678
NBA Live sorozat
-
#438 sziasztok! nem tudjátok hogy hogyan lehet kiszedni a zenéket a játékból? ha jól tudom volt egy progi amivel kilehetett szedni a 07-ből de nem találtam olyan linket ami jó lett volna. előre is köszi a segítséget!!!!!!!!! -
#437 azok maguktol jönnek elő nem? :S -
#436 vki nemtudja h h kell elöhozni a superstaros cuccokat? pl superstar steal... -
ágybanalvó #435 quickstrike ballhandling sztem ugyanúgy nincs benne vagy ezt is csak olyan kontrollerrel lehet. piamania: az nba live 08-at és az nba 2k8-at nem ugyan az a cég fejlesztette. meg is látszik rajta.. -
#434 csá nép!
Na ugyan olyan lett mint a 07 vagy változott? -
piamania #433 Sokan írták már ezt,hogy NBA 2k8.Ezt egy másik cég fejlesztette,mint aki az NBA live 08-at?Vagy most mi van,hogy van? -
Gyulampard #432 vki tudja már h h kell megcsinálni h jo legyen? -
#431 vki quickstrike ballhandilnget tudja h kell csinálni ? -
shermanc #430 Minden évben nagyon vártam az aktuális részt, nem volt másképp idén sem. De a csalódás most volt a legnagyobb... A grafika egy kalap sz*r, a gameplay elég gagyi, nincs superstar trigger, egy gombra rakták a dunk-ot és a layup-ot. Nagyon gáz a játék. Hála az Ea-nek, Karácsonyra Xbox 360 és NBA 2k8 lesz... -
#429 jordan ebben benne van végre? -
piamania #428 A fifának se a megszokott install volt,hanem csak egy mezei ablak. -
#427 Szasztok. most instalálom a gamet de sztem ez vmi extra verzió, sztem nemilyennek kéne lennie az installnak se,sima fekete háttér pl. szal nemtom ,mér van olyan érzésem h ez nem a rendes nba08 ?vagy a fifának is már ilyen installerja volt ?nemtom -
#426 Nos én is kipróbáltam és sajnos nem estem hanyatt tőle :S Nekem is kifagy időkérésnél de érdekes,hogy nem mindegyiknél. A grafika szinte ugyanaz mint a 07-ben persze tudtuk, hogy nem lesz next gen..de..na mindegy.
A játékélményről még sokat nem tudok mondani, mert gyakori volt az időkérés:) Legalább már idén rendesen cserél a gép és a PG sem túl hiperaktív. Az új cseleket s miegymást még nem tudtam igazából előcsalogatni.A menü pedig elég vacak lett.Első körben ennyi, tovább folyik a tesztelés. -
Dexantreal #425 Vagy a patch. -
raymond01 #424 sztem majd egy másik crack jön és jó lesz -
piamania #423 megoldás a kifagyásra? -
Dexantreal #422 én tom mi a megoldás....seggbe kell rúgni az EAt a pc részlegnél. -
#421 hol? :) -
#420 izé a , már van egy crack ami állitolag megoldja a kilépegetős problémát. -
ágybanalvó #419 sztem igen mert ncoren valaki véletlen ugyan azt a szöveget írta be az nba-hez mint te :D:D -
#418 Szted? :) -
Gyulampard #417 látom nektek is szar!van vmi megoldás? -
ágybanalvó #416 nah valakinek megoldódott már a hiba? -
Dexantreal #415 #412: Az a vicc, hogy ilyen hibával mernek kiadni egy játékot. Miszerint kivág az asztalra időközönként.
Arról nem is beszélve, hogy EA cseszik fejleszteni a pct Fifa, Madden, NHL, NBA terén.... ja és Tiger Woodsnál is. -
Dexantreal #414 ellen kér időt.... de a negyed végén menübe lépéskor is kidobott. -
ágybanalvó #413 meg annyi még a változás amit írtam hogy be lehet ugrani meg lehet centerezni. nem gondoltam volna de sokat dob az élményen :D -
#412 már írtam milyen, mikor még ps2-n próbáltam... az a nagy változás, h a superstar mozgások automatikusan jönnek elő, nem kell külön gomb meg mindenféle kombó álá mortalkombat h előhozd őket. Vicc az egész -
ágybanalvó #411 G.I.JOE fenn vagy ncore-n? :DDD -
#410 ip-s multi van? bár gondolom maradt azis ua mint tavaly -
ágybanalvó #409 hát nekem all star meccs közben is kidobott mikor az ellen kért időt... azért remélem télleg lesz valami javítás hozzá -
#408 :S
de egyébként milyen? 07hez képest van benne valami gameplay változás? -
#407 kipróbáltam, 1. negyed végén kidobott hibaüzenettel. Amúgy 1 az egyben a ps2-ről van portolva. Portolnák inkább a 2K8-at pc-re. -
#406 hát ha nem a rilíz hibája,akkor valszinü kidobnak vmi peccset rá...BÁR lehet ebbe is szarnak :\ -
piamania #405 Engem is kidob.Jó lenne vmi megoldás erre. -
ágybanalvó #404 hát ez a játék hibája mert nekem is csinálja :D de egyszerű nem kell időt kérni. vagy akkor is csinálja ha az ellen kér időt? amúgy észrevettem hogy újra belekerült a beugrás és a centerezés XD -
ágybanalvó #403 dobaky belemész oda hogy configure kontroller és ott van hogy steal. az a labdalopás és van még egy olyan hogy crossover/spin az a csel. de a cseltől ne várj túl sokat.... -
Dexantreal #402 Lol.... újat kezdtem a Fibánál... ha az időkérést megúszta, akkor első negyed letelte után, mikor lépne be a menübe, szintén lefagy és kidob az asztalra.
Érdekes :P.
Ezzel kapcsolatban várnék másoktól visszajelzést, hogy nekik is műveli-e ezt a géjm.
Thanks. -
ágybanalvó #401 hát elkezdtem vele játszani de télleg olyan mintha csak a 07-hez leszedtem volna eg rostert... grafika tavalyi de nem lenne lényeg, ha nem adna neki olyan hangulatot mintha most raktam volna fel a 07-et. meg valami kis csillag van néhány játékos alatt és egy idő után eltűnnek de azt nem tom kitalálni hogy mi lehet. képet nem birok berakni mert nemtom hogy kell :D -
dobaky1 #400 valaki válaszoljom má a kérdésemre mondom most kezdtem ugy hogy ne baromkodjatok ment az elöbb -
Dexantreal #399 timeout-t akartam írni sry, szal időkérés.