2245
APB
  • darkmenx
    ha valaki kiprobalna a jatekot van meg 3 referral keyem amit eltudok kuldeni. 7ora jatekot tartalmaz action districtbe. utana meg kell venni a jatekot.
  • darkmenx
    csak az elso hirig jutottam mig meglattam az "xt198" szoveget
    ugytudtam, hogy a jatek 18+ ratinget kapott :(
  • ZweiTiger
    Üdv all!

Elkészült az APB Magyarország oldala , egy oldal mely azért lett , hogy ti is csatlakozzatok az apb világába.

APB Magyarország Katt ide

• G3gI
    Sziasztok sikerult nekem is beszerezni de hogy tudnek vele jatszani mi kell hozza felinstalaltam es tovabb mar nemtudom mit kell kulcsokat ker ami nekem nincsen!!! segitsetek pls!!!!!
  • Jockey
    játszunk, nem csevegünk..:-)
  • Laza
    Látom nem valami népszerű a játék ... nincs sok hozzászólás :)
    Ennyire nincs miről beszélgetni? Pedig már majdnem beruháztam rá ...
  • darkmenx

ma fejeztem be a ruhat szerintem durva lett.
  • Jockey
    nemtok trialrol..
  • RoyalPredator
    Hali. Sehol se találok már Trialt.
    Valaki tudna adni? Meghálálnám.
    És egyébként is, a végén lehet megveszem, és egy jó barát a bajban mindíg sokat ér. :)
  • Jockey
    ez nem solo jatekm mint ahogy a who se...
    csapatban izgi,és mivel tudsz szelektálni milyen missiont fogadsz el, így gyakorlatilag nonstop hent/uldozes/akcio van. ertelemszeruen soloba beadja a sok menj ide vedd fel dob le itt szarokat is, ami semmirenem jo max arra, ha nagyon online akarsz lenni, akkor ezzel is bohockodhatsz..
    taktika nagyon fontos, soloba ezt sem fogod latni, legyen 1 sniper, shotgunos, stb stb..
    lepj be valamelyik klanba es ugy probald ki..
  • t0xikus
    jelenleg szólózok ja. és amit írtam,h 1órában 10perc élvezetes, az tényleg mindig akkor volt, amikor belecsöppentem vmi pöpec sokszeméleys akcióba. na az tényleg jó:)

az általam leírt cicomázod magad dolgot meg arra értettem,h itt tényleg kiemelendő. ilyen szintű karakteralkotást pl még sehol nem láttam.
  • dzsordzsoba
    Még egy vicces sztorit megosztanék a fizetős játékidővel kapcsolatban. Egyik klántársunk leadta játszani az öccsének a játékot, persze folyamatosan veszített és jól levitte a rangját, de mákjára az egyik megnyert missziónál kidobott egy random mission rewardot méghozzá egy 2 upgrades rakétavetőt. Ezt berakta szépen pontokért és csupán 2500 pontért vették meg. Az több mint fél évnyi játékidő egy random rewardért, hehe.. :)
  • dzsordzsoba
    Ez egy "pvp" játék, nem a questeken van a hangsúly, itt nem kell NPC-kkel beszélgetni, a gyalogosokon kívül csak a többi játékossal találkozhatsz. Általába azoknak nem tetszik a játék akik szólóban próbálkoznak, csapatban folyamatos élmény szerintem :). Az egész a taktikáról szól, itt egyik fegyver sem "erősebb" a másiknál, mindegyik fegyver más szituációban érvényesül jobban. Headshot tényleg nincs, az egész testre ugyanannyit sebzel, de még szerencse is, mert ha sniperrel felmászol egy felhőkarcoló tetejére és 120 méterről lövöd az arcokat, akiknek legfeljebb az első lövés után jut eszükbe annyira felnézni (ilyenkor játszol taktikailag jól egy sniperrel), akkor elég röhej lenne ha rögtön headshotokat osztogatna és 1 lövés / ember lenne. A legerősebb sniperből is 2 lövés így egy ember.

A questekben nem az a lényeg hogy mit csinálsz, hanem az hogy folyamatosan ellenséges playerek próbálják megakadályozni (vagy te őket), mindenki másfajta taktikával, szerintem rohadtul élvezetes :)

A customizálással sem értem mi a gond, ki ne szeretné pl NFS-ben a kocsiját tuningolgatni, itt lehet a ruhádat is és a karaktert is, szerintem ezzel sincs gond. Ha kapunk pl egy üldözős missiont, rögtön irány a benzinkútra és előkapja egyikünk az ablakból lőve +sebzéses, és nitró upgrades kocsiját aztán irány utánuk.

Akinek már teljesen ki van nyomva a karija, az pedig valóban erősebb, különben sok értelme nem lenne játszani, ha nem bírsz erősödni/fejlődni. Ha nagyon kocka vagy 1 hónap alatt kinyomható minden, ha kevésbé akkor is 2 hónap alatt, tehát az, hogy az erősebb cuccú nyer legfeljebb ennyi ideig tarthat, de mi eleve nem fogadunk el ilyen missiont és meg van oldva ;). Ráadásul ha tudod mit hol keressél kb 5-6 óra alatt ki lehet nyomni a legfontosabb dolgokat, amivel már simán felveheted a versenyt akárkivel. A legizmosabb upgradek (3-as szintu) is legfeljebb +10% hp-t, vagy +10% sebzést adnak, tehát annyira nem lehet elszállni, míg a 2-es szintűek 8%-ot, azt pedig már tényleg akárhol összeszedheted.

Azért mert valakinek van már egy rakétavetője pl, sem jelenti azt hogy ő lenne az isten és egy full kezdő karival ne tudnád lazán leverni, mert van összesen 2-3 lövése mielőtt kifogy, és valahonnan töltenie kell, te meg fogod magad rárohansz kis uzival és esélye nincs a maxos karijának közelről. De ez csak egy példa akart lenni a sok közül hogy mennyire nem a cuccok számítanak, hanem hogy ésszel, taktikázva játssz.

A fedezékeknél valóban vannak gondok, a következő patchben javítva lesznek, illetve az autók irányítása is.
  • t0xikus
    ja és a questek borzasztó egyhangúak. igazából a játék arra jó,h naponta vagy x naponta mondjuk 1 órát el akarsz bohóckodjon az ember.
  • Dopti
    kösz a beszámolót, én is egyre több negatívat hallok a gammáról...
  • t0xikus
    na ez az a játék, aminél még a trialról is lebeszélném az embereket:) játéknál még sose lőttem ennyire mellé, mint ennek megvételekor:)

miről is szól?
    -cicomázod magad
    -ha jobb fegyvered van, nyersz /felejtsd el,h ügyességre megy
    -fedezékek tök random működnek ( vasbeton csőben vagyok és fölülről lelőnek pl:) )
    -kb célzás is teljesen random illetve teljesen mindegy hogy lábujjon lövöd az ellent vagy fejen, ugyanannyit ér
    -autók irányítása röhejes

így hirtelen ennyit. mondjuk kb egy óra játékra jut max 10perc élvezetes rész is:)
  • XenHai
    Ha lenne trial ki próbálnám.
  • dzsordzsoba
    Üdv!
    A játék havidíjás, kb 2500 Ft havonta, látom emiatt sokan izgulnak. Azt azért elárulnám hogy a klánunkba még senki sem fizetett a játékidőért, mert a pontok, amiből beválthatod avval kereskedhetsz AH-ban is! Konkrétan küldi reward tárgyakat pakolunk be és van amit 1 hónapnyi!!! játékidőért vesznek meg a gazdag lúzerek átszámítva pontokban. Már az egész klánnak több hónapnyi játékidő be van készítve. Amúgy ha egy hétvégi nap egész nap nyomod, és kb átlagos player vagy, akkor is összejöhet azért olyan 100k (játékdollár) 1 nap alatt. Azt Ah-ban több mint 1 hónap játékidőre beválthatod, mert van aki ezért vesz pontokat hogy játék pénzre átváltsa. Kb a jelenlegi állás szerint 75000 játékdollár = 1 hónapnyi játékidő. Reklámokkal amúgy én sem találkoztam.

Nem akarok klánokat hirdetni, de ha esetleg valaki még nem tudna róla, mivel tudtommal összesen csak 2 magyar klán van. Patriot szerveren joinolhattok hozzánk a BPD enforcer klánba (/w chuckkonnis), míg az Obeya szerveren megtalálhatjátok a magyar criminal guildet, a Hungarian Feelinget (/w tricky). Nem vagyunk sokan magyarok, tartsunk össze :)
  • XenHai
    üdv!Lenne 3 kérdésem!
    1 havid díjas e a game és mennyi?
    2 Mennyien gamelnek vele élvezhető e a játék??..
    3 van e trial???
  • darkmenx
    majd valaki felvilagosithatna, hogy milyen reklamok jonnek 3 orankent, mert bennevan mar a jatekba 90+ora (action district) jatekom de meg nem talalkoztam 3 orankent felbukkano reklamokkal
  • harvypoker
    nemhiszem hogy a 3 orankenti reklam olyan nagyon duhito lenne,
    nemtudom szoktal-e pl TV-t nezni? :D
    amugymeg eppen az a jo ebben a jatekban (bar nemtul sok minden akad) hogy te dontod el hogy 20 oras kazuár akarsz lenni vagy megveszed az unlimited 30 napos gamecardot

epp most gondolkodom rajta hogy megvegyem e bar a fene nagy instancolt vilagokat nemszeretem
  • foxxi
    Teljesen elfogadható és ( sajnos ) igaz tényszerű leírása ez az eddigi játéknak.. de mint minden "mmo"-nál, tényleg itt is kell az a fél év hogy kigyomlálják a millió bugot, lagot + tegyenek bele változatosabb content-eket stb.. ez igy még nagyon kevés mint játék.. még kevesebb mint mmo.
  • a.carkey
    Az index beajánlotta. Az e-republik esetében ez jót tett a magyar közösségnek.
  • Fehercsoki
    Azzal hogy 3 óránként reklámokat nyomnak a pofádba,és még fizethetsz is érte!
  • Suffering
    Ez a játék mivel jobb mint a San Andreas multiplayer?
  • Dopti
    Hivatalos oldalon a rendszerkövetelménynél olvastam és fórumon. Örülök hogy megy win7 en. A hozzászólásod végén lévő arroganciát nem értem mire irányul. píszáut
  • Filder
    Inkább lehetőséget kaptál arra, hogy jobb autót vegyél.
    (Nekem ez rémlik a rövid béta után.)
  • darkmenx
    fura, hogy a hivatalos forumon meg pont az van, hogy win7-el fut a legjobban. mellesleg ha x64 OS-ed van azon nincs memoria korlatozas es a jelenlegi legnagyobb hibaja a jateknak, hogy minden szaros texturat behuz membe elore. de biztos az osztalytarsaid jobban tudjak, hogy min megy es min nem.
  • darkmenx
    de biztos neked 2x annyiert valtja a fontot a paypal.
  • darkmenx
    csak szolok, hogy 2800ft havo... HONAPONTA.
  • Jockey
    nyugodtan veheted, semmi gond vele, nekem nagyon szépen fut, pedig laptop nem egy gamer fajta..:-)
  • Dopti
    Kösz az infot, csak azért nem vettem meg még meg, mert halottam innen onnan hogy win7 el még nem 100-as. De ez megnyugtatott ;)
  • Jockey
    nem teljesen értem, kaptam egy új járgányt enforcerként, hogy tudom megcsinálni, hogy azt dobja ki ha járművet kérek??
    nyomkodtam Lockerbe mindenhol de nem tudom aktiválni
  • Since
    Én is megvettem a gammát, enforcer oldal és a második serveren tolom, pontosan nemtudom a server nevét. Van magyar közösség ezen a serveren illetve ezen az oldalon? Ha igen, kérek neveket! Thx!
  • Jockey
    2 gépem is van, 1 laptop 4g ram valamlyen proci meg egy ati5650es kártyával (ez gynegébb a normal vgnal), meg asztali szinten 4g 5850es ramma, minden2 szépen fut, remélem erre gndoltál..jah és win7 mind2n
  • Dopti
    Majd egy rövid review-t és hogy milyen masinád van plz.
  • Jockey
    Haller!
    Megvettem én is kipróbálom az enforcer oldat, kit keressek?
  • Fpocok
    1500Ft 20 óra? Ez egyre rosszabb. Ha már fizetős, akkor csak havidíjas.
  • Fehercsoki
    Honnan találják ezek ki az ilyen szavakat:S
  • Since
    Cracked serverre várhatsz ugyanis nem lesz...