3449
-
horvi93 #2206 nemhiszem hogy erősebb lenne mint akár a ssj vagy a majin:D csak egyszerűen ő nem "sárga" lesz és nemalakul át "kö**ög" majinná, hanem megnő:D egyébként szerintem a szupernamek az a sorozatba nemis ezvoltXD ezt a teknikát anno piccolo használta goku ellen a dragon ball final battle-ben, szuper namek a fireze=vagy nemtom hogyirják, magyarul dermesztő) saga-ban volt, és mikor szupernamek lett olyan aurája volt mint az ssj-knek... -
vegita24 #2205 hát ez csalás a namek meg no lesz vagy 400 Méter magas az tők kőnyen őldőkől az simán fejlodok nem fer ez xD -
horvi93 #2204 bocs ha úgy jött le mintha szidnám az oldaladat, nem ez volt a célom! -
horvi93 #2203 1 vagy 2 moderátort/társszerkesztőt keresek az oldalamra. E107-ben való jártasság előny. Jelentkezni privátban lehet! -
speed911 #2202 aha értem. hát nekem mind1. nekem igy tetszik és kész. sima fehér betűk jobbak lennének? nem mondtam hogy profi grafikus vagyok a gombokat tényleg én csináltam és ezt sikerült összehozni.. és nem azért csináltam az oldalt hogy szapulják hanem hogy esetleg tájékozódni tudjanak az emberek a legújabb infókról, videókról stb.. -
Itt benne van még a namek és a majin boo átfejlődés:D -
aron66 #2200 akkor betudod linkelni hogy honnan van?
Fontos lenne... nagyon... mert ez a kép nekem már 1 hónapja kint van
-
#2199 /OFF
Sztem a html-el nincs olyan gecire sok meló... Egy cms rendszerrel sokkal többet kell szopni ahoz, hogy nézzen is ki valahogy mint egy html-el, szal így arra sincs mentséged, hogy mért olyan puritán az oldalad(nem beszélve a gombjaidról, ahol a szöveg összevissza el van nyújtva, ami a tipográfiában főben járó bűn, azaz ha ezt egy weblapra kimered rakni, azzal kurvára lejáratod magad mint "grafikában jártas ember"...+beszélhetnék még a színekről stb, de ne szaporítsuk a szót)... Nem megsértődni kéne, hanem megpróbálni összehozni valami jobbat ahelyett, hogy itt vered a melled, hogy mennyi munkát fektettél bele... cms-5perc? html-15perc??
ON/
-
zritya #2198 Kicsit ideje múlt, (gyerekes), kicsit fogalmaz finomabban. -
speed911 #2197 hát szerintem nem én kezdtem a fikázást már megbocsáss és nem szóltam érte.. amúgy meg nem fikázásnak szántam hanem azt hogy egy php fusiont kb 5 perc feltelepíteni míg egy html-es oldallal kicsit több meló van.. én erre céloztam. hát nemtudom hogy a te képed-e mert tényleg ugyan az de én nem tőled szedtem amúgy..
mit értesz a fogalmazásom alatt? -
zritya #2196 hát ba** te tudsz valamit , jó oké html de szerintem nem kell a másét le fikázni mert tiéd se valami pro, én is html eztem, kb 10-15perc össze rakni mert ez alap kódolás (pl:edit pluszban) mert szerintem nem jegyzet tömbbe írogatod,és a fogalmazásod a durva :D .
-
aron66 #2195 nekem mind1 hogy mit mondasz... az akor is az én képem...
itt az oldal cím is -.-
http://dbmmo.gportal.hu/
-
speed911 #2194 nembaj hogy nem tetszik a lényeg hogy nekem igen.. amúgy az én oldalam full html-en alapul szóval mindent én csináltam rajta míg horvi93 egy portálrendszert telepített. a kinézetéből php fusionra saccolok.. -
vegita24 #2193 Horvi a király meg aron de aron nem frisit XD -
vegita24 #2192 hát speed naon elbaszot oldalad van már bocs :D -
speed911 #2191 ha érdekel akkor azt a képet egy külföldi képmegosztó oldalról szedtem le és nem a te oldaladról. aztse tudom mi az oldalad címe.. amúgy meg gamekapcson fentvan hogy japánban már megjelent csak nemtudom belinkelni ide...(csak 30 napos reg után linkelhetek) de kicsit körülkéne nézned szerintem.
horvi93: nembaj de az nem az én oldalam.. amúgy meg grat a tiédhez.. -
horvi93 #2190 speed911 már van magyar dbo fanwebsite
www.dragonballonline.fw.hu
ide is lehet híreket beküldeni, van youtube galéria, fróum stb... -
aron66 #2189 és ne hazudj...
NEM jelent meg! MAjd csak Decemer körül jön az OBT!! -
aron66 #2188 FEJLÉCEMET* -
aron66 #2187 ÚÚÚÚÚ!! MSOT FELBASZTAD AZ IDEGEIMET!!!!
EL LOPTAD A FEJLÉVEMET TE KÖCSÖG GECI!!!!!!
AZONNAL LE VESZED TE CSIRA!! -.-"
És csak mondom... Nem japán... hanem Korea te igen hülye -
speed911 #2186 hali. nagyon király remélem hamar megjelenik.. ha infó kell a játékról stb.. akkor lesd meg: http://dbo.try.hu vagy ha küldenél be infókat akkor a [email protected] e-mailre várom leveleiteket. köszi -
#2185 mint ha ezek gmek lennének -
horvi93 #2184 na ismét üzemel a weboldalam;) elnézést a hibákért csak kedves fw.hu beszart:D -
Bullitt #2183 A padlón fekszek a röhögéstől. Nincs csillagharcos, de az emberek SSJ-be változnak.. XD
-
dupla0 #2182 23:15 -
horvi93 #2181 nincs tv-m anyámék meg azt a b*zi helyszínelőket fogják nézniXD majd remélem lelehet tölteni vhonnan:D am asszem rtl-nek az oldalán mostmár visszanézhetők az adások:D vmi rtlmost.hu vagy mi:D -
vegita24 #2180 Mindenki kedd este ragadjon a TV elé :D -
Kennyssj #2179 valamikor 23:00 körül lesz -
Kennyssj #2178 hé holnap,azaz kedd este az RTL-en a XXI.sz-ban Dragonballról,és más animékről lesz szó! -
Kennyssj #2177 én éreztem,hogy valaki hiányzik:D -
horvi93 #2176 üdvözlünk ismét köreinkben:D -
vegita24 #2175 végre van új netem vissza tértem gyerekek :D -
Kennyssj #2174 ok kösz az infót:D -
#2173 Az amerikai még bőven messze van még nagyon arébb van.. -
dupla0 #2172 nem koreaival akarunk hanem amerikaival amint megjelent, a koreait csak kipróbálni hogy milyen a game -
#2171 koreaival akartok játszani? akkor elszomoritok mindenkit mert nemfogtok:D -
horvi93 #2170 a bid for power ha jól emlékszem egy quake 3 mod, egyébként nemtudom milyen;) még nemvolt hozzá szerencsém;) -
Kennyssj #2169 "lehetne már vmi otb:D" vagy játék!!!!:D szintén nem a fórum témája(sorry) de most leszedtem vmi Bid For Power című DB játékot. ez jó? -
horvi93 #2168 off:
486ot nemkell bemutatni nekem:D vannak róla nekem is emlékeimXD
on:
lehetne már vmi obt:D -
#2167 Mire akartok regizni ha nemis tudtok?:D