479
Húsevő növények
  • Rage47
    jah tényleg...
  • fravik
    ezt én is megfigyeltem, gondolom a belsejében további mozgolódás lenne szükséges a teljes becsukódáshoz, mint a természetben (gondolom ott nem potyognak bele döglött rovarok meg ilyesmik) :)
  • Rage47
    tegnap én beraktam a pókot, utána egy kicsit becsukódott, afféle készültségi állapot vagy nemtom, szal maradt rés. majd megmozgattam a receptorát, és szinte teljesen becsukódott.
  • fravik
    nekem már sikerült is véletlen becsuknom egy csapót :( remélem nem pusztul el az a szegény.
    csak zavart, hogy tele van pókhálóval, és mikor vettem volna ki...puff, becsukódott (nektek teljesen becsukódik? nekem mindig marad egy kis rés...biztos meghagyja nekem leskelődni:D
  • fravik
    ez jó poén!! :DD
  • Rage47
    azzal raktam bele... :D
  • Aquir
    hát mondjuk a bicskámban mindig van csipesz, szal szerintem az jó lesz ha elérek a rovarig :)
  • fravik
    láttátok, hogy felkerültünk a legnépszerűbb témák lista 10. helyére? csak így tovább fiúk, lányok!
  • fravik
    ja, úgy könnyű...
    Anyukám meg a nővérem szedi a szemöldökét, én elkérem tőlük :D
  • Rage47
    most szedtem ki a tegnapi maradványokat.
    egy nagyon vékony kis csipesszel - apukám müszerész, tőle kértem :)
  • fravik
    ja, az lesz a kaland másik része--> ki az a bátor és ügyes ember, aki úgy ki tudja venni a "maradékot", hogy ne csukódjanak be a csapók bajnokság indul!:D
  • Aquir
    htx
    és mire ki akarom piszkálni majd összecsukódik :D
  • Rage47
    ki kell szedni.. ezt is irják vhol.
  • Aquir
    oks
  • Aquir
    jajó:) És most jut eszembe, hogy írták a ismertetőnél hogy megemészti, és utána kifújja a megmaradt rovarvázat a szél. De itt mit kell? hagyni hogy a földbe hulljon vagy épphogy nem bomlik le úgyhogy csipesszel kellene kiszedni?
  • Aquir
    nem, épp azért, mert jó a kép :)
  • fravik
    egyébként Olympus FE-130-assal
  • fravik
    kézzel...az túlzás:D
    lecsaptam egy kicsit papuccsal, hogy még éljen, berohantam vele, beletuszkoltam nagynehezen a szájába, de meg se moccant (se a légy, se a növény):D
    ezután elrepült a légy, kicsit megint odacsaptam neki, de már véglegesnek bizonyult az ütés :D
    úh. egy másik csapóba tettem, ami be is csukódott! tök állat volt:)
  • fravik
    miért? rossz a kép?
  • Aquir
    kézzel vagy üveggel fogtad, és rátuszkoltad a csapóra vagy hogy? nem repült el amikor a csapóra akartad tenni? :)
  • Aquir
    ez tök jó lehet, már várom az enyémet :D
    ja és milyen fényképezővel csináltad? :)
  • fravik
    ha van képetek nem raktok fel ti is? én is kíváncsi vagyok a ti növényeitekre!
  • fravik
    igyekeztem elég mélyen, mondjuk egy kicsi csonk maradt, de ahhoz már nem fértem hozzá:)
  • fravik
    mondasz valamit:)
    ja, nem is mondtam, hogy megvolt az első etetésem:) kimentem az udvarra és becserkésztem neki egy apró legyecskét. Tök állat volt, amikor összecsukódott! tökre tetszett..
  • Pheaper
    jaa bocS:D
  • Aquir
    és ez a virág a cserépben egészen a földig ért majdnem, szóval jó mélyről vágtad ki? :)
  • Aquir
    nem is, mert pl ott van bal oldalt legfölül a jel hogy dokumentumot mosson:)
  • fravik
    az egy Epson nyomtató...:D, de kb annyit használom, mint a mosógépet!!:D
    köszi :P
  • Pheaper
    mosogépen ?:D
    szép:P
  • fravik
    köszi! :D
  • fravik
    mondjuk a virágot azóta levágtam... elég gázul nézett ki, hogy úgy kilógott, sztem.
  • Aquir
    szépes
  • fravik
    Na, itt a kicsike: :)
  • Aquir
    azt tettem:)
  • Rage47
    nem.
  • Pheaper
    kivncási igen :)
  • fravik
    érdekel valakit kép a növényemről? szívesen feltöltöm ide... (persze csak ha kíváncsiak vagytok rá) :D
  • Pheaper
    és nagyobb nem volt ?
  • Rage47
    én ott vettem, igaz elég kicsi, de majd megnől:)
  • Pheaper
    azt mondta srác h az oázis kertészetet hivjam :S