3449
-
#605 ha meegjelenik nem biztos h warez lesz, mert a wowot és a gyűrűk ura onlinet is lelehet tölteni hivatalos oldalról ingyen -
#604 még nem jelent meg, am meg ez warez amit itt nem szeretnek... -
hiej #603 lécci mondjatok már egy cimet ahonnan letudom tölteni a dragonball onlin játékott.ja ha valakinek megvan az egész dragonball és a z az mondja meg hogy honnan tölt9tte le mert nekem kell! -
ricsimaster #602 legalább tudják feljeszteni ;) és nem lesz elkapkodva, ezért nem lesz vmi ratyi ;))))) -
#601 1 év az naon sok.. :/ annyi télleg jo h legalább lesz.. de.. sok :/ -
#600 hát kiváncsi leszek hogyan lesz megcsinálva.. :S
mennyire lesz összetett meg a harcot hogyan oldják meg :S -
#599 azé elképzelem mission: Kill Prince Vegeta (Boss lvl 99) with genki dama. -
#598 1 évet kell várni,hát...szerintem még jobb mintha nem jönne ki -
tojas0 #597 Akkor majdnem egyszerre fog megjelenni a Dragon ball Z film-el:D -
Monoton #596 ezrosszhir? :) -
vegita24 #595 Sziasztok van egy rosz hirem 2008 nyarára lesz kész japánba vagy koreába és 2009 ben lesz angolban -
#594 linket pls a hivatalos oldalra.. ahol letöltés, regisztrácio, minden van.. thx.. -
#593 ez rajzolt grafika ember,rajzolt grafikaként nézzé rá nem mint egy 3D grafikára,rajzolt grafikaként 10/9-t ér !
szal nagyon jó =) -
tojas0 #592 Nagyon várom a Dragon ball online-t bár a grafikájától nem vagyok elragadtatva szerintem sokkal jobbat is tudtak volna csinálni. -
#591 jah
náluk van, nálunk MÉG nincs. -
#590 ez igazán kielégitő volt.. -
#589 már van -
#588 ebből most lesz valami? mert még konkrét infó nincs róla -
tojas0 #587 aki akar sourece-zni hamachi-val az adja meg az msn címét és megbeszéljük a dolgokat -
piccolo555 #586 Császtok! Királyak ezek a videók! Rég jártam itt, de nem hittem volna, hogy azóta már trailer is kijött! KIRÁÁÁÁÁLYYYYY Ali bárom már, hogy megjelenjen -
#585 elöbb jelenjen meg:) én is nagyon várom már -
tojas0 #584 Mikor lehet már letölteni, nagyon kell ez a game!!!! -
#583 sztem olyat lehet majd csinálni, ha magasabb lvlen vagy, h a trunkssal vissza mész az időben, és befolyásolni tod az anime harcait (trailerben ilyesmi van) itt van néhány kép ami még nem volt sztem. -1- -2- -3- és lehet reménykedni/vitatkozni, h ez ssj^^ -4- végülis merész vállalkozás volt 1 ilyen játékba belevágni, de sztem egyenlőre nem tűnik rossznak. ha fizetős lesz(ami valószínű) akkor remélem lesz belőle olyan trial mint a wowban, és legalább ott kilehet probálni (ha japán akkor is rájövök vhogy hogy kell:) bye -
zritya #582 Szerintem lehet majd a bolygok közöt utazni végülis lehet mert nem lehet minden 1 bolygon és már nagyon várom hogy lehes gamelni... -
tojas0 #581 Aki a DBZ Heroes of our Destiny-tól tud valami újj infot az pls írjon nagyon megköszönném! -
tojas0 #580 ezek a videókat már láttam,de az is olyan lesz ha kijön,hogy csak az eredeti verzióval lehetlesz játszani mont a wow-nál? -
#579 plusz egy tariler -
#578 Reméltem hogy én leszek a hírhozó VÁRNYÚ:) Kicsorgott egy kis infó a távolkeleti arcok kezéből, lehet elemezgetni, nyálat csorgatni:).......---------.......
& ------------...............----------- -
vegita24 #577 Szerintem belehet majd menni csak video kéne -
overx #576 Remélem azlért átlehet majd minimum egy ssj 1 ig!
-
#575 teeeeeee nemtoodd monoo -
vegita24 #574 Kősz XD -
Monoton #573 koreában :P -
vegita24 #572 Sziasztok énis leszettem egy béta verziot és nekem el is indult csak bejelentkezész kér hol regisztráljam magam??? -
#571 Lehet, hogy tudunk majd időben utazni? Végülis magyarázatot adna arra a képre, amin gokut látjuk... -
#570 Igen, de lesz benne gondolom PvP is, tehát jó móka lesz az.. :) -
tojas0 #569 Az a rossz benne hogy nem lehetlesz szupercsillagharcossá áttalakulni,és az ellenfelek is ilyen dínók meg szörnyecskék. -
#568 kül uj képeket is találtam az interneten,csak bekell irni a googlebe hogy dragon ball online,végignézni minden oldalt,valami olyat találtam hogy dragon ball online BETA,leszedtem a rar fájlt,de hibás,szal pasz hogy az e a japán game,vagy valami más... -
#567 megfog -
tojas0 #566 angol nyelven nem tudjátok hogy meg fog-e jelenni?