3449
-
Kennyssj #1966 horvi93,ha egyáltalán ránézel mostanában a fórumra azt üzenném,hogyha még mindig kiváncsi vagy hogy hol lehet minden moviet letölteni,találtam egy naon jó helyet ahol kiváló minőségben van fenn.ha akarod dobok egy linket,de persze mindenkinek ha kell. -
Kennyssj #1965 aron666 kösz az információt:D de ti soha nem adjátok fel?:)(mondjuk nem baj) -
#1964 ha találsz jót akkor adhatsz -
aron666 #1963 fox semmit nem érnek azok a kssn-ek :D
mert 19+ az egész
nekem 14- kell xD
dew felnött KSSN-nek jók :P -
Ludwig1987 #1962 Egy pici off.
Írtátok,h Aionhoz van már tört szeró, egy linket tudnátok küldeni, mert még nem jön ki a DBO jó lenne vmivel elütni az időt. -
#1961 nekem aztmondták new yorkiak:S
http://dbmmo.com/Forum/official_discussion_threads/2046-real_kssn_list.html de itt is vannak igazi kssnek -
aron666 #1960 nero és jeraf-nak van igazi KSSNjük :S azért megy nekik
de már vége a CBTnek. nem? -
#1959 Nemsikerült..
nero_jinous-t vagy jafet kéne megkérni hogy segitsenek regelni.. de én megvárom obt hátha müködni fog vagy japán dbot ami ingyenes lesz és ott nemkő kssn meg ilyenek -
aron666 #1958 nemtom :D de digimonban az a jó hogy vissza is alakulnak. Pokemonban meg úgy maradnak... és a pokemonban max 2x alakul át 1 pokemon :S
szóval.. Digimon Masters 4ever!
www.digimonmaster.com -
Kennyssj #1957 a dragonball sztem úgyis ütni fog mindent!:D a digimon nem egy pokemon koppintás?:) -
aron666 #1956 FoxPal sikerült regizni? :D -
#1955 sztori?
olyan nincsen csak csinálod a küldiket én így tudom
de mostmár no OFF -
vegita24 #1954 az angol verzio is ngyon hamar itt lesz :Dpár hónap késésel egyébként az aion meg a digimon az si naon klafa mmo lett meg éri ki probálni -
Kennyssj #1953 cool:D sztorilag megteszi? mer nekem az is gyengének tűnik. annyi jó az egészbe hogy a címbe benne van a "fusion":D XD -
#1952 Amúgy elég gyenge lett a játék :D
Csak ölsz pár szörnyet meg ide oda kell menned nemlehet pvp-zni és a bossok is csak odamegy 4 gyerek és leszedi..
Nekem azért tetszett mert úgy alapjában a mesebeli szereplőket jól csinálták meg:D -
Kennyssj #1951 neemár:D és jó?
-
#1950 Ez már régi :) én tesztelő voltam benne :D -
Kennyssj #1949 tiszta lol az egész:Dén majd puszedlivel leszekXD -
Kennyssj #1948 http://www.youtube.com/watch?v=-WkmrH0_jYU na most a jó:D -
Kennyssj #1947 jajj valamit elírtam,sorry.midjárt...
-
Kennyssj #1946 itt a trailer: www.youtube.com/wath?v=WkmrHO_jYU -
aron666 #1945 ? o.o adjál pls 1 occicial site linket -
Kennyssj #1944 és cartoon network online-nal játszottatok már?:D -
aron666 #1943 Itt is elküldöm neked xD
Nézd meg a leveleid
benne lesz egy új felnött kssn is :D -
#1942 most megint küld el a gyerek kssnt:D -
#1941 biztos rajta vannak már:P
aron666 gyere gyors vissza msn re
-
#1940 digimon jáj
pokémon nem lesz? -
aron666 #1939 Digimon Master az meg Októberben nyílik meg :D xD -
Kennyssj #1938 én se értem mért erőltetitek,tuti lesz törtszeró hamarosan,azt nyomjuk:D aki regisztrált annak grat.amúgy a koreaiak azt ígérték hogy fizetős lesz,szal az angol is szerintem,úgyhogy angolon csak a módosabbak nyomják... én nem leszek köztük:(Foxpal,te ismersz olyat aki játszik? -
aron666 #1937 OBT nél lesz már :D
-
Super Vegito #1936 na látod szerintem kijönn a full game aztán 1-2 héten belül már lesz pár tört szerver -
#1935 AION is most jött ki nemrég aztán már meg van az első tört szerver :P -
Super Vegito #1934 Szerintem hagyuk ezt igaza van songokuhunak hogy nem fog sikerülni ez a regisztráció szinte lehetetlen várjunk még egy picit amíg kijönn a teljes game aztán pedig biztos ahogy kijöt jönnek a tört szerverek ott majd regizünk és majd azt kockuljuk szerintem hagyuk ezt. -
#1933 ki? :)
az angol is idegen nyelv nekem de jobban boldogulok az olvasható betűkkel mint a kriszkrasszal
na meg talán kitalálod hogy melyik szörnyet kell leölnöd, de aztán hogyan tovább ha egy olyan questhez érsz ahol választanod kell valamit, kitudja hogy mit lehet egyáltalán, hiszen azt sem érted amit kérdez :P -
#1932 jó de nekem az mondta akinek van accja és játszik -
#1931 nem kell beszarni lesznek törtszerverek, csak előbb meg kell várni míg kijön a teljes játék -
#1930 nem a dumára gondoltam kontrétan hanem ea questekre
-
aron666 #1929 alap hogy ha gyerek accot csinálsz nem kell semmmi ilyet választani... ott csak regelsz és kész :D azért várja mindenki at OBT-t :D :P -
songokuhun #1928 ezt ugyse tudjuk megcsinalni:S -
songokuhun #1927 én majd az angolon fogok gamelni ha fizetös akk fizetek:D