678
NBA Live sorozat
-
Dexantreal #78 keten=ketten -
Dexantreal #77 Összedobjuk előre saját ízlésünk szerint az NBA Live 09-t mi keten és még jó pár száz emberrel egyetemben? -
Dexantreal #76 Jaja, azt hiszem írtad korábban is. Azon is van mit javítani, az igaz. -
#75 ez mind szép és jó de én inkább a játékmenet feljavítását szorgalmaznám, meg a "köritést" a meccsek alatt -
#74 jaja az zsir lenne -
Dexantreal #73 Valami újítás lehetne majd benne, például All-Star hétvégén a zsákoló versenyeken a zsákolásokat illetően mindenképpen. Lehetne akadály, satöbbi, emberek átugrása ilyesmi látványosságok. Emberek átugrása értendő egy-kettő és nem egy tucat. -
#72 amugy tudjátok még mi a kemény?
a minap leszedtem egy nba07 rippet,amit fel is tettem
namost ebből kilett természetesen szedve a zene,meg a videók,és a kommentár
és lám,a majd 4gigás játékból lett egy 700megás,azaz 1cd-s játék :||| szóval maga a játék,egyetlen cd-n is elférne,ami azért sztem kicsit kemény....de mondjuk nem lepődtem meg annyira,mivel még a commandnc3-at is néztrem egy ilyen rippel,az 7vagy8giga lenne,videók meg zene nélkül 1giga körül volt....pff....szoval jólenne ha az ea összekapná magát,és nem a zenékkel meg videókkal(ami attol függetlenül nem rossz persze) adná el a játékot,hanem valami normális grafot,meg jobb játékmenetet csinálnának végre
meg az is röhejes,hogy alig változott tényleg a játék már minimum 3éve
llegegyszerübb ha megnézi az ember a rosterben az arcokat,2005ben váltottak egy jobb grafikai motorra,és azóta egy az egyben ugyanazokast a arcokat,meg egyebeket pakolják be mint anno.....azért ez elég durva :S és ezt vegye meg az ember 10+ezer forintért minden évben... -
#71 Soha sem játszottam az Nba egyik részével sem. De Február óta van Xbox360 om. Megkaptam az Nba 2K7 et, és annyira megtetszett, hogy azóta is azzal nyomom. Nagyon nagy. Az Nba 07 nem lett olyan jó. Ezért várom a 08-tól a nagy átalakulást. Biztos beszerzem majd a játékot. -
#70 meghát az nhl 07 is ugyanaz mint a 06, semmi fejlődés ugyanaz csak más az irányítás. -
#69 hát a fifára meg enbíére ráfér, állítólag azér nem fejlesztettél a grafot mert túl nagy lett volna a gépigény -
#68 hát már ráférne mindegyikre
bár egyedül talán még az nhl néz ki valahogy,de a többi már eléavult -
#67 most ugy látszik az EA nagy ujításokat fog csinálni mert, a fifánál is uj grafikai motort igérnek, kiváncsi leszek még az nhl-re is. -
#66 ja amugy olvasgattam hogy rengeteg levelet irtak az EA-nek a játékkal kapcsolatba,hogy jolenne mostmár újitani is valamit,nem minden évben szinte ugyanazt kidobni pc-re
szoval reménykedjünk,ha grafika még nem is,de legalább játékmenet tekintetében hátha összeszedik magukat -
#65 nemmondod :D attol még lehet reménykedni hogy pc-re is normális graffal dobják ki:) -
#64 ha msot tényleg beváltják majd ezeket az igéreteket akkor 1 igazán fasza játékot kap a nagyérdemű:D -
#63 aha szép,CSAK EZ NEXTGEN... -
#62 aki vágja az angolt :)
Previews: NBA Live 08
Can EA recover from a disastrous 07 season?
By Todd Zuniga 05/05/2007
Last year's NBA Live crippled the series. Many longtime users abandoned the franchise and aligned themselves with NBA 2K7. But of course EA isn't going to give up without a fight, and it has finally decided to stop stacking features on top of its troubled basketball game. Now it's getting back to the basics.
At a press event earlier this week, producer Brian Ullrich said that the focus of NBA Live 08 is the core basketball experience. The goals are pretty straightforward and the development team is trying to nail down what it believes to be the 10 key elements of a great playing basketball game. That means passing, locomotion, collisions, ball physics and rebounding (so the ball goes into the player's hand) for starters. Shooting will be overhauled -- to catch up with 2K, the game will feature tons of signature shots. Dunks and lay-ups will be contextual, so you can't try to dunk every single time. Team offense and defense will be tweaked as well; players won't just run around like crazy people whenever they move, according to Ullrich. To illustrate his point Ullrich ran NBA Live 07 side-by-side with 08, which while still early in development shows significant progress -- jumping to 60 frames per second with a new side camera (as opposed to the end to end camera in last year's game).
[Click the image above to check out all NBA Live 08 screens.]
So what prompted these changes from Live 07? "It wasn't that we decided that we did it the wrong way last year, and we had to fix it with Live 08," says Ullrich. "In a lot of cases we just didn't finish what we started. I don't want to make excuses, but we tried to do way more than we could do in one year. So a lot of the systems that were created last year, we can continue working on. So now we're just building on what we've already started. So, every one of the 10 things in that list existed in some way last year. We're hoping to get as close to a 100 percent on each of those things this year [as possible]."
This year there will be ground-to-ground, ground-to-air and air-to-air contact, which means that if a player of Iverson's size goes airborne against someone of Shaq's size, there will be consequences and the accuracy of the shot will be affected. EA claims this will revolutionize the way basketball games play defensively, as body positioning will matter like never before. We also saw how a great ballhandler could make mincemeat of slow-footed defenders by cutting quickly. Though a great defender like Ron Artest can react to moves and cut off a lane to the bucket, big guys won't have the footwork to adjust.
But the million dollar question is: will EA's pro hoops rebound? So far, so good. Will working towards nailing the fundamentals pose a threat to 2K's hoops game? The jury's still out. -
A játék PC-re, Playstation 3-ra, Xbox 360-ra és Nintendo Wii-re készül, a megjelenés pedig 2007. október 2-án lesz esedékes. A 2007/2008-as idényt feldolgozó NBA Live 08 készültét már korábban is tudni lehetett, azonban csak most érkeztek meg az első konkrét információk. A játék az NBA Street Homecourt, a Madden NFL 08 és az NCAA Football 08 motorját használja majd, kinézete 100%-os nextgen lesz. A PS2-es és az Xbox-os verziót ezúttal elfelejthetjük, a fejlesztők csak az új konzolokra helyezik a hangsúlyt. Jó hír azonban, hogy lesz Wii-s átírat is, melyben a mozgásérzékelős Wiimote-tal kell majd végrehajtanunk a különböző cseleket. Nagyon várjuk már!
-
Dexantreal #60 Nekem a 2006 is tetszett. -
#59 jaja nekem sem
a 2004 vagy 2005 volt a legjobb de a többi.. -
Dexantreal #58 Remélem nem lesz olyan elcseszett, mint a 07. Nekem az nagyon nem jött be. -
Csesza #57 :OOOO -
#56 ezért csunya büntipontot érdemelnék de most inkább nem szólok a modiknak! tanulj a hibáidból és ne legyél anyira rakéta,hogy meg sem nézed,hogy tényleg meg e jelent és elsem olvasod az 1. commentet legalább.. azt már megsem említem,hogy nincs warez a fórumon! -
#55 lol -
#54 még nem jelent meg -
ronaimate #53 hali!
honnan lehet leszedni???
-
#52 nagyon durva lesz ha ilyen lesz :)) -
#51 :DDDDDDDDDDDDd -
Monoton #50 <talán hagyta magát?> :DSASDASDSADAS -
#49 hát mondjuk ezt nekem nem mondhatod,mikor még fenntvolt nekem és online meccseztünk befigyelt nálam a 30pont előny sazl :Ddd -
#48 kretyásnak ment:) -
#47 mért mondod ezt? -
Monoton #46 nahh mosmár páj
07 is jo csak nem tudtok vele játszani -
kretyás #45 ASDF:SF:DF:S:SDFSF
azt megnézném SS:
DF:SASDF -
#44 értem. én hálistennek elég sűrűn tudok játszani -
#43 hát nagyon ritkán,sajna csak 1-2haverom van akik szeretik a kosarat...egyedül meg ugye nem lehet....:S -
#42 pontosan:) te amugy kosarazol ? -
#41 igyvan:) egy valamiben viszont egyetértünk,várjuk a 08at ! :p -
#40 na mind1 izélsek és pofonok :D nekem tetszik:) -
#39 biztzos nem véletlen fikázza mindenki:)
én tényleg mindent megprobáltam,gamefix-et amit te is irtál anno,+beállitásokat is állitgattam,de....06után nekem ez csak idegesitő kínlódás volt,nem játék