a szarrágó,de akkor is az vagy,ha nem hívod el legalább 2 hetente valami puccos helyre vacsizni,naéspersze virág meg ajándék is legyen sűrűn.nameg ide hívd el,oda hívd el,pláza,mozi,aquapark,étterem,állatkert,faszomtudjahovamég...:S sok az ilyen.és akkor döbbensz rá,hogy igazából csak azért szeret,mert mindenzt megadod neki.séta és baszás már nincs ajándék nélkül...hjajj,de sok ilyet ismerek...:S
az is biztos,hogy ilyen csajom nem lesz...:D -
#1259 sztem egy normális kapcsolatban nem kéne hoyg problémát jelentsen az hogy a másiknak vannak saját barátjai és időnként másokkal is jólérzi magát.. persze ehez az kell hogy mindketten bízzanak a másikban és mindketten tudják hogy nem azért járnak másokkal is jólérezni magukat hogy megcsalják a párjukat.. -
Rundstedt17 #1258 Khm legyen elég annyi hogy kifejezetten olyan a tökéletes herceget akarok típusú lány...Már nem is zavar hogy dobott ha belegondolok jobban jártam így.Elvárásai az egekben voltak és csak rám vonatkoztak,természetesen rá nem,sőt az is megesett mivel én nekem dolgom volt bulizni ment mással.Más srác lehet mögötte hogy dobott?Könnyen meglehet csak már ugyan az a kérdés hogy ki?mert ugye ott volt az a eset amikor a volt barátjával talizozz úgyomond beszélgetni,vagy a kismillió haverja,vagy talán az akitől nem tom ki minden héten virágokat és ajándékokat kapott,vagy az egyik srác aki a sulijában nyomult a másik akit az utcán ismert meg,meg még egy aki szerelmes smsekel bombázta.nos ő az utóbbi időben ennyit mondott..az hogy ki nyerte magánask meg fogalmam sincs ha arról van szó hogy másért hagyott el.. -
Turboraider #1257 Épp arra próbáltam rávilágítani, hogy nem szabad általánosítani. Nagyon sok ismerősöm van aki már együtt van több éve a párjával, és úgy szeretik egymást, mint a kapcsolatuk elején. Másrészről pedig ha netán belebotlasz egy normális lányba, és fenntartod ezt az általánosítást, őt fogod megbántani ezzel szal vigyázni kell :) Erre is reagálnék,amit írtál előzőleg: "Én hülye egyértelműen az volt a baj hogy nem szemétkedtem néha,így hamar megunt..." - Nem feltétlenül magadban kell keresni a hibát, a csaj is tehet róla h ez lett a dologból. Jó, persze, fontos a kontroll is amit írtak, hogy ne lógj a nyakán és ne legyél papucs, de ettől függetlenül még nem hiszem h az a megoldás h szemétnek kell vele lenni.. Ja és még valami:) Elárulta, hogy miért únt meg? Nekem volt egy hasonló helyzetem egy csajjal, és ott később kiderült, hogy egy másik srác volt az oka, akit még azon a héten ismert meg, és őt még izgalmasabbnak találta. De az miatt a csaj miatt 1 percet se sóvárogtam mert lejött már előtte h vmi nem stimmel. -
#1256 én tudom mi a pontos oka.. és azt is tudom hogy leginkább nyugira vágyik.. :) -
#1255 Kontroll alatt igazából azt értem, hogy a rendelkezésre álló tények alapján kidolgozol egy valódi megoldást a helyzet kezelésére...
Én pl. azt csinálnám, hogy kötetlenül beszélgetnék vele, a segítő szándék leplezésével, azért, hogy kipuhatoljam, hogy mi a probléma PONTOS OKA.
Ha megvannak a stabil adatok, és nem maradtak kérdőjelek, ellentmondások, akkor ki lehet dolgozni a megoldást a helyzet kezelésére...
Ha nem "piszkálod", azzal nem segítesz igazából, mert csak félreteszitek a problémát, és nem konfrontáltok vele - az elvarratlan szál ugyanúgy megmarad, és előbb-utóbb úgyis újra felszínre kerül, mert nem lett megoldva, ott van, és fáj...
A nem piszkálást is lehet úgy csinálni, hogy közben adatokat szerzel a problémáról... -
#1254 jaja.. jól mondod.. kontroll.. önuralom. én pl a saját életemben jöttem rá hogy mennyire fontos ez.. pl adott most az hogy a barátnőm nem van túl jó passzban.. én szivem szerint mindent megtennék érte és el is kezdtem egyből elárasztani mindenféle segítőkész ajánlatokkal.. pedig neki nem erre van szüksége.. ha kicsit lenyugszok és próbálok odafigyelni akkor rájövök hogy nyugalom kell neki .. az hogy ne piszkálja senki.. még én sem.. -
#1253 Így van, és ez annyira igaz, mint az, hogy ami elromolhat, az el is romlik...
Én azt vettem észre, (és ezzel szerintem sokan vagyunk így) hogy ha valamit nagyon görcsösen akarok, akkor nagyon nagyon kicsi az esélye annak, hogy az úgy is lesz...és itt picit megint csak a kontroll hiányáról van szó, arról, hogy egyszerűen annyira el akarod érni a célodat, hogy gyakorlatilag elmész a jó megoldás mellett, nem a tények alapján indulsz el, hanem forró fejjel, rögeszmékre, hamis adatokra épített feltételezésekkel vágsz bele a dologba, és meg sem próbálsz egyszerűen és logikus módon kidolgozni egy valódi megoldást, mert nem a józan eszed alapján cselekszel...
A legdurvább az, hogy ezt észre sem veszed, és nem tudod megmondani, mi a folyamatos kudarc, a sikertelenség pontos oka...
A legjobb dolgok az életemben akkor történtek velem, amikor még csak meg sem fordult a fejemben az, hogy "hű, mekkora jó lenne, ha most ez meg az történne", persze voltak reális elképzeléseim arról, hogy mi az, ami jobbá, boldogabbá teheti az életemet, és amikor ezek a dolgok megjelentek, akkor felismertem őket, és az életem részévé váltak...