• The Protector
    Na akkor kezdjük.Megnyomod a lövés gombot hosszan.ekkor lő1et és elteszi de látni h a tár kiesik elteszi a fegyvert(tartsd nyomva a lovés gombot),szabadon vtkozhatsz de tartsd.Képen(fénylik a keze,nyomom a lövés gombot.)

És akcióban így néz ki.

akkorát lő hogy majdnem elesik.

Következő lecke.kard töltés ex-charge.3szintje van.
    a q betűt kell használnod.megnyomod.hosszan.látod h a csík felment a bal felső sarokban.felmegy egy darabig aztán megáll.ekkor mégegyszermegynomod és felvillanik az 1szint piros jele.Képekben.
    A qbetű megnyomása.

A kard 1.esre töltve egy erős csapásd de nem tudsz vele tornado kombót.

Kard 2. szinten és kis töltöttséggel

Maxra töltve.

Ha feltöltötted akkor mászkálhatsz vele nem fog lemenni a csik csak akkor ha ütsz vele.

És a kard kombók.Működik vele a felütás is.Tehát lockolod az ellenséget(space) és lefelé a lefelé iránygombot és a kardot hosszan.ha nem tartod az ütés gombot elég ideig akkor csak az ellenfél repülfel,ha úgy csinálodahogy írtam akkor nero utánaugrik és a levegöben csapkodhatod az ellent.Mellesleg a levegöben a spacet lenyomva és utána a devil bringer(kéz,elkapás) felránthatod magadhoz az ellenfelet és azt csinálsz vele amit akarsz.Képen:így kell kinéznie.

A charged kardal való előre csúszás és irdatlan sebzés vele.Lockolod az ellenfelet.A neked hátra levő iránygom és hosszan az ütés gomb majd felengeded.Képen.

ezzel mindent letarolsz.
    ha így sem megy akkor gyertek el hozzám azt megmutatom.Akit érdekel még kombó annak megírom.Én mát atomic szintre is felvittem a stylt csak kevés az ellenfél.