2245
APB
-
#286 Nekem nem küldenek semmit, pedig kedd este van. Vasárnap jelentkeztem, esetleg próbáljam meg ismét? :/ -
különben a játék is pofásan néz ki (még így minimáltextúrákkal is), mire kigtazom magam, szerintem már kint is lesz...aztén vérbefojtjuk a poénokat :D -
#284 szerintem te vagy az egyetlen aki erre gondolt...mellesleg mindenki magából indul ki...ezen gondolkodj el azért -
#283 utolsó két üzenetet ragadjuk ki a kontextusból, és nevessünk egyet
a banner pofás lett ;) -
#282 ohh köszi -
#281 Betetettem -
#280 tökéletes sztem
valaki be is rakhatná a helyére -
#279 Jó lesz ?
-
#278 Igen! Mikor valaszolnak kb? -
#277 de ennyire? meg aztán valaki aki bent van írjon már rám. damient és talmát felvettem már. -
#276 Én jelentkeztem tesztelőnek, remélem elfogadják. :) Amúgy mivel BÉTA, minden textúra butítva van. -
#275 Nektek is ilyen tré textúrák vannak? Fullra állítottam amit csak lehetett. Vagy kell még valamit csinálni?
-
#274 RedMonk a nevem. Keressetek fel a játékban. -
TottiZsolt #273 Az enyém ugyanez ott is. -
#272 Nem mindegyik országban van időátállítás ahogy azt be is linkeltem. -
#271 vagy a számláló szar mert elvileg mindenki átállítja az órát ezért ennek nem kellene változnia -
#270 naja GMT+1 ben vagyunk viszont az óra átállítás miatt +2 ben -
#269 Don't forget to account for DST (Daylight Saving Time) if it applies to your region. If you are in any confusion about the times check countdown timer. -
#268 Na megnéztem az oldalán a visszaszámlálót és jól mondtam elsőre. 7kor tudunk menni. -
#267 Nem -
#266 Ti bent vagytok már? -
#265 Egyelőre még nem jó. -
#264 Kértem, hogy csináljanak egy bannert a topikhoz. Valamint jó lenne majd egy klán alakítani vagy valami ilyesmi. -
#263 Ja csak itt mondták, hogy nyári időszámítás stb. aztán belekeveredtem a dolgokba, de rájöttem, hogy amott is volt átállítás szóval akkor 6tól lehet. -
#262 szerintem GMT+1 ben vagyunk tehát 6-tól ha minden igaz -
#261 Jól tudom, hogy hazai idő szerint 19:00-23:00-ig lehet ma nyomulni? -
#260 Csak nem egy SG klánra gondolsz? -
#259 Tényleg!
Beírhatná mindenki a Nick nevét hogy felvegyük egymást barátnak és megtaláljuk egymást!
Mehetnénk Teambe!
Az én nevem Talma! -
#258 Én most nyomom majd elsőnek. Valszeg a nevem Redmonk lesz. Majd ütközhetnénk valahol a game-ben. Criminal oldalra akarok állni. És akkor este 7-11-ig csapatjuk . Alig várom már. -
TottiZsolt #257 All EU Groups: Closed Beta Play Session
Sunday 25 April 2010
1700 GMT – 2100 GMT -
#256 okés király
-
#255 A lone wolf hogy ajátékban ugy lehet barátokat avag klánokat létrehozni de mint magányos farkasként is lehe lenni.Na hát én nem szegődtem senkikhez mert nem tudtam annyit játszani.
Majd meglessük mi meg hogy.Lehet e.Max adok egy Teamspeak servert aztán ott beszélünk ha nincs voicechat vagy ilyesmi. -
#254 Lone Wolf az mi? Én is criminal leszek, majd összefuthatnánk. A gameben lehet valahogy chatelni groupon belül vagy vhogy mikrofonnal megoldhatjuk? -
#253 Lone Wolf vagyok.Egy klánban sem játszok.
ÉS Mindkettőt kipróbáltam de főként criminal,mert abba előre jutottam,az enforcer az csak 10 percig néztem meg. -
#252 bakker tényleg, elfeledtem
bocsesz -
#251 GMT-hez most a nyari idoszamitas miatt +2 oraval kell szamolni (Greenwich is most GMT+1-ben van) -
#250 Damien, vasárnap tudunk együtt nyomulni? Vagy benne vagy valami klánba? Criminal or Enforcer? -
#249 egy meghívó nekem sem jönne rosszul ;)
azaz: kérek szépen és köszönöm ;) -
#248 Én is szeretnék kérni -
#247 Valaki dobjon meghívót, PM-be adok mailt