2245
APB
-
moh4 #406 Engem is érdekel a játék de én soha nem fogok havi feltöltős gamet venni majd ha lessz cracked server ! -
#405 50 óra nem kevés, ráadásul a szociális negyedben "ingyen" ténykedhetsz, havi 20 óra pedig kb 1500 HUF ami elég egy jómunkásembernek, a duplája pedig egy HC-nak (jó biztos senkinek sem elég :D). Csak azért nem ruháztam még be, mert Win7-el még nem tökéletes. -
#404 GW-t megvettem anno, nem rossz, de az nem MMO, a többit amit írtál nem ismerem de a Silk ről halottam, ami ugye ingyenes hogy mik mennek. Persze nem vagy 100%osan rákényszerítve, farmolhatsz 1 hónapot 1 olyan sapiért, amit a pista02 megvesz pár dodóért. -
#403 attol fugg ki mennyire kocka. Valoszinu 50 orat soha nem is jatszanek le vele, igy az en szempontombol teljesen jo ez a konstrukcio.
de hat kinek mi :)
-
#402 Én pár hónappal később vettem, akkor már volt ingyen hónap. De szerintem elején is volt nem? -
Jobboka #401 wownál is ugyan ez volt.... amikor még csak a sima wow volt, asszem haverommal 13 ért vettük (legalábbis ő vette) nem 100 hogy ennyiért, de ha jól emlékszem ennyi volt... az is elég nagy vicc volt, uh. a wow nem túl jó példa :D -
#400 Mellesleg régóta nem veszek semmit látatlanban, amíg ki nem próbáltam előtte. -
#399 Nekem is sok az e 10k 50óráért aztán még havidíj. Kicsit pofátlanságnak tartom, hogy ha megveszed 10kért, akkor nem egy hónapot kapsz ingyen, mint a wownál, hanem 50 óra... mennyi az... 6-7 nap? Ne vicceljünk már. Így tökre nem éri meg. -
Since #398 Ízlések és pofonok...Nekem pl. GW egyáltalán nem jön be, viszont APB-ben látok némi fantáziát. Lehet azért i mert már elegem van a fantasy világokból...És nem 9990 a játék, jó helyről kell venni. Havi 4500 picit soknak találom, de majd utánanézek hogy pontosan mennyi. -
Jobboka #397 az, h egy ilyen shooter game ért kipengess 1x 9990 -et utána meg még hónaponta 4500 -at azt én erősen túlzásnak tartom.... -
Jobboka #396 ingyenes mmo-knál nem vagy rákényszerítva a fizetésre.... Allodsonline, Guild Wars -ért is csak 1x kell fizetni, MU online se fizetős, Chaos wars se fizetős, Dekaron sem... -
#395 Sajnálom, ha tőlem kell megtudnod, de az MMO-kért fizetni kell óra vagy havidíjat (inyenes mmo-knál is rá vagy kényszerítve). Ebben benne foglaltatik hogy fenntartanak neked szervert és fejlesztik folyamatosan a játékot amíg van iránta érdeklődés. A karaktered testreszabása pedig tudtommal nem tartozik a játékidődbe, úgy ahogy a kereskedés sem. Csak az ún. Action districtnél megy az "idő". Ha rosszul tudom jöhetnek a kövek -
Jobboka #394 eleve órákat lehet elcseszni a karakterbeállítással :D -
Jobboka #393 50 óra utána vegyél hozzá gametime ot, mekkora ökörség.... én csak kipróbálni szerettem volna, de látom itt a dolgokat, h win7 -en nem jó meg, h 50 óra utána fizess.... mekkora gusztustalanság már -.- -
zritya #392 Win 7 nem jó a játék, mert valami hibás vele, de majd adnak ki egy javítást ami orvosolja. -
Since #391 Nem, mert megváltoztatnám az e-mail címet (ha meg lehet) meg a jelszót hozzá...Én is vettem már használt accot és nem volt semmi gondom vele. Csak okosan kell csinálni. -
#390 es te jatszanal a [email protected] accounttal? amit barmikor recallolhat? -
Since #389 Gondolom oda adná az accát is hozzá mert így nem ér semmit... -
#388 Jó napot.
Leszedtem a majdnem 8gb updatet aztan elinditom es nem tok uj gamet kezdeni.
Hogy lehet itt jatszani?
Segítsetek pls.
-
#387 mindenesetre ugyes huzas scammelesre, felirom magamnak is :> -
#386 es mit er barki is a te 5000ftos jatekoddal ha mar beregelted a cdkulcsot? -
oszi006 #385 Csütörtökön megvettem a játékod, de nekem nem nagyon jön be, ezért eladom 5000 Ft ért akit érdekel az írjon a [email protected] címre. -
#384 win7et lecsereled xp x64 -re es orulsz. -
Since #383 Intel core 2 Duo 3Ghz, 4Gb memória, 32 bites win 7, és 9800 gt videókártya. -
#382 majd 1-2 év múlva lesz -
#381 Milyen is pontosan az a gép? -
#380 Van trialja a játéknak?? -
Since #379 Én is megvettem a játékot, de nekem 20 órát adott a cd kulcs...
Egyébként elég érdekes a játék...Windows 7-en tolom, szerintem normál gépem van igaz nem erőmű, de néha nagyon nagyon szaggatt. De lehet hogy lagos is a server... -
#378 ha lejar az 50 ora (ACTION DISTRICT BELEPO) attol te meg nyugodtan bemehetsz de csetelesen, a karaktered basztatasan meg autovasarlason kivul semmit nem tudsz csinalni (meg kiprobalni se.) -
eremite12 #377 Hali!
Dobtam ingame mailt, nevem "Fánkzabáló" =)
Ma airsoftozni megyek, csak éjfél után leszek online előre láthatóan
-
#376 ITT egy korrektnek tűnő review -
#375 Itt ezt írják:
A játékban 50 játékórányi ingyenes játékidő foglaltatik, ami azonban csak a regisztrációt követően vehető igénybe.
Ennek lejártát követően közvetlenül az Electronic Arts-tól lehet játékórákat, avagy korlátozás nélküli 30 napos játékidőt vásárolni. -
#374 Írjatok indokolatlanul sok véleményt legyetek majd oly szívesek, mert amit eddig láttam belőle az nagyon tetszik és ezzel nem vagyok egyedül. Mivel sok mmo-t próbáltam már, tudom hogy általában minden csoda három napig tart. -
#373 Ha így lenne fejbe verném a készítők fejét. De 50 óra múlva megtudják egyesek?! :P
Amm.. csak vicceltem :) -
#372 Igaz az hogy ha megveszem 10 ezerért akkor csak 50 órát játszhatok? -
#371 nem teljesen értem mia gond, hogy próbálnak embereket toborozni...
Vagy viccelsz, vagy valami egészen más probléma lesz nálad:p -
konii #370 Ha mondasz nekem egy játékokkal foglalkozó fórumnál megfelelőbb helyet , hogy egy új játékra embereket toborozzak akkor megyek oda és ott hirdetek. :) -
#369 Még egyszer reklámozod a csapatod jelentelek azért gondolkodjatok egy kicsit, komolyan fórumban kell toborozni?
Köszi de nem kell több SPAM -
#368 Vegyél VIP-et és lehet. -
konii #367 Szar lett a kép link és nem tudom utólag szerkeszteni:P
Kép