3449
  • zritya
    Nem akarok reklámozni de nem csak extra van.(pl.:atw,freeweb...stb)
  • Kennyssj
    bár ha visszaolvasol,nemrég jöttek ki infók:D
  • Kennyssj
    jaja,kééne már...de a játék is jöhetne:)
  • dupla0
    legyen már valami új info...
  • Kennyssj
    hóhóóóXD ez tök teccik,és ez a zene meg is van:D
  • horvi93
    hátigen, az oldal címe nem vmi jó, de azér ez mer extra.hu-ra nincs regisztráció már, de amint lesz egykis pénzem akár még dragonballonline.hu is lehet az oldal címe mert csak egy domian kell hozzá;)
  • vegita24
    horvi jónak jó lenne demár az oldal cim is fura valami dbo.hu lenne már jah és horvi ha kell segitcség az oldal fejlesztés hez itt vagyok én vagy kérdezd meg picollo ( ha jol irtam )
  • zritya
    Nem akarok beleszólni, de nukeweb nem valami DBO-s cím
  • offkorzreg
    reklám
  • horvi93
    nos aki akarja megtekinheti hogy hogyan fog kinézni az oldal, egyenlőre egy cod4es skin van rajta, ebből lesz átalakítva majd DBO feelingre;) webcím: www.nukeweb.extra.hu
  • horvi93
    nos lenne egy ötletem, versenyt hirdetek ha benne vagytok:D nyereményt sajnos nemtudok felajánlani max annyit hogy a legjobb alkotás lesz az oldalam (ha jól megy a DBO magyar nem hivatalos oldalának) fejléce. Ha bennevagytok majd jelezzétek és akkor mondok egy e-mail címet + 1 képméretet hogy mekkora méretben kell elkészíteni a képet.
  • horvi93
    am majd lesz egykis időm lehet nekiállok egy magyar DBO fun oldalnak;)
  • horvi93
    attól hogy a wow azzal fut nembiztos hogy a blizzard motorja, bár nemtudom kifejlesztette ki, szóval inkább erre nemirok semmit nehogy hülyeséget irjak:D

egyébként ugy van hogy valaki kifejleszt egy motort és arra több játék is épülhet, mint pl ha jól tom aion is cryengine alatt lett csinálva
  • zritya
  • Szerdzso Cortez
    Ja szóval ez így megy,hogy az egyik megveszi a másik komplett motorját.Mi is vettünk nemrég egyet az öregnek,amire könnyebb felszállni,de gondolom itt más dolgokról van szó :D.De most ez hogy megy?Valaki kifejleszt egy motort ami nem kifejezetten játékhoz készült és akkor ettől a cégtől vásárolnak a játéktervezők,hogy én ezen a motoron akarom futtatni a gammát?Olyan mintha most te megveszed az Oracle-től a programjukat és akkor a te raktáráruhazás programod alatt az fog futni?Csak mert az Oracle 15 milliónál kezd el beszélgetni veled.Lehet,hogy a motornak az árát törlesztik még mindig yenben a fejlesztők és azért nincs még mindig kiadva?:D

Én mondjuk a wow motorjától nem voltam hasra esve.Remélem valami szebb és látványosabb grafot tolnak mellé és a játék menete is izgalmasabb lesz.

Az Ozoorunál a kameraállásra leszek kíváncsi :).Hova rakják a kamerát.Ha minden igaz third person mode van,de hát egy 3 emelet magas majomnál onnan nem sok mindent látsz a földről.Hogy ott egy item amit fel akarsz venni vagy ki piszkál és akkor 3 hétig keresed mire megtalálod az egy kis vakarék 2. szintű G.I. Joe harcost.Másik megoldás ha a lábára rárakod :).A másik nézet meg az ha a buszmegállóban beáll melléd egy Ozoruu és te kb a körme alatti piszokig érsz lábujjon állva kinyújtott kézzel.Mondjuk az is igaz hogy engineerként felvennék egy ilyet kőszíni fejtéshez.Egybe be tudja rakni a hegyet a darálóba :D.Kíváncsi vagyok milyen lehetőségek fognak rejtőzni a majomban.

- A farkát vágd le az Ozoorunak és akkor visszaváltozik.
    - Ne ott hátul!!!

:D
  • zritya
    adhatnál valami linket pm-ben kösz!
  • Kennyssj
    ja és szerintem ha játszunk már,akkor is itt beszéljük ki a dolgokat,ez már úgy is a törzshelyünk...:)
  • Kennyssj
    arra épül,csak remélhetőleg ezerszer jobb lesz!én ezt kívánom:D de majd ha nyompd mint az állat ilyen extázisban,akkor talán nem tűnik fel annyira;)
  • horvi93
    egyszerű a válasz mér tűnik wow koppintásnak, a wow-nak a motorjára épül;)
  • Kennyssj
    egy kis off

ha csillapítani akarjátok az étvágyatokat,youtube-on fenn van az egész DB és DBZ magyarul!(A DB első részei feliratosak)
  • Kennyssj
    THX a képekért,naon jó most nézni őket,ilyen visszaszámlálás hangulatom van tőlük:D
  • Super Vegito
    hát ahogy elnéztem aura lesz szóval nem kizárt az ssj habár szerintem ilyen eredeti szerón nem biztos hogy berakják de szerintem tört szerón lehetséges hogy megcsinálják:D
  • foxpal
    http://yfrog.com/0mdragonballs34h0epud0h1cj
  • Kennyssj
    am ez nekem is megfordult a fejemben,amit az Oozaruval kapcsolatban írtál,mármint hogy NPC(a másik no comment).de optimisták vagyunk:D
  • Szerdzso Cortez
    Teljesen felcsigáztak ezek a képek.Bár az képről látszik hogy akkora koppintása a wow-ról mint állat.Az inventory,hotkey-s minden ugyan úgy van elrendezve.Remélem azért semmi más nem lesz ami koppintás,legalább is a képekből nekem más hasonlóság már nem látszik.

2 hozzáfűzni valóm volna:

1) Úgy látszik a sárkánygömbök összegyűjthetőek lesznek.Ámde gondolom ez személyre fog vonatkozni,így egyszerre csak egy ember kívánhat tőle,nem egy komplett klán vagy csoport hanem egy ember csak.Ott is kívánhat olyan skillt ami hasonlít ugyan az ssj szinthez de nem annak nevezik.Szóval sárkánygömböket lehet hajkurászni lehet tőle kívánni és pont egy olyat amiről sokan áhítoznak -> ssj szint.Ahogy írja is ez egy skill lesz szóval csak ráböksz a skillre és máris átváltoztál.Gondolom a többi skill is így lesz.Aztán lehet az lesz az arany középút,hogy minden karakternek lesz a saját privát gömbjei amit megkeres magának.Mert most ha csak 7 volna mindenkinek,akkor iszonyat harcok lennének,mert sokan áhítoznának arra a bizonyos ssj szintre.

2) Ne bizakodjatok annyira hogy át tudsz változni Ozooru-vá.A képen csak egy majom látszik.Na és.Lehet hogy ő egy NPC főboss akit meg kell püfölni.Ez bizonytalan még hogy lehet e Ozooru.De ha mindenképp el akarod érni az ssj4 szintet akkor úgy tűnik mégis csak szükség lesz rá.Lehet ti nyertek......hát úgy legyen.Iszonyat lenne Ozooru ként rád jönne a hasmenés és egy komplett falt beborítana a dzsuva :D
  • Kennyssj
    egyenlőre még sehonnan sajnos,de már nemkell sokat várni:D
  • honved4
    kérdés honnan lehet letölteni?
  • Kennyssj
    alig várom!huuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrááááá!!!!!! jó tom hogy nemkéne így gerjednem egy majomra,de ez jóóó lesz!(nekem legalább is tuti) am én mindig szerettem ha egy filmben mondjuk egy karakter úgy változott át,hogy elvesztette az öntudatát,csak ezér van ez...na bocs az offért
  • Kennyssj
    jjjeeeeeeeeee!!!!XD ezer kösz Foxpal,ez naon király!
  • foxpal
    fasza úgynézki nemtudom berakni
    http://yfrog.com/12dragonballs3378cd1r4onkj itt a link egy képre
  • foxpal
  • Kennyssj
    mi ez Foxpal?nekem nem látszik semmi sajna...
  • Kennyssj
    jól vetted ki horvi ;)olyasmik mint dr.Gero,csak ő teljesen robot lett...naon aranyosan nézett ki :D XD de am ha télleg átalakulnak az emberek ssj-be akkor az már nem olyan egyéni dolog:( na nembaj ha csillagharcosok lennének,akkor meg majdnem mindenki az lenne,szal mind1:)
  • foxpal
  • horvi93
    meg még azon is meglepődtem hogy a műszaki emberek vagy mik azok a mérnökök, kibernetikus cuccokat építenek magukba, már ha jól vettem ki a szövegből
  • horvi93
    szentem az emberek közül a harcos kaszt képes az ssj-re, ha jól olvastam van olyan akinek kijön a 3. szeme mint tenshinnek, a namekkokból supernamek lesz,a majinok meg vmi pure form szintre fejlődnek? wtf?
  • songokuhun
    az emberek tudnak majd gondolom ssjbe menni:)
  • foxpal
    Van pár kép róla hogy ha megnéznéd:P
  • Kennyssj
    én megcélzom az ssj4-et!am kemény hogy végig azzal ijesztgettek h nem lesz ssj,de most mégis...am jól olvastam h lesz óriásmajom (Oozaru) is? nekem az a kedvenc formám :D XD
  • foxpal
    És tovább :)