479
Húsevő növények
-
#199 jah tényleg... -
#198 ezt én is megfigyeltem, gondolom a belsejében további mozgolódás lenne szükséges a teljes becsukódáshoz, mint a természetben (gondolom ott nem potyognak bele döglött rovarok meg ilyesmik) :) -
#197 tegnap én beraktam a pókot, utána egy kicsit becsukódott, afféle készültségi állapot vagy nemtom, szal maradt rés. majd megmozgattam a receptorát, és szinte teljesen becsukódott. -
#196 nekem már sikerült is véletlen becsuknom egy csapót :( remélem nem pusztul el az a szegény.
csak zavart, hogy tele van pókhálóval, és mikor vettem volna ki...puff, becsukódott (nektek teljesen becsukódik? nekem mindig marad egy kis rés...biztos meghagyja nekem leskelődni:D -
#195 ez jó poén!! :DD -
#194 azzal raktam bele... :D -
#193 hát mondjuk a bicskámban mindig van csipesz, szal szerintem az jó lesz ha elérek a rovarig :) -
#192 láttátok, hogy felkerültünk a legnépszerűbb témák lista 10. helyére? csak így tovább fiúk, lányok! -
#191 ja, úgy könnyű...
Anyukám meg a nővérem szedi a szemöldökét, én elkérem tőlük :D -
#190 most szedtem ki a tegnapi maradványokat.
egy nagyon vékony kis csipesszel - apukám müszerész, tőle kértem :) -
#189 ja, az lesz a kaland másik része--> ki az a bátor és ügyes ember, aki úgy ki tudja venni a "maradékot", hogy ne csukódjanak be a csapók bajnokság indul!:D -
#188 htx
és mire ki akarom piszkálni majd összecsukódik :D -
#187 ki kell szedni.. ezt is irják vhol. -
#186 oks -
#185 jajó:) És most jut eszembe, hogy írták a ismertetőnél hogy megemészti, és utána kifújja a megmaradt rovarvázat a szél. De itt mit kell? hagyni hogy a földbe hulljon vagy épphogy nem bomlik le úgyhogy csipesszel kellene kiszedni? -
#184 nem, épp azért, mert jó a kép :) -
#183 egyébként Olympus FE-130-assal -
#182 kézzel...az túlzás:D
lecsaptam egy kicsit papuccsal, hogy még éljen, berohantam vele, beletuszkoltam nagynehezen a szájába, de meg se moccant (se a légy, se a növény):D
ezután elrepült a légy, kicsit megint odacsaptam neki, de már véglegesnek bizonyult az ütés :D
úh. egy másik csapóba tettem, ami be is csukódott! tök állat volt:) -
#181 miért? rossz a kép? -
#180 kézzel vagy üveggel fogtad, és rátuszkoltad a csapóra vagy hogy? nem repült el amikor a csapóra akartad tenni? :) -
#179 ez tök jó lehet, már várom az enyémet :D
ja és milyen fényképezővel csináltad? :) -
#178 ha van képetek nem raktok fel ti is? én is kíváncsi vagyok a ti növényeitekre! -
#177 igyekeztem elég mélyen, mondjuk egy kicsi csonk maradt, de ahhoz már nem fértem hozzá:) -
#176 mondasz valamit:)
ja, nem is mondtam, hogy megvolt az első etetésem:) kimentem az udvarra és becserkésztem neki egy apró legyecskét. Tök állat volt, amikor összecsukódott! tökre tetszett.. -
#175 jaa bocS:D -
#174 és ez a virág a cserépben egészen a földig ért majdnem, szóval jó mélyről vágtad ki? :) -
#173 nem is, mert pl ott van bal oldalt legfölül a jel hogy dokumentumot mosson:) -
#172 az egy Epson nyomtató...:D, de kb annyit használom, mint a mosógépet!!:D
köszi :P -
#171 mosogépen ?:D
szép:P -
#170 köszi! :D -
#169 mondjuk a virágot azóta levágtam... elég gázul nézett ki, hogy úgy kilógott, sztem. -
#168 szépes -
#167 Na, itt a kicsike: :)
-
#166 azt tettem:) -
#165 nem. -
#164 kivncási igen :) -
#163 érdekel valakit kép a növényemről? szívesen feltöltöm ide... (persze csak ha kíváncsiak vagytok rá) :D -
#162 és nagyobb nem volt ? -
#161 én ott vettem, igaz elég kicsi, de majd megnől:) -
#160 azt mondta srác h az oázis kertészetet hivjam :S