2245
APB
  • Misi az ezredes
    Nekem nem küldenek semmit, pedig kedd este van. Vasárnap jelentkeztem, esetleg próbáljam meg ismét? :/
  • gfreak

különben a játék is pofásan néz ki (még így minimáltextúrákkal is), mire kigtazom magam, szerintem már kint is lesz...aztén vérbefojtjuk a poénokat :D
  • redmonk
    szerintem te vagy az egyetlen aki erre gondolt...mellesleg mindenki magából indul ki...ezen gondolkodj el azért
  • gfreak
    utolsó két üzenetet ragadjuk ki a kontextusból, és nevessünk egyet

a banner pofás lett ;)
  • redmonk
    ohh köszi
  • Misi az ezredes
    Betetettem
  • redmonk
    tökéletes sztem
    valaki be is rakhatná a helyére
  • Misi az ezredes
    Jó lesz ?
  • Misi az ezredes
    Igen! Mikor valaszolnak kb?
  • redmonk
    de ennyire? meg aztán valaki aki bent van írjon már rám. damient és talmát felvettem már.
  • Misi az ezredes
    Én jelentkeztem tesztelőnek, remélem elfogadják. :) Amúgy mivel BÉTA, minden textúra butítva van.
  • redmonk
    Nektek is ilyen tré textúrák vannak? Fullra állítottam amit csak lehetett. Vagy kell még valamit csinálni?
  • redmonk
    RedMonk a nevem. Keressetek fel a játékban.
  • TottiZsolt
    Az enyém ugyanez ott is.
  • redmonk
    Nem mindegyik országban van időátállítás ahogy azt be is linkeltem.
  • Jeffjohnson
    vagy a számláló szar mert elvileg mindenki átállítja az órát ezért ennek nem kellene változnia
  • Jeffjohnson
    naja GMT+1 ben vagyunk viszont az óra átállítás miatt +2 ben
  • redmonk
    Don't forget to account for DST (Daylight Saving Time) if it applies to your region. If you are in any confusion about the times check countdown timer.
  • redmonk
    Na megnéztem az oldalán a visszaszámlálót és jól mondtam elsőre. 7kor tudunk menni.
  • Jeffjohnson
    Nem
  • redmonk
    Ti bent vagytok már?
  • redmonk
    Egyelőre még nem jó.
  • redmonk
    Kértem, hogy csináljanak egy bannert a topikhoz. Valamint jó lenne majd egy klán alakítani vagy valami ilyesmi.
  • redmonk
    Ja csak itt mondták, hogy nyári időszámítás stb. aztán belekeveredtem a dolgokba, de rájöttem, hogy amott is volt átállítás szóval akkor 6tól lehet.
  • Jeffjohnson
    szerintem GMT+1 ben vagyunk tehát 6-tól ha minden igaz
  • redmonk
    Jól tudom, hogy hazai idő szerint 19:00-23:00-ig lehet ma nyomulni?
  • redmonk
    Csak nem egy SG klánra gondolsz?
  • Attila8805
    Tényleg!
    Beírhatná mindenki a Nick nevét hogy felvegyük egymást barátnak és megtaláljuk egymást!
    Mehetnénk Teambe!
    Az én nevem Talma!
  • redmonk
    Én most nyomom majd elsőnek. Valszeg a nevem Redmonk lesz. Majd ütközhetnénk valahol a game-ben. Criminal oldalra akarok állni. És akkor este 7-11-ig csapatjuk . Alig várom már.
  • TottiZsolt
    All EU Groups: Closed Beta Play Session

Sunday 25 April 2010

1700 GMT – 2100 GMT
  • redmonk
    okés király
  • tutituti
    A lone wolf hogy ajátékban ugy lehet barátokat avag klánokat létrehozni de mint magányos farkasként is lehe lenni.Na hát én nem szegődtem senkikhez mert nem tudtam annyit játszani.
    Majd meglessük mi meg hogy.Lehet e.Max adok egy Teamspeak servert aztán ott beszélünk ha nincs voicechat vagy ilyesmi.
  • redmonk
    Lone Wolf az mi? Én is criminal leszek, majd összefuthatnánk. A gameben lehet valahogy chatelni groupon belül vagy vhogy mikrofonnal megoldhatjuk?
  • tutituti
    Lone Wolf vagyok.Egy klánban sem játszok.
    ÉS Mindkettőt kipróbáltam de főként criminal,mert abba előre jutottam,az enforcer az csak 10 percig néztem meg.
  • redmonk
    bakker tényleg, elfeledtem
    bocsesz
  • Sáska
    GMT-hez most a nyari idoszamitas miatt +2 oraval kell szamolni (Greenwich is most GMT+1-ben van)
  • redmonk
    Damien, vasárnap tudunk együtt nyomulni? Vagy benne vagy valami klánba? Criminal or Enforcer?
  • gfreak
    egy meghívó nekem sem jönne rosszul ;)

azaz: kérek szépen és köszönöm ;)
  • Máté94
    Én is szeretnék kérni
  • Rowlend
    Valaki dobjon meghívót, PM-be adok mailt