479
Húsevő növények
-
#239 gyönyörű.. -
#238 Erre sugárirányba repülnek a bogarak, szal nem kell :D -
#237 -
Emcsyke #236 Nekem is kell!!! Kell kell kell kell!!! :D Ezt lehetne etetni.... -
#235 kell 1 ilyen -
#234 Vénusz-sövény :D -
#233 ez nagyon szééééép. -
#232 de úgy hogy utána azért lehűtöd hidegre/langyosra? :) és az nem jó akkor ha kemény vizet forralunk fel? szóval meg kellene nézni milyen a víz ugye? -
#231 itt azt írják hogy túlöntözésük nem létezik mert saját élőhelyükön az elárasztott területeken hetekig elélnek a víz alatt is.a szaporításukra kiváncsi lennék.ja vénuszról van szó természetesen. -
#230 Azt írták vissza hogy hétfőn adják fel a növénykéimet, szal már csak várni kell:) -
#229 értem.mindíg tanul valami újat az ember. -
#228 azért, mert akkor az nő és nem a növény.:) -
#227 Miért kell levágni a virágját? 3 napja vagyok tulajdonosa egy ilyen gyönyörűségnek. -
#226 Fhuu ez nagyon szép! -
#225 a várt hatás XDDD -
#224 XDDDDDDDDDDDDDDDDDDd -
#223 Pheaper megálmodta az elhízott virágot :D:D
így lehet h nem olyan vicces, de egyébként az:) -
#222 téjk -
#221 jah :D
akkor srry látszik h sokat járok oda XD -
leipsig #220 de egy virágüzlet van!
a földszinten egy saroküzlet, elég nagy könnyen megtalálható -
#219 ott hol?
mert nem hiszem, hogy csak egy virágüzlet van a lurdyban:) -
leipsig #218 a lurdy házban levő virágüzletbe szoktam látni elég sokfajtát (aki húsevőt keres érdemes benézni) -
#217 a srác, akitől rendeltem azt mondta, hogy a harmatfű álljon folyamatosan vízben. elvileg akkor jó nedves lesz földje, nem?:) -
#216 jah olvasom #213-ban h alulról kell... -
#215 a lényeg, hogy a földje nedves legyen:) -
#214 nem tom ^^ -
#213 szerintem Kereklevelű harmatfű (Drosera rotundifolia), de nem biztos. Ugyan úgy kell bánni vele, mint a légycsapóval, tehát kizárólag alulról szabad öntözni, és a páratartalomnak is hasonlónak kell lennie (a napfényt is biztosítani kell neki ugyan úgy). -
Emcsyke #212 jójó :D Ígérem hogy ha találok, akkor megmondom, hogy hol! De ha te találsz előbb, akkor mondd pls! Köszipuszi XD -
#211 és milyen fajtájú a harmatfüved? :) -
#210 felülről is kell öntözni, vagy elég neki ha tálcában van alatta víz? -
#209 az jóó akkor lehet h egy vénusz és 1 ilyen :) ugyanugy ekll gondozni ?:) -
#208 obiban az is 799 volt (úgy mint a vénsuzka) asszem... -
#207 vadállat -
#206 a hülye :D ennek mijaz ára?:P -
#205 Ha találsz itt nálunk (Debrecenben) akkor szólj lécci, hogy hol. :) köszipuszi! -
#204 jaja, az is húsevő! szép, de még kicsi. az úgy "öl", hogy kis nektárcseppek vannak a receptorai végén, ha rászáll a rovar, akkor beleragad, a növény pedig hülyén fogalmazva összehajtja magát, beletekeri a rovart magába:) -
#203 ja :)
-
#202 az is husevő ?:D -
#201 ok, akkor mondj valamit a harmatfűről milyen :D -
#200 úgy látom araszolunk felfelé a toplistán :), szóval találjunk egy témát (persze a témán belül) :) és beszélgessünk ezerrel:D