479
Húsevő növények
  • Aquir
    belecsusszan a bogárka és huss eltűnik :) most felülről még bámulni is akarod ahogy kapálódzik? :P
  • Emcsyke
    ÉN is :)
  • Adi
    Nem tudom még, h rendeljek -e kancsokákat..
    Vkinek volt kancsokája?:D
  • Dragooon #116

kíváncsi vagyok, mit szólsz majd hozzá:)
  • Emcsyke
    Bementem a virágboltba és rákérdeztem h szokott-e lenni... mondta h ritkán hoznak 1-et 1-et... És kértem hogy hozzanak már nekem egy szépet.... és csütörtökre már itt is van ;) Arik voltak... Amúgy naon váro már;)
  • Aquir
    belerohad a fődbe és lesz ingyenhumusz:) szerintem
  • Dragooon #113
    fú, ebben nem tudok segíteni, én sem tudom. egyet leszedek, aztán megnézem, de sztem semmi. ^^
  • Rage47
    azokat a meghalt fekete leveleket le kell szedni, vagy hagyjam úgy? van vmi szerepe?
  • Dragooon #111
    szvsz vegyéél obisat, azok kb 2-3-4 hónaposak, majd megnőnek és olyanok lesznek mint a képen ;)
    te sem nőttél meg azonnal :D
  • Adi
    Mér? rendeltél vhonnét?
  • Adi
    Hát én nem tudom. Voltam az obiba de ott olyan kicsik voltak.. :(((fogarasi)
    Én ilyet szeretnék:
    Nem tudom vki rendelt a vizi-husevonoveny.hu-ról venusz-t??
    Esetleg vkinek nincs infoja a kancsokákról? hogy azt hol lehet kapni?
  • Rage47
    kösszi
  • Dragooon #107
    :D
  • Dragooon #106
    azt olvastam, hogy bőven elég neki egy-két rovar havonta., nem hal bele, ha sokat eszik, de nem is a legjobb szvsz ^^
    meg fog ám nőni nagyra, a lényeg, hogy amikor jön a virág, azt vágd le teljesen, mert akkor az fog nőni és nem a növény. ^^ aztán később majd lehet a virágért is tartani (ami a magot adja majd)
  • Rage47
    nah, obiból és is beszereztem egyet.
    sajna az eladók kicsit megrongálták már, tollakat dugtoztak a levelekbe, amik el is haltak, de még van pár ép szerencsére.
    csak kicsik voltak az obiban... az lenne a kérdésem, hogy ezek is megnőnek, vagy marad ilyen kicsi?
    és mennyi rovart kell neki adni, vagy honnan ismerhetem meg, h most kell neki kaja?
  • Emcsyke
    HIHI!!! :P Csütörtökön jön meg a kis cukikám!! :D Vénusz légycsapója :P
  • Pheaper
    XD
  • Aquir
    egyébként marha jól néz ki, én is oda jutottam hogy nem lenne rossz egy otthon :)
  • Aquir
    sok hülye ember szegény rovarokat tömköd ebbe az izébe, hát nincs szívük?
  • Dragooon #100
    videó
    kérdés. sztetek jó, ha egy tányérba raktam először, amiben 1 centis víz van? ^^ nem fog elrohadni? :O
  • Ronny
    pasaréti oázisban van-e?
  • Dragooon #98
    a legtöbbnek zöl. van egy, aminek nagyon halvány pirosas színe van :)
  • Adi
    Jah és még vmi.. nekem vmi full zöld szinű volt a szája. Neked olyan piros a belseje nem?
  • Dragooon #96
    képet nem tudok, holnapra megpróbálok, de 9 cm-es a cserép.^^
    határ úti obiban vannak szépek.
  • Adi
    És mekkorát vettél? pls dobjál már meg egy képpel. mert én voltam a kerepesi uti obiba illetve oda mentem volna de az zárva volt. vmi elköltözés miatt. Ezért elmentem oda az örs meletti kerti boltba, de ott vmi nagyon picik voltak.. talán egy hangyát elkapnak akorák.
  • Dragooon #94
    ööö nem tudom, de ha nyugatitól elmész a határ útig, akkor az europark mögött van egy. ott vettem én is
  • Pheaper
    Obi merr evan pesten mondjuk van 1 a nyugati hoz közel ?
  • Dragooon #92
    ma megvettema magam kis vénusz légycspóját az obiban. bizarr volt, volt benne egy száraz méhecske plusz egy darázs (két "szájában")
    leteszteltem, h működik-e, adtam neki vmi bogarat a földről, most nyammog rajta :D
    tetszik ám. bújom a netet tippek meg leírások után kutatva :)
  • Pheaper
    ez megeszik 1 békát ::O nemáá sztem nem :S
  • Takimate
    Ez nem egy rovarirtó szer, hanem egy nővény :)

Most rendeltem egy vénuszlégycsapót !
  • horthy
    Ezek a növények jók légyirtásra , légyfogásra ? Mert akkor veszek blőle !
  • kemszi2
    majd megtanulja a leckét ha nem lesz csak fél szárnya vagy vmiaohz már nagyon nagy légycsapó kell hogy egy egész papagájt bekebelezzen
  • el bruja
    sajnos van olyan dinka:)
  • kemszi2
    papagáj oda nyomja a fejét a légycsapóhoz...
  • el bruja
    ja sztem én is veszek 1et... de remélem a papagájt nem kajálja meg!
  • Dragooon #84
    ha a rovarokat 3-4-5 nap alatt, akkor ezt szvsz 7-8 nap alatt hamizza meg. mondjuk nem hinném, hogy teljesen megemészti. csak tele lesz valamikor a hasa.
    btw holnap megyek az obiba, veszek egyet :D
  • Rash87
    Van szöcskés itt,vagy sáska vagy mi :D
  • Rage47
    nekem azért jobban tetszit, mint a kukac:S :D
  • kas123
    jól nyomta a kukac:D
  • kas123
    faja =)