Dragon Ball Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen az az a 3 faszi aki a magnóval nyomja.Gondoltam én hogy Pan-t nem akkor változtatják át.Régen láttam már én nem emlékszem pontosan mi hogy következik.Igen egy nagy robot változtatja át és azt hiszem bekerül abba a robotba és bent van az 3 magnós fickó meg Pan és még néhány szolga.De ott bent visszaváltoztak emberré és kopogtattak kifelé.Pan pedig belülrõl megtalálta a szörny gyenge pontját és szólt kintre Gokunak hogy ott püfölje.Talán a szíve volt az vagy mi.De akkor mégiscsak én mondtam jól hogy akkor változik babává meg a 3 magnós ember.Vagy akkor én tévedek egy iszonyatosan nagyot 😄
ami ugyan ugy most jelenik meg õsszel 😊
második CBT jön és angolok már az elsõ CBThez a második nap körül már volt angol kiegészítõ hozzá :d szóval az angolok nagyon tudják 😄
DMO (Digimon Master Online xD)
a Dragonball örök!
a Dragonball örök!
a Dragonball örök!
Esetleg valamelyik okos aki kegyetlenül folytatni szeretné a sorozatot kitalálja hogy Bebi még elõ nem került testvérét életre kelti Dr. Gero aki Dermesztõ és Cell segítségével jött vissza a pokolból,majd fuzionál Piccolo letépett karjaival és Mr. Satan bajszával,majd magába abszorválja Goku lebegõ felhõjét és Zseniális Teknõs teknõspáncélját,de jön Zseniális Teknõs házi teknõce aki lábujjon harapja a gonoszt és a vér illatára odasereglik a régi felrobbant namekról ûrhajóval elmenekült elit hiper szuper mega giga namekok akik 40x gravitációba edzetek arra várva hogy visszavágjanak az õket a namekról erõszakkal elküldõ helybéliknek.Közben pedig Trunks visszatér az idõgéppel ebben az idõben mert úgy gondolta,hogy ha a módosult múltban megölte C18-at és C17-et,akkor a jövõben minden szép és jó.Majd egy Genki Damat a 10x kamehame-val kilõ az ûrben ami véletlenül pont eltalálja a földre tartó felbõszült és vérre éhezõ,a namekról kiutasított elit namekok ûrhajóját,pedig csak Bebi testvérét akarta hátbalõni XD.
Érted most akármit ki lehet találni 😊.....és a világ újra megmenekült hála a Pindúrpandúroknak.
www.dragonballonline.try.hu www.soulsociety.aninet.eu intel i5 750 2,67GHz, ATI 5850HD 1GB, 4GB DDR3
http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"
Amúgy legutóbb amikor errõl hallottam hírt, azt mondták, nem tudják hogy lesz megoldva :S
mint a Guild Wars-nál hogy megveszed a játékot kapsz hozzá egy kódot és játszhatsz örökké?
vagy mint a Wow-ban megveszed a játékot + kártyát is kell venned -.-
#hhwnd
DBO szeptemberben jelenik meg a CBT (Closed Beta Test) 5-6napig tart az a xar xD
dbmmo.com
a Dragonball örök!
a Dragonball örök!
kezdeném ezzel az ínyencséggel ami elég sok új infót és új videókat tartalmaz (sztem google fordítóval állítsátok angolra)😄
http://www.dbo-esp.com/foro/
Super Vegito amit linkeltél az megint csak 1 fanok által készitet manga (vagy nem tom nem néztem meg mit linkeltél be). Az AF-et sose fejezték be. Az 1-2 fejezetel voltak nagyábol kész és ott abba is hagyták.
http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"
a Dragonball örök!
a Dragonball örök!
A DB AF a GT után játszodik. Aki/k a GT-t irták fojtatni akarták az AF-el de ezt sose fejezték be. De 1-2 DB fan saját maga kezdte el rajzolni és irni a történetet. Szoval ami most AF néven fut az csak fanok által készitet manga.
a Dragonball örök!
a Dragonball örök!
www.animezone.hostei.com
a Dragonball örök!
Amúgy a legújabb Z 'movie' az igazából egy ova, és a címe:Yo! Goku and his friends return. itt megtudjátok nézni az elsõ részt, sajna angol felirat, aki kicsit konyít hozzá nagyjából érteni fogja 😊
Amúgy ha lesz koreai szerver, akkor lefordítom koreaira azt, hogy: "Nem értem" és álladnóan ezt fogom mondani xD
És még egy +dolog: nemrég fedeztem föl, hogy létezik a DB Af manga, de sajna nem Toriyama-tól, hanem vmi japán gyerek rajzolta (asszem), de így is lehet élvezni.
de azér a WOW-nál valóban nem tûnik jobbnak...meg a DBO-nál sem,de ez még eldõl...😄
a Dragonball örök!
www.dragonballonline.try.hu www.soulsociety.aninet.eu intel i5 750 2,67GHz, ATI 5850HD 1GB, 4GB DDR3
a Dragonball örök!
a Dragonball örök!