3449
  • redday
    ha meegjelenik nem biztos h warez lesz, mert a wowot és a gyűrűk ura onlinet is lelehet tölteni hivatalos oldalról ingyen
  • kas123
    még nem jelent meg, am meg ez warez amit itt nem szeretnek...
  • hiej
    lécci mondjatok már egy cimet ahonnan letudom tölteni a dragonball onlin játékott.ja ha valakinek megvan az egész dragonball és a z az mondja meg hogy honnan tölt9tte le mert nekem kell!
  • ricsimaster
    legalább tudják feljeszteni ;) és nem lesz elkapkodva, ezért nem lesz vmi ratyi ;)))))
  • blbogus
    1 év az naon sok.. :/ annyi télleg jo h legalább lesz.. de.. sok :/
  • Jaffa 2843
    hát kiváncsi leszek hogyan lesz megcsinálva.. :S
    mennyire lesz összetett meg a harcot hogyan oldják meg :S
  • Black Hawk
    azé elképzelem mission: Kill Prince Vegeta (Boss lvl 99) with genki dama.
  • Doomista
    1 évet kell várni,hát...szerintem még jobb mintha nem jönne ki
  • tojas0
    Akkor majdnem egyszerre fog megjelenni a Dragon ball Z film-el:D
  • Monoton
    ezrosszhir? :)
  • vegita24
    Sziasztok van egy rosz hirem 2008 nyarára lesz kész japánba vagy koreába és 2009 ben lesz angolban
  • blbogus
    linket pls a hivatalos oldalra.. ahol letöltés, regisztrácio, minden van.. thx..
  • Doomista
    ez rajzolt grafika ember,rajzolt grafikaként nézzé rá nem mint egy 3D grafikára,rajzolt grafikaként 10/9-t ér !
    szal nagyon jó =)
  • tojas0
    Nagyon várom a Dragon ball online-t bár a grafikájától nem vagyok elragadtatva szerintem sokkal jobbat is tudtak volna csinálni.
  • Doomista
    jah

náluk van, nálunk MÉG nincs.
  • blbogus
    ez igazán kielégitő volt..
  • Doomista
    már van
  • tobias88
    ebből most lesz valami? mert még konkrét infó nincs róla
  • tojas0
    aki akar sourece-zni hamachi-val az adja meg az msn címét és megbeszéljük a dolgokat
  • piccolo555
    Császtok! Királyak ezek a videók! Rég jártam itt, de nem hittem volna, hogy azóta már trailer is kijött! KIRÁÁÁÁÁLYYYYY Ali bárom már, hogy megjelenjen
  • redday
    elöbb jelenjen meg:) én is nagyon várom már
  • tojas0
    Mikor lehet már letölteni, nagyon kell ez a game!!!!
  • redday
    sztem olyat lehet majd csinálni, ha magasabb lvlen vagy, h a trunkssal vissza mész az időben, és befolyásolni tod az anime harcait (trailerben ilyesmi van) itt van néhány kép ami még nem volt sztem. -1- -2- -3- és lehet reménykedni/vitatkozni, h ez ssj^^ -4- végülis merész vállalkozás volt 1 ilyen játékba belevágni, de sztem egyenlőre nem tűnik rossznak. ha fizetős lesz(ami valószínű) akkor remélem lesz belőle olyan trial mint a wowban, és legalább ott kilehet probálni (ha japán akkor is rájövök vhogy hogy kell:) bye
  • zritya
    Szerintem lehet majd a bolygok közöt utazni végülis lehet mert nem lehet minden 1 bolygon és már nagyon várom hogy lehes gamelni...
  • tojas0
    Aki a DBZ Heroes of our Destiny-tól tud valami újj infot az pls írjon nagyon megköszönném!
  • tojas0
    ezek a videókat már láttam,de az is olyan lesz ha kijön,hogy csak az eredeti verzióval lehetlesz játszani mont a wow-nál?
  • Yosimicu
    plusz egy tariler
  • Yosimicu
    Reméltem hogy én leszek a hírhozó VÁRNYÚ:) Kicsorgott egy kis infó a távolkeleti arcok kezéből, lehet elemezgetni, nyálat csorgatni:).......---------.......
    & ------------...............-----------
  • vegita24
    Szerintem belehet majd menni csak video kéne
  • overx
    Remélem azlért átlehet majd minimum egy ssj 1 ig!
  • Doomista
    teeeeeee nemtoodd monoo
  • vegita24
    Kősz XD
  • Monoton
    koreában :P
  • vegita24
    Sziasztok énis leszettem egy béta verziot és nekem el is indult csak bejelentkezész kér hol regisztráljam magam???
  • Drephis
    Lehet, hogy tudunk majd időben utazni? Végülis magyarázatot adna arra a képre, amin gokut látjuk...
  • Drephis
    Igen, de lesz benne gondolom PvP is, tehát jó móka lesz az.. :)
  • tojas0
    Az a rossz benne hogy nem lehetlesz szupercsillagharcossá áttalakulni,és az ellenfelek is ilyen dínók meg szörnyecskék.
  • Doomista
    kül uj képeket is találtam az interneten,csak bekell irni a googlebe hogy dragon ball online,végignézni minden oldalt,valami olyat találtam hogy dragon ball online BETA,leszedtem a rar fájlt,de hibás,szal pasz hogy az e a japán game,vagy valami más...
  • Doomista
    megfog
  • tojas0
    angol nyelven nem tudjátok hogy meg fog-e jelenni?