2245
APB
  • Jeffjohnson
    Szerintem is korai kiadni ráadásúl ez egy TPS shooter MMO ha nem lesz laggmentes akkor nagyon sokan fogják otthagyni.

Ez a fizetési modell sem a legszimpatikusabb 50óra jár a játékkal ami kb 1,5hét alatt lemegy aztán veszel 20 órát vagy 3dollárral többért 1 hónapot magyarán aki kevesebbet játszik az jár rosszabbul mivan ha lejátssza a 20 órát mert több ideje van máris jóval többet kell fizetnie mint annak aki 1 hónapost vette nincs arányban a két összeg. Nem beszélve arról ,hogy az európaiakat ismételten szívatják 10dollár nem egyenlő 9 euróval. Nagyot csalódtam ebben a játékban többet vártam.
  • Tatyla
    ez a juli 2-es megjelenés vicc,ugyan az lesz mint az Age of Conan-nál...
  • SZilaJMaGGoT
    SW:TOR-nál is többféle fizetési model lesz.
  • dronkZero
    Ez a fizetési rendszer egész kellemes, nem kell fizetni azért az időért, amit nem játszik vele az ember. (Havidíjjal ellentétben). Rászokhatnának máshol is, lehet, hogy több MMO-t néznék meg... Volt játék, ahol az ingyenhetet buktam be(mert telepítés/regisztrálás után következő héten pont nem jutott rá időm), volt, amivel mai napig várok, hogy regisztráljam az egyhavi ingyenkódot...
    Ez a "feltöltőkártya" sokkal szimpatikusabb. Viszont a játékban henyélés meg így drágává válik...
  • Jeffjohnson
    Arra látom nem tudtál válaszolni ,hogy szerinted mitől több ez egy MMO nál talán nézd meg a szó jelentését..... akkor talán rájössz ,hogy ez is egy MMO.
  • redmonk
    szerintem próbálj meg csatlakozni egy klánba vagy ismeretlenekkel csinálni egyet és beszélgess velük minden külső program nélkül meg próbáld meg személyre szabni a karaktered autód meg mindent hogy ha tudod meg játsz egyet egész nap ha tudsz mint ma én...és akkor talán rájössz
  • Jeffjohnson
    Játszottam én is már a bétával jelen állapotban egy fillért sem fizetnék érte igaz ez a zárt béta tehát nem is kell tökéletesnek lennie de ilyen rövid idővel a kiadás előtt előrébb kellene járni. Kíváncsi leszek ,hogy 2 hónap alatt mennyit fog javulni. Kíváncsi lennék ,hogy szerinted mitől több ez egy mmo-nál?
  • kifli
    megjelenés: eu juli 2, és 11000 körül lesz :)

* Release Date: June 29th for North America, July 2nd for Europe.
    * Price: £34.99/$49.99/€39.99
    * Pre-order benefits: Exclusive content, early access, 60 hours of
    action district gameplay, 100 RTW Points.
    * On-going Cost: It appears that action district time is limited, while
    social district time is unlimited. You can purchase an additional 20 action
    district hours for $6.99/£5.59/€6.29, or a thirty (30) day unlimited pass
    for $9.99/£7.99/€8.99, with discounts for 90-day or 180-day purchases.
    * RTW Points: RTW points are going to be bartered with in the
    marketplace in some form. RTW Points will be able to be converted into game
    time or in-game cash.
    * There's a new trailer for the pre-order bonuses.
  • Since
    Esetleg van béta meghívó hozzá?
  • Since
    Csak egy kérdés mert levagyok maradva...Ez milyen típusú játék lesz? Megyek oszt lövök? Vagy lesznek benne küldetések is? Ez egy MMORPG? Mi a lényege a játéknak?
  • redmonk
    Úgy vélem, hogy ezt az egészet át kell élni. Szerintem nem igen hasonlítható ez egy MMO-hoz. Ez több.
  • Jeffjohnson
    Nem az volt az alap terv ,hogy nem lesz sem előfizetés sem pedig mikrotranzakció? Legalábbis pár hete ez volt az oldalon. Most meg jön ez ami bár nem nagy összeg de azt azért számoljátok hozzá ,hogy itt Európában nem 10 dollár hanem ugyanennyi euró lesz ami azért már annyira nem olcsó kb.2700ft. Majdnem annyi mint egy normál MMO havidíja és ha a bejárható terület méretét nézzük ez igencsak kicsi.
  • Tatyla
    hát én nem tudtam személyre szabni
  • redmonk
    alakul...sztem az autó irányíthatósága javult...sikerült elkészítenem a karakterem de még van vele meló de komoly mennyire személyre szabhatom...
  • Tatyla

még ez a játék nagyon messze van a készenléttől meg folyamatosan megjelent valami hülye és lelőtt
  • Rowlend
    húh, elég későn lesz a béta teszt. Hajnalban megyek dolgozni de majd azért kipróbálom :)
  • Tatyla
    igaz elnéztem az időeltolódást :)
  • Tatyla
    nekem nem kell én tag vagyok ott :)
  • Misi az ezredes
    Jaja jelenleg nincs de meghívót attól még kaphat ha ismét lesz...
  • redmonk
    a start jó lesz az nekünk 9-11ig
  • Tatyla
    ncore-ra nincs meghívás,amúgy meg az tud invitolni barátot aki kap e-mailben ilyen baráthívó key-t....
    ja fél óra és start megint :)
  • Máté94
    Én is szeretnék kérni egy meghívót ha még lehet
  • Misi az ezredes
    TATYLA-tól kérdezd meg. Előre is thx... :)
  • kifli
    XD
    nevicceskedjünk :)
    amúgy hogy kell meghívni? Ha elmondjátok meghívom mindkettőtöket :)
  • redmonk
    iszonyat kiváncsi vagyok a full grafra
  • Misi az ezredes
    Én tudok ncore meghívót adni cserébe :)
  • Snexi
    és engem? :D csak hálát tudok adni cserébe :D
    [email protected]

előre is köszi
  • Misi az ezredes
    És engem nem tudna meghívni valaki?

e-mail : [email protected]
  • redmonk
    Hát introból ítélve full grafunk lesz
  • Tatyla
    adj egy mail címet és kapsz tőlem egyet.
  • Rowlend
    Valaki megtudna hívni bétára? Megpróbálnám meghálálni a dolgot a későbbiekben :)
  • Attila8805
    Hát lehet mert 4.5 gigás update-t szed le épp:D
  • redmonk
    az egyszer biztos, de mi folytathatjuk a tapasztalat szerzést vasárnap, remélhetőleg már full grafon
  • Attila8805
    Főleg ha folyamatosan javul!
    És az első 25 órában simán ki lehet tapasztalni a gamet!
  • redmonk
    az picsa érte
  • Attila8805
    Bő fél évnyi béta tesztelést és némi csúszást követően július másodikán rajtol el Európában a RealTime World fémjelezte APB.

A végletekig személyre szabható fegyverkezős MMO 25 órányi ingyenes játékidővel érkezik, ezt követően havi 7 dollár fejében folytathatjuk a masszívan multiplayer online harcokat.

Annyit szerintem simán megér!
  • redmonk
    Most nézem az APBLaunchert és egy 4.57GB-os Updatet nyomat épp. Mondjuk új rendszer lett feltéve de az APB másik partíción volt és van.
    Valamint:

All Groups: Closed Beta Playsession
    Sunday 02 May 2010
    1900 GMT – 2100 GMT

Tehát helyi idő szerint 21:00-23:00-ig tolhatjuk megint.
  • gfreak
    ja, havernál én is nyomtam...kicsit szappanosdoboz feeling, de nem olyan vészes mint pl. a Godfather 1-ben volt :D
  • redmonk
    én is csak meghívásból tudtam kipróbálni
    igazából jó lesz, de nagyon kiváncsi lennék a full grafra
    a jármű irányítást viszont csiszolhatnák még
  • gfreak
    türelem...türelem...haver kapott egyet, és csak két hetet várt rá :D

én sem kaptam még :S