NBA Live sorozat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

báttyó02
nah a topik innentõl az összes nba live játékkal foglalkozik,így sokkal egyszerübb lesz mindenkinek hogy nem kell minden évben más-más topikokba menni,ill. nyitni
ugyhogy ha régebbi résszel kapcs. kérdés vagy bármi van,akkor nyugodtan jöhet😊 az uj részben meg reménykedjünk hogy jó lesz

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

báttyó02
hogy vegyék a konzolt :\

Vinsanity15
Nemtom én má h mér baxnak k ia pcsekkel

Vinsanity is back!!

báttyó02
hát srácok....
kipróbáltam a madden08at = ugyanaz mint a 07
kipróbáltam a tiger woods08at = ugyanaz mint a 07
fifa08 demó kipróbálva = dettó

ebbõl ítélve sajna én már nem sok jóra számítok az nba-t illetõen 😞((
persze remény van,de...ebben az évben az ea "eladta" magát a nextgen konzoloknak
csúnyábbanm mondhatom úgy is hogy a microsoft és a sony k**rvája 😞

Vinsanity15
és azt mondod h az 19 es LCD monitoromon szép lenne a kép ?mer sokan mondják h csunya a kép rajta

Vinsanity is back!!

Én nem emlékszem ilyenre lol.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Attila8805
Tudom szoktunk is találkozni😛

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Attila8805
Elég hozzá egy sima monditor is,tapasztalatból beszélek szerintem az hogy nincs LCd tv-d ne tartson vissza a vásárlástól.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Vinsanity15
Jah én értlek csakhát tudod én mondjuk a gépet nagyon nem csak játékra használom,és nekem sincs olyan hüdemilyen gépem.Nekem az a lényeg h az NBA fusson rajta meg a sportjátékok (kivéve FIFa mer a focit utálom.).Mer ugy vbok h nagyon sok game amibe belekezdek egy idõ után abbahagyom nos jóccakát.nagyon kevés van amiket végigjátszok de de amit igen az általában le is köt rendesen.jaj már látom el is tértem a témátol 😄.

Vinsanity is back!!

báttyó02
igazából engem meg már az állandó gép fejlesztés idegesít,vagyis inkább nem bírom már lóvéval a dolgot
viszont egy nextgen konzollal tény h meglehetne oldani pár évre ezt,és nem kélne álléandoan azért rágni a körmöm,h megint csak low-on tudom játszani a legujabb gémeket😞

Vinsanity15
Bezony.A tv itt a gáz.de mind1,mer mondom azé nem a graf nekem az elsõdleges,csak legyen fasza a game és az már nekem elég.

Vinsanity is back!!

báttyó02
jajaja
ez itt a gond...mert sima tv-n a ps2-m még elment,de ps3at már nagyoin visszafogná (xboxrol azért nem is beszélek,mert az 1fos)

Vinsanity15
De azér én reménykedek h az idei NBA ben PC n ha grafika nem is olyan sokat de maga a game sokat fog fejlõdni.

Vinsanity is back!!

Vinsanity15
Csak az van h ha már vennék X360 at akkor sajna egy Jó TV is kéne a házhoz.és akkor már aztán tényleg drága lenne

Vinsanity is back!!

Jahh ez a nagy rakás büdös helyzet.
Csak kellene zsé hozzá.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Fókameister
én ugynézki veszek xbox360 at mert PC re már szinte semmi jó nem jön😞

Vinsanity15
Csak nagyon kár h PC re megint current gen lesz.ezt már nemhiszem el.

Vinsanity is back!!

Fókameister
nemrossz😊

báttyó02

báttyó02

báttyó02

Jahh ok, ha van, szólj pls.

Fókameister
nem én a forumjukra irtam azt hogy ilyen személyes emailjük van e azt nemtom

Lol van mailjük? Add meg, nem regelek és elküldöm nekik freemailen és, akkor bekaphatják a bannolgatásukat a kis gecik.
Még,h nem újítani pc-n....rohadt pénzéhes szemétládák 😛.

báttyó02
hajrá<#vigyor1>

Fókameister
majd regelek ujra és bomlasztom a rendszerüket😊

báttyó02
😄DDD
és mennyire igazad van 😊

Fókameister
annyira pedig nem is volta vulgáris😊

Fókameister
Dear EA sports crew: You've got to be fucking kidding. The pc version of madden 08 has no cool features no new stuff it is the same all around. So i have to say WHAT THE FUCK ARE YOU THINKIG? xbox 360 version is the best madden but the pc version pfff:S Well screw you

báttyó02
mit irtál amugy? ha nagyon csunya akkor szpojlerba mehet😄😄

báttyó02
😄DDDDDDDDd

Fókameister
én már ea sports oldalán a fejlesztõknek irtam 1 nem épp szivhez szóló levelet a maddenrõl hogy mégis mit gondolnak de ennek következtében bannoltak a picsába😄

báttyó02
hát elégé félek énis:\ igy madden után nem sok jóra számitok :S

Fókameister
persze xbox360 ra csináltak millió ujitást meg minden pcn meg szinte 0

Fókameister
semmi nem változott de nem is a graffal van bajom hanem amit a videókban mutattak gameplay feature szinte semmi nincs a pc verzióban

Alwares
NBA-ben lesz, de hogy a PC-sben lesz-e azt nemtudom. Minden esetre remélem, bár végülis mindegy, semmi sem indokolná hogy PC-n játsztam, mert gamepad ugye...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Vinsanity15
a graf se változott a maddenban ?már pc re is next gent igértek tudtommal nem ?

Vinsanity is back!!

Fókameister
hát a madden 08 után már nem is reménykedek hogy az nba ben lesz vmi ujitás 😞

Találkozzunk, játszom a 2-vel<#hehe>.

Attila8805
Na várjál találkozzunk csak cod-ba😄

😛<#hehe>

Attila8805
Ez igaz de ide már nem írom be amit oda írtam😄

Ja, geciség.
Konzol kivételezés száksz.
Ezt már írtam a Madden NFL 08 topikban is 😛.

Vinsanity15
jaja jöjjön már.most tettem fel az uj rostereket a 07 be addig remélem elleszek azzal 😄

Vinsanity is back!!

Fókameister
ez nagyon jó basszus jöjjön már ki😊

báttyó02
hmm nagyon fincsinek tünik 😛 már rohadtul várom😊

FrezeR
kis néznivaló videooo

Fókameister
jaaaa akkor jó😊

báttyó02
ja mert konzolos oldalrol van a hír