Dragon Ball Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hogy a hivatalos fórumot idézzem "az nem ssj volt, hanem egy szõke ember", vmi ilyesmit irtak csak angolul😄

www.dragonballonline.try.hu www.soulsociety.aninet.eu intel i5 750 2,67GHz, ATI 5850HD 1GB, 4GB DDR3

Talaltam egy vidit amibe a commentekbe is azt irtak h lehet h lesznek Saiyonok
a vidi:http://www.youtube.com/watch?v=zfnS4v_2sBI&feature=related

Nézzétek meg mutat benen saiynt!!
szerintem naruto jobb animxon kicsit beszélnek benne csunyán ezért rohadtul tetszikXD
akkor senki ne katincson ra xD nah tátjátok montam én hogy lesz a GT animaxon 😄
Pls katt rá xD
És az új hír annyi hogy lesz design váltás vagy újítás nemtom xD az eggyik 😊
Hehe, majdnem rákattoltam 😊
Amúgy DBMMO.com fórumában van egy új hír, de nem hinné hogy szorosan kapcsolódik (az én angol tudásommal nem bírtam konkrétan lefordítani, de akit érdekel: http://www.dbmmo.com/Forum/index.php )

DBO novemberben jön ki..
hogy fejleszd a digimonom 😄
most mért raktál be ide egy (ha jól veszem ki) digimonneveldés linket?-.-

www.dragonballonline.try.hu www.soulsociety.aninet.eu intel i5 750 2,67GHz, ATI 5850HD 1GB, 4GB DDR3

http://www.digimonstrikeforce.myadopts.com/levelup.php?id=12
KiruHoshino
Az angol szinkronból kösz inkább nemkérek. Elöveszem a dvd-jét és inkább ott nézzem feliratosan.

http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"

hát én reménykedek benne h szinkronos lesz. lehet hogy ugy gondolják hogy ugyis csak 64 részes és ezért nem szinkronizálnak vagy lehet h pont ezért lesz szinkron mert ugyis csak 64 részes.<#smile><#vigyor3>
szerintem elég könnyen elképzelhetõ hogy az animax majd leadja ezt angol szinkronnal, magyar felirattalXD volt már rá példa h nem1 animét inkább feliratoztak mint hogy leszinkronizálják😄

KiruHoshino
Én Narutott inkább eredeti szinkronban nézzem. (Japán)

http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"

Én narutot máshogyan nem láttam, animaxen láttam elõször, úgyhogy nekem semmi bajom vele 😊

KiruHoshino
Ha szinkronos lesz akkor remélem nem cseszik el úgy mint a narutott.

offkorzreg
na ezt nézni kell akkor😊

Ja, hogy MONDO-ban volt, ezért nem láttam én sehol ^^ thx

KiruHoshino

Itt van újra a kép. Sajna az elõzõ tárhelyrõl már törölve lett.

KiruHoshino

Szeptember 1.-én lesz állítólag. Türelem. 😄

ajaj, 200gyerek? nah ha adnak segéjt a game-ben akkor arra már biztos kapsz elég sokatXD

Így a DB-nézésre visszakanyarodva: nah, honnan szedtétek, hogy lesz GT animaxon? Mert ha lesz, akkor kibírom azt a pár hónapot a DBO-ig 😄

És szerintetek lehet majd házat venni gémben? Mert ha már házba vonulnak be, akkor kéne legyen, megha családok lesznek, akkor úgy teljes az egész 😛

KiruHoshino
Hahaha. Bírom ahogy így eldumálgattok a játékról. Én is nagyon várom már. De november már hamarosan itt van. Szóval türelem és addig nézzétek a DBZ-t (Full Szinkron) és a DB KAI-t (HUN FELIRAT) nálam.

www.animezone.hostei.com

ez gáz akkor vagy 200 gyerekem lesz XD wow ban is vagy 250 hazasagot csinaltam xD
de habár a képek alapján több karink is lehet szóval szerintem majd a kicsivel meg a felnõttel is gamolni kell szerintem😄
azt nem értem hogy az ok hogy megszületik a fiúnk de de dededededeXD hisz körülbelü olyan felnõtt korunkba születik meg a gyerek ugye nem amikor vén szarok vagyunk de akor ugye még nem hal meg a kari szóval addig a gyerekel mi lesz ?azzal is gamolni kell vagy mi?Mert még hisz a felnõt karink még él😄 de a kicsi meg már megszületet na akkor it mi legyen?😄
Mert az elég nagy marhaség lenne hogy 70 évesen ekzdünk sexelni és ha megszületik a gyerek akkor halunk meg az meg hülyeség.Szóval alaposan át kell gondolni ezt a születési szarságot😄
na várjunk csak fiúk itt valami nem koser
Erre én is kiváncsi vok hogy hogy csinálják meg a gyerek csinálást én szerintem meg ûgy lesz hogy fel szetsz valami bigét ugye éltek egy kicsiit vagy nem tom aztán már olyan kapcsolatba vagytok hogy mehet a sex szeirntme nem mutatnak semmit csak bevonultok a házba és akkor egy kis idõvel késõbb kijön a karid egy gyerekel és még szerintem a gyerek csinálás közben lehet választani hogy fiu vagy lány
Szinte biztos, hogy lesz törtszeró, én abban reménykedem, hogy lesz egy viszonylag stabil, lagmentes magyar tört szerver.

jah, szerintem nem lesz ilyen bot, 😄 hanem csak egyszercsak hopp, ott egy gyerek az inventoriban xD Meg asszem a játéksosok egymással fognak majd párosodni, így közös gyerek lesz, azt nem tudom hogy lesz megoldva, hogy csak az egyik tudjon vele menni.
Meg az jó lenne, ha a gyereked a szintedet nem is, de az erõd nagy részét, meg a cuccaidat örökölné.

gyerekcsinálás?😄 hm, szrintem olyan lesz mint a trade néhány gammába😄 rákattolsz a másik karira menu/make children vagy nemtomXD és ha elfogadja akkor beugrotok a legközelebbi bokorba és csak annyit látsz hogy mozog a bokorXD

MadeInHell
Ez jó ötlet ez a son megoldás, így márt nekem is tetszik a dolog.Nomeg valaki említette hogy a szintedet megörökli a fiad remélem ez így is lesz. haha meg kiváncsi leszek a gyerekcsinálás részére hogy oldják meg.Lehet lesz olyan mob akit meg kell dugni <#crazya>.Remélem tényleg lesz tört szeró és ugyan olyan mint a rendes csak nem fizetõs.Meg érdekelne milyen kívánságokat lehet kérni a kristálygömbökkel.

TAO BoT Warr

jah jol hangzik
Vagy lehet, hogy a fiad/lányod neve mellett ott lesz, hogy pl: Son Gohan, Son Goku's Son/Daughter. Lehet h igy lesz megoldva, h tudják a többiek h kinek a fia/lánya vagy.

Szerintem buli ez az újászületés meg figyu ha mindenkivel össze ismerkedtél és ha közel vagy már a halálodhoz akkor hirdesed hogy hamarosan kipusztulok és ez lesz az uj nevem és akor igy ismerni is fognak téged.D ennnyi😄XD
igen ez igaz tenyleg hat te vagy a toplista 1 verhetetlen vagy meg stb az hirtelen meghalsz az le essel 567 hejre és noob vagy az tényleg gáz
Én legutoljára a Sid Meier's Piratesbe emlékszem ilyenre.Ott rendesen úgy volt hogy ha elmúltál 60-70 éves akkor megmondta a játék hogy kössek ki valahol ahol letelepedek öreg koromra.Én meg elsõre nem rohanva gyûjtöm vagyonomat,keresem rokonaimat,ölöm a kalóz vezéreket egyszer meg csak vége a játéknak.Hát nagyon ünnep rontó tud lenni.Na persze következõ alkalomra már rohantam mint a hülye.Igaz több mindenre jutottam,de én nem szeretem ha nagyon siettetik a játékot.Nyugisan papókásan

én kiváncsi vagyok erre a halál dologra😉 még egy mmo-ban sem láttam hasonlót pedig már toltam prral😄(muonline, wow, lineage2, és most cabalonline-ozok😊)

nah most szeretnéd hogy meg lehessen halni, vagy ez így van rendjén, hogy nem

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

MadeInHell
Ez szar hogy jó voln meghalni. Nekem nem tetszene hogy 2 évig gamelek és sok mindenkivel megismerkettem sõt talán a nick em hírhett és 1x meghalok mert megöregettem és a fiamkén tovább nyomom xy02 ként.ha márt ennyire reálisak akarnak lenni azt ne az életkorral kezdjék hanem pl a repülés meg stb... mert fogadni mernék hogy DB hoz igen sok eltérés lesz.Nomeg 1 olyan mmo sincs ahol kihalsz mert öreg leszel. minden mmo szint föggõ és ez így is van rendjén.

TAO BoT Warr

szerintem tõk jo lenne ha meghalnál és a szuletet fiuvall kéne nyomni mint ha ujjá szuletnél
nemhiszem hogy lesznek csillagharcosok még a tört szerón se mivel ha alapból nincs benn a játékba akkor elég rendesen belekéne nyulni hogy legyen benne csillagharcos😉

az szar nem lenne életszerûbb ha örök élet lenne szerintem az lenne a legjobb hogy hátha a tört szervereken lesz csilagharcos min pl goku és azokkal tovább lehetne játszani mert a ugye a csilagharcosok tovább élnek de azzal is meghalunk egyszer csak nem olyan hamar mint a többi emberel
offkorzreg
búl?loál:-c

Drágon búúúl Zed! xD
MadeInHell
Én jobban örülnék ha a kristálygömbökkel lehetne örökké élni mert ez reálisabb, no meg ha a gyermekedet viszed tovább az megint nem igazán jó mert egy idõ után 58. nick névvel fogsz rohangálni. az még jobb volna ha a kristálygömbök elérhetõsége szint föggõ lenne, mert pl high lvl nél megérdemli az ember az örök életet mert tolta jó ideje a gamet.Dehát az megint nem jó mert 50000 kristálygömb lesz a játékba és mint tudjuk az nem tükrözi a játékot.De hülyeség találgatni majd meglátjuk.

TAO BoT Warr

vegita ki mondta? Mert én is láttam pár chatben hogy egy gyerek beírta, de én is akárhova beírhatnám, hogy: az rtlklub adni fogja ujra a dbz-t! jee!, ha látnék egy hivatalos hírt, vagy cikket egy normális oldalon, akkor oké. Ráadásul szoktam nézni az animaxot, és még utalást sem láttam a DBGT-re.

fizetõs lesz de majdnemhogy több mint 100% hogy lesz törtszerver😄 egyébként ugye mondták azt hogy házasságal küszöbölik ki a halált, nos én ez ugy tudom elképzelni hogy ha házas vagy akkor születnek gyerekeid és ha meghalsz akkor valameik gyerekkel folytatod aki olyan erõs lesz mikor elkezdessz vele játszani mint te magad halálod pillanatában😄 de majd meglátjuk milesz😉

MadeInHell
Az érdekesen hangzik hogy majd idõvel meg fog halni a karakterem.Hát nem tudom de szerintem ti se örülnétek neki ha 2 év gamelés után kiírná a játék hogy bocs meghaltál.Meg az mmok nak a lényege hogy nem lehet kijátszani!Azt kéne kitalálni hogy a 7 kristálygömbel lehet e örök életet kérni ha megvan.Ja és úgy hallottam fizetõs lesz,remélem rosszúl hallottam mert game ra nem költök pénzt.

TAO BoT Warr

Fúúú srácok teljesen beindultam itt a sok intró láttán.Akinek nagyon tetszik a japán hangos intró az linkelje már be legyen olyan kedves.Akinek meg kikötötték az animaxot(nekem hála istennek nem) az ne búsuljon mert még mindig van rengeteg rajongója a filmnek és valaki biztos felrakja majd netre.Én meg különben is akarok venni digitalizáló készüléket.Valami DVD combót és akkor úgy tudok tv-bõl fevenni és PC-re feltolni.Ne búsúlj valami majd lesz.Egyáltalán lesz-e az animaxon.Meg engem jobban érdekelne a DB elsõ 8-10 rész mert az jóformán senkinek sincs meg magyar szinkronnal 😞