678
NBA Live sorozat
  • Fókameister
    már meg lesz oldva mert 1 haverom is leszedte majd ideadja de azért kösz:)
  • báttyó02
    nah egy feltöltő oldalt mondj plz,ahova 100+megát feltudok dobni
    yousenditre probáltam,de oda már regelni kell 100mega fölött
  • báttyó02
    amugy hivatalos oldalon vannak ps2-es képek
    ugyanaz mint tavaly:| szvsz ugyanaz lesz a pc-s is,csak ugye jobb felbontásba:\
  • báttyó02
    ja:\
    pedig mondjuk egy nba live07 xbox360as grafnak örülnék,az is fényévekkel jobb volt mint a pc-s...
  • bodesz
    ezsem lesz nextgenes sajnos PCre mert ugye fifa sem lett az meg semmi EA sports sem...majd talán jövőre
  • FrezeR
    ezesetben ebben támogatlak :P
  • Fókameister
    ja kb lesz 1 ujraskinelt menü meg az uj rooster és ennyi de akkor télleg leküldöm őket az anyukájukba még1szer:D
  • FrezeR
    nos abból kiindulva amit az ea méltóztatott a többi játékában "újitani" az idén, szinte semmit :S
  • báttyó02
    uj videók

Dynasti módrol

Játékmódok bemutatása,stb.

csak az a baj h ezek mind konzolosok szerintem,nemtudom mennyire kapunk ilyet pc-re :S egy szót nem mondanak arrol h pc-n is iylen lesz e vagy mi :@
  • Fókameister
    kössz
  • báttyó02
    hm hát nemtom nekem is az van:S
    hallod holnap hazajövök és feltöltöm vhova
  • Fókameister
    firefox
  • báttyó02
    milyen böngészőt használsz?
  • Fókameister
    nekem 4x i letöltés után is hiba szal hagyom a fenébe:S
  • báttyó02
    hát belenéztem,nemtudom h én vagyok e vak,de nem sok változást látok :D
    mondjuk annyi hogy vannak új cipők,pl O'neal-on szurtam ki rögtön :d
    bár nemtudom,én a 1.0-ra tettem rá,lehet hogy csak a natúr gémre kéne...majd kipróbálom úgy is
  • Fókameister
    és milyen?:)
  • báttyó02
    :D
    hallod nekem simán lejött
    ugyhogy most tolom is felfele a játékra!:D szerintem probáld meg még egyszer,hátha
  • Fókameister
    akkor örülök hogy infoval szolgáltam:D
  • báttyó02
    bazz,nem is tudtam h már van v2.0 :O
    most leszedem énis,hátha nekem lejön,aztán megpróbálunk vmit alkotni:d
  • Fókameister
    az nba 07 hez a SUM v2őt nem tom letölteni mert 100%nál hibát ir ki a letöltéshez és nem jó:S van olyan aki leszedte?
  • báttyó02
    nah a topik innentől az összes nba live játékkal foglalkozik,így sokkal egyszerübb lesz mindenkinek hogy nem kell minden évben más-más topikokba menni,ill. nyitni
    ugyhogy ha régebbi résszel kapcs. kérdés vagy bármi van,akkor nyugodtan jöhet:) az uj részben meg reménykedjünk hogy jó lesz
  • báttyó02
    hogy vegyék a konzolt :\
  • Vinsanity15
    Nemtom én má h mér baxnak k ia pcsekkel
  • báttyó02
    hát srácok....
    kipróbáltam a madden08at = ugyanaz mint a 07
    kipróbáltam a tiger woods08at = ugyanaz mint a 07
    fifa08 demó kipróbálva = dettó

ebből ítélve sajna én már nem sok jóra számítok az nba-t illetően :(((
    persze remény van,de...ebben az évben az ea "eladta" magát a nextgen konzoloknak
    csúnyábbanm mondhatom úgy is hogy a microsoft és a sony k**rvája :(
  • Vinsanity15
    és azt mondod h az 19 es LCD monitoromon szép lenne a kép ?mer sokan mondják h csunya a kép rajta
  • Dexantreal
    Én nem emlékszem ilyenre lol.
  • Attila8805
    Tudom szoktunk is találkozni:P
  • Attila8805
    Elég hozzá egy sima monditor is,tapasztalatból beszélek szerintem az hogy nincs LCd tv-d ne tartson vissza a vásárlástól.
  • Vinsanity15
    Jah én értlek csakhát tudod én mondjuk a gépet nagyon nem csak játékra használom,és nekem sincs olyan hüdemilyen gépem.Nekem az a lényeg h az NBA fusson rajta meg a sportjátékok (kivéve FIFa mer a focit utálom.).Mer ugy vbok h nagyon sok game amibe belekezdek egy idő után abbahagyom nos jóccakát.nagyon kevés van amiket végigjátszok de de amit igen az általában le is köt rendesen.jaj már látom el is tértem a témátol :D.
  • báttyó02
    igazából engem meg már az állandó gép fejlesztés idegesít,vagyis inkább nem bírom már lóvéval a dolgot
    viszont egy nextgen konzollal tény h meglehetne oldani pár évre ezt,és nem kélne álléandoan azért rágni a körmöm,h megint csak low-on tudom játszani a legujabb gémeket:(
  • Vinsanity15
    Bezony.A tv itt a gáz.de mind1,mer mondom azé nem a graf nekem az elsődleges,csak legyen fasza a game és az már nekem elég.
  • báttyó02
    jajaja
    ez itt a gond...mert sima tv-n a ps2-m még elment,de ps3at már nagyoin visszafogná (xboxrol azért nem is beszélek,mert az 1fos)
  • Vinsanity15
    De azér én reménykedek h az idei NBA ben PC n ha grafika nem is olyan sokat de maga a game sokat fog fejlődni.
  • Vinsanity15
    Csak az van h ha már vennék X360 at akkor sajna egy Jó TV is kéne a házhoz.és akkor már aztán tényleg drága lenne
  • Dexantreal
    Jahh ez a nagy rakás büdös helyzet.
    Csak kellene zsé hozzá.
  • Fókameister
    én ugynézki veszek xbox360 at mert PC re már szinte semmi jó nem jön:(
  • Vinsanity15
    Csak nagyon kár h PC re megint current gen lesz.ezt már nemhiszem el.
  • Fókameister
    nemrossz:)
  • báttyó02

• báttyó02