678
NBA Live sorozat
-
na jó hagyyuk. -
nemtom a 07et mért fikázza mindenki :S pár peccs után meg megfelelő beállitásokkal szerintem sokkal jobb mint a 06 volt. -
plz ne is folytassátok :\ -
kretyás #35 olimpuszbá SS: -
hopsssz!
háőáát igen, senkinek nem címeztem:P
de akinek az inge az vegye magára:DDDDD
-
ki a fszom nyald be?????? bazdmeg te sztem eltévedtél. -
leszarozza majd azért mégis felrakja:Asdasdasfasf
beszól majd benyal:ASDasdasdasdasf
dúúúúúúrvvvvvaaaa -
nm:} -
köszöntem -
van
ITT lehet válogatni :} -
hátha van hozzá vmi uj roster. -
kretyás #27 07 szarvot ja mondjuk 3hétig elvoltam vele
baszottul felidegesitett monynuk amiket babesz irt nba07 topikba mer tényleg ellen mindent bedob stb :}
08ra azér kivi vok -
passz,egyenlőre arrol még nincs hír -
inkább a 06ot szedd le :D az nagyon jó -
Djemba #24 mikor jön ki a game? -
most már lehet visszarakom, de akkoris szar:DDD -
de én végig kinlodtam 2évet dynastiban nem rögtön első meccs után ugattam le h milyen
de ha nagyon érdekel ottvan megnézheted nba07topikban,leirtam pár mondatban h miért nem tetszik a játék
ennyi mehetsz enidzselezni -
akkor is sz*r, érdekes módon te is azt mondtad hogy szar a 07. -
én kétszeri játék után még azt sem tudtam hogy hogy kell zsákolni
szal te vagy valami emberfeletti dolgokkal vágod rögtön a témát,vagy csak nyomod a hülyeséget- -
arra az ajto -> -
2* nyultam hozzá annyi bőven elég volt mert a 07 nagyon sz*r. -
mennymá az enbíéddel -
olyan ne nagyon magyarázzon akinek fogalma nincsen a játékról....szal tomibá lehet menni -
ja 07szerintem is szar volt
ellenben a 06 istenkirály... -
Dénes é #14 08 is szar lesz szvsz min 07 már ezekbe sincs semmi új -
az összes nba egy f*s, csak az nhl:) -
sok olyan játékkal játszottam már, aminek az első képei ilyen jól néztek ki, aztán mi lett belőle. De Reméljük :) -
Kanál #11 kaj veszek már egy nextgen konzolt ha ilyen lesz :C -
uhh :O -
ez 05
amugy meg egy két peccs után a 07sem néz ki rosszul,ha ilyen lenne alapbol a 08 pc-n akkor én már nem szolnék egy szót sem ....2saját kép:
-
igen, teljesen nyilvánvaló hogy ez egy ingame zoomolt screenshot a 800*600on futó játékról pc-n, főleg hogy tavaly még így nézett ki maxon (najó ez 06os szkrínsot :) ) -
ehhezis kell majd gép :O -
beszóltak kecci^^
-
nem rakom:) tudjuk hogy lesz pc-re,csak nem ilyen graffal -
rakd át a konzolosok fórumába
mer amit belinkeltél ott nem láttam PC-s jelt... -
[KéPZ] Élethű NBA 08 képek
[2007. április 30. @ 19:34 - Alwares]
Az NBA Live 07 némileg csalódás volt hiszen szinte semmilyen újítást nem tudott felmutatni a 06-hoz képest. A 08-nál viszont némileg más lesz a helyzet mert az első két képet figyelve úgy tűnik a játék új grafikus engine-t kapott.
Mindkét kép hihetetlenül élethűen elkészített modelleket ábrázol és a mozdulatok is amelyekben el lettek kapva teljesen valóságosnak hatnak. A bőr textúrája is nagyon szépen van megoldva, egyáltalán nem látszik rajta az a megszokott egyszínűség. Az se semmi hogy még a bőr alatt dudorodó ereket is látjuk. A képek alapján leginkább azt lehet mondani hogy a játék a Fight Night Round 3 engine-jét fogja használni, reméljük így lesz mert az a játék is nagyon szépen domborít mind Xbox360-on mind PS3-on. Bár az még kérdéses milyen PC tudja majd előcsalni ezt a látványt az NBA Live 08-ból.
Gamestar.hu -
és 2videó
ebböl leszürhető hogy Arenas lesz a mostani játék reklám embere -
az elsőp képek:)
szerk: vmiért nem tudom belikelni a képeket,ugyhogy ITT megnézhetitek őket