3449
-
tojas0 #565 ez is jó vidi az játékról nézzétek meg http://youtube.com/watch?v=bUDesPgPeLk&feature=related -
#564 nem volt még. nagyon jónak tűnik :o! -
Halesz89 #563 sziasztok nem tudom hogy volt e már de itt egy video a gameplayről
http://youtube.com/watch?v=v6ybpx1x9Ps -
tojas0 #562 aki a dragon ball source-vel akar játszani az a hamachiba írja be ezt--->Network name:kakarott016
Network password:012345 ha ez a kód nem jó akkor 01234 -
#561 joislenne -
_Vegeta_ #560 :) -
GohanSanSSj2 #559 Hát kemeny kutatás során ezt a gépigényt találtam ja meg még mást is:D
CPU : Pentium 4 2GHz or better
RAM : 512MB or more
remélhetöleg év végére vagy jövő év elejére kijön ez TUTI!!! ugyhogy IGAZ!!!!! GohanSan -
_Vegeta_ #558 Mindossze ennyi ujsag van. :S
http://www.ntl-kk.com/dbo.html -
overx #557 A Dragonball Onlineról beszélünk ami egy mmorpg lenne, ha egyszer elkészül. Az a furcsa hogy néhány képen kívül semmi nincs róla. pedig már egy ideje ( jó ideje ) elkészült a béta
Már hallottam olyanról hogy valaki ps2 emulátorral játszott pc-n. Ha jó géped van és ügyes vagy ( én nem értek hozzá ) akkor bármit elindíthatsz. Valaki tenkaichi 3 al is nyomta már pc-n. De a grafika és a játékélmény közel sem olyan mint ps2-őn.
-
madrid4ever #556 Csá!!!!!!!
Azt meg lehet csinálni hogy a bármelyik Dragon Ball Budokait ps2 emulátorral átemulálni pc-re?
Ja és mi ez a játék amiről beszéltek és azt mondjátok hogy nem lesz belőle semmi? -
overx #555 Bétáznak és bénáznak, mi oda nem tudunk menni, de csak lesz valami ebből, viszont az igaz hogy ennyi ideig semmi infó az gyanús. Mind1 ... Remélem azért lesz belőle valami. -
Monoton #554 ezt hallottam énis hogy ott bétáznak de mi oda akkor nem tudunk csatlakozni ugye? :S -
BZS #553 Hát srácok...! Egyre inkább az az érzésem hogy ebből se lesz semmi... :S
Furcsállom hogy az oldalakon már 2007ben ment róla a pletyi és 2007 nyarára mondták a beta verziót de ennek ellenére jó ha 6-7 db képecske van a játékról. Érdekes hogy még egy trailer sincs...
Túl szép hogy igaz legyen... :(
(amúgy én is nagy wow-os voltam , plussz a szívem megmaradt a Dragon Ball-nál..szal ha a kettőt ötvözve megszületik akkor ááááááá :P )
-
overx #552 Hácsaknem -
_Vegeta_ #551 Szerintem Koraban mar kint van. :S -
overx #550 Hali
Szerintetek ha a WoW futott a gépemen, akkor ez is fog rendesen ? (a gépigényről olvastam, de ha a wow azzal a grafikkal megy akkor ennek is rohannia kell majd )
Amugy igazán adhatnának már valami infót dbo ról. Tenkaichi 3 mat már széthasználom.
Vagy ennyire nem haladnak hogy még egy percecske filmecske sincs fönt sehol ? ezmi? -
#549 ugy tudom még nem adták a bétát -
Monoton #548 bétatesztelni lehet még? érdemes lehuznom? -
_Vegeta_ #547 Mivel "offtopic" voltal es meg te vagy megsertodve, jutalmul egy buntipontot erdemelnel. (En nem vagyok mod es nem is szolok nekik, de tudd hol a helyed.)
Tovabbiakban kerem folytassuk a DB onlinerol valo eszmecseret. :) -
#546 kuss. -
zs001 #545 Ne szólj bele másnak a dolgába, -
Newfronter #544 Nem kellene offolni, de majd a moderátorok eldöntik... -
zs001 #543 Mit szólsz bele hogy miről beszélgetünk? Foglalkozz a saját dolgoddal. CSŐ -
Newfronter #542 Ennek semmi köze a topik témájához!
Ez a DragonBall ONLINE játék topikja. -
zs001 #541 Hi doomisata itt az msn címem itt irj mert a himachira nem figyelek
msn: [email protected] -
#540 áh fun jo ez az egész,ajánlom hogy dragonball fanok jöjjenek,többen sokkal jobb lenne ! -
#539 felraktam,hamachin vok blablabbla. -
#538 törés megvan,hamachi megy,a letöltés meg 85%n van,egy msn cimet kérek ha van,és ottis tudunk kommunikálni . -
zs001 #537 Okés oké. Meg még jó lenne pár emberke, ugyhogy még jöhetnek mások is.
leirom mégegyszer a Hamachi servert
network name: DBZsource
network pass.: qqqqqq
ui.: Doomista!! Mindenképpen kell hamachi hack is hogy tudjunk játszani. azt innen szedd le : Hamachi hack -
#536 szedem,szolok ha fentvan stb =) -
zs001 #535 Itt van egy torrent oldal.
Torrent
ird be a keresőbe hogy dragon ball hannibal, és ot lessz a legelső. 452 mb nah majd gyere hamachira és irj ha megvan a game. -
#534 KEKEKE tegnap töröltem le Gondoltam nincs kivel nyomni magamba már alázom a gépet mehet le. -
#533 nincs meg,deha adsz egy linket ahol leszedhetem rendesen valahonnan,akkkor jövök !
hiv oldalrol valami modot találtam,azt szedjem vagy még elötte mellé kell szednem valami mást is ?? -
zs001 #532 Akinek megvan a Dragon Ball source és játszana hálóban akkor itt egy Hamachi server. Gyertek játszani!!!
Fontos hogy a játékhoz legyen Hamachi hack különben nem tudtok játszani!!!
network name: DBZsource
network pass.: qqqqqq -
#531 Elég rég ézem be de úgy látom semmi újddonság. Ugyhogy megyek is 9dragons-ozok tovább -
_Vegeta_ #530 Itt: www.regeljadragonballonlinebetara.jp :D -
zbundy #529 Helló! A gamestar oldalán olvastam a db film szereplőiről.
Goku szerepében : Justin Chatwint
Piccolo szerepében : James Marstersre
Ui: remélem a játék eljut európába is, mert jó sok fan van itt is. Kiváncsi vagyok milyen lesz! -
Fix10 #528 Hol kell regelni a dragonball online bétára????? -
#527 de -
zritya #526 nincs semmi hír? kép? video?