Dragon Ball Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tupi9
nekem IE-nél is hibát ír ki... :S
pedig Nick name avaiable van :S
nekem IE-nél is hibát ír ki... :S
pedig Nick name avaiable van :S
Itt hiába kattolok rá, nem csinál semmit 😞(

Jah, ie-vel próbálom most, csak azzal meg az baj, h mikor be kell írni az e-mailt, és az ellenõrzõ kódot kéri, beírom, rákattolok, aztán bejön még1 ablak, és ha rákattintok a kék gombra, akk nem csinál semmit :S Így nem bírom beírni az emailemet. Akkor most megpróbálom, h fölrakom amit mondtál, akkor talán sikerül.
jah azt kihagytam h én nem állítottam semmit át koreaira és vistám van
piccolo próbáld firefox helyett ie-vel és amit telepíteni akar azt engedd neki, mert nekem így sikerült regelni 😄 bár azt kaptam h 1-2nap mire be tok jelentkezni...:S:@
Kihagytam 1 félmondatot 😄: ",amit én úgy birok játszani (...) hogy nem regelek sehova" sry javitottam 😄
Lehetséges, bár én olvastam angol fórumon, hogy Vistánál a vezérlõpultban át lehet állítani, ha meg nem Vistád van, akk vhogy IExplorerben...csak aztán az az érdekes, hogy nekem xpm van, és találtam olyan menüt vezérlõpultban, ahol át lehet állítani, és át is állítottam. (Bár lehet, h azért kell IExplorerben, mert az nem jó, ha xpn így állítod át...majd rákeresek Explorer menüpontjai között) Megpróbálom még1x, ha nemjön össze végleg tanácstalan leszek :S
Amúgy amit kill3r te linkeltél, az csak egy ilyen játékszerõség, bemutató, amit én úgy is birok játszani (és gondolom nem csak én 😛), az az oldal, ahova próbálunk regelni az télleg a bétához vezetõ út 😊
Amúgy amit kill3r te linkeltél, az csak egy ilyen játékszerõség, bemutató, amit én úgy is birok játszani (és gondolom nem csak én 😛), az az oldal, ahova próbálunk regelni az télleg a bétához vezetõ út 😊
huh,szerintem ez rohadt jót tett a fórumnak,újra van téma😄 erre már jó is volt,de hogy játszunk is a bétával az nem akar összejönni:S de a végén nyomatni fogjuk,én hiszek benne😄
a Dragonball örök!
DBO avatataros emberke :
az a baj hogy a géped nincs átrakva Koreaiba..
Ne kérdezd hogy kell mert én nem otm 😄 csak azért nem engedi a felh.nevedet(álítólag)
az a baj hogy a géped nincs átrakva Koreaiba..
Ne kérdezd hogy kell mert én nem otm 😄 csak azért nem engedi a felh.nevedet(álítólag)
hát ha senkinek nem sikerült akkor én is biztos senki vagyok 😄 mert érdekes modon de nekem sikerült
nem akarok okoskodni, de nemtudom hányszor láttál uj játék friss oldalát. mert kb ez a video számomra annyit bizonyit h 2 hete raktál fel az oldalt és két hete ilyen volt az oldal. Qviz kérdésékkel lehetet szorakoztatni magad. és kb 2 napja meg már máshogy néz ki és ugyan azon a linken nem az jön be. és megnyitoták a registrációt a betához. persz ha veszed a fáradságot és online forditot keressel akkor rájössz majd magatól is.
Gyerekek, ez a regisztráció nem is magához a játékhoz, bétához regelsz, hanem valami netes szarsághoz....
de ne legyen igazam , de ez a video ezt bizonyitja,
http://www.youtube.com/watch?v=l2nsEevfD70
de ne legyen igazam , de ez a video ezt bizonyitja,
http://www.youtube.com/watch?v=l2nsEevfD70
Nem kell kitalálni, mit akar, becopiztam wbforditásba, elmondom mit csinál:
beírok Nick-hez vmit, kiírja alá, hogy Nick rendben. Jó, tovább kitöltök midnent, és amikor rányomom, hogy OK, bejön a hibaüzenet, hogy Nicknév nemjó!! Bármit irok be, ami elfogadható, kiírja, hogy jó, aztán hibaüzenettel közli, hogy nemjó -.-' Lehet, hogy énis megvárom azt a pár hnapot egy kezelhetõbb verzsönig...
beírok Nick-hez vmit, kiírja alá, hogy Nick rendben. Jó, tovább kitöltök midnent, és amikor rányomom, hogy OK, bejön a hibaüzenet, hogy Nicknév nemjó!! Bármit irok be, ami elfogadható, kiírja, hogy jó, aztán hibaüzenettel közli, hogy nemjó -.-' Lehet, hogy énis megvárom azt a pár hnapot egy kezelhetõbb verzsönig...
Vkinek van ötlete miért jön be ez a hibaüzenet?: 

Na azt remélem, hogy nem lesz 😄 Jobblenne csak regelni leszedni és go szeróra 😄
én azt mondom ha nektek sikerül akkor majd valahogy megkéne szerválni hogy a fórum pár tagja kitudja próbálni a bétát akár egy publikus név jelszóval
amúgy ha kijön angol nyelven, akkor ugyanilyen hercehurca lesz kssnekkel? D:
amúgy ha kijön angol nyelven, akkor ugyanilyen hercehurca lesz kssnekkel? D:
#hhwnd
jah ez az Mealedre elgoldod egy infot erted az be kell irnod ha jol tom
És itt? :S mit kell id ebeirni? (Beírtam az emailem, aztán bejött ez...)

Thx megvan!
1 napra elmék de már 60 szor irt mindenki nos kicsit felrepültek az események vegita gyere fel msn re beszélni szeretnék veled ha fent vagy ha nem írj rám
nem az ossze set csak a 4
4 kort pipald ki és a kockat is ls narancs sarga
jah blade mar irjmar ra mert nem találak scak anyit hogy cs még ha nem vagyok bejelent kezve akkor is xD
Na, megpróbáltam a lenti oldalon 1 KSSN-t, és asszem bejött 😄 Itt vajon mit kell csinálni? 😄 : 

de igy jobban nekem már nem is kell segitcseg mert tudok mindet XD
Egyébként itt van elvileg pár KSSN, próbálgassátok 😄 (Hátha összejön...)
Hát Cortez, te teljesen kész vagy 😄 Amúgy énis megpróbáltam regelni, KSSN-t találtam, és megpróbáltam keresni hozzá nevet is, az már nem jött össze xD (vki belinkelt lejjebb 1 videót, amiben be van mutatva, de alig bírtam kinézni mit csinál -.-') Reméljük azért vmi hacker programozó összedob nekünk 1 programot, amivel 1szerûbben is lehet regelni 😄
én már nem fogok tundi ezen a gpen regizni mert le bannoltak az IP mert tul sok szor probaltam regizni -.- de vagy att meek a masik gépre xD
Húúú teljesen izgatott lettem a legutóbbi bejegyzések olvasása után.Fürdés közben ordibáltam hogy KAKAROTTO anyámék el se tudták képzelni mi bajom van.De mondtam nekik hogy hamarosan indul a DBO Bétája és van esély bejutni 😄.Ezzel rám is csapták az ajtót.
Vegita24 téged meg felvettelek msn-re úgyhogy majd amit kapsz infókat Blade-tõl azokat módodban áll továbbítani nekem meg legalább egy jót el is dumcsizunk.
Egy valamit nem értek,illetve értek csak meghökkentõnek találom.Ha jól értelemezem,akkor neten meg kell keresni valami koreai gyereket meg a faterját hogy majd az õ nevükre regizek és majd az õ nevükön lépek be a játékba.Most ez tényleg komoly?Kell az õ azonosítója a való életbõl hogy én játszani tudjak a játékkal,mert ilyen genyók hogy csak a koreaiak játszhatnak elõször a játékkal?Csak aztán nehogy az legyen hogy a koreai hatóságok azt gyanítják,hogy azért keresünk fiatal 15-16 éves gyerekeket mongóliából mert valami pedofil hajlamaink vannak.Aztán ránk küldik(a topik olvasói) a KGB,Interpol,Europol meg a helyi polgárõrség embereit,miközben én békésen ásom fel a kertet és azt hiszik hogy a gyerekek megerõszakolt és megcsonkított holttesteit majd elrejtem a földbe mint valami ganét 😊.
Akkor tényleg ez az ábra,hogy a regi valami elképesztõen körülményes eljárás és ha valakinek tényleg sikerül regizni akkor még meg kell várnia a béta indításának hivatalos bejelentését és csak azután van mód a játékban való részvételre?
El kell gondolkodnom:tényleg kell nekem ez a macera?Vagy várjam meg amíg Európában is megjelenik a játék angol verziója és majd egy tört szerveren találkozhatok veletek mint kigyúrt röpködõ harcosokkal illetve más rajongóval?
Vegita24 téged meg felvettelek msn-re úgyhogy majd amit kapsz infókat Blade-tõl azokat módodban áll továbbítani nekem meg legalább egy jót el is dumcsizunk.
Egy valamit nem értek,illetve értek csak meghökkentõnek találom.Ha jól értelemezem,akkor neten meg kell keresni valami koreai gyereket meg a faterját hogy majd az õ nevükre regizek és majd az õ nevükön lépek be a játékba.Most ez tényleg komoly?Kell az õ azonosítója a való életbõl hogy én játszani tudjak a játékkal,mert ilyen genyók hogy csak a koreaiak játszhatnak elõször a játékkal?Csak aztán nehogy az legyen hogy a koreai hatóságok azt gyanítják,hogy azért keresünk fiatal 15-16 éves gyerekeket mongóliából mert valami pedofil hajlamaink vannak.Aztán ránk küldik(a topik olvasói) a KGB,Interpol,Europol meg a helyi polgárõrség embereit,miközben én békésen ásom fel a kertet és azt hiszik hogy a gyerekek megerõszakolt és megcsonkított holttesteit majd elrejtem a földbe mint valami ganét 😊.
Akkor tényleg ez az ábra,hogy a regi valami elképesztõen körülményes eljárás és ha valakinek tényleg sikerül regizni akkor még meg kell várnia a béta indításának hivatalos bejelentését és csak azután van mód a játékban való részvételre?
El kell gondolkodnom:tényleg kell nekem ez a macera?Vagy várjam meg amíg Európában is megjelenik a játék angol verziója és majd egy tört szerveren találkozhatok veletek mint kigyúrt röpködõ harcosokkal illetve más rajongóval?
😄 elég nagy fosdarab hogy nem képesek angolul megcsinálni -.-' jóval értelmesebb ötlet lenne... meg az angol verzióban ha elkezdenek beszélni ilyen koreai majomhangon hogy hadzsime akkor beszarok a röhögéstõl
Qrva annyát annak aki kitalálta a koreai nyelvet és a KSSN-t -.-
De mé??? nem? xD
De mé??? nem? xD
a client-et majd 16.-án lehet letölteni de ez a regizés nem akar ösze jöni 😄
látva a videókat bejött a tippünk😄 amikor tölti csórikám az erejét és elér egy szintet képes ilyen aurát huzni maga köré😮 szal lehet hogy az ssj-re is képes minden karakter, mivel lehet hogy erre az idõre már kihatlak a saiyanok, de minden emberben megtalálható egy kis rész belõlük😄 (mint ahogy azt állítják hogy a mai ember is ugy alakult ki hogy voltak a majmok és volt egy emberszerû lény köztük a mi õsünk akinek a dns-ének egy darabja igy vagy ugy megtalálható bennünk😄)
www.dragonballonline.try.hu www.soulsociety.aninet.eu intel i5 750 2,67GHz, ATI 5850HD 1GB, 4GB DDR3
WTF?!?!?!?! O_O

valami client file-hoz nem jutott hozzá valaki?😄
ájáj...nekem se megy a dolog
a Dragonball örök!
khm... csk mondom hogy fiatal korú az 14 alatt van...
és DBO CBThez 15+ nak kell lennie az felhasználódnak... csak mondom
és DBO CBThez 15+ nak kell lennie az felhasználódnak... csak mondom
este 8 után leszek ithon akkor segítek addig annyi h a fehasználónév nekem spec blade893 de ha ugy csináljátok mint ahogy http://ggftw.com/forum/sd-gundam-capsule-fighter-online/44757-kr-netmarble-registration-guide.html
itt le van irvva akkor sikerülnie kell a lényeg h az elején ugye fiatal koru KSSN kell aztán meg találni kell a neten egy felnöttet az a macerás része nem 2 perc 😄
a client-et meg ha tudjátok nézetek már utána h smint és mikor lehet játszani vele
itt le van irvva akkor sikerülnie kell a lényeg h az elején ugye fiatal koru KSSN kell aztán meg találni kell a neten egy felnöttet az a macerás része nem 2 perc 😄
a client-et meg ha tudjátok nézetek már utána h smint és mikor lehet játszani vele
hey Blade vegyel fel MSNre az segics már nekunk xD [email protected]
Blade te milyen felh nevet használtál a regizésnél?
csak nem sikerült a qrva felh név miatt :S
khm... Vegita helyesbítek xD
ÉN jutottam el a végére 😄
ÉN jutottam el a végére 😄
lehet h ez csak spekuláció, de sztem ez a 09.08~09.15 ös dátum csak regisztrációra vonatkozik. mert utána van egy ilyen h 09.16 sztem ekkore kezdödik a beta. de találtam egy ilyen dátumot is h 09.18~20 szoval ha vki vmi közelebbit tud az irjon.
nehezen sikerült a regisztráció, gyereke 😄 az a két oldal ami lejebb emlitet toljas0 és http://www.youtube.com/watch?v=HLTcCURBVzk ez a video segítségével.
de a client-et nem lehet leszedni vmi olyasmit irnak ki h 16. után de ebbe nem vagyok biztos.
de a client-et nem lehet leszedni vmi olyasmit irnak ki h 16. után de ebbe nem vagyok biztos.
2010 re fog kijjonni angolul aki nem tudja a DBO
nah de majd holnap ujra neki esunk aronal az meg sinaljuk egybekent eddig 1 embert tudot regisztralni az is 1 angol xD
de akkor hivatalosan mikor adják ki szept 18-a után?
látcik hogy nem játcotál még korea játékal nagyon konnyu belejonni