678
NBA Live sorozat
-
#158 -
Dexantreal #157 Jahh ok, ha van, szólj pls. -
#156 nem én a forumjukra irtam azt hogy ilyen személyes emailjük van e azt nemtom -
Dexantreal #155 Lol van mailjük? Add meg, nem regelek és elküldöm nekik freemailen és, akkor bekaphatják a bannolgatásukat a kis gecik.
Még,h nem újítani pc-n....rohadt pénzéhes szemétládák :P. -
#154 hajrá -
#153 majd regelek ujra és bomlasztom a rendszerüket:) -
#152 :DDDD
és mennyire igazad van :) -
#151 annyira pedig nem is volta vulgáris:) -
#150 Dear EA sports crew: You've got to be fucking kidding. The pc version of madden 08 has no cool features no new stuff it is the same all around. So i have to say WHAT THE FUCK ARE YOU THINKIG? xbox 360 version is the best madden but the pc version pfff:S Well screw you
-
#149 mit irtál amugy? ha nagyon csunya akkor szpojlerba mehet:D:D -
#148 :DDDDDDDDDd -
#147 én már ea sports oldalán a fejlesztőknek irtam 1 nem épp szivhez szóló levelet a maddenről hogy mégis mit gondolnak de ennek következtében bannoltak a picsába:D -
#146 hát elégé félek énis:\ igy madden után nem sok jóra számitok :S -
#145 persze xbox360 ra csináltak millió ujitást meg minden pcn meg szinte 0 -
#144 semmi nem változott de nem is a graffal van bajom hanem amit a videókban mutattak gameplay feature szinte semmi nincs a pc verzióban -
#143 NBA-ben lesz, de hogy a PC-sben lesz-e azt nemtudom. Minden esetre remélem, bár végülis mindegy, semmi sem indokolná hogy PC-n játsztam, mert gamepad ugye... -
#142 a graf se változott a maddenban ?már pc re is next gent igértek tudtommal nem ? -
#141 hát a madden 08 után már nem is reménykedek hogy az nba ben lesz vmi ujitás :( -
Dexantreal #140 Találkozzunk, játszom a 2-vel. -
#139 Na várjál találkozzunk csak cod-ba:D -
Dexantreal #138 :P -
#137 Ez igaz de ide már nem írom be amit oda írtam:D -
Dexantreal #136 Ja, geciség.
Konzol kivételezés száksz.
Ezt már írtam a Madden NFL 08 topikban is :P. -
#135 jaja jöjjön már.most tettem fel az uj rostereket a 07 be addig remélem elleszek azzal :D -
#134 ez nagyon jó basszus jöjjön már ki:) -
#133 hmm nagyon fincsinek tünik :P már rohadtul várom:) -
#132 kis néznivaló videooo -
#131 jaaaa akkor jó:) -
#130 ja mert konzolos oldalrol van a hír -
#129 nem lenne rossz de megint csak a PS2, PS3 és Xbox 360 játékosokat emliti:S
minket pcseket nem -
#128 hmm ez jó hír!!
Az Electronic Arts a FIBA világbajnokság licencét is megszerezte az NBA Live 08-hoz és a jövőbeli folytatásokhoz.
A valódi csapatok, játékosok és igazi FIBA élmény várja októberben a PS2, PS3 és Xbox 360 játékosokat. Ezzel a FIBA világbajnoki sorozat először fog megjelenni videójátékban.
139000/138999.jpg A játékosok a nyolc válogatott bármeliykét választhatják a Play Now vagy az új FIBA World Championship módban. A Championship mód pedig nyolccsapatos, egyenes kieséses bajnokság lesz. Még fontosabb, hogy – mivel bekerülnek az NBA Live 08-ba – az NBA csapatokba is megvásárolhatjuk a válogatott játékosokat, mintha a csapat szerződtetné őket.
„Nagyon örülünk, hogy a FIBA-t partnereink között tudhatjuk" – mondta Jordan Edelstein, az EA Sports termékmarketing-igazgatója. „A FIBA világbajnokság licenccel az NBA Live játékcsalád új szintre lépett eredetiségben. Ezzel a fanok a világon mindenhol mélyebb virtuális kosárlabdaélményben részesülhetnek."
„A világ első számú videójáték-kiadójának partnereként örömmel tesszük lehetővé a FIBA világbajnokság átélését a világ kosárlabdarajongói számára" – mondta a FIBA kereskedelmi igazgatója, Matthew Osmon.
Nézzétek meg az első hatot a FIBA válogatott csapataiból (Argentína és Görögország egyelőre nincs köztük).
139500/139169.jpg139500/139168.jpg
-
Djemba #127 október 2 jön messze van -
#126 Az NBA Live 08: "Quick-Strike labdakezelés"
(Xbox 360)
Az EA Canada azt reméli, hogy a finomított grafikával és az új Go-To Basketball rendszerrel sikerül újra életet lehelni az NBA Live-ba.
A négy elemből álló Go-To Basketballt úgy tervezték, hogy a felhasználók szabadabban irányíthassák a játékosokat, és igazi üzleteket köthessenek az NBA-ban. "Go-To mozgások", "Hot Zones", "Own the Paint" és "Quick-Strike labdakezelés"; ezek alkotják az NBA Live 08 új rendszerét.
Az utóbbi hetekben megnéztük a játék négy elemét. Ma azt vizsgáljuk meg, amit valószínűleg a leggyakrabban használtok: a Quick-Strike labdakezelést.
134000/133522.jpg
A Live legfontosabb újítása a "Teljesen szabad stílusú irányítás", melyben a jobb irányítókar szolgál a cselezésre. Ennek azonban már vége, hiszen a szabad stílust a Quick-Strike labdakezelés váltotta fel. Továbbra is a jobb irányítókart kell használni, azonban most már egy sokkal funkcionálisabb rendszer részét képezi. A szabad stílusú irányítás ugyan nagyszerű ötlet volt, azonban néha trükkös, és néha messze kerülünk a valóságtól. Az új rendszer egyszerűbb, könnyebben kezelhető, és jobban visszaadja az NBA igazi világát.
A Quick-Strike rendszer segítségével könnyen és természetes módon kombinálhatod a cseleket. Ahelyett, hogy összetett mozgásokra kéne támaszkodni, az új rendszerben a profik képessége dönti el azt, hogy melyik trükköt kell az adott helyzetben végrehajtani. Természetesen minden attól függ, mit teszel a jobb irányítókarral, azonban már nem kell betanulni a mozgássorokat, és nem kell őket összefűzni, hogy sikeres legyen az akció.
A legnagyobb változás az, hogy a mozgásokból bármikor kitörhetsz, és ez a cselt megelőző mozgásokra is vonatkozik. Tehát elmehetsz az ív csúcsáig, elkezdheted a küzdelmet a védővel, a hátad mögött tarthatod a labdát, majd végül gyorsan eltolhatod jobbra a kart, és megpróbálhatsz zsákolni. Ez különösen akkor hasznos, ha egy kiszedővel kerülsz össze. Elkezdheted a cselt, miközben közeledik a kiszedő, és egyszer csak kitörhetsz a mozgásból.
134000/133523.jpg
A korábbi rendszer egyfajta egy emberes show volt, ahol nem igazán számított, hogy van-e előtted védő. Minden küzdelem előre elrendezettnek tűnt. Az új rendszer két ember csatájáról szól. A védő megpróbálja védeni a vonalat, a támadó pedig egy jó dobásra törekszik. Ugyan a labdakezelőnek továbbra is számos választási lehetősége van, ezúttal azonban a védő is több opcióval rendelkezik, mint az NBA Live korábbi változataiban.
A védelem egy "kockázat-jutalom" rendszert is magába foglal, választhatsz a bonyolult vagy egyszerű védekezések közül. Felrakhatod a kezed, de végrehajthatsz egy egyszerű blokkolást is. Kicsit lökhetsz is, hogy a védelmi pozíciót feláldozva megszerezd a labdát. Miközben játékosodat a labdakezelő közelében próbálod tartani, az új "Védelmi segítség" gomb használatával könnyebb a helyezkedés. Ha pl. az ellenfeled balra lép, e gomb segítségével megpróbálhatsz az útjába lépni. Ekkor persze az ellenfeled jobbra fordulhat, hogy megkerüljön.
Az NBA 2K sorozathoz képest a Live inkább arcade jellegű, azonban a Live 08 sokkal valóságosabb élményt nyújt. A Quick-Strike rendszer meglepően jól működik. Ha támadsz, nehezebb elérni a gyűrűig, mint korábban. Ez azért van, mert nagyobb küzdelmet kell vívnod a védővel. Cserébe viszont az ügyes játékosok könnyebben átadhatják a labdát a szabad játékosoknak.
Gyere vissza, ha érdekel a Go-To Basketball utolsó része: a Hot Zones! Ha többet szeretnél látni az NBA Live 08 működéséből, nézd meg a videóknál lévő előzetest! -
#125 -
#124 csak félek hogy pcn nem kapjuk meg ezeket:( -
#123 hmm nagyon fincsi videokat találtam
első
második
harmadik -
#122 nem tudjátok mennyire lehet az valószinű hogy a 2k8 kijön pcre? a neten láttam valhol 1 ilyen pletykát hátha ti többet tudtok -
#121 youtubon van vidi a cime asszem nba 08 in pc na az ha minden igaz pc grafos és nagyon ottvan
-
#120 nextgen grafost ígérnek pc-re is -
ágybanalvó #119 elég szép a grafika csak az a baj hogy ez sem pc-s :D de pc-s verzióról mikor lesznek képek meg videók? de mondjuk elég csak a kép mert a grafikára lennék kíváncsi :D