Dragon Ball Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én leszedtem, feltelepítettem, csak kellene egy acc xD
vagy vmi ha tud 1 sima accot csinálni nekem azt megköszönném
vagy vmi ha tud 1 sima accot csinálni nekem azt megköszönném
nekem levan töltve és fel is van telepitve. De accountom nincs. :S
http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"
na akkor én is elkezdem szedni http://full.dbo.cdn.netmarble.net/dbo/Download/CJI_Kor_Release/FullVer/NetmarbleDBOSetup.exe ezen a linken aztán majd lesz valami
nem jött semmi de ha kell akk dobom vkinek a jelszavam meg a felhasználónevem akinek le van szedve
az Emailre jon vissza azonositó de ha azt nem csinálja meg akkor a reginéll se engedi tovább xD
Én az invitelnél vagyok.. sokan azért nemtudtak más koreai mmoval játszani mert tmobilosok..nemjött be a start gomb meg ilyenek..
akkor kb egész magyarország le van tiltva
minden szolgáltatónak szinte köze van a t-mobilhoz
minden szolgáltatónak szinte köze van a t-mobilhoz
#hhwnd
Ezt énis tudom..
De én úgytudom hogy csak a T-mobilosok nemtudják kipróbálni mert levannak tiltva a t-mobilos ip-k
De én úgytudom hogy csak a T-mobilosok nemtudják kipróbálni mert levannak tiltva a t-mobilos ip-k
ez csak tipp
azt se tudom megy e már a teszt
amúgyis ez csak béta, nem a végleges
megnézik a fanoknak mennyire jön be és ha van hiba, vagy jó ötlet módosítanak
azt se tudom megy e már a teszt
amúgyis ez csak béta, nem a végleges
megnézik a fanoknak mennyire jön be és ha van hiba, vagy jó ötlet módosítanak
#hhwnd
meg szeretném nézni milyen a játék😄 és rakok fel képeket is😄
lécci lécci lécci
lécci lécci lécci
lécci mond már meg!😄xD
Elvileg Iexplorert kell használni, és ott át kell állítani a beállításoknál, hogy koreában laksz és akk elvileg jó. Csak én nem bírtam beírni az emailemet explorerben, firefoxban meg ugye nem jó, mert ott kiszûri, h nem koreai vagy -.-" (ha vistád van, akkor vezérlõpultban be lehet állítani alapból, hogy koreai vagy, így ott nem kell tökölni ezzel)
nem sikerült regeleni az utólsó lépésnél valami baja volt!:S
letöltöttem én is!😛 már csak acc kell😄
csak 1 tesztelõs acc kellene xD
egy belépõs 😄
egy belépõs 😄
Én is szívesen elfogadnék egy accot, de tudom,h nem így megy 😄 Remélem,h vhogy össze lehet majd hozni egyszerûbben is vmikor ( minél hamarabb xD )😄
esetlek tojas0 ha sikerült neked regizni, nekem is tudnál csinálni 1et? ^^
tojas0 neked sikerült a regizés?
kül angolok felteszik hamarosan 😊
kül angolok felteszik hamarosan 😊
nem teszed fel a gamet valahova, hogy hamar le tudjuk szedni 😄
lejött 😄 csak ahoz h elindítsam kell 1 acc :S de az mind1 milyen acc xD
na lejött a game aron666?
Én kérek elnézést,h bûn kérdezni, de lentebb írtam,h olvastam a fórumot, csak még is inkább rákérdeztem, mert biztos ami biztos.
Azon a linken érhetõ el a kliens letöltés amit belinkeltél?
örülök ha egyátalán elfog indulni 😄
Csak azért szedem le most
Csak azért szedem le most
És tudsz is majd játszani vagy örülsz,h megvan és ennyi? 😄
8 perc és lent van a játék! xD
kül lehet h jó a full játékhoz is de nemmondok semmit xD
Sziasztok!
Már elég rég olvasom ezt a fórumot és gondoltam csak hozzászólok már vmit, mert nehogy kimaradjak már a beszélgetésbõl 😄
Ha lesz regelés az OBT-re illetve kliens az gondolom be lesz majd linkelve ide 😛
Már elég rég olvasom ezt a fórumot és gondoltam csak hozzászólok már vmit, mert nehogy kimaradjak már a beszélgetésbõl 😄
Ha lesz regelés az OBT-re illetve kliens az gondolom be lesz majd linkelve ide 😛
nem CBT-t mondtam xD hanem OBT-t vagyis Open Beta Test
szóval azzal tudsz majd játszani 😄
szóval azzal tudsz majd játszani 😄
oks akk nem szedem le😄
sztem az OBThez jó 😊
csá all😊 ez a cliens kell majd a rendes gamehez majd? amire lehet majd regelni mikor megnyit agame? mert akk leszedem😊
pl: 枺찴죦 xD
vmi 変 beteszek oszt csá 😄 xD csk ne hogy az legyen a jelentése hogy fasz vagy bazdmeg xD vagy vaalammi xD
Én már tervezgetem a fejemben a karakterem😄
És lehetõleg koreai nevet csináljatok és ne Son-Gotenks meg ilyeneket...
És lehetõleg koreai nevet csináljatok és ne Son-Gotenks meg ilyeneket...
nem fognak szólni hidd el 😄 vagy ha szólnak akkor sincs bann
de a legjobb ha csak egymás közt beszélünk itt nemtom mi lesz wishper? vagy valami de az tuti hogy ilyen formában kellene beszélgetni majd 😄
de a legjobb ha csak egymás közt beszélünk itt nemtom mi lesz wishper? vagy valami de az tuti hogy ilyen formában kellene beszélgetni majd 😄
és az nem csalás hogy koreában 15%-al jobban lehet fejlõdni mint EU-USA clientekben? Jó..ugyan ingyenes a koreai de mára a biztonság érdekében hogy nelegyen ott más mint koreai telefonos,faxos vagy más igazolás révén lehet regisztrálni..És szokták jelenteni a koreaiak hogy ez nem koreai<#vigyor2>#vigyor2><#phone>#phone>
Bár mint Koreai sro-ba már mind1 hogy koreai vagy majd késõbb ottis kiszûrnek másokat <#duhos2>#duhos2>
Bár mint Koreai sro-ba már mind1 hogy koreai vagy majd késõbb ottis kiszûrnek másokat <#duhos2>#duhos2>
Ha koreai nem fizetõs akkor az angol is ingyenes lesz...
mert simán beperelheti a koreai az angolokat akkor...
mert simán beperelheti a koreai az angolokat akkor...