678
NBA Live sorozat
  • grebber
    Valaki tegyen be képeket max graffal. Mert ha ugyanaz mint előző kell a ráknak!
  • N1ggA
    nem hiszem hogy a bolti változat is ilyen, ez valami lebutított lehet, vagy majd lesz patch .)
  • raymond01
    hát a 07-hez nem tudom hsonlítani mert azzal nem játszottam, de sztem ez elég jó, csak nekem kilép 30perc játék után windows hiba üzivel,
    meg a közönségből csak pár sor látszik lent felette meg sötétség, azé ez elégé lehúzza a grafikát pedig minden maxon hameg a fényerősségen állítok akkor meg aparketta megvakít!!!
  • N1ggA
    mesélj, milyen?
  • raymond01
    végre meg is van!
  • Fókameister
    állitólag kivették a ss triggert szal ha minden igaz nem lesz
  • ágybanalvó
    nah már csak négy és fél óra :D amúgy nem tudja valaki, hogy ebben is olyan superstar szarság lesz vagy ezen is változtattak?
  • KeKKSZike
    megjelent
  • raymond01
    08- ról valaki valamit!?
  • KeKKSZike
    Mit hogy kell zsákolni? Palánkhoz közel értél és megnyomod a dunk gombot! ennyi
  • dobaky1
    valki válaszoljon már a kérdésemre
  • raymond01
    na végre ki lehetpróbálni!
  • Bence94
    rohadjon meg az ea szarnak a pc-re hülye kifogásokat találnak ki hogy miért nem next gen grafikája van.
  • ágybanalvó
    már elég régóta lehet tudni hogy nem next gen grafika lesz pc-re :D.
  • Bence94
    helo majd aki kipróbálta mondja meg hogy pc-n is next gen grafika mint konzolon?meg egy két kép is jó lenne
  • báttyó02
    nah végre...

PC Game ISOs NBA Live '08 (c) EA Sports *DVDR* HATRED 75x50 MB
  • dobaky1
    figyi valaki rakjon má fel az NBA 07-hez pár trükköt meg hogy hogy kell irányítani zsákolni stb nagyon köszi me még új vok majd meglesz azNBA08 is
  • Vinsanity15
    jaja gameplay legyen fasza meg a mozgások oszt jovan.
  • Kenyér001
    Nagy változások nem lesznek, kb olyan lesz, mint a 07nek kellett volna lennie.. állítólag a gameplay elég jóra sikerült, ami ugye a legfontosabb... grafika szinte maradt a régi.
  • ágybanalvó
    még a játékból is raknak be képeket. sztem nem lesz olyan rossz, sőt sokkal jobb lesz mint a 07 :D
  • Kenyér001
    http://www.nbaliveforums.com/ftopic51919-0-asc-100.php
  • Fókameister
    hol vannak azok a képek?
  • Kenyér001
    Jó hírek!
    www.nba-live.com fórumán valaki megvette Finnorszárszágban a PC-s verziót és képeket is rakott fel a játékból és menükből is. Nemsokára itt lesz mostmár tényleg!
  • Vinsanity15
    Most olvastam h elvileg akkor az okt 25 a tuti megjelnési dátum.remélem igy is lesz.
  • báttyó02
    akit érdekel,kijött egy ilyen:
    FIBA Basketball Manager 2008

• báttyó02
    szal akkor tuti h kijött? dehát akkor nem értem...ilyenkor már rég fel szokták dobni valahova :\
  • Kenyér001
    Az a helyzet, hogy USA-ban 31-én jelenik meg Európában pedig 19-én jelent meg... Ennek megfelelően illene már lenni wareznek. Az nba-live.com fórumán azt írják, hogy kapható már Németországban, Franciáknál és Brazíliában is, ennek ellenére még senki sem töltöt fel képet a játékról, de legalább még a dobozról sem PC-s felirattal... Ez elég furcsa. Remélem a npokban felkerül már végre valahova.
  • Vinsanity15
    amazonon az van h okt.30
  • KeKKSZike
    Mindig ezt csinálják...
  • ricsa008
    sajna az idei EA PC-s termés után nem számítok sok jóra :(
  • ágybanalvó
    de király hogy xbox-os képeket raktak be a pc-s verzióhoz :D
  • Vinsanity15
    Sztem csak az USA ban lenne a 31 . Eu ban hamarébb mondták. + wareznek még előbb kéne elvileg
  • FrezeR
    kérdés,hogy 1 hét mire elég
  • báttyó02
    jó legyen 31 persze....csak akkor könyörgöm,ne a semmiért,nehogy akkor is ugyanazt kapjuk mint a ps2es szar :\ ha már húzogatják akkor tényleg csináljanak valamit
  • FrezeR
    elmehetnek a sunyiba ha ez igaz...
  • Fókameister
    most akkor már a dvd galaxis is átbasz minket?:S
  • báttyó02
    óó hogy a....
  • N1ggA
    okt 31?
  • Vinsanity15
    muszáj lennie. csak az kérdés h mikor
  • owen20
    sziasztok!