Dragon Ball Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja, amúgy ezt honnan veszitek, hogy lesz GT animaxon? Megnéztem az oldalát, de nem találtam errõl semmit.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
http://www.youtube.com/watch?v=_HF1J6-tAJY
www.dragonballonline.try.hu www.soulsociety.aninet.eu intel i5 750 2,67GHz, ATI 5850HD 1GB, 4GB DDR3
ezért az opening is francia
Csak a dal az ami itthon volt, a videó az, amit te linkeltél😊
A Német intrót én is bírtam, amikor rtl2-n néztem, sõt jobban is tetszik mint a francia😊
Igen, jól emlékszel, volt olyan skill, nem is kevés. A legtöbb szinte olyan volt, pl az újraélesztés is, ami kb 10-15 mp-ig tartott. Az volt talán a leghosszabb, amit végig kellett várni.
http://www.youtube.com/watch?v=ZHniV-VmU4E&feature=related
Bár kiskoromban nem értettem mit mond mondom biztos ilyen a japán nyelv 😊.De nekem akkoriban ez nagyon tetszett.(a német szöveg ott van a kommentekbe,beírod fordítóba megtalálod minek fordították le a németek,csak a Napököl dologra utalok ezzel 😄.)
Japánoknál is az a jó hogy egy férfi színész el tudja játszani szinte az össze nõi szereplõ hangját,ha kicsit megemeli a hangját.Végül is olyan egyformák.
Hát a skilles ka-me-ha-me-s ordítós támadásra kíváncsi leszek.Az említette mmorpg-ben(wow),ban is azt hiszem volt olyan támadás,aminél ha nem mentvégig a csík és ott lesebeztek,akkor cseszhetted az egészet.Itt meg mire elordítja,a titkos varázsmondatod addig hatszor szétvernek 😄
de utánna szartam rá, néztem német rtlen néhány részt mikor betiltották itt 😄
#hhwnd
www.dragonballonline.try.hu www.soulsociety.aninet.eu intel i5 750 2,67GHz, ATI 5850HD 1GB, 4GB DDR3
Errõl jut eszembe egy hiba, ami annyira idegesítõ volt, hogy el kell mondjam 😄 biztos már többen észrevettétek. A magyar szinkronos részek közül abban, amikor Goku harcol Cellel. Goku fönt a levegõben gyûjti az erejét, és elvileg ezt mondja: Ka-me, aztán kicsit késõbb: ha-me, aztán Cell elé teleportál, és HAAAA! Na, ezt magyarul ugy fordították le, hogy elõször azt mondja: Napököl! (lol), aztán kicist késõbb megint: Napököl!, aztán Cell elé teleportál és bumm. Majdnem leestem a székrõl amikor hallotta, hogy így fordították le. Ráadásul kb 5 technikát így fordítottak le, hogy Napököl. Csak annyit mondhatok, hogy eléggé gyenge volt a szinkronozás 10-12 évvel ezelõtt.
Csak azért mondtam amúgy ezt a pénzes újraéledõst, mert már láttam ilyet. De ez is jó megoldás lenne szerintem.
songokuhun szerintem nem lesz túl sok skill, mert amiket láttam képeket azokon nem volt sok max 8-9, de remélem több lesz, minden kasztnak egyedi.
jaja legalább igy mi😊 am a koreait én is kiprobálom mig nem lesz angol addig jó lesz vele nyomni😊
Amúgy allock nem biztos, hogy birsz majd
1ébként nekem wow-ban volt a legdurvább nevem: blood elf csaj palám volt, és az volt a neve, hogy Fiúvagyok xD Szóval lehet, hogy itt is az lesz, ha le nem nyúlja valaki xD
Jah, songokuhun az jó lenne, ha az egész fórum együtt fejlõdne, és oltanánk mindenkit 😄 egybõl lenne vagy 50 ember a Friend listámban xD
Jah, allock akkor majd veszek tõled egy jó kis radart, ha birsz csinálni 😄 (Vagy viszek anyagot és ingyen csinálsz nekem 😄 )