2245
APB
-
#246 Ki melyik oldalon áll/fog állni a játékban? -
#245 Ha valakinek van még meghívója én is szívesen kipróbálnám a játékot. Előre is köszi! -
#244 +1 órát kell számolni a greenwich zónához.
és köszi az infókat -
#243 nekem egy elég régi gépen.Anno leírtam.A procim kicsi hozzá.ÉS csak akkor loggolhatsz majd be ha kapsz egy emailt.Pl. 19-22h-ig lehet tolni az persze +2 óra sszem és akkor még csúszik kicsit 15 perc és játszhatsz vele addig míg letelik az idő.Tehát akkor izmosan kell tolni.A nevem benne (bűnözőként:D4M13N,Rendőrként:tutituti87) -
#242 tutituti, neked milyen gépen és hogyan fut a játék eddig? -
#241 Megkaptam a mailt, nagyon köszi. Nem tudom kifejezni magam mennyire köszönöm. Minden frankó új gép várva várt játék és lehetőség egy jó arctól! Már töltöm lefelé. Amúgy most már bármikor belehet logolni? -
#240 Én kifogytam,a többi tester is nézze meg,aki anno regisztrált,baja nem lesz ha az itt 1 hónapja küzdők is tesztelhetik.
Szerintem lassan úgyis vége.Meghát 2-3 óra tesztelés nem egy nagy wasistdas. -
#239 Na egy meghívás elment elvileg.Majd jelezz vissza hogy sikerült-e?
NA DE!
Mivel valami hiba történt gondolom vagy rohadtszerencsés vagyok,kaptam még egy meghívást.
Tehát Akinek kell mégegy az PM-be rámszól és én elküldöm neki az email tartalmát amibe le van írva hogy mit kell tennie. -
#238 Na lehet meghívni elvileg barátokat,én ma kaptam az emailt.Akinek kell az írjon és elküldöm neki. -
#237 7tol, nem? (GMT+2) -
#236 Vasárnap ismét beta test.este 6tól 10ig elvileg. -
#235 Ti melyik oldalon álltok?
Ilyen open beta test-nél kell is valamit megfigyelést írni? -
#234 Most engem is dicsonnectolt sajnos XD -
#233 értem...kár h nemtom még kipróbálni
-
#232 én most eddig oltam eddig kurva jo fajan optimalizálva van és sztem egesz korrekt
-
#231 A Patchelés úgy sikerült,hogy amit anno letöltetett 72 megás progit azt elindítottam,valamit repairelt.Aztán végigfutott a patch.
Nagy nehezen beloginoltam,és most eddig játszottam mert vagy 6x disconnectelt nekem,Jaés 13-16 fps ami a maximum.(dualproci, hd ati4650,2gb ram)
És így elég élvezhetetlen,de ha kijön és minden ilyet kijavítanak akkor szerintem elég jó játék lesz. -
#230 Na milyen srácok?
Legutóbbi betaopen óta fejlődött?
Damien te, hogy patchelted a kliensed? -
#229 nah MEGVAM!!!
kb 6 perc és indul
SERVER OPEN -
#228 Ez vicc. Most regeltem újra és most kaptam egy mailt h thx a reget ez előtt meg nem és ugyanúgy kitöltöttem mindent. No mind1. Amúgy ti Criminal vagy Enforcerek vagytok? És valaki tud valami megoldást arra, hogy nem fut végig a launcheremben az update csak kikapcsolja bekapcsolja a launchert. -
#227 Na,update-lt.És nálam is azt írja hogy még várjak.Gondolom a béta vége nem tolódik ki ennyivel.:S -
#226 Nemértem a honlap bejön mostmár a beta site is de a játék mikor loginolok azt irja a serverek mg nm állnak készen XD -
#225 Nekem meg ugrál a launcherem és nem updatel? Mit csináljak? -
#224 Ok megvan. -
#223 A probléma hogy nincs patchelve a clientem.Hol tehetem ezt meg? -
#222 Engem beengedett a honlapra ami eléggé megváltozott legutóbbi megtekintésem óta. -
#221 Tudom, hogy nagy és veszélyes kérdésnek tűnhet, de aki annyit nem tud játszani mondjuk ma esetleg neki a kódjával kipróbálhatnám? Azt is tudom, hogy nem nagy szó a neten, de nem lopom el meg változtatok meg semmit. Csak gondoltam hátha...nagyon ki szeretném próbálni. Nem vagyok az a fajta aki ellop ilyeneket. -
#220 Hát nekem se lép be. -
#219 én még csak kódot se kaptam tőlük. de azért fel van telepítve meg minden -
#218 Most akkor mivan?
elmult már 6óra de semmi sőt a honlapra mg nmtok belépni
Ennyit a betarol? -
#217 Na végre már ekkor tudok is vele játszani 1 órácskát! -
#216 18-22ig -
#215 A kövi server open
1700 GMT – 2100 GMT de ez most magyar idő szerint mikor is van? -
#214 Hát a beta-ból kiindulva az esélytelen... :D -
BRYAN333 #213 én úgy olvastam hogy 2010 második negyed éve -
#212 mikorra vrhaó a megjlenés? tudunk már róla valamit? -
#211 Amúgy, ha majd kijön a normális game. Szerintetek az aláírásomban látható gépen elfog menni normálisan, viszonylag magas felbontáson?
1280x1024 full is jó nekem. -
#210 Egyszer már kitárgyaltuk ezt. Van olyan aki szinte rögtön kapott visszajelzést én pedig személy szerint több hónap múlva. -
BRYAN333 #209 Hello srácok jellentkesztem én is a tesztre de még sajna énse kaptam semien levelet 2 hete reggeltem elő fordúlhat hogy nemsoká kapok? -
#208 Vajon mért nem kapok még kódot? -
#207 bizony, jó is lesz :)