22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
#2652 Az én jellemem most itt nem téma, bármilyen is.....
Nem fogom ezeket a durva dolgokat leírni, de olyanok, amiket egy párkapcsolatban szóvá tesz az ember a másiknak, mert javítani kellene rajtuk. Tehát nem apróságokról volt szó!
Az átlagon aluli nőt meg szerintem nem kell megmagyarázni senkinek, benne van a megnevezésben. Átlagon aluli=nem üti meg egy normális nő szintjét. -
#2651 Ezzel a mondatoddal, és a 2646-os hozzászólással többet árultál el a jellemedről, mint hinnéd.
Mellesleg mik voltak a volt pasid durva dolgai?
És mit értesz az átlagon aluli nőn? -
#2650 Mellesleg annak a személynek, aki ennyire gerinctelen a másikkal szemben, nem is kívánhatok semmi mást: csak MINDEN JÓT! -
#2649 Nekem volt egy nagyon komoly kapcsolatom, fülig szerelmes voltam és végül kidobott (igaz azt híresztelte, hogy én dobtam, szal' ezt sem értem), azt kívánom neki, hogy éljen sokáig. Aki ilyen sz*r alak, az biztos nem élvezi az életet és csak szenvedés számára. -
#2648 Ez nem káröröm, ezek a száraz TÉNYEK! -
Skill #2647 szép is a káröröm, csak így tovább! :D -
#2646 Ezekről a tolerancia dolgokról én is tudok mesélni: a volt pasimnak volt egy-két olyan durva szokása, tulajdonsága, amit én is csak nehezen toleráltam, mert nagyon szerettem, de tuti, hogy más szóba sem fog vele állni eme dolgai miatt!
Vagy maximum egy átlagon aluli nő fog vele leállni, de az meg majd a volt pasimnak nem kell, mert igényei vannak azért neki!
Már előre röhögök rajta -
Rundstedt17 #2645 nah igen engem is ez nyugtatott meg annál a hazug csajnál..hogy fog még szenvedni később,nem is tudom már mit szerettem annak idején benne olyan hisztis volt meg sértődékeny csak úgy rájött hát nem lesz könnyű neki olyat találni aki olyan toleráns mint én az tuti:D... -
#2644 Tehát triplán fog szenvedni, hogy nem egy olyan barátot választott mint te, aki legalább szerette volna.
bocsi, de az elöbb nem fért ki az egész üzi. -
#2643 Mindig arra gondolj, hogy ha ő nem szeret téged, akkor nem érdemes bánkódni utána, akármilyen jó is lehetett volna, mert nem lehetett volna jó, mert ő nem szeret téged!
Ennek egyértelmű bizonyítékát adta, már nem is egyszer!
Tudom, most egy kicsit rossz, de attól nem fog a dolog megváltozni, hogy bánkódsz rajta! Minden nap egy új lehetőség! Lehet, hogy holnap már nevetni fogsz az egészen, de emiatt a lány miatt ne emészd magad, mert hülyeség! Inkább gondolj arra, hogy egy ilyen jellemű lány úgy sem fog kelleni egyetlen normális pasinak sem, tehát triplán szenvedni! -
toretto r34 #2642 hát mostmár nem érdekel annyira szarul voltam de belátom nektek volt igazatok és megprobálok tullépni rajta -
#2641 Én már nem sajnálkozom, és azok a férfiak sem, akik eddig csak arra vártak, hogy végre képbe kerüljenek nálam. -
#2640 Dehogynem lesz visszaút!!!!!!!!!!! Ennél már csak jobb jöhet hidd el!
Vagy azt hitted pár hét után, hogy ő lesz a feleséged? Főleg, hogy ennyire hazudós? Én nem sajnálnám, sőt örülnék, hogy nem okoz több fájdalmat!
Mióta véget ért a kapcsolatom az "álompasimmal", egyre inkább rájövök, hogy mennyire nem volt az! Vak voltam, de csak voltam! -
Rundstedt17 #2639 sajnálom ez van.. -
Rundstedt17 #2638 velem is előfordult már egy csajjal...egyszer csak kizárt az életéből sehogy sem tudtam elérni..aztán meg amikor végre kb 3hét után elérhetőnek bizonyult:röviden annyit mondott hogy kopj le.... -
Rundstedt17 #2637 hehe nevetnék talán de velem is történt hasonló hónapokig dumált a csaj hogy imád férjének szeretne majd stb...aztán egyikről a másik napra azt mondta hogy csak úgy kiszeretett belőlem...mindegy egy ilyen után nem sajnálkoztam -
#2636 Ha te ezt harcként fogod fel, az régen rossz. Nade, ha már annak fogod fel: tanulj meg veszíteni is, nem leszel tőle kevesebb, csak több, emberibb.
Velem is csesztek már ki srácok, nem esett jól, de mégis az lett a dolog vége, hogy én kerültem fölénybe, mégpedig azzal, hogy látványosan jól éreztem magam, és boldog voltam. Megmutattam a srácnak, hogy igenis, nélküle is tudok élni, sőt! Hidd el, ez jobban bántja az embereket, mintha véleményt nyílvánítasz, harcolsz, veszekszel, kiabálsz. Ezzel csak azt bizonyítod neki, hogy még mindig nem tetted túl magad rajta. -
#2635 Rengeteg ilyen nő van aki valójában semmit nem akar, de nagyon imponál neki ha valakinek bejön.Ezért még sokszor adja a másik alá a lovat, felesleges reményeket keltve a másikban. Egy önző, szemét tulajdonság, bizonyos értelemben egy birtoklási vágy(lentebb kifejtem, hogy értem), ami a másik fél érzéseit teljességgel háttérbe helyezi.
Ebben az egész folyamatban az a nevetséges-sajnos már több ilyen esetem volt-,hogy ha bátorításnak veszed, akkor egyből viszakozik.Viszont, ha látványosan leszarod és más lánnyal foglalkozol, akkor meg féltékeny lesz(még ha nem is mutatja).Ezt te ismét bátorításnak veszed, és az egész kezdődik előről, aztán újra és újra...Sajnos elég nehéz kiszállni belőle, még akkor is ha tudod, hogy már nevetségessé váltál. -
toretto r34 #2634 de akkor ne mondjon mindenféle dolgokat hanem az igazat nem szeretem a hazugságokat. Az hogy nem vagyok világszépe egy dolog de nem is nézek ki ugy mindt egy csöves és én mindig öszintén beszélek mindenkihez kivéve a főnökömet nem bántok meg senkit ha nem muszály. Na de most már leszarom megprobálom kiheverni ami nehéz lessz mert látom itt egy olyan vonat után futnék ami nem akar felvenni. sajnos régota vagyok egyedül és ez még rátesz 1 lapáttal mikor megismertem egy hullámvölgy alján voltam azt hidtem végre kimászom belőle de mostmár látom hogy mélyebbre sülyedtem és innen már nem lessz vissza út -
#2633 Én is ezt szerettem volna a pasimtól, egy utolsó személyes találkozást 3 hónap! kapcsolat után. De teljesen elzárkózott tőle.
Én sem értem ezeket a degeneráltakat. Nem fog veled találkozni majd csak akkor, ha szüksége lesz rád.
Én azt ajánlom neked, hogy próbálj keresni valaki mást, mert ennél a lánynál már csak jobb jöhet. Aki ennyire hazudós, azzal hosszú távon úgy sem lett volna jó kapcsolat. Csak állandóan drámáztál volna mellette.
Ilyen kapcsolatot akarsz magadnak?
Nem jössz be neki, ezek a tények!!! -
toretto r34 #2632 de legalább még egyszer tudjak vele találkozni hogy a szemembe mondja meg a dolgokat és hogy a szemébe tudjam megmondani a véleményemet -
#2631 Én, mint lány felvilágosítalak, hogy ez a lány szórakozik veled!!!!!!!!
De nagyon! És még élvezi is, ahogy hívogatod.
De van egy másik ötletem is, ami szóba jöhet a történeted alapján: mással, másokkal is találkozik, téged meg elrakott tartaléknak, azért húzza mindig az agyadat, hogy tarts ki mellette arra az esetre, ha esetleg mással nem jönne össze a dolog és akkor simán vissza tudjon hozzád menni.
De te ezt nehogy hagyd!!!!!!!!!!!!!
Mert, ahogy talál egy nálad jobban tetszőt magának, azonnal ott fog hagyni és még nagyobb lesz a dráma!!!
Most már egyre visszataszítóbb ez a nő! Nem igaz, hogy ennyire vak vagy, hogy nem veszed észre??????
-
toretto r34 #2630 Az elfelejtéssel az a baj hogy nem tudom elfelejteni és sajnos a motóm régota az hogy a győzelem nem minden de a vereség egy nagy semmi és én nem szeretek vesziteni semmilyen formában és most se szeretnék életemben nem voltam ennyire készen soha -
#2629 Most komolyan: ha ilyen idióta liba, minek foglalkozol vele? Hagyd a francba, az ilyen nem érdemel annyit sem, hogy esetlegesen megszivatsd... -
Jacky #2628 Felejtsd el ezt a lányt. Én is elfelejtem a magamét.
Semmi értelme. -
#2627 szerintem chill, nincs ertelme -
#2626 (Y) -
toretto r34 #2625 sikerült elérnem a leányzót délután azt mondta hogy valahova el kell mennie este 7 fele felhiv hát ez volt az utolsó hogy hittem neki a megoldás is megvan ugyis kideritem ki miatt szorakozott velem és nem fog örülni az ebböl adodó dolgoknak legalább mondptt volna igazat -
#2624 Ez nem megbántás, hanem éppen az, hogy nem áltatjuk tovább a másikat.
Mert, ha azt mondogatjuk, hogy a munkánk miatt nem érünk rá a másikkal találkozni, akkor a másik szerencsétlen joggal reménykedik egy későbbi időpontban és beleéli magát egy olyan kapcsolatba, ami soha nem is fog összejönni.
Ez a tipikus húzása a másik félnek. Én ilyet soha nem tennék. -
#2623 Azért ezt sokan nem vágják így a másik arcába, senki nem akarja megbántani/sérteni a másikat vele. -
#2622 Akkor nem is rendes lány, mert akkor nem a munkájára hivatkozott volna, hanem kerek-perec megmondta volna, hogy nem vagy az esete és ne is reménykedj!
Ez így korrekt! -
Jacky #2621 Én találtam egy rendes lányt. Csak az a baj, mikor találkoztunk, az ő részéről megkaptam azt, hogy csak jóbarátnak kellenék.
Ez a lehető legnagyobb baromság. Nekem nem jóbarátnak kell, hanem társnak.
Amúgyis férfi-nő kapcsolatban előbb-utóbb az egyik többet akar!
Én megmondtam, hogy nekem pár kellene, nem jóbarát, de semmi hatás. Kértem tőle újabb randit. Válasz: hát, majd kb. jövő hét után, mert sok a munkája, nincs ideje semmire.
Ezt se szeretem. Ami fontos, arra van ideje az embernek mert szakít rá.
Szóval hiába találtam egy rendes lányt, nem engem akar ... -
#2620 Értem én a problémádat, de ha most nem tudsz vele kapcsolatot létesíteni, és sehogy sem tudod elérni, akkor teljesen felesleges foglalkozni vele/bánkódni rajta.
Járj el szórakozni, majd találsz mást, aki esetleg tényleg rendes. :) -
Skill #2619 sikerült! viszont amilyen gyorsan jött el is ment. :( -
#2618 Én megértelek teljes mértékben!
Velem ugyanez megesett!!!!!!!!
De ha ő nem hajlandó veled találkozni, meg nem lehet elérni, meg ő sem keres téged, az egyenlő a teljes elutasítással.
Maximum sírhatsz utána, de azt meg nem érdemli meg! Egy jó mondás is van erre:
"Senki sem érdemli meg a könnyeidet, aki pedig megérdemli, az nem fog sírásra késztetni."
Túl kell tenned magad rajta, mert mást úgy sem tehetsz, meg ha egy ilyen lány, aki csak ilyen egyszerűen tudott veled szakítani, abban hidd el, egy szemernyi érzelem sincs. -
toretto r34 #2617 persze lehet mondani de nem azt mondom hogy nincsenek rendes lányok van biztos sok csak nekem nem sikerül megismerkednem velük -
toretto r34 #2616 Csak az a baj ezzel a ne is bánd dologgal hogy nagyon szép lány volt aki rögtön megfogott és mikor eggyütt voltunk ki nem néztem volna belőle hogy csak szorakozik mert minden szava kedves volt és aranyos lány volt -
#2615 most erre két dolgot is mondhatnék, de inkább nem teszem :) -
toretto r34 #2614 hát nem -
#2613 no még mindig nem sikerült egy rendes lányt sem találnotok? :)