All Points Bulletin

Oldal 1 / 45Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Története van?
Rég játszottam, még mindig becrashel a kevés ramtól? (2G😎, nálam régebben egy ideig meddig jól futott (döcögés mentesen) általában volt,hogy órákig aztán egyszer csak becrashelt :/

Asus B85M-G,i5-4460@3,2Ghz,Asrock Rx570 PhantomGaming X 4GB OC, Kingston Hyper X Fury 2x4GB DDR3,

Szerintem a legfontosabb változás az új csaló szűrő rendszer. Bár én nem régóta jászom újra de régen azért hagytam abba mert túl sok volt a csaló mostanában nem találkoztam ilyennel. Daily kihívások és két TDM pálya +Joker ticket egy új fizetőeszköz jött a képbe. Hát a gold fegyók még mindig erősek de ez van.A matchmaking se változott sajna kezdőket is besorsol max szintűek ellen de mondjuk ilyen máshol is van.
Malakai
Én főleg crimel toltam, de a mi klánunk is elég rövid életű volt 1+ éve.

Tényleg aki játszik most is vele és 1-2 éve is játszott, játék változott valamit az utóbbi évben? 😊

Mondjuk most visszarázódni már olyan nagyon sok értelme nincs, hamarosan jön a GTAV, aminek a multija is mutat erős hasonlóságokat APB-vel, persze nem csoda. 😊
Utoljára szerkesztette: Malakai, 2014.08.21. 19:47:14

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Sajna sehol nem találok erre választ lehet már nem játszik vele senki.Csak enforcer klánokat láttam hirdetni de az a vonal nem érdekel igazán.
NagyiBMX
Lehet, hogy van, erre a választ szerintem nem itt fogod megtalálni <#shakehead>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Legnagyobb sajnálatomra elég kihalt a topik <#shakehead> a kérdésem az lenne ha valaki válaszol van-e crim magyar klán valamelyik eu szerón.
speed01
"Tényleg itt mindenki enforcer? 😄".

A noobok azok kb, mindenki oda megy, mert azok több zsét kapnak stb. Sok luw 😄 <#eplus2>

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"

Overburner
Gyalogos verésért most is asszem ha zsé van nála.

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

Malakai
Akkor lehet megfigyelni ALT-al, hogyha ott a bilincs a neve mellett. Régen mindenfélére kapta ezt a criminal, tehát le lehetett rájuk csapni akár autó lopásért, gyalogosok gyilkolászásáért is, mostmár csak a rablásért.

Tényleg itt mindenki enforcer? 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Overburner
Oks, sok sikert 😄

Azon van nekem is, akkor majd görcsölök vele 😄

Overburner
Witness de alapbol Bal Alt-on van mindenkinek. Amikor épp büncselekményt követ el és rávagy célozva akkor lehet benyomni, nem mindig sikerül. Szenvedõs. 😄

Ezer hála, megfigyeljük a helyszíneket 😄
Az elõbb egy téren futkosott egy csóka és ütötte az embereket, én meg követtem, hogy mi lesz. Vitt pár holmit is magával, viszont ALT-ra nem tudtam megtámadni. Viszont elloptam egy bõröndjét<#hehe> Milyen parancs ez a játékban? Nekem lehet nem ALT-on van.

Overburner

Overburner

Overburner
Ez a 2 térkép mutatja hogy én szerintem mik a kedveltebb rabló helyek utvonaljai (Sárga) és ahol szeretik leadni a cuccokat contactok (Fekete)

Overburner
Hát szerencsének kell lenni hogy találj 1 jót, járörözni kell fõképp olyan servereken ahol kevés a rendõr. Attol függ milyen a Threat-ed letudsz menni kisebb Szintü serverekre is. Az viszont ajánlott hogy Prestige4-en támadd le öket hisz 1.8 as szorzóval több pénzt kapsz mint ami nála van. De persze e nélkül is joljön pl 4k dodó ha ugy esik. 😄 Mind2 pályán vannak jellemzõ kedvelt rablási helyek, majd szépen rá jösz hogy hol is vannak azok.

Pont reggel láttam egy criminalt, akinél volt 4ezer dolcsi, meg egy bilincs alatta, csak nem tudtam mit kell vele csinálni. Követtem egy darabig, meg lövöldöztem rá, de semmi. Most meg nem nagyon látok, talán 120 dolcsi volt a legnagyobb.
Ezt a trükköt meg majd lehet lejátszom valakivel<#hehe>

Overburner
Nem, rendörökre nem lehet rátámadni ilyesféle módon, csak ha eléri a Prestige 5-öt. Ezért szokott általába kis szinten 2 ember összeállni. Egy Criminal és egy Enforcer. Mentek 2 25 férõhelyes kocsival - Crim betöri a boltot felpakoltok mind2 kocsira - amint tele a 2 kocsi elviszik egy Enforcer contact-hoz - Enforcer leadja az összes cuccot - ismétlés x 100 xD - amikor ugyérzed leadod - feleztek v bármi - arra vigyázni kell hogy Prestige-d ne menjen fel 5 re mert akk levadásznak az emberek - erre egyeszerü megoldás hajts át gyalogosokon hogy lemenjen Prestige 4 kezdésére. Minél többet gyüjtötök annál több pénzt ad majd a szórzód. Jó muri, de eléggé monoton.

Ez visszafelé is mûködik? Ha engem le ALT-ol egy criminal, mert látja, hogy van nálam pénz?

Overburner
Nincs mit, ha látod hogyha valaki rabol, rámutatsz az egérrel az illetõre vagy az illetõ kocsiára, a kis pont alatt kifogja irni hogy mennyi pénz van nála, ha több mint 1200 akkor én általában már rá szoktam csapni. A Criminalok egésznek 2500$-ig rabolhatnak ugy hogy csak akkor támadhatod meg öket amikor épp felpakolják, leadják illetve betörik az üzleteket vagy garázsokat, aztán már bármikor rájuk lehet ugrani amikor az ember akarja. 😄 De erre vigyáznak, hogy ne lépjék túl.

Az a baj, hogy a felvétel után sose néztem az UI-t, mivel akció volt épp, aztán el is feledkeztem róla. Az ALT-os cuccot meg még hírbõl sem hallottam, kösz <#eljen>

Overburner
Nos, miután felvetted felkerül a Bal felsõ sarokba egy kis pénz zacsi ahol irja h mennyit zsét szedtél fel, ha küldin kivül vagy elkell menni az erre kijelöl helyre amit a játék egyböl kirak az UI-ra és a mapra is hogy hova kell menned. Ha valaki rabol és te ezt felfedezed ALT-ot nyomsz igy bekerülsz egy küldibe ott értelem szerüen megkell ölnöd elvenni a pénzt majd a te DROP OFF-odhoz vinni azt. (Ha kevés a pénz amit összeszedtél nem érdemes leadni ugyanis ezzel a Prestige-d le csökken és 1.0-ra esik vissza a szorzód.

Pl. a criminals hullájától elvett csomagokat hol kell leadni? Mert, ha én is meghalok utána, akkor megint ledobja a földre.

Overburner
Nekem 800 órám van az Enfom-ba ha kérdezni akar valaki valamit kérdezzen remélhetõleg tudok válaszolni xD

Nem, jól mondtam elõször, mert a 2ezerhez adja hozzá a 3600-at. Többet ma nem számolok<#hehe>

Illetve 3600.

Nincs mit. Viszont ezt én se olvastam végig, de van benne egy olyan, ha mindezt 4-es prestige-nél csinálod, akkor 1.8-as szorzó van rajta. Ha összeszedsz 2ezer dolcsit, akkor az valójában 5ezer környéke lesz. Most lepett épp meg a dolog<#hehe>

GibboRamone
köszi a guideot

Dota 2

Sebaj, de legalább van még egy lehetõség arra, hogy pénzhez lehessen jutni.

Malakai
Ezzel criminal is így van, ott a pénz átmosásakor (amikor tényleg meg is kapod a lovettát) visszaesik alapállapotra a notoriety, csak õ gyorsan szedi vissza azt, csak egy kis utcai vérengzés és újra fent van.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Közben rájöttem mi a teendõ az autók visszavételével, ha érdekel valakit, itt megtalálja: http://forums.gamersfirst.com/topic/172009-stoops-guide-to-impounding-vehicles-as-an-enforcer/
Azt nem mondom, hogy milliókat lehet vele keresni, de a jobb autókért egész normális pénzt lehet kapni. Egy sima taxi 80 dolcsi, egy mentõ 160, plusz arra jön már valami kategóriabónusz és ahogy észrevettem, nem árt feljavított állapotban visszavinni, ad rá még egy kis bónuszt. Minél jobb autó, annál több pénz.
Viszont, ha az összegyûjtött lóvét a "bankban" adom le, visszaesik a Prestige kb. két szintet(ha visszaviszem az autókat, akkor meg nõ). Viszont azt hiszem másképpen is be lehet gyûjteni ezt a pénzt, de már nem volt kedvem kipróbálni.

Vérdíjat gyûjtenék szívesen, csak nehezen találom meg a delikvenst(általában véletlenül).

Viszont volt már olyan is, ha lelõttem egy criminalt, akkor eldobott egy csomagot, amit én szépen fel is vettem, csak elfelejtettem "leadni". Már, ha azt le kell egyáltalán, csak azt nem tudom hol.
Ma egyszer az is elõfordult, hogy akción kívül beszálltam egy út szélén hagyott autóba, egybõl elkezdett villogni az útmutató, hogy hol adjam le. Abszolút nem tudom mi volt ez, de gyanítom, hogy lopott kocsit vittem vissza.

Ezeket lenne jó tudni, hogy hogy is mûködnek, lehet -e keresni az ilyesmit, vagy inkább felejtõs és maradjak a mission-öknél és a vérdíjazásnál.

Malakai
Criminal gyorsabban tud pénzt keresni, viszont notoriety is gyakran van magasan (csillagok), azaz enforcernek gyakrabban van lehetõsége vérdíjért cserébe leszedni, ami meg jó pénz. Enforcereknek dettó jobb a tûzereje, a stungunt pl ne becsüld le, végig egyik leghasznosabb fegyver enforcerként.

Criminal elsõsorban azért keres jobban pénzt, mert a csillagokat könnyebb összeszedni (criminalnál notoriety), mivel mindenféle rosszalkodásra kapják, míg Enforcerként a prestige növelése macerább ugyebár.

@darki81: Régebben sem volt különösebben sok, más kompetitív akciójátékokhoz viszonyítva még kevés is. Csak itt még rájönnek ugye a fizetõs emberek. De õket is le lehet azért lõni, csak õk elõnybõl indulnak.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

GibboRamone
Hi! EU2 serveren kezdtem Enforcerkedni! Van esetleg magyar klán ami befogadna?😊

Dota 2

Üdv! Tegnap elkezdtem a játékot enforcerrel és jól látom, hogy a criminal-nak sokkal több lehetõsége van pénzt keresni/tp-t szerezni, mint az enforcernek? Keresgéltem errõl infókat, hogy mi jót lehetne még csinálni enforcerrel, de nem nagyon találok.

darki81
sok még a csaló?

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Hali! Most töltöm a játékot, és egy videóban panaszkodtak az ostoba, nem együttmûködõ játékosokra, ezért érdekelne engem egy klán ami összeszokott, és kezdõket is szívesen lát. Köszönöm.
Sziasztok ! Az lenne a gond, hogy keresgéltem googlebarátomban már sokat,hogy lehet hogy NE a C-meghajtomra töltse le az APB-t , mert azon csak 7 giga helyem van, az is a Win7 nek.. Nem lehet valahogy megváltoztatni a célmeghajtót a gamerfirst-nek ? Hogy hova töltsön le. Köszönöm

Ne költsd ell a lóvédat mindenféle fegyóra hanem gyûjtsél módokra (olyanok mint a perk ek)
Keresd ki melyik küldetés adó npc ad olyan felszerelést amire vágysz, és nála legyen bekatintva a pledge gomb.
Valamint ha az eu1 szerveren vagy rebbellekkel akkor írj rám privátba

Ez természetesen mindenkire érvényes
EU01 es szerveren van rebel oldalon magyar klán?
NagyiBMX
Klánok vannak, de mint láthatod a topik is elég kihalt, a játékot már régen nem játszom, de anno 300+ órám volt benne. Bele untam a sok prémiumosba, megveszik 10 ezer forintért a lila shotgunt, te meg mint free játékos jöhetsz a fehér fegyvereddel, õ úgyis one shotolni fog téged... Amúgy a játék elképzelése jó lenne

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Most rakom fel a játékot.
Van valami amit tudnom kell vagy amit ajánlani tudtok?
Vannak klánok benne vagy ilyesmi?
speed01
Ez lett a játékból, egy kalap fos. Ha nem fizetsz elõ lószart nem érsz benne, meg az hogy 30-on össze rak 200-as szintû emberekkel, jól elbaszták ezt a játékot is, GZ!

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"

NagyiBMX
Régen nekem is volt, aztán ha közelebb értem az elmosodott távoli tájhoz akkor kitisztult a kép de nem tudom miért van, a topic is eléggé kihalt neten nézz rá valamit :\

Üdv Tegnap keztem el a jázékot EU1-en, valaki találkozott olyannal hogy a textúrák el vannak mosódva de a menüben minden okés valami megoldás erre?

NagyiBMX
Prémium, igazi pénz

Lenne 1 kérdésem. Hogyan tudom feloldani a Jericho-hoz a tuningokat? Ezen belül nem a lökhárítókra gondolok hanem a turbora meg a hangokra.

1 újjabb frag montagem az Obeya szerveren eltöltött idõrõl. :'D
Oldal 1 / 45Következő →