479
Húsevő növények
-
#79 vajon meddig emésztheti azt a békát? -
#78 Kiváncsi lennék milyen a szorítása :)) -
davos80 #77 Ez durva. -
#76 béka
Itt egy békát kap be,nem semmi -
#75 kész horror ez a video :)) az enyém soha nem kötözködött a kukacokkal,viszont egy darázzsal igen...de azt nem emésztette meg tulságosan... de legalább kinyirta... -
#74 gondolom igen, mivel ingereled a receptorait... -
#73 Ez nagyon faszaa!és ha odatenném az ujjamat arra is ráharapna??? -
#72 Nekem még ugyan nem volt ilyen,de érdekesnek tartom,mert még nem láttam ilyet.
Itt van róla pár videó, "akció" közben
xD Dionaea muscipula vs Worm -
#71 Ilyenem nekem is volt :) Neten rendeltem. Csak mire leért szegedre kicsit legyengült.. Kell neki 2-3 hét mire felerősödik az utazásból :) Ja és télen meghalt :( -
#70 jaja peddig kell 1 ilyen :D -
#69 én még nem próbáltam rendelni, de most megnéztem és tényleg beadja a levelezőprogit :S nem értem azt a kódsort sem amit kiír... szal ha vki jártas ebben, az elmondhatná h mi a teendő :) -
#68 én innen nem tudok rendelni kiválasztom a virágot bejön minden beirom az email cimem azt beadja az otlok 6 ot... :S -
#67 elvileg obi. de rég voltam már obiban -
Emcsyke #66 Interneten kívül? -
#65 husevonoveny.hu -
Emcsyke #64 Ez naon tetszik!! Veszek egy ilyet!:D Hol lehet ilyet kapni? Csak az Obi-ban? -
#63 gomba -
#62 ez most állat vagy nővégy?
-
#61 ez érdekes nekünk nem kellett etetnünk...
etette magát... és őszíntén szólva nem csak 1 legyet evett havonta... igaz volt olyan csáp,ami egy hónap után meghalt... a könyv szerint néhány légy után elhal .... de mindig lett új helyette... -
#60 vettem, locsoltuk (+ etettük is), tiszták voltunk, nem jött légy, meghalt!
ennyi a tapasztalatom! :D -
#59 :DDDd -
#58 pff:D -
#57 akkor tegyünk a földbe gilisztáttt -
#56 egyszerű. felülsz a vonatra, vagy biciklire, vagy motorodra/kocsidra (én már megjártam sturovóig bicajjal) és leugrasz ^^
vhol olvastam, hogy nem kell sok neki, elég asszem hónaponta egy légy, de gondolom, ha a hangyákat adagolod neki, az is megteszi.:)
amúgy a tápanyagot ami van, azt a földből is felveszi -
#55 igaz :O de honna szertek majd kaját neki ? :S -
#54 ilyenem volt régen, ki is rohadt -
#53 jaja, de az egy héét^^ nem fogod kibírni -
#52 hja vgay majd szombaton felugrok pestre:) -
#51 akkor marad a net :( -
#50 nincs ere ilyne ..:( -
#49 nám. de obiban és neten lehet. plusz oázisban, ha van felétek olyan. ^^ -
#48 okké -
davos80 #47 Ha megjön,lefotózom a sajátomat is. -
davos80 #46 -
#45 jóóóez, beszerzem :D -
#44 állatkereskedésben lehet kapni ? lehet h hülye kérdés -.- -
#43 hm ezek teccenek
-
#42 Nekem inkább a kisebb legyeket, muslicákat, bogarakat kapta el, igaz a növény is kicsi volt és nekem is télen halt meg. :C -
#41 Nekem volt még nagyonrég 5-6 éve, akkor asszem 300-500 körül volt.
Én fogtam neki legyet, néha megetettem. :) Ha eteted arra figyelj, h ha hozzáér az érzőszőreihez valamivel, akkor nem fog túl gyorsan bezáródni, szóval a legyet tedd korlátozott mozgásúvá. Vagy szúrd keresztül egy tűvel add oda neki és miután összezárt, a fésűk közül húzd ki a tűt.
-
#40 jaja értem. köszi ^^