3093
  • Evin
    Szerintem teljesen ugyanaz.
  • K0CKA
    Igen jólkinézős játék!
    Várom a teljest!

(minden max!DX10)
  • Shep
    DX9 és DX10 között van különbség képminőség terén?
  • Rage47
    Ezt könnyebb kezelni billentyűzettel, mint az előző részt?
  • berlinboy6329
    Nvidia meg Ati 2 külön antialiasingot használ vagy mi a fene?Mi ez a C16xQ?Nekem 8X MSAA-t enged csak...
  • joe1980
    Most probáltam ki egy havernál,és nekem nagyon pozitiv a véleményem.A legeslegszebb PC port amit valaha láttam,és kezet szoritok a capcomnak hogy tényleg ennyire foglalkoztak a portolással.Nálam Ps3 verzió 87%
    xbox 360 verzió 98% és a PC verzió 100%.és most már jó a gamepaddal is irányitani mert be lehet állitani és nem izél mint a 3-nál.
  • DarkSector
    Figyuztok 1680x1050-nél már nem látok grafikai különbséget, tehát itt már érdemes leszedni az élsimítást, mert csak Fps-ben van nem kis eltérés.

1680x1050 C16xQ AA és minden Super High

1680x1050 None AA és minden Super High
  • macleod2005
    Gyerekek, miért jó beböfögni minden más játékohz hogy bezzeg a crysis, ez olyan mint amikor a csuklószorítót hasonlítják a dezodorhoz (Benk Dénes :D ). Ez egy Hack & Slash az meg fps. Különben is, elmegy a notimon 70 fps el (ami már a crysisról nem mondható el, vonjuk le a következtetést), igaz hogy 800*500ba (és ilyen is van benne, nem lesz kövér nero), és minimumon, de 70 fps, ami nem rosz egy 1,6 os c2d-tól 1 giga ramtól, és egy 1400 es atitól(pláne hogy kezdi a játék azzal hogy nvidia).
  • Maxtreme
    Nem, elvileg nem kezel egeret sajna.
    Ez ilyen tipikusan gamepados játék. Billel hozzá sem nyúlnék személy szerint :D
  • Evin
    Próbálkozz a beállításoknál. Mivel most foglalkoznak a PC-re portolással, és nem csak átteszi, mint a smc3-nál, van rá esély, hogy lehet.
  • grebber
    Na megnéztem mit dob a gépemre a benchmark.
    1280*1024 Superhigh, 16xQ élsímitás

• Klemice
    rövid és lényegre nem törő
  • saxicola
    Véleményem a demóról és képek: www.gportal.hu/screenshots
  • joe1980
    sziasztok,lehet buta kérdés de nincs benne egér lehetöség hogy azzal forduljon a kamera?
  • DarkSector
    L gombal dobd el őket!
  • DarkSector
    Ő nem azt mondta hogy tudja, csak szerinte úgyis kilövik majd . mert szerinte biztos megoldható.
    ennyi
  • Klemice
    hát igen amőgy nem szükséges mert 6 perc alatt végigtolható a pálya és utána a boss jön :)
  • newc22
    Szerintem kamuzik a srác hogy tudja... :)
  • Klemice
    arra várok én is :S
  • newc22
    10 perces idő limitet hogy lehet kijátszani?! Mondjuk szerintem sehogy..... de ha valaki leírja akkor megköszönöm
  • Klemice
    a tűzdémon a legkönnyebb boss.. igaz a teljes verzióban tudsz upgradelni és ilyenek :)
  • Davidus
    én elsőre 4 csíkig tudtam leverni. majd a fullban kinyírom:)
  • overlocker
    Jah amugy a jégdémon nm nehéz csak csapkodni kell a pkolian hangulatos tűz démon tényleg elég massziv de kell is ilyen boss harc
  • overlocker
    Hát az én véleményem a kövi:
    Kezdem ott hogy Capcom felraktam minden opcio super high meg mindenből a legjobb és utána bele is lendültem ez a gém 1szerüen csoda a hack&slash király császár minden ilyen játék kell még sok sok évig ez aztán minőség ez 2008 egyik lgszebb és lgjobban eltalált géme csak igy tovább minden fejlesztőnek hajrá
  • kuci06
    Én már az első két "jégdémonnál" is megakadtam :D

Huhh, régen toltam már a 3-mat, pedig ott jól ment az aprítás
  • Seth
    Főleg a hátát kell csapkodni,majd amikor "kialszik", azzal az elkapó mozdulattal jól földbe lehet döngölni,az sokat levesz neki
  • DarkSector
    Jah de hiába valakinek a sims jön be valakinek a foci, vagy az hogy nagy pálya legyen.
    Nem gáz, csak a butaság a fájó, hogy egy méltán elismert a kategóriájában a legjobb ha nemis az egyettlen kiváló játék, amire végre azt merjük mondani, hogy ez port, és PC-re sem lehetett volna szebben optimalizáltabban megoldani.
    Egy király tiszteletét tette pc-re, hogy a nyomott kinálatot, végre kiszinesítse, és erre ezt kapja egy-két különc embertől.
    Ezt nem érdemli meg a sorozat, de valszeg ezt abban a tudatban mondja, hogy a címén kívül szerintem még semmit nem hallott a játékról.
    Ezért megbocsátunk.
    De utána kéne nézni, és legfőképpen megnézni a demo-t
    .

Istencsászár a TűzDémon!!!
    Hogy kell megölni, vagy csak türelem kell?

A rohadék szívósra sikerült.

• CalebJoe
    Játszottál te egyátalán az előző részekkel mert akkor nem várnál többet, ez egy ilyen játék és a kategóriájában a legjobb.
  • Bence94
    na sikerült kipróbálnom és gamepaddal nagyon jó. az optimalizálás is jó lett szép is.

ezeken a beállításokon játszom nagy harcok alatt se ment 30 fps alá pedig egymagos procim van.várom a fullt.
  • Maxtreme
    Mert csak utána vettem észre hogy van olyan is xD (mondjuk az fps számon nem változtatott :) )
  • balika16
    Pfff...kiprobáltam fullon...a grafika esetleg 2002 ben lett vna vmi nagyonjó!Tudod minek jo a grafja???A crysisnek!esetleg a mozdulatok a jók!!Nekem nem tetszik ennyi!Jobbat vártam!!!
  • DarkSector
    Egyértelműhogy nem mehetsz kedvedre bármere.
    De a crysisban megbaszhatod a nagy területet, ha erős gépen akad, rondák a textúrák, és kibaszottul unalmas.
    Ezt érezni kell egy Devil May Cry-ról van szó.
    Ez egy külön stílus, kategória, vagy nevezzük bárminek. Még 1 ilyen játékot nem láttam.
    És pesze szép is, de nem ezért olyan közkedvelt, hanem mert eddig senki nem tudta utánuk csinálni ezt a stílust, és minden megvan benne, hogy odaszegezzen a tv illetve monitor elé!!!!!!

Ez olyan mint a super mario ott is csak oldalt ugráltál, mégis iszonyat lefoglal, és durva (ellenségek, kombók, föszereplő, zenék, tájak)

Ezért imádtuk a Resident evil sorozatot is, ami szorossan kapcsolódik a játék születésének okához. Mert ugyanis először ez lett volna a Resident Evil 4 régebben, de annyira átváltoztatták, hogy nem volt felismerhető és Így elkezdték a Resi4-et előről, ami profi munka lett, majd ezt kiadták Devil May Cry néven, ami a második fergetegesemjó döntésük volt.

Azért látszódik rajta ez a resis feeling. (zombik, főellenségek, fegyverek)
    Gondolom emlékszik mindenki az első részre, ami PS2-őn jelent meg, ott még a nagy pók is a resire tesz utalást!!!
    :D

Ez profi munka. én ezt vártam, jobban mondva csak gondoltam, nem hittem volna, hogy ennyire szép lesz.
    Lehet hogy sok helyen csalnak, ami egyértelmű, mert csodák nincsenek, de ez mindig is így volt, és más játékban is így lesz!!!

VÁRJUK SZERETETTEL A MEGJELENÉST!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Klemice
    az időlimit kijátszást nem mondanád el légy szíves?
  • timantes
    God of War PS2-es játékban láttam ilyen "nextgen" grafikát , lene ess a székről
  • timantes
    elárulom a nagy titkot , gyakorlatilag az az erdős rész EGY SZOBA , egy tér, egy 10x10 méteres terület van berendezve , a háttér meg egy álló kép ( fatenger 9 azért néz ki jól is és azért fut megfelelően. trükkös megoldás , azért a Crysishoz közel sincs
  • berlinboy6329
    Ki se próbáltad fogadjunk,de azért szar,mi?delbanpls

Mondd meg miért lenne az...
  • balika16
    Ez agame vmi xar!
  • K0CKA
    Nemmondjátok?!

Ilyen jól néz ki és ilyen jól fut?!Az igen!!
    Én most szedem a demót kiváncsi leszek!Erdős képek eléggé Crysis közelítők!
  • DarkSector
    Háát engem nagyon érdekelne
  • Klemice
    megoszthatnád velünk