678
NBA Live sorozat
-
#198 már meg lesz oldva mert 1 haverom is leszedte majd ideadja de azért kösz:) -
#197 nah egy feltöltő oldalt mondj plz,ahova 100+megát feltudok dobni
yousenditre probáltam,de oda már regelni kell 100mega fölött -
#196 amugy hivatalos oldalon vannak ps2-es képek
ugyanaz mint tavaly:| szvsz ugyanaz lesz a pc-s is,csak ugye jobb felbontásba:\ -
#195 ja:\
pedig mondjuk egy nba live07 xbox360as grafnak örülnék,az is fényévekkel jobb volt mint a pc-s... -
#194 ezsem lesz nextgenes sajnos PCre mert ugye fifa sem lett az meg semmi EA sports sem...majd talán jövőre -
#193 ezesetben ebben támogatlak :P -
#192 ja kb lesz 1 ujraskinelt menü meg az uj rooster és ennyi de akkor télleg leküldöm őket az anyukájukba még1szer:D -
#191 nos abból kiindulva amit az ea méltóztatott a többi játékában "újitani" az idén, szinte semmit :S -
#190 uj videók
Dynasti módrol
Játékmódok bemutatása,stb.
csak az a baj h ezek mind konzolosok szerintem,nemtudom mennyire kapunk ilyet pc-re :S egy szót nem mondanak arrol h pc-n is iylen lesz e vagy mi :@ -
#189 kössz -
#188 hm hát nemtom nekem is az van:S
hallod holnap hazajövök és feltöltöm vhova -
#187 firefox -
#186 milyen böngészőt használsz? -
#185 nekem 4x i letöltés után is hiba szal hagyom a fenébe:S
-
#184 hát belenéztem,nemtudom h én vagyok e vak,de nem sok változást látok :D
mondjuk annyi hogy vannak új cipők,pl O'neal-on szurtam ki rögtön :d
bár nemtudom,én a 1.0-ra tettem rá,lehet hogy csak a natúr gémre kéne...majd kipróbálom úgy is -
#183 és milyen?:) -
#182 :D
hallod nekem simán lejött
ugyhogy most tolom is felfele a játékra!:D szerintem probáld meg még egyszer,hátha -
#181 akkor örülök hogy infoval szolgáltam:D -
#180 bazz,nem is tudtam h már van v2.0 :O
most leszedem énis,hátha nekem lejön,aztán megpróbálunk vmit alkotni:d -
#179 az nba 07 hez a SUM v2őt nem tom letölteni mert 100%nál hibát ir ki a letöltéshez és nem jó:S van olyan aki leszedte? -
#178 nah a topik innentől az összes nba live játékkal foglalkozik,így sokkal egyszerübb lesz mindenkinek hogy nem kell minden évben más-más topikokba menni,ill. nyitni
ugyhogy ha régebbi résszel kapcs. kérdés vagy bármi van,akkor nyugodtan jöhet:) az uj részben meg reménykedjünk hogy jó lesz -
#177 hogy vegyék a konzolt :\ -
#176 Nemtom én má h mér baxnak k ia pcsekkel -
#175 hát srácok....
kipróbáltam a madden08at = ugyanaz mint a 07
kipróbáltam a tiger woods08at = ugyanaz mint a 07
fifa08 demó kipróbálva = dettó
ebből ítélve sajna én már nem sok jóra számítok az nba-t illetően :(((
persze remény van,de...ebben az évben az ea "eladta" magát a nextgen konzoloknak
csúnyábbanm mondhatom úgy is hogy a microsoft és a sony k**rvája :( -
#174 és azt mondod h az 19 es LCD monitoromon szép lenne a kép ?mer sokan mondják h csunya a kép rajta -
Dexantreal #173 Én nem emlékszem ilyenre lol. -
#172 Tudom szoktunk is találkozni:P -
#171 Elég hozzá egy sima monditor is,tapasztalatból beszélek szerintem az hogy nincs LCd tv-d ne tartson vissza a vásárlástól. -
#170 Jah én értlek csakhát tudod én mondjuk a gépet nagyon nem csak játékra használom,és nekem sincs olyan hüdemilyen gépem.Nekem az a lényeg h az NBA fusson rajta meg a sportjátékok (kivéve FIFa mer a focit utálom.).Mer ugy vbok h nagyon sok game amibe belekezdek egy idő után abbahagyom nos jóccakát.nagyon kevés van amiket végigjátszok de de amit igen az általában le is köt rendesen.jaj már látom el is tértem a témátol :D. -
#169 igazából engem meg már az állandó gép fejlesztés idegesít,vagyis inkább nem bírom már lóvéval a dolgot
viszont egy nextgen konzollal tény h meglehetne oldani pár évre ezt,és nem kélne álléandoan azért rágni a körmöm,h megint csak low-on tudom játszani a legujabb gémeket:( -
#168 Bezony.A tv itt a gáz.de mind1,mer mondom azé nem a graf nekem az elsődleges,csak legyen fasza a game és az már nekem elég. -
#167 jajaja
ez itt a gond...mert sima tv-n a ps2-m még elment,de ps3at már nagyoin visszafogná (xboxrol azért nem is beszélek,mert az 1fos) -
#166 De azér én reménykedek h az idei NBA ben PC n ha grafika nem is olyan sokat de maga a game sokat fog fejlődni. -
#165 Csak az van h ha már vennék X360 at akkor sajna egy Jó TV is kéne a házhoz.és akkor már aztán tényleg drága lenne -
Dexantreal #164 Jahh ez a nagy rakás büdös helyzet.
Csak kellene zsé hozzá. -
#163 én ugynézki veszek xbox360 at mert PC re már szinte semmi jó nem jön:( -
#162 Csak nagyon kár h PC re megint current gen lesz.ezt már nemhiszem el. -
#161 nemrossz:) -
-