678
NBA Live sorozat
-
#358 Valaki tegyen be képeket max graffal. Mert ha ugyanaz mint előző kell a ráknak! -
#357 nem hiszem hogy a bolti változat is ilyen, ez valami lebutított lehet, vagy majd lesz patch .) -
raymond01 #356 hát a 07-hez nem tudom hsonlítani mert azzal nem játszottam, de sztem ez elég jó, csak nekem kilép 30perc játék után windows hiba üzivel,
meg a közönségből csak pár sor látszik lent felette meg sötétség, azé ez elégé lehúzza a grafikát pedig minden maxon hameg a fényerősségen állítok akkor meg aparketta megvakít!!! -
#355 mesélj, milyen? -
raymond01 #354 végre meg is van! -
#353 állitólag kivették a ss triggert szal ha minden igaz nem lesz -
ágybanalvó #352 nah már csak négy és fél óra :D amúgy nem tudja valaki, hogy ebben is olyan superstar szarság lesz vagy ezen is változtattak? -
#351 megjelent -
raymond01 #350 08- ról valaki valamit!? -
#349 Mit hogy kell zsákolni? Palánkhoz közel értél és megnyomod a dunk gombot! ennyi -
dobaky1 #348 valki válaszoljon már a kérdésemre -
raymond01 #347 na végre ki lehetpróbálni! -
#346 rohadjon meg az ea szarnak a pc-re hülye kifogásokat találnak ki hogy miért nem next gen grafikája van. -
ágybanalvó #345 már elég régóta lehet tudni hogy nem next gen grafika lesz pc-re :D. -
#344 helo majd aki kipróbálta mondja meg hogy pc-n is next gen grafika mint konzolon?meg egy két kép is jó lenne -
#343 nah végre...
PC Game ISOs NBA Live '08 (c) EA Sports *DVDR* HATRED 75x50 MB -
dobaky1 #342 figyi valaki rakjon má fel az NBA 07-hez pár trükköt meg hogy hogy kell irányítani zsákolni stb nagyon köszi me még új vok majd meglesz azNBA08 is -
#341 jaja gameplay legyen fasza meg a mozgások oszt jovan. -
Kenyér001 #340 Nagy változások nem lesznek, kb olyan lesz, mint a 07nek kellett volna lennie.. állítólag a gameplay elég jóra sikerült, ami ugye a legfontosabb... grafika szinte maradt a régi. -
ágybanalvó #339 még a játékból is raknak be képeket. sztem nem lesz olyan rossz, sőt sokkal jobb lesz mint a 07 :D -
Kenyér001 #338 http://www.nbaliveforums.com/ftopic51919-0-asc-100.php -
#337 hol vannak azok a képek? -
Kenyér001 #336 Jó hírek!
www.nba-live.com fórumán valaki megvette Finnorszárszágban a PC-s verziót és képeket is rakott fel a játékból és menükből is. Nemsokára itt lesz mostmár tényleg! -
#335 Most olvastam h elvileg akkor az okt 25 a tuti megjelnési dátum.remélem igy is lesz. -
#334 akit érdekel,kijött egy ilyen:
FIBA Basketball Manager 2008
-
#333 szal akkor tuti h kijött? dehát akkor nem értem...ilyenkor már rég fel szokták dobni valahova :\ -
Kenyér001 #332 Az a helyzet, hogy USA-ban 31-én jelenik meg Európában pedig 19-én jelent meg... Ennek megfelelően illene már lenni wareznek. Az nba-live.com fórumán azt írják, hogy kapható már Németországban, Franciáknál és Brazíliában is, ennek ellenére még senki sem töltöt fel képet a játékról, de legalább még a dobozról sem PC-s felirattal... Ez elég furcsa. Remélem a npokban felkerül már végre valahova. -
#331 amazonon az van h okt.30 -
#330 Mindig ezt csinálják... -
ricsa008 #329 sajna az idei EA PC-s termés után nem számítok sok jóra :( -
ágybanalvó #328 de király hogy xbox-os képeket raktak be a pc-s verzióhoz :D -
#327 Sztem csak az USA ban lenne a 31 . Eu ban hamarébb mondták. + wareznek még előbb kéne elvileg -
#326 kérdés,hogy 1 hét mire elég -
#325 jó legyen 31 persze....csak akkor könyörgöm,ne a semmiért,nehogy akkor is ugyanazt kapjuk mint a ps2es szar :\ ha már húzogatják akkor tényleg csináljanak valamit -
#324 elmehetnek a sunyiba ha ez igaz... -
#323 most akkor már a dvd galaxis is átbasz minket?:S -
#322 óó hogy a.... -
#321 okt 31? -
#320 muszáj lennie. csak az kérdés h mikor -
owen20 #319 sziasztok!
Akkor most nem lesz pc-re nba08?