2245
APB
-
konii #366 Hali.
A BPD - Budapest Police Department klán várja magyar játékosok jelentkezését a Patriot 2 server Enforcer oldalán.
Írjatok ingame mailt : ChuckKonnis -nak.
A wispert nem nagyon veszem észre mert vak vagyok :D szóval a levél küldés a célravezető és az is ingyen van csak oda kell állni egy elektronikus levelezőgéphez :D
Pikk pakk felismertek:D :
-
dzsordzsoba #365 Sziasztok!
Egyelőre melóban vagyok, majd 4-5 fele érek ma csak haza. ChuckKonnis vagy ChuckKonis néven találjátok meg az egyik ismerősömet, aki officer rangot kapott, elméletileg ő is be tud venni (ha észreveszi a folyamatos ölés közben az üzeneted :) )
Amúgy jobbak mindenképp a rendőrök, bünőzőként boltokat lehet fosztani hogy felmenjen a "csillag" szinted, ami elsőre poénos de ezredszerre már nem annyira :). Illetve még egyik Role-od attól fejlődik bűnözőként hogy kocsikat lopsz, na abból csak pár ezret kell ellopni és helyére rakni, h dolgokat nyisson meg. Ezzel szemben a rendőrnek olyan Role-ja van ami a bilincselésektől fejlődik. Bilincseléshez pedig "kevésbé halálos" fegyverek kellenek, Dart lövő puskák, Stun gun, Sokkolo gránátvető, ezek mind-mind csak a rendőr oldalon vannak.
A bunozok egyetlen pozitivuma, hogy valóban több pénzt lehet velük keresni, de pénzzel rendőrként se lesz később gondod. Illetve általába valahogy jobb missziókat ad nekik, mint a rendőröknek, többet kell nekik Defendelni poziciókat, ami elég szívás, amikor 4 sniperrel várnak egy háztetőn ;) -
eremite12 #364 dzsordzsoba!
konii!
Ingame kereslek benneteket, Enforcer lettem és tetszik!
Nem értem miért, simán beengedett a játék. "csak" tutorial instance-t próbáltam, továbblépni még nem próbáltam, de ha még nem adták volna ki a logint akkor még a loginszerverre sem engedett volna be, nemhogy karakterkreálásra. (Ez utóbbi egyébként nálam általában minimum 2 órát vesz igénybe :) )
RedMonk!
Rettegj! =)
-
#363 jól a fa..t :D
soha nem leszek rendőr xD -
#362 jol hangzik:) -
konii #361 Hali.
A BPD - Budapest Police Department klán várja magyar játékosok jelentkezését a Patriot 2 server Enforcer oldalán.
Írjatok ingame mailt : Chuckkonnis -nak.
Miért Enforcer? Mi is próbáltuk Betan a Criminal oldalt de rájöttünk hogy bármit megtehetsz Enforcer oldalon amit ott is sőt sokkolhatod az ellenséget valamint bilincsbe verheted miközben előtted térdepel.
Szerintem ezzel meg is magyaráztam a választás okát :) -
dzsordzsoba #360 Jaja 10 órás headstart járt pre-orderhez, ma lesz elméletileg vége. Criminal magyar klánról nem tudok, de jobban jársz az enforcerekkel ;). Lehet sokkolni a bűnözőket, és jól megbilincselni, annál jobb érzés nincs, mint amikor a képébe röhögsz miközben ott guggol előtted. -
eremite12 #359 hi!
Én ma vettem meg, ezekszerint már mennek a szerverek is, vagy prebuy-os vagy? Még nem döntöttem el melyik oldalon játszom majd, de ha Enforcer akkor csatlakozom hozzátok :) Egyébként Criminal magyar klán alakult már? -
dzsordzsoba #358 Hi!
Aki nyomja a játékot enforcer oldalon, azt szívesen látjuk a Budapest Police Department klánban. A 2-es Patriot szerveren vagyunk, engem Judge néven találtok meg. -
Unipsycho #357 itt egy chat apb-hez (már ha mukodni fog az embed >.> -
Unipsycho #356 gameplay video -
Unipsycho #355 na ezse muxik >.> mér nincs ezen delete gomb -
Unipsycho #354 ilyen:
-
Petko #353 lol én is megnéztem
nehéz meglepni, de ez most meglepett
sajna maga a játék elég primitív ha magát az aktív cselekményt nézzük, viszont ilyet még nem láttam, ahol tök komoly grafikai szerkesztőt meg zeneszerkesztőt ágyaznak bele a játékba
mit látszik igazándiból ez nem is a lövöldözésre van kihelyezve, hanem a sok nárcisztikus, önkifejezési problémával küszködő embernek, hogy éjjel nappal az avatarjat rajzolgassa, meg az autóját tuningolja -
#352 elképzelhető, én este próbáltam akkor ment frankón.. -
Thaddeus #351 Szereztem kulcsot, accountot is csináltam, de login server hibával ledob. Lehet, hogy most nem megy? -
#350 hmm kaptam kulcsot a cursed.com-tol, ki isn próbáltam érdekes ez, de nem vagyok egyenlőre meggyőzve. Nekem az irányítás kifejezetten nem tetszik, vagy csak lehet még béna vagyok..
amúgy szép meg minden, de a pvp-t egyenlőre nem látom át mirő is fog szolni... -
Since #349 És tudnál valamit írni a játékról hogy milyen? -
#348 én meg már vagy 4 hónapja de semmi azért tudok játszani csak mert volt egy személy olyan kedves h a meghívóját felajánlotta így ismeretlenül is még1szer köszönöm neki -
zritya #347 Szintén, én sem kapta még, pedig én is egy honapja igényeltem -
#346 Én igényeltem mai napig nem reagáltak rá...
közel egy hónap eltelt azóta... -
radical@work #345 Lehet még valahonnan béta kulcsot szerezni? -
Since #344 Lehet még valahonnan béta kulcsot szerezni? -
vzajcev #343 Még "rendes" se mindíg van -
#342 Hali!
Tud valaki arról valamit, hogy lesz-e tört szerver? -
Since #341 Olvastam meg láttam egy két dolgot a játékról, de nemtudom így eldönteni hogy megéri-e vagy sem. Ha valaki bétázott írhatna egy részletes beszámolót a játékról hogy érdemes e beruházni vagy sem. Az akap koncepció az tetszik, de nemtudom hogy érdemes-e komolyabban foglalkozni vele. -
#340 Mindjárt nyomhatjuk megint! -
Nicco #339 Off:
Jó társasággal nem unalmas... de természetesen egy jól működő APB leválthatná nálam a WoW-t. Mint ahogy ez megtörténhetett volna AoC vagy Warhammer online esetében is, viszont azok csalódások voltak. Jó lenne kipróbálni ezt a játékot is, akár bétában is, hogy lássam saját magam, milyen is, de sajnos én sem kaptam meghívót :( -
#338 Csak egy kérdés, semmi cinizmus nincs benne.
Nem unalmas még a WoW?
Amúgy hétfőn egész nap lehetett tolni ezt Furious Fightereknek. Következő vasárnap lesz 7:00 - 11:00 pm. Van megint Update. -
#337 Én rühellem a fantasy-t, remélem összekalapálják ezt faszára, de azt se bánnám, ha a funcom megcsinálná végre az anarchy online beigért engine váltását(bár a secret worlds is egész jónak tűnik egyelőre). De amit igazán várok az az SW:TOR... :) -
Nicco #336 Köszönöm szépen a választ. Én is úgy gondolkodtam, hogy inkább várok 1-2 (vagy 10-12) hónapot a megjelenés után, aztán meglátjuk. Valahol azért reménykedek még benne, hogy a megjelenést is eltolják, inkább legyen benne még egy év munka, minthogy ez is elvesszen.
Off:
Conanról én is hallottam, hogy sokat fejlődött, de sajnos ez már nem fogja megmenteni. Sokan csalódtunk benne annak idején, mert szerintem egy játéknak nem 2 évvel a megjelenés után kell jónak lennie, hanem már a megjelenéskor is. Úgyhogy szerintem marad a jó öreg WoW, aminek jelen állás szerint semmi nem veszélyezteti vezető pozícióját... -
#335 Szerintem miután kiadják várj 1-2 hónapot azzal semmit sem veszítesz olvasgasd a hivatalos fórumokat meg a különböző értékeléseket. Véleményem szerint az a játék ami a kiadás előtt kb.2 hónappal még mindig a zárt beta tesztnél tart elég rosszul áll.Nem beszélve arról ,hogy a heti 1x pár órás teszt ami beta tesztelésre van igen kevéske (tudom ezen a héten 2x lehet de akkor is kevés).
Másoknak nyilván más a véleménye de egy bugos laggos játékot ők is előbb-utóbb otthagynak ha nem változik.
off:
Conanról azt hallottam mostanában egész sokat fejlődött és egyre többen fizetik elő.
-
Nicco #334 Én annyit kérdeznék tőletek, mit gondoltok, érdemes lesz-e megvenni ezt a játékot. Az elmúlt időszakban már vettem meg néhány (véleményem szerint) nagyon rosszul sikerült játékot, és ezzel nem szeretnék így járni.
Az Age of Conan-hez hasonló "majd a következő patch-ben jobb lesz/bekerül/kijavítjuk" játékokat inkább elkerülném a közeljövőben... -
zritya #333 Sziasztok!
Kérhetnék egy meghívót a bétára? Mert már 2-szer regisztráltam de nem jött a válasz és már eltelt 1 hónap, és hogy ha valaki tudna küldeni egy meghívót erre az e-mail címre: [email protected]
Előre is Köszönöm.
-
#332 Akinek a teljesítménnyel van gondja közlöm, hogy kell neki a 4GB RAM az a legfőbb, hogy meglegyen. Én is ma beszereztem még 2GB-t egyből jó lett minden. -
#331 hát most is 4.7gb-os pack jött le szóval lehet megvan már minden vagy nemtom
-
#330 Hát az árak tényleg ne ma legbarátságosabbak, de ha azt vesszük, kábé minden mmo havidíj ennyi, hogy mit igértek az megint más dolog... -
#329 50 óra napi 3al számolva 2hétnél kicsit több. Annyim általában van (néha több néha kevesebb) ,szerencsés vagyok mert nem kell sokat melóba utazni kb.500m.
Nekem csak az árakkal van problémám egyrészt nem ezt ígérték másrészt ,hogy nincs arányban a kettő és ha a játszott óra/ár arányt nézzük akkor az elég rossz a 20órás csomag és az 1 hónapos közötti különbség. Optimalizálatlan is még a játék ráférne még jópár hónap fejlesztés. -
#328 Az eurós szopatásról annyit, hogy megszokhattuk... Szerintem ez többnyire csak nekünk magyaroknak, s hasonló kaliberű országoknak okoz gondot, és hidd el nem mi vagyunk a fő bevételi forrás.
Azzal kapcs pedig, hogy korai még kiadni a játékot egyetértek, ha csak nem táltosodnak meg és gyorsan ki nem pofozzák a gamet kiadás előtt... :D -
#327 Hát ha neked 30-on túl van 50 órád havonta amit csak játékra tudsz elbaszni, akkor valamit nagyon jól csinálsz... :D Sztem ha valaki mondjuk gimis és ráér egész délután faszt verni annak havi díj, mindenki másnak(többek között nekem is) bőven elég az a 20 óra.