678
NBA Live sorozat
  • báttyó02
    uj képek

• ágybanalvó
    hát az se nagyon igaz hogy az nba-ben olyan sok taktika van :D mert ha megnézed egy meccsen egyszer nem mutat az irányító formációt ez inkább itt európában szokás :D és azért lehessen zsákolni benne mert azt is szoktak nem keveset mert hát ez nba.
  • báttyó02
    "hogy nem ezt az arcade vonalat kéne erőltetni hanem sokkal inkább realisztikusabb mérkőzéseket lehetne játszani"

egyetértek,csak akkor a 10éves kispisti nem venné meg azt mondva h "én zsákolni akarok,nem napokig szarakodni a taktikákkal"
  • Cassell
    Ez a trailer már megint nem az én elképzeléseimet támasztja alá. Zsák,zsák telizsák. A 07-ben online patch nélkül nem lehetett triplát dobni a védekezés része nagy kalap s..r volt. Jó lenne, ha rájönnének EA-ék, hogy nem ezt az arcade vonalat kéne erőltetni hanem sokkal inkább realisztikusabb mérkőzéseket lehetne játszani. A grafika szép de az eddigi részekkel sem ott volt a baj. A 2005 óta gyönge mint a harmat az egész széria!
  • genory
    Már alig várom, hogy megjelenjen! Biztos nagyon jó lesz!!
  • FrezeR
    dehogynem:) érdekes újitásnak tünik ez a jelzőrendszer.kiváncsi leszek rá mennyire válik be
  • Kanál
    -
  • báttyó02
    E3 Trailer!
    nagyon üt :O

LINK
  • báttyó02
    na mivan nem érdekel senkit? :\
  • báttyó02

[MOVIE] NBA Live 08 Hot Spots videó
    [2007. július 10. @ 21:46 - Gyu]
    Az NBA Live sorozat éltaléban minden évben jó irányba fejlődik (ez alól a rosszul sikerült 07 sajnos kivétel volt), most is egy érdekes újdonságot tárnak elénk az EASports-os arcok.

AZ NBA Live 08 egyik legnagyobb újdonsága az úgynevezett Hot Spots rendszer lesz, amelyből azt lehet majd megtudni, hogy egy-egy játékos a pálya melyik részéről dob a legjobban ( a videókban ezek a vörös területek). A videóban Bruce Bowen, Richard Hamilton és a frissen Bostonba igazolt Ray Allen (akié a 20-as mez lesz, nem a 35-ös) kedvenc dobóhelyeit tekinthetjük meg.

Ehh, jöjjön már az NBA Live 08 ide az én gépemre már!

múvi
  • báttyó02
    nba-ban semmi más nincs
  • ForzaInter
    ja, az biztos hogy fifa tele van baszva videokal, intro meg minden előzetes meg felesleges dolgok, meg nba enyhén vicc tényleg hogy 4 giga asszem csak az NBA szerepel benne vagy van más bajnokság is? már nemtom. mondjuk fifába tényleg kurva sok néző van:D én azthittem ezek a játékosok hogy kevesebbek így több idő jut a graf-ra akkor tévedtem:S
  • báttyó02
    ja meg a nézők
    ha megnézed az nhl-ben is csak az első sorban vagy első két sorban mittudomén vannak a 3D-s nézők,amiket ritkában mutat a kamera(akik feljebb vannak) azok mint ugyanolyan gagyi lap nézők

meghát azért fifában kicsit más lenne 3D-s nézőket csinálni,mert 100×többen vannak mint egy nhl-es stadionba
  • báttyó02
    de egyébként pölö a PES-t tudnám felhozni most igy kapásbol: az összes játékost/csapatot tartalmazo roster,egy 1,2mb-os file :)
  • báttyó02
    hát figy akkor rosszul gondolod
    ugyanis nem azért 4giga a fifa mert több pléya van benne,nehogy azthidd egy arc meg a név pár kilobyte,szal attol nemlessz sokkal nagyobb
    viszont a videók,amiket ha megnézel a fifában tele van nyomva,nhl-ben meg asszem intron kivül nincs is semmi

nba-vel is ugyanez a helyzet: mekkora vicc már,hogy nba07 4giga,de multkor szedtem le egy rippeltet,ami összvissz 1,5gigát foglalt! és mi volt a különbség e közt meg a full közt? annyi h kivoltak operálva belőle a videok:)
  • ForzaInter
    nemaz hogy kisebb név, de pl nhl 2 giga fifa meg 4, szal egyértelműen nhl-nél sokkal kevesebb játékos kell megcsinálni azért szebb pl közönség nem ilyen papírfalva mint a fifában... magyarul több időt tudnak grafra fordítani mert sokkal kevesebb dolog szerepel játékban, erre értettem, azthittem virtual tennis is ea-s:D
  • báttyó02
    mondjuk olvastam még régebben h az ea négy részre oszlott fel,így elvileg most jobban odafigyelnek majd a gémekre,ugyanis minden játékukat külön arra szakosodott emberek készitenek
  • báttyó02

most ezt nem teljesen értem
    ugy mondod h az nhl kisebb név mint a fifa,ezért azt jobban megcsinálják vagy mi?
    de egyébként a virtua tennis az nem ea sports-os,csak példaképp felhoztam,hogy akármennyire is jo a graf konzolon,pc-re is meglehet csinálni kis optimalizálással
  • ForzaInter
    így kösz, azthittem kisebb játék mert arra több időt fordíthatnak grafra. mert pl. nhl grafja sokkal jobb mint fifa vagy nba.
  • báttyó02
    4giga
    hagy így kérded h nagy e
  • ForzaInter
    nagy játék? pl. mint fifa,nba,nhl?
  • báttyó02
    jaja
    egyébként,hogy kicsit okoskodjak,érdemes megnézni a virtua tennis3-at(ha nem ismered:)),szinte egy az egyben ugyanazt a grafot hagyták meg a pc-sben mint a xbox360as verzioban
    és tökéletesen fut 30+fps-el fullon(!) még az én nem éppen katonás gépemen is:D
  • FrezeR
    ha közel lesz csak hozzá az már fasza lenne:)
  • báttyó02
    hát azt irgérik hogy ilyesmi vagy ilyen lesz...
  • FrezeR
    nagyon durván jól néz ki, kár hogy PC-n nem ilyen :S
  • báttyó02
    még pár kép

• báttyó02
    TRAILER ITT
  • báttyó02
    nahhh véégre uj képek+trailer!44444

• báttyó02
    jajaja,egy iylen változatot énis elfogadnék

• ágybanalvó
    sztem a zsákolóversenyt is fel lehetne azzal dobni hogy mint például a tomb raider legend-ben (csak hogy egy példát mondjak) nem teljesen mi irányítottuk az embert hanem mindig megjelent a képernyőn a gomb amit le kellett nyomni és így kellett megcsinálni a feladatot. és én valami ilyesmit is el tudnék képzelni mondjuk hogy ne kelljen konzol ahhoz hogy egy igazán jót lehessen zsákolni. talán jó lenne bele talán nem én mindenesetre kipróbálnám :D
  • báttyó02
  • báttyó02
    maga tud olvasni mezről,kitünő (Y)(Y)(Y)(Y)(Y)
  • Kanál
    wade bannerban jól látom igen.
  • FrezeR
    hehe. remélem, hogy nem talál süket fülekre :)
  • ForzaInter
    a Fifa-nál allítólag nagy változás lesz, sztem ez NBA-nél is lesz vmi:D
  • báttyó02
    NBA Live-rajongók: "Elég volt az EA játékaiból!"
    Platform: PC, PS2, PSP, XBOX, X360 Típus: Érdekesség
    Dátum: 2006.10.06. Író: fojesz

Bizonyára többen hallottatok az NBA Live-sorozatról, az EA sportjátékairól és egyéb "termékeiről" - az NBA-rajongók most felszólaltak ezek minősége ellen.

Ugrás a galériához

Hogy pontosabban fogalmazzunk: ex-rajongókról van szó, akik a Kotaku.com -on keresztül küldték el nyílt levelüket az Electronic Arts-nak - természetesen véleményükkel együtt. A tisztelt hölgyek és urak azt fogalmazták meg üzenetükben, hogy kezdetben valóban jók voltak az EA címei, ám az újabb részek már semmit sem változnak, újdonságok nélkül, mókusvakításokkal próbálja a csapat megvásároltatni egy-egy sorozat aktuális részét. Panaszolták, hogy a cég nem is próbál újításokat pakolni játékaiba, így például számos NBA-, FIFA- és Battlefield-rajongó játszik inkább a konkurens gammákkal. Kíváncsiak vagyunk, az EA válaszára ezek után.
  • ForzaInter
  • Dexantreal
    Naná, hogy kihagyják, mert véleményem szerint attól tartanak, hogy, ha megtennék azokat a dolgokaat is kérünk, akkor nem lenne már NBA Live 09 és félnek ettől, hogy több zsét nem lehet leakasztani.

Amúgy király a banner!
  • FrezeR
    tutira jó lenne :) megkérdezik a népet azért a programozók de sokmindent kihagynak a fejlesztésből végül. Én úgy gondolom, hogy nagyon sok aprósággal fel lehetne dobni a játékélményt.
  • báttyó02
    nah uj banner meg háttér folyamatban,remélem tetszeni fog mindenkinek:)