3449
-
#1886 ez csak tipp
azt se tudom megy e már a teszt
amúgyis ez csak béta, nem a végleges
megnézik a fanoknak mennyire jön be és ha van hiba, vagy jó ötlet módosítanak -
#1885 És azért nemtudok bejelentkezni? -
#1884 mert az ipdet nézik nem azt hogy mire vna állítva az IE -
#1883 elkell keserítselek.. nemszeretem a kéregetést és a másik hogy nemvagyok beválogatva a bétába:D -
tojas0 #1882 meg szeretném nézni milyen a játék:D és rakok fel képeket is:D
lécci lécci lécci -
#1881 minek? -
#1880 ipt váltsatok már vmi koreaira ilyen progival -
tojas0 #1879 lécci mond már meg!:DxD -
#1878 jaj és nekem van accom
csak lekéne szedni -
piccolo555 #1877 Elvileg Iexplorert kell használni, és ott át kell állítani a beállításoknál, hogy koreában laksz és akk elvileg jó. Csak én nem bírtam beírni az emailemet explorerben, firefoxban meg ugye nem jó, mert ott kiszűri, h nem koreai vagy -.-" (ha vistád van, akkor vezérlőpultban be lehet állítani alapból, hogy koreai vagy, így ott nem kell tökölni ezzel) -
tojas0 #1876 nem sikerült regeleni az utólsó lépésnél valami baja volt!:S -
tojas0 #1875 letöltöttem én is!:P már csak acc kell:D -
#1874 Az szarügy -
aron666 #1873 csak 1 tesztelős acc kellene xD
egy belépős :D -
#1872 Nekem is sikerül de nemtudok belépni rá -
Ludwig1987 #1871 Én is szívesen elfogadnék egy accot, de tudom,h nem így megy :D Remélem,h vhogy össze lehet majd hozni egyszerűbben is vmikor ( minél hamarabb xD ):D -
aron666 #1870 esetlek tojas0 ha sikerült neked regizni, nekem is tudnál csinálni 1et? ^^ -
aron666 #1869 tojas0 neked sikerült a regizés?
kül angolok felteszik hamarosan :) -
tojas0 #1868 nem teszed fel a gamet valahova, hogy hamar le tudjuk szedni :D -
aron666 #1867 lejött :D csak ahoz h elindítsam kell 1 acc :S de az mind1 milyen acc xD -
tojas0 #1866 na lejött a game aron666? -
Ludwig1987 #1865 Én kérek elnézést,h bűn kérdezni, de lentebb írtam,h olvastam a fórumot, csak még is inkább rákérdeztem, mert biztos ami biztos. -
#1864 Ha vissza olvasnátok akkor többet is tudhatnátok-.-
De igen azon.. -
Ludwig1987 #1863 Azon a linken érhető el a kliens letöltés amit belinkeltél? -
aron666 #1862 örülök ha egyátalán elfog indulni :D
Csak azért szedem le most -
Ludwig1987 #1861 És tudsz is majd játszani vagy örülsz,h megvan és ennyi? :D -
aron666 #1860 8 perc és lent van a játék! xD -
aron666 #1859 kül lehet h jó a full játékhoz is de nemmondok semmit xD -
Ludwig1987 #1858 Sziasztok!
Már elég rég olvasom ezt a fórumot és gondoltam csak hozzászólok már vmit, mert nehogy kimaradjak már a beszélgetésből :D
Ha lesz regelés az OBT-re illetve kliens az gondolom be lesz majd linkelve ide :P -
aron666 #1857 nem CBT-t mondtam xD hanem OBT-t vagyis Open Beta Test
szóval azzal tudsz majd játszani :D -
songokuhun #1856 oks akk nem szedem le:D -
aron666 #1855 sztem az OBThez jó :) -
songokuhun #1854 csá all:) ez a cliens kell majd a rendes gamehez majd? amire lehet majd regelni mikor megnyit agame? mert akk leszedem:) -
aron666 #1853 pl: 枺찴죦 xD -
aron666 #1852 vmi 変 beteszek oszt csá :D xD csk ne hogy az legyen a jelentése hogy fasz vagy bazdmeg xD vagy vaalammi xD -
#1851 Én már tervezgetem a fejemben a karakterem:D
És lehetőleg koreai nevet csináljatok és ne Son-Gotenks meg ilyeneket... -
aron666 #1850 nem fognak szólni hidd el :D vagy ha szólnak akkor sincs bann
de a legjobb ha csak egymás közt beszélünk itt nemtom mi lesz wishper? vagy valami de az tuti hogy ilyen formában kellene beszélgetni majd :D -
#1849 és az nem csalás hogy koreában 15%-al jobban lehet fejlődni mint EU-USA clientekben? Jó..ugyan ingyenes a koreai de mára a biztonság érdekében hogy nelegyen ott más mint koreai telefonos,faxos vagy más igazolás révén lehet regisztrálni..És szokták jelenteni a koreaiak hogy ez nem koreai
Bár mint Koreai sro-ba már mind1 hogy koreai vagy majd később ottis kiszűrnek másokat -
aron666 #1848 Ha koreai nem fizetős akkor az angol is ingyenes lesz...
mert simán beperelheti a koreai az angolokat akkor... -
#1847 2 nap a béta-.- és az már nemsokára letelik.. Amúgy szerintem az angol meg fizetős lesz és ha csak a bétát akarod ott kipróbálni addig több mmo oldalon feltüntetik majd :P