2245
APB
-
#86 Köszönöm! -
#85 gmt +1-be vagyunk... -
#84 Vagy úgy... Furious Fighters? Ez a mi időszámításunk szerint hány óra? -
#83 Levélben kellett kapnod egy értesitést,hogy melyik teszt-csapatba kerültél és mikortól indul(GMT 20:00-22:00-nekem). -
#82 Srácok nekem azt írja, h a szerverek nem elérhetők... :S -
#81 Na nekem lejött az éjszaka folyamán.
Ma tesztelek és írok róla. -
#80 Én is megkaptam! :) -
#79 Jah akkor ugyanaz az eset mint nálam. Én már le is mondtam róla erre ma kaptam. :S -
#78 Amikor jött a hír, hogy lehet már akkor. -
#77 De mikor? Mert én már szinte rögtön az elején regisztráltam és csak most kaptam kulcsot. Nem tudom mi alapján rostálnak a különböző fázisokra, de elhúzódhat ez több hónapra is(saját tapasztalatból kiindulva). -
#76 Nekem meg még semmi. Pedig kettőt is küldtem.S -
#75 Akkor lehet egy fél év múlva kapsz kulcsot is... :D -
#74 Most jelentkeztem.Kiváncsi vagyok rá milyen lesz. -
#73 Én is most kaptam kulcsot! :D -
#72 Én is kaptam csak az a bajom,hogy a "C"partición(rendszer) nincs annyi helyem,hogy telepitsem és ha máshová szeretném(kijelölöm neki azt a meghajtót ahol több a hely)akkor is azt irja ,hogy nincs elég hely a "C" meghajtón...
Olvastam hivatalos fórumon,hogy többeknek van ilyen problémája a launcherrel de konkrét megoldást még nem találtam,
Valakinek egy ötlet?
-
#71 Én most kaptam kulcsot!
Már töltöm a 8gigát -
#70 még mindig annyira lagos? -
#69 mostanaban indult a beta teszt 2. fazisa. Aki meg nem kapott emailt, az esetleg a napokban szamithat valamire, en is ma kaptam. -
overx #68 Nagyon leállt a fórum. Azóta semmi hír vagy új videó, esetleg pletyka ? :D -
#67 Én is regisztráltam de nem kaptam választ. -
#66 van itt még olyan aki már játszik vele? Neki is játszhatatlanul laggol? -
#65 Én nem kaptam kulcsot :/ -
#64 Köszi az infót erre vártam! :) -
ricsa008 #63 köszi -
#62 Ez baromi jó játék O_o -
(ezután behalt fraps, úgyhogy érjétek be ennyivel :D)
rendesen úgy lehet játszani, hogy apb.comon van egy olyan menüpont hogy beta, ott regelsz, meg kitöltöd, és vagy kapsz kulcsot, vagy nem. Am arra jöttem rá, lehet az a cink hogy túl megas a pingem, és azért lagolok mint állat :/
-
ricsa008 #60 és mit kell tenni hogy lehessen játszani vele? vagy kaptál kódot? -
#59 Köszi. -
#58 na, a játék úgy néz ki hogy először is meg kell kreálnunk saját karakterünk, ami elég részletes, ezek után 3 helyszín van, (én 2-ön voltam tegnap me má fáradt voltam) van az első hely, ahhol is személyreszabható a játék, ruhát lehet venni, fegyvert, illetve kocsit venni/testreszabni, a középső helyszínt kihagytam :D
az utolsó helyszín maga az utca, a rendőrségnél játszottam tegnap, úgy ment hogy kaptam egy hívást, ekkor egy kis nyilacska mutatta hova kell mennem, és kit kell elkapnom. A bűnözők oldalán nemtudom hogymegy. Annyi biztos hogy betöltőképernyőnél mutatta hogy vannak bandák, és hierarchikusan épul fel az egész. Most még eléggé kaotikus a játék, mindenki összevisza megy (első nap na...) egyébként graf meg fizika annyira nem rosz. Csak nemtudom hogy miért úgy szagatott mint az állat :S (e8400 3,6ghz, 3gb ram, Hd5770) Képeketnemsoká csinálok, csak felteszem frapsot (w7alatt print screnel, egy nagy fekete képet kapok...) -
#57 Ha lehetséges némi infót csepegtess akár képek formájában is :)
Köszi! -
#56 na, hát remélem optimalizálnak valamit mert ez így egy rakat szar...
ha jól futna, akkor viszont elég jó kis game lenne :)
-
#55 beszarás megy a game, minnyá képek :D -
#54 kaptam egy ilyen mailt:
APB Playtests this weekend 09/01/2010 -
#53 jaaa hogy pihennek, így minnyá más, ígyis elég lassan haladnak pedig... -
#52 azt hiszem hogy az idén már nem mert pihennek azt írták a hirlevélben -
#51 asszem eddig 850 beta kulcsot küldtek ki (ami ígyis kevés egy mmo-nál...)
azt nem mondták mikortol várható az open beta? -
#50 igen én írtam nekik egy mailt,és azt mondták hogy nem mindenkinek lehet most játszani szóval ilyen belsőkörös zárt béta vagy mit magyaráztak... -
#49 egyenlőre ahogy olvastam elég sok embernek ez a baja (lehet mindenkinek...)
lehet nincs nagy szerverparkjuk, így lassan megvárják hogy mindenki leszedje, majd utánna indítják a játékot -
#48 Érdekes.Akkor várunk amíg másnak esetleg én is egyszer kapok kódot hozzá. -
#47 de nem tudunk bejelentkezni azz accra a játékban error code 8 :(