3449
  • zritya
    NO:OFF
    Bye
  • blbogus
    egyetértek.. de érted pont ezért minek áldozzak egy játékra pénzt? amugy a gép nem csak játékra valo.. én már csak a DBO.ban reménykedek mer minden más játék nálam megbukott.. feltettem 50 giga játékot, van mindenféle.. CoD, Oblivion, Football Manager, fifa, mmorpg.k de nem tudnak lekötni.. lehet csak pár ezer forint lesz a dbo is havonta v akárhogy de minek kölcsem arra mer ha nem jön be költhettem volna másra is.. én ezzel igy vok..
  • miilann
    on
  • tobias88
    De azért se, ami a kedvenc játéka(nem erre gondolok)? minek vesz/vetet magának akkor gépet, az is áramot fogyaszt... Én se vettem eddig sok játékot, de nem is játszok a gépen, inkább a foci, az sokkal érdekesebb és izgalmasabb.
  • Doomista
    meglehet érteni azt is aki nem ad ki játékért pénzt...
  • blbogus
    én rád szavazok
  • tobias88
    remélhetőleg te
  • blbogus
    mész vhova?
  • Bulykin
    az elején tuti ingyenes lesz és majd egy idő után esetleg ha látják, hogy ez bejött, akkor lesz csak fizetős...szerintem
  • Doomista
    lehet lesznek freee serverek is...
  • kas123
    ok bye
  • blbogus
    részemről akkor én megvárom a tört szervereket.. ellehet felejteni h én pénzt adok ki egy játékért.. nem ér annyit egy géjm sem..
  • sweech
    szerintem fizetős lesz. nemkevés pénzt lehetne vele keresni
  • Doomista
    kül akkor a dbo most ingyenes vagy fizetös lesz ?
    mert erre arra azt hallottam hogy ingyenes,máshol hogy fizetös,de meglehet hogy megcsinálják ingyenesre,etc...
  • zritya
    ezek infok még erösebé teték bennem azt hogy játszani kell :D
    én nekem unokatesokal már elötervezgetünk msn mi DragonBall mániások vagyunk
    Am az tökjó lesz benne hogy saját épitésü fegyver :D
  • blbogus
    biztos nem :D
  • tobias88
    nemhinném
  • allock #628
    a karakter ha öregszik meg is hal? :|
  • Bulykin
    fasza lesz:D
  • blbogus
    az ismertető csak fokozza azt h mennyire várom :))) kár h ien naon távoli még a dolog..
  • sweech
    fú, ez így leírva nagyon faszának tűnik :0 remélem nem havidíjas lesz
  • ToCsEk
    Infók
  • Doomista
    hát ez embertöl függ,nekem bejön,dekaron meg az utodja.de inkább a cabalt ajánlom vagy a hero onlinet XD
  • blbogus
    mien a 2moons? monták probáljam ki.. leszettem de nem tuttam fellépni, mint kiderült vmi account gondok miatt.. de ha oan jo akko leszedem mégeccer mer már letöröltem mielőtt ezt megtuttam volna..
  • Doomista
    félreérthetö volt,de mind1...
    archlord,rohan,cabal,dekaron,2moons,Perfect world,hero online
  • EnZsolt
    OMG, szerintem arra gondolt, melyik az a 7 db :P
  • Doomista
    7 db
  • blbogus
    mi az a 7 ?
  • Doomista
    ej már,nyár elején kijöhetett volna :c
    suli kezdete felé jön ki,akkor meg a suli miatt már máris márcsak fél élvezet van xD
    de ne aggodj,nem unatkozok,7 online játékot tolok,szal elleszek XD
  • Akuman
    azaz

HA joltudom akkor az aion oktober elött nemigen sanszos

DB Online meg hát...az szerintem jövőre valamikor
    egy jó fél évet biztos el lehet aionozni :)
  • Doomista
    huhuuu,aiont najon várom,az kielégit mig nemjön ki a dg o ^^
  • Akuman
    Hát ez annyira jó lesz hogy szét fog esni a fejem mire elérhetővé válik valamien formában ahol nem ázsiai nyelven van :)

Kreeder-hez csatlakozom

ez igy jó ahogy van (már amennyit láttam és tudok róla)

((addig meg lesz Aion "nemsokára" )) :)
  • Kreeder44
    Az az 1 év csak előnyünkre vállhat :) addig csiszolhatnak még a gammán vagy ronthatnak de azt kétlem.... régóta AION-t várom de h benne legyek a DBZ világában mindennél többet ér :) a mese is nagyon jó és van benne sok jó ötlet amit belevihetnek a gamebe... ha éveket kell várni rá akkor várok éveket csak nyüstölhessem :) am:. a grafóval szerintem semmi probléma nincsen... aki nézte a mesét az csak örülhet h ilyen szerintem :D
  • blbogus
    europa? megjelenés? időpontok?
  • ToCsEk
    Dragon Ball: Online - hírek, képek és videók
  • ricsimaster
    fake? :D mert tuti :D
  • Drephis
  • hiej
    még nem tudtam leteszteni de ha kell valakinek letöltheti és kiprobálja de nem vagyokbenne biztos magyar.
  • hiej
    hogy hogy nem jelent meg mert lehet hogy nekem megvan beta verzioja és egy csomo dragonball z rész meg van.de kéne dragonball is szoval lécci mondjátok meg hogy honnan lehetletölteni mert a moobps hoz küldeni kell egy emailt hogy regisztrálhas mert ott fenn vaz az egész.ha valaki megtudja hogy hová kell küldeni az email hogy regisztrálhas szoljon.még valami én csak most kezdtem onlion játszani és mondja meg nekem valaki mi az a warez meg wowot köszi hiej
  • kas123
    de ez tuti warez: "ha valakinek megvan az egész dragonball és a z az mondja meg hogy honnan tölt9tte le mert nekem kell!"