2245
APB
  • redmonk
    Ki melyik oldalon áll/fog állni a játékban?
  • Jeffjohnson
    Ha valakinek van még meghívója én is szívesen kipróbálnám a játékot. Előre is köszi!
  • redmonk
    +1 órát kell számolni a greenwich zónához.
    és köszi az infókat
  • tutituti
    nekem egy elég régi gépen.Anno leírtam.A procim kicsi hozzá.ÉS csak akkor loggolhatsz majd be ha kapsz egy emailt.Pl. 19-22h-ig lehet tolni az persze +2 óra sszem és akkor még csúszik kicsit 15 perc és játszhatsz vele addig míg letelik az idő.Tehát akkor izmosan kell tolni.A nevem benne (bűnözőként:D4M13N,Rendőrként:tutituti87)
  • redmonk
    tutituti, neked milyen gépen és hogyan fut a játék eddig?
  • redmonk
    Megkaptam a mailt, nagyon köszi. Nem tudom kifejezni magam mennyire köszönöm. Minden frankó új gép várva várt játék és lehetőség egy jó arctól! Már töltöm lefelé. Amúgy most már bármikor belehet logolni?
  • tutituti
    Én kifogytam,a többi tester is nézze meg,aki anno regisztrált,baja nem lesz ha az itt 1 hónapja küzdők is tesztelhetik.
    Szerintem lassan úgyis vége.Meghát 2-3 óra tesztelés nem egy nagy wasistdas.
  • tutituti
    Na egy meghívás elment elvileg.Majd jelezz vissza hogy sikerült-e?

NA DE!

Mivel valami hiba történt gondolom vagy rohadtszerencsés vagyok,kaptam még egy meghívást.
    Tehát Akinek kell mégegy az PM-be rámszól és én elküldöm neki az email tartalmát amibe le van írva hogy mit kell tennie.
  • tutituti
    Na lehet meghívni elvileg barátokat,én ma kaptam az emailt.Akinek kell az írjon és elküldöm neki.
  • Sáska
    7tol, nem? (GMT+2)
  • tutituti
    Vasárnap ismét beta test.este 6tól 10ig elvileg.
  • reax
    Ti melyik oldalon álltok?

Ilyen open beta test-nél kell is valamit megfigyelést írni?
  • RETROB0Y
    Most engem is dicsonnectolt sajnos XD
  • reax
    értem...kár h nemtom még kipróbálni
  • RETROB0Y
    én most eddig oltam eddig kurva jo fajan optimalizálva van és sztem egesz korrekt

• tutituti
    A Patchelés úgy sikerült,hogy amit anno letöltetett 72 megás progit azt elindítottam,valamit repairelt.Aztán végigfutott a patch.

Nagy nehezen beloginoltam,és most eddig játszottam mert vagy 6x disconnectelt nekem,Jaés 13-16 fps ami a maximum.(dualproci, hd ati4650,2gb ram)
    És így elég élvezhetetlen,de ha kijön és minden ilyet kijavítanak akkor szerintem elég jó játék lesz.
  • reax
    Na milyen srácok?

Legutóbbi betaopen óta fejlődött?

Damien te, hogy patchelted a kliensed?
  • RETROB0Y
    nah MEGVAM!!!

kb 6 perc és indul

SERVER OPEN
  • reax
    Ez vicc. Most regeltem újra és most kaptam egy mailt h thx a reget ez előtt meg nem és ugyanúgy kitöltöttem mindent. No mind1. Amúgy ti Criminal vagy Enforcerek vagytok? És valaki tud valami megoldást arra, hogy nem fut végig a launcheremben az update csak kikapcsolja bekapcsolja a launchert.
  • tutituti
    Na,update-lt.És nálam is azt írja hogy még várjak.Gondolom a béta vége nem tolódik ki ennyivel.:S
  • RETROB0Y
    Nemértem a honlap bejön mostmár a beta site is de a játék mikor loginolok azt irja a serverek mg nm állnak készen XD
  • reax
    Nekem meg ugrál a launcherem és nem updatel? Mit csináljak?
  • tutituti
    Ok megvan.
  • tutituti
    A probléma hogy nincs patchelve a clientem.Hol tehetem ezt meg?
  • reax
    Engem beengedett a honlapra ami eléggé megváltozott legutóbbi megtekintésem óta.
  • reax
    Tudom, hogy nagy és veszélyes kérdésnek tűnhet, de aki annyit nem tud játszani mondjuk ma esetleg neki a kódjával kipróbálhatnám? Azt is tudom, hogy nem nagy szó a neten, de nem lopom el meg változtatok meg semmit. Csak gondoltam hátha...nagyon ki szeretném próbálni. Nem vagyok az a fajta aki ellop ilyeneket.
  • tutituti
    Hát nekem se lép be.
  • reax
    én még csak kódot se kaptam tőlük. de azért fel van telepítve meg minden
  • RETROB0Y
    Most akkor mivan?

elmult már 6óra de semmi sőt a honlapra mg nmtok belépni

Ennyit a betarol?
  • grebber
    Na végre már ekkor tudok is vele játszani 1 órácskát!
  • reax
    18-22ig
  • RETROB0Y
    A kövi server open

1700 GMT – 2100 GMT de ez most magyar idő szerint mikor is van?
  • SZilaJMaGGoT
    Hát a beta-ból kiindulva az esélytelen... :D
  • BRYAN333
    én úgy olvastam hogy 2010 második negyed éve
  • Jockey
    mikorra vrhaó a megjlenés? tudunk már róla valamit?
  • reax
    Amúgy, ha majd kijön a normális game. Szerintetek az aláírásomban látható gépen elfog menni normálisan, viszonylag magas felbontáson?
    1280x1024 full is jó nekem.
  • SZilaJMaGGoT
    Egyszer már kitárgyaltuk ezt. Van olyan aki szinte rögtön kapott visszajelzést én pedig személy szerint több hónap múlva.
  • BRYAN333
    Hello srácok jellentkesztem én is a tesztre de még sajna énse kaptam semien levelet 2 hete reggeltem elő fordúlhat hogy nemsoká kapok?
  • reax
    Vajon mért nem kapok még kódot?
  • cumpy1337
    bizony, jó is lesz :)