All Points Bulletin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus B85M-G,i5-4460@3,2Ghz,Asrock Rx570 PhantomGaming X 4GB OC, Kingston Hyper X Fury 2x4GB DDR3,
Tényleg aki játszik most is vele és 1-2 éve is játszott, játék változott valamit az utóbbi évben? 😊
Mondjuk most visszarázódni már olyan nagyon sok értelme nincs, hamarosan jön a GTAV, aminek a multija is mutat erős hasonlóságokat APB-vel, persze nem csoda. 😊
Utoljára szerkesztette: Malakai, 2014.08.21. 19:47:14
(\__/) ( X.x) ( } . { )
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
A noobok azok kb, mindenki oda megy, mert azok több zsét kapnak stb. Sok luw 😄 <#eplus2>#eplus2>
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
Tényleg itt mindenki enforcer? 😄
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Az elõbb egy téren futkosott egy csóka és ütötte az embereket, én meg követtem, hogy mi lesz. Vitt pár holmit is magával, viszont ALT-ra nem tudtam megtámadni. Viszont elloptam egy bõröndjét<#hehe>#hehe> Milyen parancs ez a játékban? Nekem lehet nem ALT-on van.
Ezt a trükköt meg majd lehet lejátszom valakivel<#hehe>#hehe>
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Azt nem mondom, hogy milliókat lehet vele keresni, de a jobb autókért egész normális pénzt lehet kapni. Egy sima taxi 80 dolcsi, egy mentõ 160, plusz arra jön már valami kategóriabónusz és ahogy észrevettem, nem árt feljavított állapotban visszavinni, ad rá még egy kis bónuszt. Minél jobb autó, annál több pénz.
Viszont, ha az összegyûjtött lóvét a "bankban" adom le, visszaesik a Prestige kb. két szintet(ha visszaviszem az autókat, akkor meg nõ). Viszont azt hiszem másképpen is be lehet gyûjteni ezt a pénzt, de már nem volt kedvem kipróbálni.
Viszont volt már olyan is, ha lelõttem egy criminalt, akkor eldobott egy csomagot, amit én szépen fel is vettem, csak elfelejtettem "leadni". Már, ha azt le kell egyáltalán, csak azt nem tudom hol.
Ma egyszer az is elõfordult, hogy akción kívül beszálltam egy út szélén hagyott autóba, egybõl elkezdett villogni az útmutató, hogy hol adjam le. Abszolút nem tudom mi volt ez, de gyanítom, hogy lopott kocsit vittem vissza.
Ezeket lenne jó tudni, hogy hogy is mûködnek, lehet -e keresni az ilyesmit, vagy inkább felejtõs és maradjak a mission-öknél és a vérdíjazásnál.
Criminal elsõsorban azért keres jobban pénzt, mert a csillagokat könnyebb összeszedni (criminalnál notoriety), mivel mindenféle rosszalkodásra kapják, míg Enforcerként a prestige növelése macerább ugyebár.
@darki81: Régebben sem volt különösebben sok, más kompetitív akciójátékokhoz viszonyítva még kevés is. Csak itt még rájönnek ugye a fizetõs emberek. De õket is le lehet azért lõni, csak õk elõnybõl indulnak.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Keresd ki melyik küldetés adó npc ad olyan felszerelést amire vágysz, és nála legyen bekatintva a pledge gomb.
Valamint ha az eu1 szerveren vagy rebbellekkel akkor írj rám privátba
Ez természetesen mindenkire érvényes
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Van valami amit tudnom kell vagy amit ajánlani tudtok?
Vannak klánok benne vagy ilyesmi?
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"
1 újjabb frag montagem az Obeya szerveren eltöltött idõrõl. :'D