678
NBA Live sorozat
  • riddick669
    sziasztok! nem tudjátok hogy hogyan lehet kiszedni a zenéket a játékból? ha jól tudom volt egy progi amivel kilehetett szedni a 07-ből de nem találtam olyan linket ami jó lett volna. előre is köszi a segítséget!!!!!!!!!
  • báttyó02
    azok maguktol jönnek elő nem? :S
  • Vinsanity15
    vki nemtudja h h kell elöhozni a superstaros cuccokat? pl superstar steal...
  • ágybanalvó
    quickstrike ballhandling sztem ugyanúgy nincs benne vagy ezt is csak olyan kontrollerrel lehet. piamania: az nba live 08-at és az nba 2k8-at nem ugyan az a cég fejlesztette. meg is látszik rajta..
  • FLeT
    csá nép!
    Na ugyan olyan lett mint a 07 vagy változott?
  • piamania
    Sokan írták már ezt,hogy NBA 2k8.Ezt egy másik cég fejlesztette,mint aki az NBA live 08-at?Vagy most mi van,hogy van?
  • Gyulampard
    vki tudja már h h kell megcsinálni h jo legyen?
  • Vinsanity15
    vki quickstrike ballhandilnget tudja h kell csinálni ?
  • shermanc
    Minden évben nagyon vártam az aktuális részt, nem volt másképp idén sem. De a csalódás most volt a legnagyobb... A grafika egy kalap sz*r, a gameplay elég gagyi, nincs superstar trigger, egy gombra rakták a dunk-ot és a layup-ot. Nagyon gáz a játék. Hála az Ea-nek, Karácsonyra Xbox 360 és NBA 2k8 lesz...
  • csuszi
    jordan ebben benne van végre?
  • piamania
    A fifának se a megszokott install volt,hanem csak egy mezei ablak.
  • Vinsanity15
    Szasztok. most instalálom a gamet de sztem ez vmi extra verzió, sztem nemilyennek kéne lennie az installnak se,sima fekete háttér pl. szal nemtom ,mér van olyan érzésem h ez nem a rendes nba08 ?vagy a fifának is már ilyen installerja volt ?nemtom
  • FrezeR
    Nos én is kipróbáltam és sajnos nem estem hanyatt tőle :S Nekem is kifagy időkérésnél de érdekes,hogy nem mindegyiknél. A grafika szinte ugyanaz mint a 07-ben persze tudtuk, hogy nem lesz next gen..de..na mindegy.
    A játékélményről még sokat nem tudok mondani, mert gyakori volt az időkérés:) Legalább már idén rendesen cserél a gép és a PG sem túl hiperaktív. Az új cseleket s miegymást még nem tudtam igazából előcsalogatni.A menü pedig elég vacak lett.Első körben ennyi, tovább folyik a tesztelés.
  • Dexantreal
    Vagy a patch.
  • raymond01
    sztem majd egy másik crack jön és jó lesz
  • piamania
    megoldás a kifagyásra?
  • Dexantreal
    én tom mi a megoldás....seggbe kell rúgni az EAt a pc részlegnél.
  • KeKKSZike
    hol? :)
  • Vinsanity15
    izé a , már van egy crack ami állitolag megoldja a kilépegetős problémát.
  • ágybanalvó
    sztem igen mert ncoren valaki véletlen ugyan azt a szöveget írta be az nba-hez mint te :D:D
  • G.I.JOE
    Szted? :)
  • Gyulampard
    látom nektek is szar!van vmi megoldás?
  • ágybanalvó
    nah valakinek megoldódott már a hiba?
  • Dexantreal
    #412: Az a vicc, hogy ilyen hibával mernek kiadni egy játékot. Miszerint kivág az asztalra időközönként.
    Arról nem is beszélve, hogy EA cseszik fejleszteni a pct Fifa, Madden, NHL, NBA terén.... ja és Tiger Woodsnál is.
  • Dexantreal
    ellen kér időt.... de a negyed végén menübe lépéskor is kidobott.
  • ágybanalvó
    meg annyi még a változás amit írtam hogy be lehet ugrani meg lehet centerezni. nem gondoltam volna de sokat dob az élményen :D
  • KG21
    már írtam milyen, mikor még ps2-n próbáltam... az a nagy változás, h a superstar mozgások automatikusan jönnek elő, nem kell külön gomb meg mindenféle kombó álá mortalkombat h előhozd őket. Vicc az egész
  • ágybanalvó
    G.I.JOE fenn vagy ncore-n? :DDD
  • báttyó02
    ip-s multi van? bár gondolom maradt azis ua mint tavaly
  • ágybanalvó
    hát nekem all star meccs közben is kidobott mikor az ellen kért időt... azért remélem télleg lesz valami javítás hozzá
  • báttyó02
    :S
    de egyébként milyen? 07hez képest van benne valami gameplay változás?
  • KG21
    kipróbáltam, 1. negyed végén kidobott hibaüzenettel. Amúgy 1 az egyben a ps2-ről van portolva. Portolnák inkább a 2K8-at pc-re.
  • báttyó02
    hát ha nem a rilíz hibája,akkor valszinü kidobnak vmi peccset rá...BÁR lehet ebbe is szarnak :\
  • piamania
    Engem is kidob.Jó lenne vmi megoldás erre.
  • ágybanalvó
    hát ez a játék hibája mert nekem is csinálja :D de egyszerű nem kell időt kérni. vagy akkor is csinálja ha az ellen kér időt? amúgy észrevettem hogy újra belekerült a beugrás és a centerezés XD
  • ágybanalvó
    dobaky belemész oda hogy configure kontroller és ott van hogy steal. az a labdalopás és van még egy olyan hogy crossover/spin az a csel. de a cseltől ne várj túl sokat....
  • Dexantreal
    Lol.... újat kezdtem a Fibánál... ha az időkérést megúszta, akkor első negyed letelte után, mikor lépne be a menübe, szintén lefagy és kidob az asztalra.
    Érdekes :P.
    Ezzel kapcsolatban várnék másoktól visszajelzést, hogy nekik is műveli-e ezt a géjm.
    Thanks.
  • ágybanalvó
    hát elkezdtem vele játszani de télleg olyan mintha csak a 07-hez leszedtem volna eg rostert... grafika tavalyi de nem lenne lényeg, ha nem adna neki olyan hangulatot mintha most raktam volna fel a 07-et. meg valami kis csillag van néhány játékos alatt és egy idő után eltűnnek de azt nem tom kitalálni hogy mi lehet. képet nem birok berakni mert nemtom hogy kell :D
  • dobaky1
    valaki válaszoljom má a kérdésemre mondom most kezdtem ugy hogy ne baromkodjatok ment az elöbb
  • Dexantreal
    timeout-t akartam írni sry, szal időkérés.