3449
  • vegita24
    nekem 4 gépem van xD aból 2 siman futtatja aron nem tudok belépni MSN-re bocs hétfőn lesz uj netem :D akkor beszélünk jah majd megint meg probálunk regizni aron barátom XD
  • Kennyssj
    én már nem is tervezem:)
  • foxpal
    Ide már régirtam de gondolom még mindig ott tartotok hogy nemtudtok regisztrálni de ha tudtak akkor meg nemtudtok belépni úgyhogy innen senkise fog dmo cbt-zni : )
  • Kennyssj
    am nehogy megsértődj,nem azért mondtam:)persze h nem lehet mindenkinek jó gépe,nekem sem a legjobb a gépem...csak én most fejből nemtom az adatokat,de az első gépem egy 486-os kis szar volt,ha hallottál már róla,tudhatod mekkora szarXD ilyen néhány megás vinyó meg stb.:)egy játék futott rajta,a Jazz 2:DXD szal ha akkor ilyen gépem lett volna,akkora boldogság lett volna az egész gyerekkororom(bár ezen a korszakomon még nem léptem túl) de hogy ne csak offoljak:jöhetne már a játék:)
  • horvi93
    jólvan, nemlehet mindenkinek jó gépe:P nemvok én ilyen gazdag f.sz hogy állandóan gépet cserélgessek:D am:
    Proci: AMD Sempron 2600+ (eléggé sz*rrá van szegényke)
    Ram: 2x256MB Samsung DDRI 400MHz
    Vidkártya: Geforce FX 5200 128MB

és ugy az egész gép eléggé döglődik:D szal nemis reménykedem benne h futni fog:D
  • Kennyssj
    mér a mostani géped nem tudná?:DXD milyen géped van akkor?:)...am nekem hála Istennek nincs ilyen gondom,bár ki tudja...XD egyébként engem ezek a tesztek már nem hoznak lázba sajnos:(
  • horvi93
    én most ugyvok ezzel a gammával h mkb márciusig nem aktuális:D akkörül lesz olyan gép ami tuggya futtatniXD
  • aron66
    csak nincs accom :S
  • aron66
    Különben...
    DBO 2nd CBT!!!
    Október 22 - November 02 !! :D
    Naon király lesz xD
  • aron66
    vegita24!!
    DMO 3rd CBT lesz :D:D:D
    Október 23-24 :D
    2 nap :S De naon sok változás lessz :D:D:D
    Írj MSN-en xD
  • horvi93
    új résszel bővítettem oldalamat! a fórumban található egy letöltés topic(csak regisztrált felhasználók látják). ide felrakosgatom az eddig kijött Dragon Ball gameket
  • horvi93
    naezt jól megjelenítette megint-.-
    mind1 itt a direkt link a képhet:
    http://imagerz.com/QFdCWVQMBAc
  • horvi93
  • horvi93
    egyébként van egy kármű a dbo-ba amivel utazhatsz a területek között, egy űgymond "busz", asszem beis van linkelve oldalamon youtube galériába a vid, az első pár másodpercben látható a "jármű", egyébként szentem lesz repülés, de lehet csak ssj szinten lehet majd repülni-.-
  • dupla0
    én ezt az infot csak onnan vettem hogy minden video-ba a földön harcolnak
  • horvi93
    repülés nélkül nem dragon ball a dragon ball... egyébként minél több videót nézek annál jobban elmegy tőle a kedvem...
  • allock #2150
    túl sok mindent vártok a játéktól egyszerre :)
    majd ha siekres lesz a játék utánna pár patchel feltuningolhatják mint a wowban pl
  • Kennyssj
    skacok ez addig húzódik már,hogy kezd cseszett unalmas lenni,úgyhogy ajánlom hogy jó játékot csináljanak!
  • Kennyssj
    nee már!ez most tuti?ha ez így megy tovább...én már csak azt kívánom,hogy valahogy találkozhassak Kaitoval...
  • dupla0
    akkor a téma: nem lesz benne repülés
  • Kennyssj
    hát ha feldobsz vmi témát akkor írok:)
  • vegita24
    én csak lusta vagyok irni xD de én szeretném a dbo ha jo nagy lesz a terulet mint a wow ban vagy 2 nap kell hogy bejárd az egészet dx
  • horvi93
    nah, mivan itt hogy senki nemír?:D
  • zritya
  • aron666
    angyal2232... Nem akarsz innen elmenni??? -.-" Menjé' Champions Online (vmi a xar) fórumra és ott add el az accoudat
  • angyal2232
    Eladnám champions online accountomat október 16.áig tart az 1hónap free. van rajta egy 24es darkness builtos karakter és sok sok alt! Irányár 4ezer forint dobozt is tudok hozzá adni cd-vel ha esetleg B.A.Z megyében laksz, vagy ha meszebb postai utánvétellel elküldöm(vevő állja) érdeklődni: [email protected] e-mail(ez nem msn nevegyél fel, ha látom hogy érdekel a válasz e-mailhez hozzácsatoolom az msn címem is) lehet!
  • horvi93
    találtam 3 új videót a DBO-ról
    mektekinthetitek őket a www.dragonballonline.fw.hu weboldal youtube galéria menüpont alatt (az első sorban lévő 3 videóról van szó)
  • angyal2232
    ebből megtudtam a pluginokról pár dolgot, de arról semmi h hogy inditsam el az isot amit letöltöttem :D
  • Kennyssj
    nah ezt még berakom...akit érdekel itt megtalálható a dragonball első 13 része közül néhány magyar http://dumet.bplaced.net/page.php?20
  • Kennyssj
    http://emulator.atw.hu/forum/viewtopic.php?t=25 itt egy ilyen fórum,ha még nem találtál volna;)
  • angyal2232
    nemtalálom a pcxs2 emus topicot^>
  • offkorzreg
    van topikja annak is,próbáld ott hello
  • angyal2232
    letöltöttem a tenkaichi 3at! és a pcsx2 ps2 emulátort! nekem sosem volt sose semmien konzolom, csak pc-m és én az ilyen dolgokhoz nagyon buta vagyok! szóval ha valaki tudna esetleg segíteni hogy hogyan tudom beüzemelni a játékot az vegyen fel msn-re vagy írja le ide részletesen mit hogy! az msn cím: [email protected] előre is köszönöm! üdv:)
  • aron666
    NET Framework fent van a gépeden? Ha fent van akkor nem tudok semmit se segíteni :S
  • angyal2232
    énis angolos vagyok:S
  • horvi93
    googleba beirod h ibzwin.exe irnak róla német fórumokba, csak hát lévén, hogy angolt tanulok nemigen értem mit:D
  • angyal2232
    lbzwin.exe
    A(z) lbzwin.exe hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük.
    Az adatok, melyekkel éppen dolgozott, valószinüleg elvesztek.
    Tájékoztassa a microsoftot a problémáról.
    a hibajelentés elküldésével segítheti munkánkat a jelentésben közölt adatokat bizalmasan és név nélkül kezeljük
  • horvi93
    fényképezd le vagy írd le pontosan hogy mi az üzenet, akkor talán megtudom mondani hogy mi a probléma
  • angyal2232
    annyi kérdésem lenne hogy letöltöttem a lemming ball z-t de ilyen 3-4 percenként errorozik, az lbzizéhozé hibát észlelt ezért leállt. Ötlet?
  • aron666
    AF azt az internetről tudod leszedni. MErt nem jelent meg hivatalosan, csak egy jo Budokai 3 átdolgozás :D