All Points Bulletin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Máté94
2010 Q1😊
Ez a játék nagyon ütni fog. Csak gyõzzem kivárni azt az a 9-24 hónapot még megjelenik...
ez de komoly
SZilaJMaGGoT
Szerintem a wheelman is jó volt(ha már az ue3-mas gta féleségeknél tartunk), az már a fejlesztõk hibája, hogy nem lett jobb... De legalább tudhatjuk, hogy lehetséges egy ilyen stílusú játék elkészítése unreal engine-el... Szerenszére elég rugalmasra sikerült...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

tutituti

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

grebber
Hm kíváncsi vagyok erre. Unreal Engine 3-as GTA féleség!

Next PC upgrade: 2022

kifli
má megint? 😄
egy új kép - elvileg az E3-on is kint lesz a game
Máté94
2009.
broman191
Ahogy elnézem itt kérdések sincsenek, nem hogy gyakran feltett kérdések...tárgytalan még. 😄

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

kifli
hát szerintem majd akkor ha megvan hogy egyátalán mikor jelenik meg mert hivatalos oldalon még nincs kint az sem de ha gondolod te csinálhastz 😊
Máté94
Valaki nem szeretne egy FAQ-ot és egy bannert csinálni?😊
Máté94
Minimum System Requirements

* Windows XP SP2 or Windows Vista
* 2.0+ GHZ Single Core Processor
* 512 Mbytes of System RAM
* NVIDIA 6200+ or ATI Radeon 9600+ Video Card

Recommended System Requirements

* 2.4+ GHZ Dual Core Processor
* 1 GBytes of System RAM
* NVIDIA 7800GTX+ or ATI x1300+ Video Card

kifli
ja bocs!! Igazán jöhetne már!! Szerintem jó lesz mert ut3 enginje van szal graf i ott lesz 😊
broman191
2007 vége volt az utolsó dátum...

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

kifli
nem rossz!!!
mikor jön? 😊
broman191
Váááá az graf igen beteg lesz, nagyon stílusos és részletes😛

IGN preview (GDC 2008)

Brolly28
az

majd he megjelenik remélem fellendûl

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)

csgery
Topikhalál...
KILLER2
Én ezt a videót még tavaj láttam. Meglátjuk mi sül ki belõle....

Töltsük le az internetet!

quack
soha nem értettem mire jók az ilyen full render teaserek, az meg hogy úgy akarják feltüntetni mintha ingame lenne (picking lock csík bizbasz), hát nemtudom, a video alapján semmi következtetést nem lehet levonni

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

csgery
Hát, öö... a videót megnézve nem egy nagy durranás sztem... a grafika szép, de várjuk meg, mi lesz...
...sokat itt, a Gamekapcson...
Legalább figyelj oda arra amit bemásolsz, hamár nyitási kényszered támad!

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Brolly28
A Grand Theft Auto világát megalkotó David Jones-ról és új csapatáról, a Realtime Worlds-rõl már olvashattatok sokat itt, a Gamekapcson. A Microsoft megbízásából õk készítették a Crackdown-t, de azért maradt még erejük párhuzamosan egy másik projektet is fejleszteni. Ez nem más, mint az All Points Bulletin nevû akciójáték, mely erõsen laikus szemmel nézve, röviden összefoglalva egy online GTA lesz!

további információk:itt
videó:itt

(ha van már ilyen topik akkor kérem töröljék a keresõ nem talált)

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)