3093
-
wednes #245 Menübe be lehet állítani. alapból WSAD az irány, IJKL az akció gombok, ill van még space meg Q, N,M kb.
Az lenne az igazi, ha egérre is be lehetne konfigolni pár gombot. Mert szeritem akkor gamepad nélkül is mehetne simán. De így elég körülményes a játék bill-el. -
#244 Igen, de ha birja a géped, akkor azt a pirorka recét leveszi szerintem egy 2x is ami szinte meg sem kottyan a gépednek szerintem. -
#243 Alapon ASWD és IJKL valamint pl a Space a target-ON vgy mi amivel befogod a célpontot.
De menüben (Keyboard) a Joy meg (Gamepad) néven szerepel egymás alatt a settings menüpontban. -
wednes #242 Igen, 1024-be elég sima a kép. Az egyik legsimább, amit eddig láttam játékokon AA nélkül. Azért nem mondom látható a különbség ha odamegyek korlátokhoz pl akkor picit recés, de játék hevébe ezt nem lehet látni.
Nem olyan mint pl: a Battlefield 2, na az iszonyat recés volt. Sőt az még 2* AA-n is az volt.
Meg eleve ilyen dolgok nem is zavarnának, pláne olyan konfigon mint ami nekem van. Mikor megláttam, hogy nincs medium beállítás azt hittem itt bajok lesznek. Nem gondoltam volna, hogy Highon csont nélkül megy.
Egyetlen zavaró tényező az elején a betöltés. A fekete képernyő és a jobb alsó csík. Az iszonyat lassú. De ez legyen a legnagyobb baj, hiszen minden más rendben van.
-
joe1980 #241 hol lehet beáálitani billentyüre?nézteme gy havernál és csak a gamepadot láttam hogy azt lehet. -
#240 Igen THX a választ sejtettem, mert nálam 640x480-ban élsimítás nélkül is egészen jól néz ki.
1024-ben szerintem nagyon nem is szükséges élsimítás.
:D -
wednes #239 Nálam Highon teljesen jól fut a demo. Nem esik 30 alá a frame teljesen folyamatosan tudok játszani vele 1024-be és nagyon jól néz ki.
PIV 3Ghz, 2*512RAM, 6800GS -
#238 Nem nálam alapon ON
de egyik sem jo se off se on!!! -
#237 rezgést be tudod állítani mert van egy vibration opció .. csak keresgélni kell és alapból OFF ez lehet a gond.. -
#236 Tessék Megoldották a PROFIK!!!!!!!!!
Légyszíves Bence94 ha megkérlek, akkor adj engedéjt, hogy betegyük bannernak vagy te tetesd be légyszíves.
Ha estig nem érkezik válasz, akkor berakatom a módikkal, és ha utána valami gond van akkor legfeljebb kiszedeted, nem fogok megharagudni.
RAZOR24 munkája:
-
#235 Mindjárt megérdeklődöm, hátha nem nagy munka a címét megnövelni
amúgy énis ezt néztem utána, de próba, cseresznye.
Na ezért akartam a véleményeteket.
Köszönöm hogy jelezted. -
#234 Szerintem vagy a kép lehetne kép lehetne alacsonyabb, vagy a felirat nagyobb, de egyébként, jó. -
#233 Ha tetszik nektek, akkor banner-nak kellene berakni
Meg szeretném kérni a topic gazdiát, hogy tegye meg nekünk ezt a szivességet, ha tetszik nektek is.
remélem tetszik
Ez RAZOR27 munkája:
-
#232 Hopsz...
lemaradt ez:
A billentyű alaphelyzetben ugyanaz mint 3 résznél, ami szerintem tökéletessen kézre áll.
de természetessen minden esetben átszabható egyéni igény szerint más gombokra.
Szerintem azért érdemes egy analog joy-ra beruházni. megéri, és ugy az igazi.
de tiéd a döntés. -
#231 Iszonyat ugyanaz mint konzolon, ha van analog joy-od.
én 4900ért illetve 6900ért láttam olyat, ami maximálissan kielégití a játék igényét, cska a rezgés valami miatt nem működik. -
#230 Télleg, bazz ,mostmár beugrott, kösz.(viszont a kezét nemtudtam)
-
#229 Red Queen, a pisztolya Blue Rose, a keze meg Devil Bringer -
#228 Hali!
Nemtudja valaki mi Nero kardjának a neve? -
ricsa008 #227 üdv
az irányítás milyen? -
#226 Úgy érzem, hogy te még nem játszottál egyikkel sem, mert akkor nem kételkednél a szavaimban.
Ajánlom az árkádban menj egy kört a GT5-el. -
#225 Egy PGR4 meg GT-t megnéznék pécén hogy mekkora vas alatt köhögné ki a FIX 30... érdekes lenne. -
#224 "át sem lehetne portolni, legalábbis minőségromlás nélkül.
Mert nem hinném, hogy lenne olyan pc, ami levágja azt a grafot."
LOL...
Mondod ezt a 4 magos cpuk meg a dupla gpus vgak világában. Grat.
-
#223 Jah ez miatt ne is vegyél, mert pc-n ez szebb, viszont egyértelmű GT4 mert azt még át sem lehetne portolni, legalábbis minőségromlás nélkül.
Mert nem hinném, hogy lenne olyan pc, ami levágja azt a grafot. -
#222 jah, biztosan jó lehet de csak azért az 1 játékért soha nem fogok egy ps3at venni. (csak mert ha venék is ps3at ami persze sose lesz, akkor csak a gt5 miatt venném) -
#221 HellDemon Movie!!!
Graph:
640x480
none AA
all settings Super High -
#220 már vagy 15x kinyírtam a démont, már jöhetne a full!!! -
#219 Jah véletlen nyomva ragadt.
-
#218 bocsi. Rosszra válaszoltam :) Természetesen a 215-re akart menni. -
#217 -
ShaiHulud #216 jovanma. -
#215 JAH ÉS PORTOLJÁK ÁT AZ ELSŐ KÉT RÉSZT!!!
ILLETVE HA A DMC4 MOTORJÁRA ÍRNÁK ÁT ÉS UGY TENNÉK PC-RE 1-3IG, AKKOR ÉN MÁR ROHANOK IS A BOLTBA.
JAH ÉS EZ AZ A JÁTÉK, AMIRE EGYÉRTELMŰ, HOGY CSAKIS EREDETIT, HOGY ENNYIVEL MEGJUTALMAZZUK A CAPCOM MUNKÁJÁT.
HA VALAKI NEM BÍR VÁRNI MINT ÉNIS, AZ RÁNTSA LE, ÉS UTÁNA VEGYE MEG 1X DISZDOBOZBAN.
MERT ÉN ÍGY FOGOK TENNI.
EZ MEGÉRI AZ ÁRÁT. -
#214 OF
Amúgy ma játszottam a GT5 Prologue-val.....itt 10mp csönd!
Röhögnöm kellett, először azon, hogy valszeg alvajáró vagyok, mert ilyet csak max álmomban láthatok.
2x meg azért mert eszembe jutott a cikk, mikor a nemes Grid-nél azt írták, hogy egy játék, ami a GT babérjaira törhet.
Namost max álva leszophatja, mert a Grid talán a GT3-hoz lehet mérni, de a GT5-ben amit láttam, azt max egy élő közvetítés tudná lepipálni.
Iszonyat.
Ráadásul amikor megnéztem a belső nézetet, akkor megintcsak azt hittem, hogy talán ez CG animáció.
A műszerfal olyan tipp-topp volt, hogy az életbe nem találkozhatunk ilyen játékkal.
Legtöbbnél örülhetünk ha 3D a belseje.
Háát kívülről a kocsik iszonyat igazinak tűnnek, a fényezéstől kezdve az utcsó kis csavarig minden.
Ebből is látszik, hogy PS3 lehet hogy TV-n kicsit nem olyan tű éles, viszont teljesítményben a toppon van!!!
Úgyhogy te szerencsés vagy, hogy van a közeledben egy ilyen masina!!!!
OFF -
#213 Na ezaz.
Ezt az is mutatja, hogy szerény véleményem szerint 1024x768-ban alap beállítással is iszonyat éles!!!!!
És nem a napsütés, vagy a z a háttérobjectum, vagy tárgy ami ugymond fix, hanem a viz és az valósidejű tereptárgyak is.
Itt pc-n szerintem ha valaki 640-ben nyomja, még akkoris átlagon fellüli minőséget kap!!! PC-n nézve!!!
Grat csak így tovább és legyen ez a minta a többi fejlesztőnek is. -
#212 Tényleg szebb, sztem is, öcsémnél láttam PS3-on, tehát van összehasonlítási alapom! természetesen konzolon is jól néz ki, de a pc-s verzió sokkal élesebb képet mutat, és az árnyékokat is jobbnak látom! -
#211 Van akinek 2gh környékén van a procija, 1 GB ram-ja van, és 7600GS-e?
Arra lennék kiváncsi, hogy a demo hogy megy vele? -
#210 Bakker valami miatt nem rezeg a joy-om!!
Mi lehet a gáz?
Van ilyen valakinek?
#208 -
#209 Jól van megyen azzal is...Mikor emgnéztem a beállitásokat akkor láttam,hogy WSAD,ezért ki se próbáltam a numerikust,mert nem állitotta át gondoltam nem megy.Most hogy megy elsőre lenyomtam a bosst,eddig3-ból egyszer sem mikor IKJL-lel mentem...Sokkal könyebb igy gémelni..Jöhet a teljes! -
#208 Szerintem szebb mint konzolra!!!
Mert monitoron nincsenek képpontok amik villognak fehéren, és monitoron élessebb, mert van élsimítás.
Aki ezzel nem ért egyet az még nem látott konzolos játékot.
Jah és beszereztem egy gamepad-ot!!!!!!!!
4990-ért!!!
P2600 -
#207 Érdekes , nekem alapban a numerikuson van a mozgás -
#206 Nem lehet numerikus billenytűzetre átpakolni a mozgást?Nagyon zavaró igy billel tolni a moastani beállitásokon..Az a baj,hogy nem engedi,hiába nyomogatom a 8ast..nem állitja be. :S