Dragon Ball Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

allock
szerintem meg akkor csalódás lesz egyeseknek ez a játák 😄
annyi fasza ötlet van itt de a játékban a fele se lesz benne xd

#hhwnd

Annak az ellenfélnek nem Garlic J. a neve, hanem Pilaf 😄
Amúgy ha max lvl-ig nem halsz meg, akkor már unalmas lenne max szinten menni a kígyóúton (ha lesznek rajta mobok), mert csak átrepülsz fölötte 😄
Amúgy lehet, hogy úgy oldják meg, hogy egymásól el lehet venni a k.gömböket.

Én amúgy vagy csaj embert, vagy nameki harcost fogok csinálni 😛 (engineer semmiképpen sem xD)

hat mondjuk az is lehet ne ok meghaltál tulvilagon vagy ott kell fejlodnod de vissza térhec a foldre is csak mondjuk meg kell csinalni egy kuldit
KiruHoshino
Durva lenne ha télleg lenne túlvilág és kigyóut. Illene a játékba. Ha meghaltál (öregedés után) akkor mondjuk a játék ott folytatodna. Pl: túlvilági nagytorna meg ilyenek. 😄

http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"

allock
túlvilágon meghalni már nem lehet 😄
csak át kell szaladni rajtuk xd

#hhwnd

Ha legyakna egy 70-es egy 10-est, attól a kis szintû játékos még nem veszti el a cuccait. Lásd WoW. Ott is csak az NPC-ket tudod lootolni, pvp után nem.

Jah és sztem ha meghalsz lesz tulvilág is.És ha el akarsz meni Kaito (vagy h hivják 😄)-hoz h tanulj uj techniát akor azon a kigyo uton kell végig menned ami persze teli van erös mob-okal 😄 .
Csa all sztem 7 kristálygömb lesz. Sztem ugy lesz h a klánok tudják ezeket megszerezni és nem egyének.És klánok egymásal harcolnak értük és ha az egyik klán összegyüjti öket akor ijesmiket kivánhatnak a klánvezére: klánon belül mindenkinek +1 lvl v +50% exp meg hasonlo. Mer ugy hüjeség lenne h egy 10 szintü megszerez 1 gömböt oda megy egy 70-es azt bedarálja és volt gömb nincs gömb 😄.
KiruHoshino
Garlic Junior XD. De annak nincs haja. Kaio-shin sem lehet mert azoknak a bõre fehér.

http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"

lehet hogy igazad van xD de az nem ellenfél lenyomjuk simán
szerintem ez egy kaioshin és annak a kis köcsög kék törpének a keveréke (aki a sima db-ben volt) b*zi szõke hajjalXD

www.dragonballonline.try.hu www.soulsociety.aninet.eu intel i5 750 2,67GHz, ATI 5850HD 1GB, 4GB DDR3

hát én biztos hogy semmiféle emot nemcsinálok.😄 hát én vagy ember harcos vagy nameki harcosal leszek😊
nah mindegy nekem azt irjah kapcsolat meg szakitva ti mijen karit fogtok csinálni én ijen songoku emot xD
hátja.elég sokáig fejlesztik a játékot,de ha nagyon jóra sikerül, akkor megérte várakozni.😊am lesz a játékban lila színû nameki is. :S😄
Nekem vmi kaioshin-szerû alaknak tûnt, biztos ez az univerzum ura ^^
Amúgy elolvastam az elsõ pár beírást a topicban-szegények, még 2 éve azt hitték hamarosan játszhatnak a játékkal 😊

hát arra énis😄 biztos vmi kegyetlen erõs lesz😄
KiruHoshino

Én is kiváncsi lennék ki ez a pasas.

Itt van egy link ahol írják a japán megjelenést: http://dbmmo.com/Forum/announcments/1729-dragonball-online-day.html

Nagyon kössz a videókat! Lol az új trailerben, mikor elõjön a csaj bikiniben és mindenkinek elered az orra mint Zseniális Teknõsnek szokott xD

nemhibás:
nekem nem hibás.csak kicsit lassan tölti be azt oldalt:S
ez az uj Trailer nagyon jo let de az a valami nem tom miaz
Dbo.netmarble.net azhibás de ez az uj 3 video furcsa
na még találtam vmit nektek!😊
http://dbo.netmarble.net/main.asp
hát ez kurva nagy 😄 KOSZI
pharao
Itt a legújabb Trailer a DB online-ról! Kicsit átdolgozták a régit és a végén láthatunk valami furcsa sötét alakot. Lehetséges, hogy valami Epic Boss szerûség.

Érdekelne valami confirmed infó a megjelenésrõl mert itt írjátok, hogy október, november stb. de én nem találtam semmi megjelenési dátumot. Kössz

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

offkorzreg
septembertõl

Mikor lesz GT az animaxon?
animax oldalán nem láttam semmit :S
Cortez, tudom hogy az hülyeség, azért írtam '' jelek közé, mert nem konkrétan ssj-be, hanem nagyobb szintre értetttem. Csak azért nem írtam szintet, mert ugye a level 1,2,3 ezek is szintek és az kavarodás lett volna. Pl mint ESF-ben, ot is volt szinte minden karakternek több szintje, pl Piccolo át tudott változni Super Namek-é. Így gondoltam ezt az 'ssj'-t.

Amúgy azt a gyereket uub-nak hívják horvi 😛

És tudtátok, hogy jövõre jön új WoW expansion? 😄 Cataclysm

bunak is volt aurája😛 amikor felhuzták az agyát ilyen lila színû aurája lett😄 ez megfigyelhetõ azon a néger gyereken is(nevét nemtom😄 bu reinkarnációja) a GT-ben😄

www.dragonballonline.try.hu www.soulsociety.aninet.eu intel i5 750 2,67GHz, ATI 5850HD 1GB, 4GB DDR3

oks xD
De már csak 3 hónap... alig várom 😄
Aron még egy ijen és bannol tatáson lesz a sor egy ez dragonball nem digimon nyis akkor egy forumot neki oks? de ez a duh dolog jol hangzik mert van uján rész hogy ifju sátán amikor a C18 vagy 17 nem tom ijen nagyon fehéren aurája lett az nagyon meg agyalta 😄
Engem is 😄 sok magyaral 😄
MadeInHell
Mennyi lehet a havidíja a gamenak? Engem elsõsorban valami eu tõrt szeró érdekelne.

TAO BoT Warr

piccolo köszi.
szerintem ugy lenne izgi a játék ha a meséhez viszonyitanának midnen tecknikát 😄
és átváltozást.
figyu ez a düh jól hangzik de elég marhaság amit mondasz hogy azt mondtad idézem:
Fõleg, ha ez a düh-dolog bejön, és a többi faj is tud 'ssj'-be menni.De hogy mennyne ssj be ha nem lesz csilagharcos mivel csak a csilagharcos tud menni ssj be az meg elég nagy marhaság lenne hogy pl a namekok is tudnának meg minden faj az ugy szar lenne😄
Aron hagyd már abba ezt a digimonos linkelgetést, úgyse lesz a tiéd a legerõsebb digimon, inkább segíthettél volna pár infóval xD

Amúgy kb december, január környékén jön ki az európai verzió, novemberben pedig fog jönni a japán, úgyhogy akkor már lehet játszani azzal.

xDDD aron aron aron xDDDD ujabb áldozat
ez egy digimonos oldal😄
köszi
sziasztok
Megszeretném kérdezni hogy a Dragon ball online mmorpg játék mikor lesz játszható magyarországon.?
vagy ha már van akk honan lehet leszedni.
Mert az tök jó lenen ha ssj4 akar tobbi is... lehetne 😄

jó ha nem lesznek az se baj de akk lehessen valamivé tovább alakulni és vissza
De nem értem, miért akartok ennyire saiyajinokat. Nélkülük is simán megleszünk szerintem. Fõleg, ha ez a düh-dolog bejön, és a többi faj is tud 'ssj'-be menni. Akkor nem is fognak hiányozni a sj-k.

"a remény hal meg utoljára", végülis van ebben valami igazság😄

😄 lehet söt 100% de be linkeltem h legyen téma😊) "A remény mindig él"

cscs béke jó8